Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνική ΛοβοτομήΤι κακό μας βρήκε πάλι. Δεν μας φτάνει που το συμμαθητούδι του, μετά των συντρόφων-συνενόχων-συνκλεφτρονίων και συμπαρομαρτούντων, φρόντισαν, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,  να βολτάρει το προδοτόνι εκτός ψειρούς και να αλωνίζει στα νησιά Μας, και να μολύνει το Αιγαίο Μας με τις μπουρμπουλήθρες του, θέλει να γίνει και ρήτορας... Στο Χάρβαρντ, αμέ. Βέβαια οι κακές οι γλώσσες λένε πως δεν πρόκειται για το γιουνιβέρσιτυ, αλλά για ένα κολλέγιο στο βάθος του κήπου, που απλά είχε τον ίδιο νονό.


Και γιατί όχι ; Αφού τον πληρώνει το ανθ-Ελληνικό κράτος, ξεζουμίζοντας εμάς τα κορόιδα, για να τεμπελιάζει και να βολτάρει δείχνοντας να απολαμβάνει την οδύνη που επέφερε και αδιαφορώντας ΠΛΗΡΩΣ για την κατάσταση της χώρας, αφού το φιλαράκι του και γνήσια προσωποποίηση της σταθερότητας και αξιοπιστίας που μας κυβερνά κάνει πως δεν θυμάται ΟΣΑ έγιναν και προηγήθηκαν, συνεπικουρούμενο από τους συν-τρόφους του/τους, γιατί όχι ;

Όλα ένα «γιατί όχι» έγιναν εδώ, αυτά όμως συμβαίνουν σε εποχές ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ και ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗΣ, σαν την σημερινή.

Έννοια του και ΤΟΥΣ όμως, η ασυδοσία, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, η αναλγησία και ο δόλος που επέδειξε, και εξακολουθούν να επιδεικνύουν όλοι τους, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, δεν πρόκειται να ξεχαστούν. 

Την ώρα που θα πάψουμε να αυτομαστιγωνόμαστε και να αμφισβητούμε τον εαυτό μας, την ώρα που θα αντέξουμε να δούμε καθαρά τις πάσης φύσεως «αυθεντίες» που παλεύουν απεγνωσμένα να μας πείσουν πως όλα γίνονται «για το καλό μας», την στιγμή που θα αποφασίσουμε να υπερασπιστούμε την ΚΑΡΔΙΑ μας και όχι τα ψεύδη που μας παρουσιάζουν ως «αξίες» μας, τότε θα χρειαστούμε πολλές χειροπέδες. 
Και πολλούς άξιους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και πολλά κελιά.

Τότε θα μπορέσει και ο μέγας ρήτορας αλλά και «global thinker» να ξεδιπλώσει τα λεκτικά ταλέντα του στην απολογία του. Ενώπιον της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Και δεν θα είναι μόνος στο εδώλιο, αυτό είναι βέβαιο. Θα έχει και πολλούς «φίλους» του μαζί.


6 σχόλια:

Χριστίνα είπε...

Ρικάκι μου καλημέρα , λες :

Την ώρα που θα πάψουμε να αυτομαστιγωνόμαστε και να αμφισβητούμε τον εαυτό μας

Ο σώφρων άνθρωπος Ρίκα μου,εκείνος που δεν παίρνει δύναμη και επιβεβαίωση απο το τι είναι αλλά απο το ποιος είναι. Αυτός ο οποίος δεν έχει ανάγκη να του δείξει ο άλλος τα ελαττώματά του και να του πει τι κάνει λάθος γιατί ως ένα βαθμό έχει αυτογνωσία, πάντα θα αμφιβάλει ως ένα βαθμό για το ορθόν της σκέψης του απλά και μόνο γιατί ο εχθρός του καλού το καλύτερο. Όμως πως να πάει κάποιος για το καλύτερο όταν θεωρεί πως έχει πάντα δίκιο και λειτουργεί όπως όταν η κότα πίνει νερό .....εεεεε

Αυθεντίες....Βρε Ρίκα τις βλέπουμε απλά κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε για να μη τις απογοητεύσουμε και τις σπρώξουμε προς ψυχική αυτοκτονία ..Αφού είμαστε καλοί άνθρωποι κατά βάθος και ουχί κάλοι .

Για το καλό μου.....
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα ε;;;
Το τραγούδι
Για το καλό μου
για το καλό μου
ως που δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό
μου

Βέβαια αυτός που το λέει συμπληρώνει

Και είμαι στο θάλαμο 9 για το καλό
στην ηρεμία μήπως βρω τον εαυτό μου

Εγώ το αλλάζω και λέω

πήρα μυδράλιο αν θες
για το καλό μου
και ξεκαθάρισα γύρω
από τον εαυτό μου
στην ηρεμία για να μη
χάσω το μυαλό μου.

Ρίκα Κ. είπε...

Είναι όλα σχετικά αλλά και απόλυτα, εξαρτάται σε ποιες σχέσεις αναφερόμαστε. Στις πολιτικού τύπου σχέσεις δεν χωρά και πολλή καλοσύνη πλέον, κι αν είχαν ίχνος αυτογνωσίας θα αυτοκτονούσαν ψυχικά και γενικά από μόνοι τους, δεν θα μας κατέστρεφαν πρώτα.

Και γιατί να έχουμε αναστολές μην απογοητεύσουμε τις «δήθεν» αυθεντίες ; Μέχρι πότε δηλαδή θα γυρνάμε το άλλο μάγουλο ;

Χριστίνα μου θεωρώ πως αν θέλουμε να υπάρχει και στο μέλλον Ελλάδα, Ελληνισμός και ότι αυτά σηματοδοτούν, πρέπει για όσο χρειαστεί, να ξεχάσουμε πως είμαστε και Χριστιανοί, και να είμαστε μόνο Έλληνες, και αναφέρομαι στην ιδιότητα του πολεμιστή. Του αντιδραστικού, του «τρελού» έστω.

Τέρμα η κατανόηση, έτσι κι αλλιώς όποιος δείχνει κατανόηση σε εγκληματίες και προδότες, απλά θυματοποιείται. Γι’ αυτό λέω όχι άλλο αυτομαστίγωμα, αλλά απόδοση ευθυνών και ΤΙΜΩΡΊΑΣ. Κι αν είναι να λαθέψουμε, ε τι να κάνουμε, μόνο εμείς θα τρώμε στα μούτρα τα λάθη των άλλων;; ας δεχτούν κι εκείνοι τα δικά μας. Κι ας δείξουν εκείνοι κατανόηση για τις δικές μας αβλεψίες, μετά.
Είναι τόοοοοσο κουραστικό και βαρετόοοοο να είμαστε εμείς οι καλοί, δεν είναι, τι λες ;;; Μην σκεφτείς την απάντηση, «νιώσε» την μόνο, δεν έχει γοητεία να δίνουμε κι εμείς «φάπες», αντί να τρώμε μόνο ;

Με τόση κατανόηση, και περίσκεψη, και εσωτερίκευση της φαυλότητας όλου του συστήματος (βλ. το μαζί τα φάγαμε), στο τέλος θα γίνουμε η Μητέρα Τερέζα.
Δεν αντέχεται τόση «καλοσύνη» και «κατανόηση». Σε τελική ανάλυση πιάστηκε η μέση μας να στεκόμαστε και να είμαστε διαρκώς πολιτικά ορθοί. Μήπως να γίνουμε κι εμείς λιγουλάκι απολίτιστοι, και να καθήσουμε να ξεκουραστούμε ; Έχουμε το δικαίωμα ; Από ποιον το περιμένουμε ; Από το σύστημα ; Δεν θα μας το δώσει ποτέ, άρα θα το πάρουμε μόνοι μας !

Κι αν αυτή μου η άποψη ακούγεται κακιά, επιθετική, ανώριμη, απολίτιστη, αντι-ανθρώπινη και πνευματικά υπανάπτυκτη, τι να πω...προτιμώ να μείνουμε ζωντανοί, ψυχικά και γενικά, και αναπτυσσόμαστε μετά, άμααααα είναι, παρά να αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος και που δεν αντιδράσαμε σωστά, την ώρα που θα βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα. Και τα βλήτα, πάσης φύσεως.

Αν είναι να χαθούμε, και δεν ξέρουμε αυτήν την στιγμή πόσοι από μας μπορούν να παραμείνουν όρθιοι μέσα σε έναν ορυμαγδό επιθέσεων όλων των ειδών και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, τουλάχιστον ας μην κάμψουν το ΗΘΙΚΟ μας, κι ας μην ξεχνάμε πως ακόμα κι αν σαν κοινωνία φταίξαμε που αφεθήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι το εγχώριο πολιτικό σύστημα και κατεστημένο που άνοιξε και ανοίγει την πόρτα στις ορδές του Κακού που εφαρμόζει αυτόν τον αφόρητο σαδισμό πάνω μας.

Θα ήταν ωραία, αν για παράδειγμα, οι υποτιθέμενοι κυβερνώντες μας, αντί να λιώνουν από αγαλλίαση που τους έκανε ματάκια πχ η κυρά μέρκελ, της έλεγαν : άκου να δεις κυρά μου, ας μην κάνουμε ότι ξεχνάμε τι έγινε στην Ελλάδα στους περασμένους, αλλά όχι ξεχασμένους πολέμους, θυμάσαι μαντάμ το κατοχικό δάνειο, τις αποζημιώσεις και τα ρέστα, ε;; δώσε αυτά που ΜΑΣ χρωστάς και κάνουμε λογαριασμό. Αν έλεγαν σε εκείνους που θέλουν να μας «διώξουν» από την Ευρώπη, ότι ΟΚ, φεύγουμε αλλά παίρνουμε μαζί μας και το όνομα και ΟΛΑ τα αρχαία μας που βουτήξατε, και σας υπενθυμίζουμε, μάγκες, πως αν δεν ήταν η Ελλάδα, την ιστορία θα την είχαν γράψει οι Πέρσες και εσείς δεν θα παριστάνατε τώρα τους πολιτισμένους, για να μην σας θυμίσουμε τις αποικίες σας και πως ξεζουμίσατε άλλους λαούς βουτώντας τον πλούτο τους, για να μην σας υπενθυμίσουμε πόοοοοσο αδιάφθοροι είστε κι εσείς, με τις ζίμενς και το κακό συναπάντημα των πολυεθνικών σας.
Αυτά αν οι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ κυβερνώντες μας ήταν και ΆΞΙΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ και δεν είχαν, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, λερωμένη την φωλιά τους, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ρίκα Κ. είπε...

Γι’ αυτό λοιπόν, και επειδή ο πόλεμος είναι σ’ αυτό το στάδιο οικονομικός, και εμείς μπερδευόμαστε και νομίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να επαναστατήσουμε πολεμώντας σε μάχες άλλων εποχών, καλό είναι να καταλάβουμε ότι αυτό που θα τους πονέσει είναι μια ωραία ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Μέχρι, και αν, να γίνει το ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, να μην πληρώνουμε ούτε λεπτό σε φόρους και τα άλλα κερατιάτικα που πάνε να μας επιβάλλουν για να κρατήσουν τα προνόμιά τους.

Αν εκείνοι είναι εντελώς ηλίθιοι και δεν κατανοούν πως σε σώμα με γάγγραινα δεν έχει και τόση σημασία αν τα μολυσμένα χέρια φορούν δαχτυλίδια με μπριγιάν, και δεν καταλαβαίνουν πως σκοτώνοντας εμάς, δεν έχουν και οι ίδιοι μέλλον, ας τους το υπενθυμίσουμε ΕΜΕΙΣ.

Γι’ αυτό λέω ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ, όσοι τα φάγανε μαζί, θα πάνε και στην ψειρού μαζί. Δική μας υποχρέωση είναι το ΗΘΙΚΟ μας και η πρέπουσα αντίδραση. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, και χωρίς να αμφισβητούμε άλλο τον εαυτό μας πιστεύοντας τις σειρήνες ενός συστήματος δουλικού και αναξιοπρεπούς που παριστάνει την σανίδα σωτηρίας μας.

Αυτοί που μας έφεραν εδώ με τις αποφάσεις και τις προδοσίες τους, δεν μπορούν να μας βγάλουν από τον βούρκο, όσο κι αν παριστάνουν τους καθαρούς.
Ο βούρκος είναι η δική τους επιλογή και το δικό τους μέλλον, και δεν θα τους κάνουμε παρέα.
Με όποιο κόστος !

Χριστίνα είπε...


Αγαπητή Ρίκα, που μας βλέπω Κόστα Ρίκα
Για να μπορέσουμε να φερθούμε σαν Ελληνες πρέπει να νιώσουμε Ελληνες και να μη παρασυρόμαστε από τους δήθεν ψευτοκουλτουριαριδοπατριώτες έλληνες που ολημερίς και οληνυχτίς φωνάζουν σαν τις καρακάξες περί πατρίδος αλλά στο σαρδάμ του πάνω θυμούνται την παρτίδα που έχασαν την ώρα που η πόρτα της θεσούλας έκλεισε και το πολιτικό κόστος έγινε δυσβάσταχτο πριν καν ξεκινήσει.
Ναι έχει δίκιο τέρμα η κατανόηση άλλωστε στην εποχή που ζούμε καλώς ή κακώς πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στο δήθεν και στην ουσία , στο περίπου και στο ακριβώς στα παντελόνια και στις πτι καρό φούστες …Βλέπεις ο χειμώνας δεν έπιασε ακόμα ώστε να αναδειχθούν οι βασικές αρχές του τι εστί ‘’παντελόνι’’ και οι λόγοι που φοριέται …Ετσι λοιπόν έχοντας όλοι οι υπερ παρτι_ότες την δική μας πρώην κατανόηση φωνασκούσαν σαν το κολητήρι ‘’μπαμπάκο έχει φαεί να φάμε’’ ;
Φάπες μάπες και όλα τα ευγενή αθλήματα τα οποία πιθανολογείται ότι θα είναι το επόμενο στάδιο για να ξυπνήσει ο λαός μιας και η συζήτηση και ο διάλογος το μόνο που επιφέρει είναι την θυματοποίηση αυτού που προσπαθεί και την υπερθεμάτιση αυτών που γράφουν τα πάντα στα τρυφερά τους ……..αυτιά.
Είναι τόσο κουραστικό , βαρετό αλλά εξίσου και αναποτελεσματικό να είμαστε καλοί, που πλέον θεωρώ πως μια μετατόπιση του τόνου και από καλός γίνουμε κάλοι στα πόδια, στα μυαλά, και στα χέρια όλων αυτών που θεωρούν εαυτόν ήρωα, αποδεικνύοντας τους δια μέσου των κατά ριπάς φαπών, θα αποδώσει τα μέγιστα σε ότι αφορά την αίσθηση προς την δικαιοσύνη .
Μια δικαιοσύνη που διακαώς ο λαός περιμένει αλλά επι του παρόντος δυσκολεύεται να σηκωθεί από του δ/ντικου στελέχους, τύπου, καρέκλα.
Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι μόνο με επίθεση πλέον μπορούμε να κερδίσουμε όσα παραδώσαμε αβλεπτεί στους καρεκλοκένταυρους, αρουραίους αλλά ταυτόχρονα και στρουθοκαμήλους της πολιτικής και της πολιτείας μας.
Στρουθοκάμηλους γιατί επιμένουν να χώνουν το κεφάλι στην άμμο αφήνοντας όμως τον ‘’κορμό’’ ακάλυπτο σε κάθε λογής δωσίλογο και παρτι_δογνώστη που μπροστά στο συμφέρον της οικονομικής , πολιτικής αλλά και εγωιστικής ευρωστίας του δεν σταματά ούτε στο να ξεπουλήσει και την ίδια του την μάνα… Και μετά περιμένουμε τον έναν , την μία ομάδα εκείνη που θα πει στην Μέρκελ κάτσε κάτω μαρί , φέρε πίσω τα λεφτά. Ποια λεφτά Ρίκα αυτά που άλλαζαν πακέτα πάμπερ; Αυτά που αν το ΦΠΑ μίλαγε το αεροδρόμιο Ελ Μπένι θα είχε βγάλει φτέρα και θα πέταγε ; Αυτά που ι μίζενς έδωσε και η βολή έκρυψε και τακίμιασε και τα κανα τατσι μήτσι κότσι;
Πουλημένοι ανθέλληνες οι περισσότεροι γηγενής . Περιτυλιγμένοι με τα πτυχία τους, τα γαλόνια τους και τις περγαμηνές τους περιμένουν να έρθει ο ένας εκείνος ο ποιος ; Ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς για να μας σώσει και να τους δώσει όσα τους έταξαν αλλά δεν του έσταξαν και στο τέλος δεν τους έκατσαν….
Θα σου θυμίσω μόνο τι έγινε στις Βερσαλλίες επι εποχής Μ Αντουανέττας …Αν δεν φτάσουμε να τρώμε από την πείνα τους πεθαμένους δυστυχώς από την βόλεψη και από το διαίρει και βασίλευε , από την πυραμίδα των βολεμένων μέχρι την σαπίλα των εχόντων δεν θα γλιτώσουμε ποτέ.


ΥΓ…Στο θέμα ψειρού διαφωνώ , πνίξιμο στην φαλκονέρα…Στην φυλακή τους ταΐζουμε ποτίζουμε τζάμπα και βερεσέ….. Όχι το κλέψιμο της ζωής των παιδιών μας εν ζωή αλλά και των αγέννητων είναι ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Ρίκα Κ. είπε...

Μα τι λες... «μας βλέπω Κόστα Ρίκα» δεν πιστεύω να εννοείς ότι θα φύγουμε ;;;; απο-κε-κλείεται, φυσικά. Άρα τι ; θες να σε φωνάζω Κόστα ; το θεωρώ πιο πιθανό από μια ΦΥΓΗ, δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου το 1ο σενάριο. ΚΑΘΟΛΟΥ. Το 2ο το συζητάμε, χατήρι δεν σου χαλάω και το ξέρεις.

Επί του θέματος :
1. Φάπες δεν ρίχνουμε, «ΦΑΠΕΣ» θα δεχτούν πολλές, πάρα πολλές. Ό,τι τους ενοχλεί. Δόξα θέλουν τα ανθρωπάρια ; Εξευτελισμό θα έχουν, αφού στερούνται αυτοσεβασμού. Ατιμωρησία θέλει η τρι-αν(αν)δρία ; Σε κελιά θα καταλήξει ! κλπ κλπ
Οι άθλιοι απατεώνες. Ισοδύναμα μέτρα ονομάζουν την ατιμωρησία των «δικών» τους, την λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Ας είναι. Δεν θα επιβιώσουν τα σχέδιά τους, ούτε οι θεσούλες τους.

2. Στην ψειρού θα πάνε στο τέλος, κι ας περάσουν χρόνια αν χρειαστεί (μπορεί και όχι), και το ξέρουν και το τρέμουν, όχι γιατί είμαστε καλοί και ανθρωπιστές, και δημοκράτες και τα λοιπά μπανάλ «υποχρεωτικά», αλλά θεωρώ πως πρέπει να τους έχουμε σαν εκθέματα, να τους επισκεπτόμαστε τακτικά, για ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. Τι έκαναν, και ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ. Και στον χώρο των επισκέψεων, εκτός από πασατέμπο, γαριδάκια, κλπ κλπ να υπάρχουν και λίστες με τα ανομήματα του καθενός, πχ ποιος έφερε το δντ, βούτηξε τα σι-ντι-ες, έφερε τα σύγχρονα ες ες, υπέγραψε το κουκούλωμα της ζίμενς, ξεπούλησε την χ,ψ,ω πηγή ενέργειας, άφησε τους τούρκους να αλωνίζουν στην Θράκη και στο Αιγαίο, κουκούλωσε το θέμα με τα ομόλογα, με το χρηματιστήριο, άφησε τα σύνορα ανοιχτά, ποιος τα άρπαξε επί Ολυμπιακών, ποιος άφησε τα χαζοτουρκομελό να κάνουν παιχνίδι στις δημόσιες συχνότητες «ενημέρωσης», ποιος έλεγε ψέμματα αντί για «ειδήσεις», κλπ κλπ κλπ ... ατελείωτα «και λοιπά».
Για να μην επαναπαυθούμε ξανά, ποτέ ../
ΠΟΤΕ.

Χριστίνα είπε...


Καλέ τι να φύγουμε τι λες τώρα .Δεν ξέρεις πως εγώ νοητικά είμαι φευγάτη;;; καλά δεν το έμαθες τόσο καιρό ;;; τι κάνεις όχι πες μου τι κάνεις ;;; εδώ θα πάρω πνευματικά δικαιώματα από τα μέντιουμ. Όταν λέμε Κόστα Ρίκα εννοούμε πάμε για κανένα ψαράκι με την Ρίκα στην Κόστα αυτό να εδώ δίπλα …Αφού όλοι οι πατριώτες απανταχού των εντός και εκτός συνόρων είναι ‘’’φαγωμένοι’’ να μη σε κεράσω και σένα ολίγο από γαύρο κανένα χταποδάκι εεεε κάτι από σουπιά χωρίς το μελάνι καθότι διαδικτυακά έχει χυθεί πολύ και μας σώθηκε ; Γιατί είσαι κακία μαζί μου θέλεις να κλάψω , θέλεις να γρυλίσω τι ακριβώς θες; Να σκίσω τα ρούχα μου αφού βλέπεις ότι όλοι έχουν αναχθεί σε τσιτσιολίνες με την μόνη διαφορά ότι δεν δουλεύουν σε σωστό οικό ανοχής …. Χμ χμ στον δικό μου χαρακτήρα δεν ταιριάζει καλέ εγώ είμαι μια απλή και ’’υποταγμένη’’ Ελληνίδα στα προστάγματα των ταγών του κράτους μας …Τι ξέρω εγώ εεε μια απλή γυναίκα …Ήμαρτον παναϊα μ μ’ έχεις παρεξηγήσει, άσε που είμαι και πρώην ξανθιά και λόγω ταύτης καταστάσεως δεν γνωρίζω πόσο έχει επηρεαστεί η φαιά μου ουσία μιας και δεν έχω αρχίσει να βρίζω με τις ’’εξυπνάδες και έξυπνες λύσεις ’’ που καιρό τώρα διαβάζω στις ανά το διαδίκτυο ενημερώσεις μου
Επί του θέματος λοιπόν :
1. Καλά όλα που λες μέχρι το σημείο κελιά …Γιατί ρε συ Ρίκα γιατί εεε γιατί να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό κι άλλο με τζάμπα διαμονή και διατροφή ; Δεν είναι διαστροφή ; Για να ταΐσεις μόνο τα βουβαλόπαιδα και τους παρά και συν αυτώ ,πόσους τόνους κρέας θέλεις ; Πόσους τόνους τσιπούρες ; Πας με τα καλά σου ;Εμ !!!!! και μας κορόιδεψαν, έκλεψαν, πούλησαν , πρόδωσαν και εμείς θα τους ταΐζουμε τζάμπα ;;;; ΟΧΙ
Προτείνω την Αλα Μαρία Αντουανέτα Μέθοδο στις Βερσαλλίες …Επίσης όχι προτείνω να θυμηθούμε τον μέγα εφευρέτη Dr Joseph Ignace Guillotin
2. Θα πρότεινα αντί ψειρού, κέντρα αποκατάστασης παρατεταμένης και μόνιμης βλακείας κατόπιν πολλών και ταυτόχρονων αεροψεκασμών που υπέστησαν οι Έλληνες .Διότι στο είπα κι άλλοτε έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν. Μας διοικούν οι πολιτικοί που εμείς επιλέξαμε είτε με την ανοχή είτε με την αποχή είτε με την εν συνειδητή ψήφο. Ρίκα εμείς .Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να καταλάβεις ,ότι ακόμα και σήμερα που είμαστε όλοι μαζί κρεμασμένοι στον skrat που κρατιέται από το τελευταίο κλαδάκι πριν πέσουμε στο γκρεμό, διάβασε απλά τα σχόλια στα διάφορα ιστολόγια που αφορούν την εσωτερική πολιτική . Αν το συμπέρασμα που θα βγάλεις δεν είναι :
Αλα μπάλα της παρασκευής το γάλα
Τι είχες γιάννη τι είχα πάντα
Να καεί η κατσίκα του γείτονα
Δεν φταίει ο τόνη φταίει ο μπένη ο αλέξης ο μη βρέξεις
Στου κουφού τη πόρτα πάρε τη πόρτα και φύγε ή μη πετάτε ψάρια

Εγώ να παραδεχτώ ότι έχω δείκτη νοημοσύνης με αρνητική θερμοκρασία.