Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ



Στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία ….οι πολιτικοί την πατσατσούλιασαν με φτερά και πούπουλα, σαν πόρνη πολυτελείας .....
Αλλάζει απόψεις όπως η πόλη χρώμα και ο κόσμος ζει σε μια ψυχεδελική κατάσταση μη μπορώντας  να κρατηθεί από την κουπαστή του πλοίου που βουλιάζει..


Δημοκράτης είναι μόνο εκείνος που συμφωνεί με το σύστημα που τον καταδικάζει και τρομοκράτης εκείνος που αντιδρά σε ότι δεν ανέχεται.

Αντίσταση …λέξη απαγορευμένη και καπελλωμένη από τον εκάστοτε αριστερό στις ιδέες αλλά δεξιό στην τσέπη ..Βέβαια υπάρχουν και οι απλοί λαϊκοί ακόλουθοι που με μόνο γνώμονα την ιδέα και την εργασία νοούν πως ένα σύστημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον καπιταλισμό, με μονη διαφορά την πυραμίδα ανάποδα , συνεχίζουν να φωνάζουν….

Ψωμί παιδεία ελευθερία….σύνθημα διαχρονικό αλλά μόνο σε όποιον σήκωσε το σφυρί και το δρεπάνι οι άλλοι ανήκουν στην πλουτοκρατία.

Στρατός ….τι πονεμένη ιστορία και αυτή ..Απο την εποχή του Παπαδόπουλου η ρετσινιά όσο και αν παλεύουν να την βγάλουν ούτε με χλωρίνη δεν βγαίνει λες και το έβαψαν σε φούρνο για πλαστικά χρώματα. Ανθρωποι που ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες τώρα διασύρονται και σκοτώνονται μεταξύ τους δίνοντας το δικαίωμα σε όλα αυτά τα σκύβαλα που ξεπουλώντας την ψυχή τους νόμιζαν πως θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί και η Ελλάδα, καθορίζουν τις τύχες μας.

Εθνος – σημαία – πατρίδα – ελευθερία – δημοκρατία…. Εννοιες καπελωμένες από αυτούς που τις αντάλλαξαν για θέσεις στο ευρωκ(υ)νοβούλιο και όχι μόνο.Εννοιες διασυρμένες από τον κάθε κακομοίρη που έβλεπε στην θωριά τους την επιτυχία του …Ο όποιος αντίθετος  χαρακτηριζόταν με ταμπέλα…Είσαι ναζιστής – εθνικιστής – ρατσιστής….

Και το σύστημα καλά κρατεί…. Λαός προσκυνημένος πάντα υποδουλομένος. Κατάφεραν και φυλάκισαν τις ψυχές ενός λαού σε μια επίπλαστη ευμάρεια και την κατάλληλη στιγμή οσάν θεοί του Ολύμπου ήρθαν να μας σώσουν από τον κακό μας ευατό.

Επιστράτευσαν τα σώματα ασφαλείας για να τους προστατεύσουν από εμάς που υποτίθεται ότι υπηρετούν κάνοντάς μας υπηρέτες των αφεντικών τους .Και εμείς σσσοοουτττ μη και ξυπνήσει κανείς και δει πως καμία δημοκρατία δεν στάθηκε στην πλάτη υποδουλεμένων λαών και συνειδήσεων. 

Καμία ελευθερία δεν ανδρώθηκε όταν οι πατρίδες υποδουλώθηκαν …Αλλά προς Θεού μη ξυπνήσει ο Ελληνας και κατανοήσει πως χωρίς πατρίδα είναι σαν δέντρο χωρίς ρίζες. Πρέπει να τον έχουμε διαιρεμένο….πρέπει να πιστεύει πως όσοι μάχονται για την πατρίδα και την σημαία ενάντια στον επικοισμό και υπέρ της Ελληνικής φυλής είναι φασίστες…και ναζιστές.

Το σύστημα .,….ποιοι  δλδ οι βολεμένοι, οι κλέφτες, οι αλλαζόνες, οι απάτριδες, αυτοί που θα μας σώσουν από τους εαυτούς τους που πριν λίγο καιρό έτρωγαν με δέκα μασέλες…μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας για το πιο κόμα που έχει γίνει τελεία θα πρέπει να ψηφίσουμε ….

Πατάνε στον φόβο που δημιούργησαν για να μας εγκλωβίσουν στις επιλογές…Κάθετι που αφορά την πατρίδα πρέπει ΠΡΙΝ  πεθάνει, να αμβλυνθεί . Πρέπει οι άνθρωποι να θεωρήσουν την πατρίδα σαν κάτι αόρατο μη αναγκαίο και μεσω προς ανάπτυξη ακόμα και αν αυτή σμικρυνθεί…

Το σύστημα καλά κρατεί και οι Ελληνες ή να πω καλύτερα οι ελληνόφωνες ουρλιάζουν σαν τις ύαινες προς όλες τις κατευθύνσεις πως η ανάπτυξη έρχεται είναι εδώ προ των πυλών...και τα καρτοούν απο κάτω χειροκροτουν....αλλαλάζοντας ναι ναι ωσανά και ξανα...

Ανάπτυξη σαν το λεφτά υπάρχουν...και όντος υπήρχαν....Στις τσέπες των πολιτών που δούλεψαν διότι οι άλλοι καλά μας δούλεψαν και τα πήραν όλα τρώγοντας με 40 μασέλες και αρπάζοντας όχι με ένα αλλα 16 χέρια ή να πω καλύτερα 300;;; Ισως όχι γιατί και οι 300 του Λεωνίδα με τους 700 Θεσπιεις σκοτώθηκαν για να μη περάσουν οι Πέρσες ...Πόσο βλάκες θα τους θεωρούν οι ελληνόφωνες σήμερα...Δεν τους άνοιξαν την πορτα τότε; γι αυτό και τώρα σκύβουν να πιάσουν ότι έχει μείνει στο πάτο του καζανιού...

Ανάπτυξη και βουρ στο πατσά.....και εκλογές έρχονται και όλοι τάζουν και οι μεγάλοι φοβούνται...Τι άραγε...Σάμπως τα σάβανα έχουν τσέπες; ή μήπως τους βάλουν σε ομαδικούς τάφους...Γιατί που αλλού θα μπορούσαν να ταφούν όταν ξεπουλήσουν και το τελευταίο τετραγωνικό της Ελλάδος...

Ανάπτυξη ....με επαγγελματικό τρόπο της ρεμούλας...Κατά το ''η ρεμούλα έρχεται η δημιοκρατία μένει''...Σαν σλογκαν στην τηλεόραση..

Το σύστημα καλά κρατεί και αντεπιτίθεται με τη μόνη διαφορά ότι ακόμα υπάρχουν Ελληνες που συσπειρώνονται όσο και αν οι συνθήκες είναι αντίξοες όσο και αν το ηθικό φροντίζουν κάποιοι να το διαβρώνουν και ισοπεδώνουν....Φοβού Αργείοι !!!! Φοβου τον συσσωρευμένο θυμό που μετατρέπεται αργα και σταθερά σε ΟΡΓΗ.....Οτι και αν κάνετε στο τέλος ο λαός θα ενωθεί...ο όποιος λαός ο Ελληνας θα βρει τον Ελληνα έστω και λίγοι....και ο στρατός αποτελείται απο Ελληνες άλλωστε μη ξεχνάτε τα αφεντικά σας με τους στρατηγούς τα είχαν κανονίσει και απο χαμηλόβαθμους την βρήκαν......

Η ιστορία μπορεί να επαναλαμβάνεται για εμάς αλλά δεν θα έχει εμάς σαν πρωταγωνιστές...






Δεν υπάρχουν σχόλια: