Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ




Θα ανέχεσαι να σου πουλάνε την πατρίδα και εσύ να νοιάζεσαι μόνο για το σπίτι σου.

Θα δέχεσαι να σου μειώνουν τον αέρα που αναπνέεις γιατί έχεις μόνο υποχρεώσεις να αποπληρώσεις όσα έφαγαν και εσύ θα χαμηλώνεις το κεφάλι.

Θα εθελοτυφλείς στην διαγραφή και στο ποδοπάτημα των ονείρων των παιδιών σου, γιατί δεν μπόρεσες να αντιδράσεις.

Θα ακούς να σου μιλούν για ελευθερία λες και ανήκει σε κάποιον άλλον.

Θα μεταλαμπαδεύεις έννοιες όπως η αλήθεια , ειλικρίνεια σαν μιάσματα της εποχής.

Θα  οικειοποιήσε τον όρο ρατσιστής για σένα και τα παιδιά σου, γιατί έχεις το θράσος να θέλεις να ζήσεις με τις συνθήκες που γνώριζες στην πατρίδα σου, χωρίς να ανέχεσαι τον κάθε έποικο λόγω της κακής εξήγησης που δίνει ο καθένας στην έννοια ανθρωπισμός.

Θα αναγάγεις των ωχαδερφισμό σε απλή υπομονή στα δεινά που, μπορεί να συμμετείχες με το μικρότερο ποσοστό αλλά, δεν είσαι ο κύριος υπαίτιος.

Θα επαιτείς το δικαίωμα στην ζωή σαν  να μην είναι το υπέρτατο αγαθό που σου ανήκει. Λες και οι τόσες γενιές που πέθαναν για να σου εξασφαλίσουν το αναφαίρετο δικαίωμά σου είναι απλά κηλίδες της ιστορίας.

Θα πληρώνεις τις λάθος επιλογές άλλων, που σου επεβλήθησαν μέσω του όρου δημοκρατίας που δικτατοριοποιήθηκε.

Θα εξουσιοδοτείς για την τύχη σου ανίκανα σκουλήκια να σηκώσουν την πατρίδα σου ενώ γνωρίζεις ότι θα την τεμαχίσουν ψυχή τε και σώματι για να την ξεπουλήσουν. Το χρήμα δεν έχει πατρίδα, συναισθήματα και πίστη.

Θα αντιδράς όταν πρέπει να σιωπήσεις και θα σιωπάς όταν πρέπει να αντιδράσεις.

Θα ψάχνεις τον επαναστάτη στο όνομα του διπλανού σου ενώ έχεις θάψει την ίδια σου την υπόσταση ως Έλληνας.

Θα αφήνεις την νεολαία , την ζωή του έθνους μας, να πεθαίνει καθημερινά έχοντας λάθος αρχές και πατημένες αξίες.

Θα χειροκροτείς εκείνους που έμαθαν να ζουν από τον κόπο σου και απομυζούν τα υπάρχοντά σου για να σε κάνουν δούλο τους.

Θα πιστεύεις σε ψεύτες και κλέφτες επειδή σήμερα δεν πείραξαν την δική σου ομάδα.

Θα ανέχεσαι να δουλεύεις για να θρέφεις κηφήνες.

Θα αναγνωρίζεις το δίκαιο των άλλων και θα καταποντίζεις το δίκαιο της πατρίδας σου.

Θα ξεχνάς την ιστορία σου και θα δέχεσαι να  την παραποιούν.

Θα βιάζουν τα ήθη και τα έθιμα σου ανάγοντας σε , σε πόρνη πολυτελείας και εσύ την ίδια ώρα θα μιλάς για μοντερνοποίηση της καθημερινότητας και της ζωής .

Θα ζεις για να δουλεύεις και όχι να εργάζεσαι και δεν θα δουλεύεις αντί να εργάζεσαι για να ζεις, εφόσον πληρώνεις κερατιάτικα χωρίς να θες να αντιδράσεις.

Θ’ ακούς τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, τα φερέφωνα του θανάτου σου και τα λαμόγια της ζωής σου, να σε προειδοποιούν για τον θάνατό σου , να σε φοβίζουν για την ζωή σου, όταν ήδη έχουν υπογράψει την καταδίκη σου με την μερική ανοχή σου.

Θα εκλιπαρείς τον αυτοσεβασμό σου ως Έλληνας, ως άνθρωπος, βλέποντας τον καθημερινό διασυρμό σου και το ποδοπάτημα της αξιοπρέπειας σου, από εκείνους που πριν αλέκτωρ λαλήσει 1 μια φορά όχι 3, σε έχουν ήδη πουλήσει στο σκλαβοπάζαρο του 4ου Ραιχ και των φίλων και συγγενών αυτού.

Θα αλλάζεις τις λέξεις για να αντέχεις να τις ακούς.

Θα δέχεσαι να μιλούν οι άλλοι για την γενοκτονία των προγόνων σου, σε κάθε εποχή, και συ θα βαυκαλίζεσαι ότι δεν αντέχεις άλλο.

Πόσο ακόμα θα επιτρέπει στον εαυτό σου να ξεχνά ποιος είσαι….από που κατάγεσαι και πια είναι η ιστορία σου ….. διωκόμενος από τα ανδρείκελα που έμαθαν να ζουν από το αίμα σου, μιας και ξέχασες το αίμα τον προγόνων σου, που πότισε τα δέντρα, από τα οποία εσύ ακόμα και σήμερα λαμβάνεις την σκιά τους.

Κάποτε για την τιμή ενός ανθρώπου ο θάνατος ήταν το ξέπλυμα ….Τώρα είναι προτιμότερο το οικονομικό ξέπλυμα της τιμής μιας και ο θάνατος αποτιμάται με νούμερα.…..




Δεν υπάρχουν σχόλια: