Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΝΟΤΑΜ» Η ΕΛΛΑΔΑ!

image323232Μπορεί η Τουρκική ΝΟΤΑΜ να έπιασε κάποιους στον ύπνο και μάλιστα αφού κάποιοι που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ακήρυκτο Πόλεμου του Αιγαίου , μπορεί να πίστεψαν οτι με την υπογραφή των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που υπογράφηκαν από την Κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες έλυσαν και τα Ελληνο-Τουρκικά προβλήματα!

Ας αφήσουμε όμως τους άσχετους και ας πάμε στην Τουρκική Πρόκληση που είναι μπροστά μας και όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές από αυτό το Μετερίζι, άσχετα με την οικονομική κρίση που μας δημιούργησε δεκάδες προβλήματα το Ελληνικό Δαιμόνιο δεν μας αφήνει απροστάτευτους !
Η Κρίση ήταν αναμενόμενη και την περίμεναν τα Επιτελεία ,εδώ και αρκετό καιρό Αναλυτές και Στρατιωτικοί γνώριζαν και ενημέρωναν το ΓΕΕΘΑ ότι οι Τούρκοι αλλάζουν τακτική στο Αιγαίο καιθα περάσουν από την Επιθετική ενέργεια σε νησί ή μικρονήσι σε Τακτική Ναυτικού Αποκλεισμού !(χωρίς να αποκλείεται η κατάληψη μικρονήσου για λόγους εντυπωσιασμού )
Οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ έχουν υπόψιν την Τουρκική τακτική του αποκλεισμού και ίσως να μην έχει περάσει έτσι στο άσχετο οι απειλές του Τούρκου Α/ΓΕΝ για αλλαγή των κανόνων εμπλοκής στην μίνι κρίση στην ΑΟΖ της Κύπρου !
Τότε η άμεση αντιμετώπιση με αποστολή Πολεμικών Σκαφών στα νησιά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο έκανε την Τουρκία να κρατήσει το «Μπάρμπαρος» στην Κύπρο και να μην το στείλει ανοιχτά στο Καστελόριζο !5-12
Παράλληλα οι Ασκήσεις και οι Βολές με όλα διαθέσιμα όπλα νύχτα και ημέρα  που ο ο Στρατηγός Στεφανής εκτέλεσε  κατόπιν διαταγής του ΓΕΣ στο νησί της Ρόδου έκαναν τους Τούρκους να το ξανασκεφτούν !
Τώρα έχουμε μια κρίση στα χαρτιά και από εμάς εξαρτάται αν θα την κλιμακώσουμε ή θα θα υποχωρήσουμε από τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα με ανυπολόγιστες συνέπειες !
Η Τουρκική «ΝΟΤΑΜ»από μόνη της δεν λέει τίποτα μέχρι να αρχίσει να εφαρμόζεται  και να μην αντιδρούμε …Υπόψιν ότι δεν είναι άσχετη με την Κυπριακή Στρατιωτική Συμφωνία για Ελλιμενισμό των Ρώσικων Πολεμικών !
Μόνο που τώρα η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την καθαρά εχθρική ενέργεια της Τουρκίας από θέση ισχύος και μάλιστα ισχυρότερα από ποτέ !
f-16blc52Στο Αιγαίο μπορεί η Τουρκία να έχει με το μέρος της τις Πληροφορίες Μάχης που τις παρέχουν τα CN-235 αλλά η Πολεμική Αεροπορία κυριαρχεί στον Αέρα και δεν πρόκειται να τα αφήσουν καν να απογειωθούν !
Τα Υποβρύχια του Πολεμικού μας Ναυτικού τα «καλύτερα συμβατικά του κόσμου «μπορούν να φτάσουν αθόρυβα έξω από τους Ναυστάθμους και να αποκλείσουν τα Τουρκικά Πολεμικά πριν προλάβουν  ξεμυτίσουν !
Οι Ελληνικοί εποχούμενοι EXOCET του Πολεμικού Ναυτικού που είναι διάσπαρτοι στα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα χτυπήσουν τα Τούρκικα πολεμικά σκάφη από τεράστια απόσταση και θα είναι πάντα στοχευμένα καθ όλην την διάρκεια του πλου !PKtDp21
Η Ελληνική Αεράμυνα έχει αποδείξει ότι σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να εμπλέξει δεκάδες στόχους και ενεργοποιείτε με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ σε χρόνους απίστευτους …Όλες οι Ασκήσεις που έγιναν στο παρελθόν το έχουν αποδείξει !
Τι χρειάζεται μόνο ομοψυχία ,ηθικό και στο ίδιο τραπέζι πολιτικοί και Στρατιωτικοί …Αφήστε τον χειρισμό της Κρίσης στους Στρατιωτικού να σας δώσουν τις λύσεις και ταυτόχρονα το ΥΠΕΞ να πάρει φωτιά ενεργοποιώντας Ε.Ε ΟΗΕ και Συμβούλιο Ασφαλείας και ενημέρωση του Λαού ώστε ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του!
Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την Κρίση από θέση Ισχύος αρκεί να μην κρυφτούμε πάλι πίσω από την Οικονομική Κρίση και την δ…. μας!
Βετεράνος
Πηγή : http://veteranos.gr/apo-thesi-ischios-bori-na-antimetopisi-tin-tourkiki-notam-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια: