Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Το μόνο ταξίδι που αξίζει να κάνουμε... και μας το οφείλουμε.

3 σχόλια:

Ρίκα Κ. είπε...

Ταξίδι είναι αυτό που κάνουμε κι εδώ, επιμένοντας και σε θέματα έξω από την πολιτική επικαιρότητα, που όμως είναι και τα πραγματικά – ουσιαστικά. Η επαφή με τον Εαυτό μας είναι το κυρίαρχο πολιτικό μας καθήκον, από αυτό απορρέουν και ορίζονται και όλα τα άλλα.

Αυτών λεγομένων, να πω ένα καλώς ήρθατε και στην φίλη Φωτεινή (λίγο καθυστερημένα), και στον φίλο Argyrios1, και στον καλό μου φίλο Απελλή – Γεράσιμο, ευχόμενη ξανά καλή επιτυχία στο πολύ ωραίο και ουσιαστικό νέο του ταξίδι – ιστολόγιο !

Είναι κρίμα που δεν μπορούμε από εδώ να κεράσουμε κάτι για το καλωσόρισμα, ένα γλυκάκι έστω ( δεν κάνω πλάκα, μιλώ σοβαρά ), καλό εργαλείο το διαδίκτυο αλλά μας περιορίζει σε αυτά τα θέματα, δεν μας επιτρέπει να εκφραστούμε όπως ανθρώπινα θα θέλαμε, το διαδικτυακό «νοικοκυριό» μας είναι κι αυτό εικονικό, άρα, περιορισμένο. Έστω. Μπορούμε να το φανταστούμε ότι έγινε. Το κέρασμα.

bob είπε...

κάτι άκουσα για γλυκό...
καλησπέρα κι από μένα (και καληνύχτα μαζί)

Χριστίνα είπε...

Αν και λίγο καθυστερημένα και μια και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στην οθόνη για να φάει ένα φοντάν ....
Ενα σοκολατάκι βρε αδερφέ αλλά απο μαύρη σοκολάτα καθότι προσέχουμε για να έχουμε ,έστω και με εικόνες που είναι χίλιες λέξεις .Εστω και όνειρα που είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης ώστε να οριοθετούνται οι στόχοι, έστω και με το απλό μια ανθρώπινη χειρονομία καλής θέλησης εεεε να δώσω εγώ
http://www.youtube.com/watch?v=aTYlF1gvmsc&feature=related