Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ..


 

Δεν θα ασχοληθώ με τα αποτελέσματα που θα είχε η λειτουργία ενός Τεμένους στην χριστιανική Ελλάδα αλλά θα απαντήσω σε αυτούς που λένε πως η ανέγερση του Τεμένους αποτελεί αναγκαιότητα και υποχρέωση σεβασμού σε όλους όσους τάχα έχουν το δικαίωμα σε μία δημοκρατική Ευρώπη να λατρεύουν τον θεό τους και να έχουν επίσημους θρησκευτικούς χώρους για να εκδηλώνουν αυτή τους την λατρεία.



Πρώτα πρώτα οι λαθραίοι ισλαμιστές ήρθαν χωρίς να τους καλέσει κανείς. Είναι παράνομοι και οι παράνομοι δεν μπορούν να απαιτούν διότι κανονικά θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί ο νόμος και να έχουν απελαθεί με τη μία. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να τους φτιάξουμε και Τέμενος.

Δεύτερον υποτίθεται πως ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν και όχι για να τουρλώνουν τον κ.....ο τους προς τον ουρανό 6 φορές την ημέρα προσευχόμενοι. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να τους φτιάξουμε και Τέμενος.

Τρίτον και σπουδαιότερον, στην Ελλάδα έχουν έλθει 2.742 φυλές από όλον τον πλανήτη που πιστεύουν σε 427 θρησκείες, από βουντού και σατανισμό μέχρι Ινδουισμό, Βουδισμό κλπ. Δεν είδα κανέναν βουντουνιστή, σατανιστή, ινδουιστή ή βουδιστή να ζητάει ναούς και επίσημους λατρευτικούς χώρους να του φτιάξουμε. Μόνο οι ταλιμπάνοι ισλαμιστές το ζητάνε αυτό. Γιατί; Επειδή είναι περισσότεροι; Και τι με αυτό; Σε μία δημοκρατία έστω και ένας, έχει τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους. Αυτό δεν λένε και οι προοδευτικούληδες; Άρα τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να γεμίσουμε την Ελλάδα με ναούς, τεμένη και λατρευτικούς χώρους για τις 427 θρησκείες των 2.742 φυλών που μπούκαραν με το έτσι γουστάρω στην χώρα μας; 

Γιατί να φτιάξουμε λοιπόν Τέμενος και όχι Σατανιστικό ναό για όσους πιστεύουν στον Σατανισμό ο οποίος και αυτός αποτελεί θρησκεία; Γιατί να φτιάξουμε Τέμενος και όχι Βουδιστικό ή Ινδουιστικό ναό; Εάν ανεγερθεί Τέμενος μετά θα ζητάνε και όλοι οι άλλοι τους λατρευτικούς τους χώρους να τους φτιάξουμε. Η Ελλάδα δηλαδή τι θα γίνει τότε; Θρησκευτικό κέντρο όλων των θρησκειών του πλανήτη; 

Σεβασμός στην Ανεξιθρησκία όπως αναφέρει το Σύνταγμα σημαίνει πως φτιάχνω και Τεμένη για όσους πιστεύουν στον Μωχαμέτη ή τον Σατανά; Που ακριβώς γράφει το Σύνταγμα πως υπάρχει η υποχρέωση ανέγερσης λατρευτικών χώρων για τις όποιες θρησκείες; Για σεβασμό στο δικαίωμα να πιστεύεις όπου και σε όποιον θεό θέλεις εσύ λέει το Σύνταγμα, όχι για ανεγέρσεις Τζαμιών και λατρευτικών χώρων. Δεν απαγόρευσε κανείς στους λαθραίους να πιστεύουν όπου γουστάρουν. 

Να πα λοιπόν να γαμηθείτε. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να φτιάξουμε κανένα Τέμενος και κανένα λατρευτικό χώρο και για κανέναν. Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα και σε όσους αρέσει. Εδώ ήλθαν για δουλειά και όχι για να προσεύχονται. Σε όποιον δεν τους αρέσει, τον μ.....ν και στην χώρα του, αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: