Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ?


Ευτυχώς που υπάρχουν Ελληνες ακόμα και μας ενημερώνουν....Γιατί αν περιμέναμε απο τους δημοσιογράφους....πιο εύκολα θα έχαναν κιλά τα ''κήτη'' που κυκλοφορούν στο ''Σύνταγμα''  παρά αυτοί θα μας έλεγαν τα πραγματικά γεγονότα...
Ευτυχώς που όλοι δεν περιμένουν την είδηση για να ζήσουν και δεν ζουν για την Είδηση....

Υπάρχουν Ελληνες εκτός Ελλάδος που νοιάζονται για την πατρίδα τους και ας είναι μακριά.

Νοιάζονται γιατί δεν θέλουν να πάθει και εκείνη τα ίδια
Νοιάζονται γιατί απλά έτσι είναι οι Ελληνες και όχι οι Ελληνόφωνες

Κάποιοι στην Ουκρανία μιλούν ακόμα...και όσο μιλούν εμείς θα τους ανεβάζουμε....

Μέχρι να αποφασίσουν να μιλήσουν όλοι ....Μέχρι να δουν πως όταν καίγεται το σπιτι του γείτονα η φωτιά θα έρθει και στο δικό μας... 


Απο PN.


Αυτό μιλάει από τις εικόνες του…. Ετοιμάζονται οι φέμεν για να διασκεδάζουν ουκρανούς στο μέτωπο. Το άρθρο λέει πως θα πάνε στην ανατολική πρώην ουκρανία, θα καταταγούν στην εθνοφρουρά της ουκρανίας για να βοηθήσουν…. Άραγε πως θα βοηθήσουν??? (τουλάχιστον θα έχουν δουλειά οι αφροδισιολόγοι… να κάτι «θετικό» από την κίνηση αυτή..


Στο Ντονετσκ γίνεται μάχη για να πάρουν το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης. Αυτή τη στιγμή καταλήφθηκε οριστικά.

Χάκερ έσπασαν το μέιλ του υπουργού εθνικής άμυνας Μιχαήλ Κοβαλ και δημοσίευσαν συνομιλία του με τον γενικό εισαγγελέα Γιαρεμα. Φοβούνται για την παραίτηση της εθνοφρουράς. Λέει ο εισαγγελέας πως δεν θα φύγουν γιατί θα βάλουμε ενθουσιασμένους άνδρες οι οποίοι θα «φυλάνε τις πουτάνες τους και τα μπαστάρδια τους» για να μην πάνε πουθενά. Όπου «πουτάνες» και «μπαστάρδια» οι γυναίκες και τα παιδιά των ανδρών της εθνοφρουράς. Ο υπουργός λέει να μην πάρουν πίσω τα διαβατήριά τους. Ο εισαγγελέας λέει πως νιώθουν χαμένοι και αδύναμοι να οργανωθούν, οι φαντάροι έτσι κι αλλιώς δεν θα τους ακολουθήσουν, θα τους υποσχεθούμε νωρίτερα απόλυση από το στρατό, θα τους πάρουμε τα όπλα και θα «δουλέψουμε» με τις οικογένειές τους ως συνήθως. Αυτό είναι αρκετό. Ο υπουργός έχει κι άλλες ιδέες κυρίως με τις οικογένειες τους. Θα τους κατηγορήσουμε για σεπαρατίστες και εχθρούς της ουκρανίας κτλ.

Αυτή είναι η περίληψη του κειμένου.
Έστησαν στο Κίεβο νέο μαιντάν αυτή τη φορά οικονομικό με αίτημα ρύθμιση δανείων σε ξένο νόμισμα. Τώρα έχουν τριπλασιαστεί τα επιτόκια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Είναι σε δύο κεντρικές λεωφόρους την Γκρουσεφσκοβο και την Σελκοβιτσνοι. Το σύνθημά τους είναι «κυβέρνηση καινούρια, διαφθορά παλιά». Ένας βουλευτής του κόμματος του Γιανουκόβιτς ο Nikolay Rudkovsky κατέθεσε πρόταση νόμου (νομοσχέδιο № 4895-1 ) δύο φορές για τις ρυθμίσεις αυτές αλλά δεν του έδωσαν σημασία.
Στη θέση των Μακντοναλντς που αποχώρησαν από την Κριμαία έρχονται τα Ρους-Μπεργκερ. Επίσης ενδιαφερόμενοι είναι και η Burger King αλλά δεν έχει η εταιρεία αυτή κανένα ακίνητο στη χερσόνησο.
Χάνονται δυτικοί μισθοφόροι και η ουκρανική κυβέρνηση αδυνατεί να τους βρει. Από τις εταιρείες «Кьюбик эппл и кэйшн интернэшнл» (αν πιάνω καλά τη μετάφραση λένε για μία cubic apple international και μία κεισν ιντερνάσιοναλ), από την οποία χάθηκαν δύο μέλη της στο Κίεβο χωρίς ίχνη. Από τον Μάρτιο προσπαθούν να τους βρουν αλλά η έρευνα δεν απέδωσε.

Κατά την αναγνώριση του εδάφους κοντά Sloviansk είχε εξαφανιστεί η ομάδα αναγνώρισης (άλλοι λένε 40 άτομα άλλοι 60, εγώ άκουσα για 40)και σαμποτάζ Αμερικανών «Academi», παλαιότερα γνωστή ως «Blackwater».

Στην περιοχή του Ντονετσκ εξαφανίστηκε ομάδα της greystone 20 ατόμων (τμήμα των βλακγουτατερ). Για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με τους μισθοφόρους κρυφά πέταξε στο Κίεβο ο διευθυντής της CIA. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πάρει μια σαφή απάντηση στο ερώτημα για την τύχη τους.

Ως αποτέλεσμα, κάποιοι μισθοφόροι μεμονωμένα τερματίζουν τις συμβάσεις τους και επιστρέφουν σπίτια τους.


Πηγή : Η αγάπη του ατόμου με το ψευδώνυμο PN

Δεν υπάρχουν σχόλια: