Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

La Pantera Rosa “Ροζ Πανικός”Γιατί οι σκελετοί δεν είναι παλτά, να μένουν εσαεί μέσα εις τας πολιτικάς και λοιπάς... ντουλάπας.

Γιατί τα φαντασματούλια δεν είναι τούλια, να τα κάνωμε μπο-μπο-νιέρες.

Γιατί, επιίσης...... δεν μας πείθουν πλέον οι μανιέρες. Τους.

Και το κουτόχορτο το βαρεθήκαμε. Θέλουμε άλλο φαγάκι, πιο πικάντικο. Γευστικό, αλλά και νόστιμο. Τα κουτσούνια μας της βουλήθ μαθ δεν μας θένε πια, αλί αλί και τρισαλί, οι παλιοαλήτες. Γιατί όπωθ λέει και ο τουίτυθ, άλλο ο έρωταθ, άλλο η καπθούρα. Έτσι κι εμείς, θα θυμώσουμε, οσονούπω, αλλά ΚΑΙ θα οργανωθούμε Δεόντως. Άμα το σκεφτούμε λιγάκι πρώτα.

Να το σκεφτούμε. Τι να πρωτοσκεφτούμε. Ποιοι κυβερνούν, για παράδειγμα, τι έκαναν οι μπαμπάδες τους στον πόλεμο, για παράδειγμα.

Πήραμε, λένε, την δόση, σαν εξαρτημένοι. Που θα πάει αυτή η κακιά όμως, που την κυνηγάμε τόοοοοοσο καιρό, δεν μας λένε. Και γιατί δεν μας λένε ;;; Αφού δεν θυμώνουμε, ΠΙΑ. Ό,τι και να μας πούνε.

Έχουμε και σπουδαία θέματα, άλλωστε. 
Τι μάρκα φορά ο Αλέξις, αν ζει η μαντάμ Αλέκα, πόσο ηγέτης είναι ο ρωμαλέος πρωθυπουργός μας, τι δουλειά θα κάνει το μπένι άμα μεγαλώσει και τι θα φάει το επόμενο δευτερόλεπτο, τι σκαρφίστηκε το κουνάβι του τρίο, ποιον πλάκωσαν στις φάπες τα μπαλόνια του άρειου ηγέτη, και, κυρίως, ποιος μούτζωσε τους αν - ελ, σαν Ελ, νο 5. Περίπου.

Με τόσα θέματα, μπερδευόμαστε κι εμείς. Δεν έχουμε και κάτι να οργανώσουμε, κάτι σε ολυμπιακούς, γιουροβίζιον, να βαρέσουμε παλαμάκια, να μην μας ακούμε ΠΙΑ. 

Γιατί ίσως να μην το αντέξουμε. 
Άμα ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

Χριστίνα είπε...

Θα μας ακούσουμε γιατί οι απελπισμένοι αυξάνονται και οι ορκισμένοι πολλαπλασιάζονται.
Γιατί η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Γιατί μπορεί οι φελλοί να επιπλέουν αλλά όσο πιο ψηλά είναι η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο γυμνός της (_|_) άρα και πιο ευάλωτη να την πυροβολήσουν.