Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Αντίδοτα στην Κρίση : Η Μουσική, Οι Λέξεις και Το Φως


2 σχόλια:

Χριστίνα είπε...

Οταν συνειδητοποιήσουμε αγαπημένη μου Ρίκα ότι η κρίση ξεκίνησε απο τις αξίες που καταπατήσαμε τότε θα βρούμε και την λύση στην οικονομική κρίση ..Μέχρι τότε θα περνάμε τρικυμία εν κρανίω και θα επιτρέπουμε στον κάθε Γότθο, Βησιγότθο και Οστρογότθο να μας κουνάει το δάχτυλο αντί να του δείξουμε τι μπορεί να το κάνει.

Ρίκα Κ. είπε...

Χριστινάκι, είναι η αυτογνωσία που οφείλει να ηγείται μέσα μας. Ζόρικο πράγμα και φαινομενικά άπιαστο, οφείλουμε όμως να τρέξουμε πίσω της.
Μέχρι τότε, θα θυμώνουμε με τους γότθους και βησιγότθους και με ότι άλλο θες. Με την ευκαιρία, παρατήρησα ότι μέχρι και με το σουντόκου, ή όπως στην ευχή το λένε, του σόι μπλε και ριγέ και πουά «θύμωσαν» οι εγχώριοι τιμητές μας. Κακώς όμως, είχε κι αυτός μια ανθρώπινη στιγμή και θα έπρεπε να το χαρούμε. Σου λέει κάποιοι μας τα είπαν να τα ψηφίσουμε, ωραίοι οι Έλληνες, τα πάντα ανέχονται, μας στέλνουν και τις μαριονέτες τους χαρωπές δήθεν να διαπραγματευθούνε, άντε από κει που θα ασχοληθώ, ας παίξω με το παιχνιδάκι μου, στα μουλωχτά όσο μπορώ, και ας κουρεύονται όλοι τους. Νομίζω πρόκειται για έναν γότθο – βησιγότθο κλπ που δεν πρέπει να πολυφοβόμαστε, τις κάνει τις παιδικές ατιμίες του, δεν έχει ρομποτοποιηθεί εντελώς. Όχι ακόμη τουλάχιστον.