Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το "κομματοπαράσιτο" !Αυτό είναι! Οι πασόκοι .... αγωνίζονται για να μην παραδοθεί η Ελλάδα στους τεμπέληδες. Το ακούσαμε και αυτό. Άμα δεν επικοινωνούν τα καλώδια του εγκεφάλου ΤΟΥΣ με την πραγματικότητα, γίνονται παρανοήσεις στην ενδοσυνεννόηση, και όλες οι κλήσεις προωθούνται. 
Στο διάστημα.

Είναι και το άλλο θέμα βέβαια .... δεν υπάρχει κανένα παρακράτος του πασοκ. Αλλοίμονο. Εννοείται. Αφού ΟΛΟ το κράτος το μετέτρεψαν σε παρακράτος, πως να υπάρχει παρακράτος, ε;;; Πως ;;; Το απορριπτέο υποσύνολο αντικατέστησε το σύνολο, άρα, δεν υφίσταται πια υποσύνολο. 
Σαν λεκές που απλώθηκε παντού, τόσο παντού, που δεν έμεινε χώρος καθαρός. 

Τα πάντα έγιναν ένας μεγάλος, πράσινος, ΛΕΚΕΣ. Γεμάτος ΛΑΚΕΔΕΣ. Άρα δίκιο έχει ο ...άνθρωπος, κι ας παρεξηγείται, ίσως επειδή ακούγεται σαν παντόφλες 100χρονου που σούρνονται με το ζόρι.

Φυσικά, και πάλι εννοείται, ότι αν ζητήσει ο ίδιος ο ...στάλιν να μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους δεν θα του δοθεί η πλατεία να μιλήσει, από τούδε και ... «στου» εξής. Του ενός εξής, γιατί στου ... άλλου, μπορεί. Πως να γίνει αλλιώς βέβαια, αφού ο άνθρωπος (δηλ. ο στάλιν άνθρωπος) είναι νεκρός, και οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν, ως γνωστόν δεν μπορούν να ανοιγοκλείσουν το στόμα ούτε να κουνήσουν την γλώσσα τους, άρα πως να μιλήσουν. Όχι ότι χρειάζεται, αφού υπάρχουν το κασετόφωνο η αλέκα και οι λοιπές κασσέτες. 

Τι να λέμε τώρα. Δεν χρειάζεται να ομιλούμε εμείς. Μόνο να περιμένουμε να μας σώσει το ... υπερτροφικό αν και σερνόμενο πλέον πασοκ, από τους τεμπέληδες. Με καπέλο τον τόνυ και τσαντάκι την νυφίτσα. 
Και όλα θα πάνε καλά. Θα ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς ...καθόλου !  

2 σχόλια:

Χριστίνα είπε...

Καλά ρε Ρίκα δεν κατάλαβες ότι οχι απλά νοιάζονται να μη παραδοθεί η Ελλάδα αλλά να μεγαλώσει και σε πλάτος μήκος ύψος αλλά προπάντων σε βάθος, γι αυτό έφυγε ο αγαπούλης πήρε έδρα στο Χαρτουμ ααχ όχι Χαρβαρτουμ του έδωσαν και μια Κου_Λη να τον βοηθά για να επιστρέψει ως νέος εθνοσωτήρας να μας σώσει..
Σταυρώστε με σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με

Ρίκα Κ. είπε...

Όντως δεν καταλαβαίνω τίποτα πια, όσο αυτοί μιλάνε και ξεδιπλώνουν τις «εθνοσωτήριες» διαθέσεις τους. Αν δεν ήταν η κατάσταση τόσο ΤΡΑΓΙΚΗ, θα έπρεπε να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα είχαν μείνει άνεργοι όλοι οι κωμικοί. ΟΜΩΣ είναι όλα τόσο παράλογα, και τόσο παρούσα η παρακμή ΠΑΝΤΟΥ, που το γέλιο είναι μόνο μια εκτόνωση, ένα ιδιότυπο ξόρκι της τρέλλας που μας περιβάλλει. Είδες και το άσμα που θυμήθηκες, ανάμνηση του πραγματικού προσώπου του πολιτικού συστήματος, που απλά σήμερα φόρεσε ένα προσωπείο σοβαροφάνειας, ταιριαστό με τις τραγικές διαστάσεις των εξελίξεων. Είναι όμως απλά ένα προσωπείο, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ. Ας ελπίσουμε να είναι από κεκτημένη ταχύτητα η κούρσα καταστροφής που ακολουθούμε, κι ας κρατήσουμε το πόδι στο φρένο, με επιμονή και υπομονή - και πίστη πως το όχημα θα προλάβει να σταματήσει πριν την άκρη του γκρεμού.