Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι νομίζουν πως σώζουν την Ελλάδα..


Σε μια χωρα που η τεστοστερόνη μυρίζει απο μακριά ...όχι γιατί υπάρχει, αλλα γιατί κάποιοι έχουν προφανώς κακή σχέση με το νερό ...οι γυναίκες έχασαν τον ρόλο τους γιατί τ’ αρσενικά πους_έτρεψαν....(όχι όλα βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, για να μας επιβεβαιώνουν τον κανόνα)


Οι επαναστάσεις γίνονται με κατινιές, και κούφιες λέξεις, και οι ‘’οδομαχίες’’ με βαρελώτα και κροτίδες τα οποία χρησιμοποιούν οι διάφοροι λαοί σε φιέστες...Προφανώς ,σιγά σιγά, μέσω αυτού αποδεικνύεται ότι ως λαός είμεθα χέστες.


Η νοοτροπία έχει περιέλθει στην περιδίνηση του τυφώνα Μαλάκα όπως λένε και στην Ιαπωνία ..και εξηγώ τον λόγο :

1. Κάποτε οι άντρες έλεγαν ,σε μια παρεξήγηση περί τιμής, λίγα λόγια και έπρατταν έργα

Τώρα λένε πολλά λόγια, ψάχνουν δημόσιους διαγωνισμούς για ν αναλάβουν τα έργα και στο τέλος δημοπρατούν ήδη συμφωνημένες εργασίες

2. Κάποτε ο ανδρισμός ήταν όρος που ναι μεν καθόριζε το φύλο αλλά πάνω απ' όλα το ψυχικό σθένος

Τώρα καθορίζει το νούμερο απο το παντελόνι που θα φορέσει κάποιος για να ζεστάνει τα μέζεά του....

3. Κάποτε οι άνδρες για την τιμή τους δεν μίλαγαν με μισόλογα αλλα καθάριζαν στεγνά...

Τώρα έχουν το στεγνοκαθαριστήριο ‘’η καλή καρδιά ‘’, μιλούν με μισόλογα και κρυμμένοι, γιατι προφανώς η διαζώσης επαφή εμπεριέχει κινδύνους να φανεί η τεκτονική μετακίνηση της μέσης .

Με αυτή την νοοτροπία μεγάλωσαν το λιγότερο 2 γενιές σε αυτό τον τόπο, υπερήφανες για τους προγόνους τους μα μη έχοντας ουδεμία ανάγκη να κάμουν υπερήφανους τους απογόνους τους ...

Μια γλώσσα πλούσια σε έννοια ,σε αυτές τις μονοκύτταρες αμοιβάδες έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιούν συνδετικά μόρια (μάλλον γιατί με το μοριο τους δεν έχουν καμία επαφή πλην της λεκάνης), μια στο τόσο) ώστε να αιτιόλογούν το γιατί δεν έκαναν κάτι , ή γιατί κάτι που έκαναν δεν πέτυχε.

Μια δικαιολογία τα πάντα στην ζωή των περισσότερων.

Μια δικαιολογία στο γιατί δεν πέτυχε οτι έκαναν, γιατί δεν πέτυχε η Ελλάδα γιατί δεν πέτυχε το ‘’Σχέδιο’’ ....Βέβαια, το επειδή, στο γιατί που τίθεται, είναι πάντα ‘’ο άλλος φταίει’’

Σήμερα λοιπόν αφού δεν έχει υπάρξει πρόβλεψη, ώστε ο καθένας που ψηφίζει και αποφασίζει για τα κοινά, να περνάει απο το τεστ ηλιθιότητας , έχουμε φτάσει στο σημείο κάποιοι ‘’κύριοι’’ βιολογικά μόνον (και αυτό παίζεται) να αποφασίζουν χρόνια τώρα, για έναν λαό, με αποτέλεσμα να τον συνουσιάζει η μισή υφήλιος...

Αρα τι μπορεί κάποιος να υποπτευθεί;;; πως όλοι αυτοί οι άντρες είναι αδελφές ψυχές ; πως το να είσαι αδελφή ψυχή στο σώμα σε κάνει περισσότερο άντρα απο τις αδελφές στην ψυχή που το παίζουν άντρες αλλα στήνονται στα 4 και επιλέγουν για όλους αλλά είναι άντρες κατ τ άλλα;;;

Ο λαός αυτός μεταλλάχθηκε, προφανώς απο τον ψεκασμό, απο την κοιλιά της μάνας του, στο πλείστον. Μεταλλάχθηκε για να βολέψει τον εγωισμό του, μιας και ιδού το παράδοξο :

Γνωρίζει πάντα τα πάντα.... όμως οι άλλοι φταίνε που απέτυχε στις επιλογές του, καθότι δεν υπάκουσαν τις εντολές του ηγέτη που έχει μέσα του .

Την ίδια ώρα ειναι έτοιμος να σώσει την Ελλάδα . Με την μόνη διαφορά πως δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του , απο τους άλλους - Παράδοξο έως και σχιζοφρενικό ή και διπολικό κάποιοι θα έλεγαν....

Οι οποίοι άλλοι, ειναι επιλογές του, που βασίστηκαν στο μυαλό του. Και ειναι εκείνο το ίδιο μυαλό, που έρχεται και λεει ότι μπορεί να σώσει το σύνολο, ενώ έχει αποτύχει στην μονάδα.

Είναι εκείνο το μυαλό που επιλέγει μόνο για να δρέπει τις μνείες ...για το κόστος των λαθών , φταίει ο άλλος ο ηγέτης που επέλεξε, αλλά ο άλλος.

Παράλογο;;;; Μπα ποιος μπορεί να το θέσει έτσι, απλά συνήθης αντίδραση εκείνου που αναγνωρίζει την ελεύθερη βούληση στον άνθρωπο αλλά μόνο στις ορθές , εκ του αποτελέσματος επιλογές.

Στις λάθος επιλογές , περιμένει τον Θεό να του λύσει το πρόβλημα, για το οποίο όπως προείπα δεν ευθύνεται ...βέβαια αυτό απορρίπτει την ελεύθερη βουληση που ορίζει πως έχει.

Ενας αχταρμάς κύριοι και ‘’κύριοι’’ και ο λόγος απλός :

Γιατί όταν κάποιος λεει πως ΕΓΩ τα ξέρω, ΕΓΩ έχω δίκιο , ΕΓΩ γνωρίζω το σωστό...Είναι εκείνος που δεν ξέρει τίποτα, καθώς όποιος το έχει σαν αρχή δεν ακούει, και όποιος δεν ακούει, δεν μαθαίνει,.... γιατί απλά ...τα ξέρει όλα..

Ομως η γνώση ειναι μοναχικό μονοπάτι και προέρχεται απο βιώματα ,απο ‘’πεσίματα’’ και όχι απο το ΕΓΩ .

Αυτός ο προσδιορισμός ακολουθεί την γνώση....

Ομως, πως μπορείς να το πεις σε ένα τσούρμο αμοιβάδες, που έχουν πάρει τα σπαθιά να σώσουν το κόσμο ,αρκεί να συμφωνεί μαζί τους ...γιατι αυτοί τα ξέρουν όλα.

Δεν μπορείς απλά .

Βασικά δεν σε νοιαζει κιόλας . Κάποτε στην Σπάρτη είχαν τον Καιάδα και βοήθεια αυτού και την Κρυπτεία ...Σωστό πολίτευμα και σωστή αντιμετώπιση, γι αυτό και ως κράτος, νοοτροπία και σύσταση ήταν απο τα καλύτερα....

Ελάχιστοι νοιάζονται για την Ελλάδα πραγματικά γιατί:

Α. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να δεχτούν πως έχουν μερικό ή ολικό λάθος, στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα, στις επιλογές και στην διαδρομή που επέλεξαν για την ζωή τους.

Β. Ελάχιστοι μπορούν να αντιπαρατεθούν σε ότι δεν συμφωνούν , κόσμια και με επιχειρήματα. Φτάνουν σε ένα σημείο και αρχίζουν να φέρονται σαν αναβαθμισμένες αμοιβάδες που έχει καεί το 90% του υλικού που έχουν ανάμεσα στα αυτιά τους. Προφανώς έχει καεί και το κενό ..

Γ. Ελάχιστοι βάζουν το ίδιον όφελος κάτω απο το κοινό καλό ...το οποίο και ορίζουν με βάση το ίδιον πάντα

Δ. Ελάχιστοι γνωρίζουν τι εστί Ελληνας καθώς πάντα πρέπει να εμπίπτει στο τι εκείνοι θεωρούν πως ετυμολογικά - εννοιολογικά - και σημειολογικά σημαίνει.

Συνεχίζω να ελπίζω στην μειοψηφία....άλλωστε πάντα οι λίγοι κάνουν την διαφορά και επιφέρουν την αλλαγή μιας και για την πατρίδα δίνουν τα πάντα σε αντίθεση με τους πολλούς που για την παρτίδα ξεπουλούν τα πάντα

Οι ακροβολιστές σπάνια μιλούν πολύ καθώς μιλούν γι αυτούς οι πράξεις τους και ας μένουν ανώνυμοι....κατ ουσίαν .Επώνυμοι όμως .


Χριστίνα 


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο, γλαφυρά αποτυπώνει την σημερινή Ελληνική Πραγματικότητα.
Θερμά Συγχαρητήρια , για τα sites που έχετε κατασκευάσει,επιτέλους ιστοσελίδες με ειδήσεις χωρίς ανάμιξη θρησκευτικών και άλλων κοινωνικών πεποιθήσεων ,στην πολιτική και στρατηγική διαπλοκή.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια μια ακόμα φορά.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως διαφωνω στα περισσοτερα!χωρις κακη προθεση.Θεωρω πως ορισμενες αποψεις ειναι αστοχες και υπερβολικες,οπως και οτι πεφτετε η ιδια στις παγιδες που κατηγορειτε τους αλλους οτι εχουν πεσει.Επικρατει επιλεκτισμος,οκ αλλα γιατι να υποτιματε τους υπολοιπους;;;ολοι αναλογα με την παιδεια τους και την τυχη τους προσφερουν οτι μπορουν,ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη,κανεις δεν ειναι τελειος,παραμονο ο Θεος.φιλος.
το φιλος το χρησιμοποιω ως ψευδονυμο,ευχαριστω.

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ φίλε καλώς και διαφωνείτε και κάθε άποψη ειναι ευπρόσδεκτη
Το γεγονός ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ζωή ειναι δεδομένο και πάντα σύμφωνα με την παιδεία του ή να πω καλύτερα την μόρφωση (κοινωνική) που έχει ο καθένας συμπεριφέρεται εξ ου και οι άνθρωποι διαφέρει ο ένας απο τον άλλον
Αλλωστε ας μη ξεχνάμε πως πάντα οι λίγοι έκαναν την διαφορά και σίγουρα δεν ήταν εκείνοι που δικαιολογούσαν τα λάθη τους ή των άλλων, αλλα αναγνώριζαν και χρησιμοποιούσαν την εμπειρία απο αυτά για να κάνουν το σωστό.

Το πιο είναι το σωστό φαίνεται εκ του αποτελέσματος στην σημερινή Ελλάδα και κοινωνία.

Προσωπικά παραθέτω τα δεδομένα που βλέπω στο γύρω περιβάλλων, διαβάζω γενικά και διαπιστώνω στους περισσότερους ανθρώπους .

Αν είσθε τόσο τυχερός ώστε να μην έχετε γύρω σας τέτοια κρούσματα ήτοι ανθρώπους που πάντα ξέρουν το καλύτερο για όλα όμως στον εαυτό τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν έστω και κατα το ήμισυ προβλήματα τότε είσθε τυχερός.

ΥΓ : Παρ όλα αυτά δεν μου είπατε ποιες απόψεις θεωρείτε άστοχες και υπερβολικές.

Ανώνυμος είπε...

ξερετε,μπορει να ειναι αληθεια η κεντρικη ιδεα αυτου του καθε ενος απο αυτα που γραφετε,διαφωνω ομως ως προς την προσεγγιση,και την στρατηγικη της επιτευξης του σκοπου του αρθρου.Ο σκοπος του αρθρου σαφως ειναι καλης προθεσης,αν και προσβαλλει,επιτιθεται,κατηγορει,στοχοποιει,υποτιμα,βριζει,με παντα καλη προθεση, μεριδα του λαου μας.Σιγουρα προσπαθειτε να ψαρεψετε συνειδησεις,και να τις αιχμαλωτισετε,παντα καλοπροαιρετα.Το θεμα ειναι πως αν θελουμε καποιον αρρωστο να τον βοηθησουμε ,δεν του σπαμε τα μουτρα,ουτε ξεριζωνουμε την ψυχη,τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.Τον πλησιαζουμε με αγαπη και φροντιδα,να του περιποιηθουμε τις πληγες,που δυστυχως φερει στο κορμι και στην ψυχη του πιο πολυ επειδη πραγματικα αλλοι τον οδηγησαν σαυτο και εγκλοβισμενος ,κανοντας τις σπασμωδικες κινησεις του,για να ελευθερωθει,πληγωνεται περισσοτερο,ωσπου η ασφυξια τον πνιγει και τελος.Αρα δεν θα τον ταραξουμε περισσοτερο,θα τον καθησυχασουμε και θα του πουμε ησυχασε και ασε τα πραγματα να κυλησουν ελευθερα,προτρεπουμε σε χαλαρωση για να σταματησει το δυχτι να σφυγγει ασφυκτικα το σωμα του,και σιγα σιγα με ενα ψαλιδι,η μαχαιρι προσπαθουμε να κοψουμε τα βρονχια που εχει πιαστει οπως λεει και το τραγουδι,,το δυχτι,,σας το αφιερωνω,να το ακουσετε.φιλος.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρομαι στον παραπάνω σχολιαστή για να του πω ότι αυτός που δεν θέλει να του περιποιηθούμε τις πληγές του , γίνεται χειρότερος και από το χειρότερο ζώο και επομένως είναι ανούσιο να προσπαθήσει κάποιος να το κάνει αυτό εφόσον ο παθών χρειάζεται μάλλον ψυχοφάρμακα παρά πλησίασμα με αγάπη την οποία μπορεί να βρει και στην εκκλησία της ενορίας του.
Δηλαδή έτσι όπως τα λέει ο παραπάνω το πρόβλημα είναι σε κάποιον άλλον να του κάτσει κάποιος ή κάποια για να τον απαλλάξει από το πρόβλημα του ή πρόβλημα της αν είναι γυναίκα ; Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο "ποιητής" και μάλλον μόνο αυτός γνωρίζει τι θέλει να πει.
Το άρθρο είναι εξαιρετικό ,παρουσιάζει ωμή τη πραγματικότητα ,δεν στρουθοκαμηλίζει η αρθρογράφος και πολύ σωστά αναφέρει ότι η μαγκιά που πουλάει στις μέρες μας δεν ανταποκρίνεται με την μαγκιά που είχαν κάποτε οι άντρες και γενικά οι άνθρωποι που ήταν μάγκες αλλά σωστοί μάγκες και όχι υβρίζοντες άλλους ή χειροδικόντας σε άλλους ή ακόμα και λεκτικά ασκώντας ψυχολογική βία και με μια φράση οι πράξεις τους να μην ταυτίζονται με τα όσα λένε .Επομένως η μαγκιά δεν είναι τα λόγια αλλά τα έργα και μάλιστα αυτά που έχουν το σωστό αποτέλεσμα.Τη ψυχοπάθεια της κάθε μιας και του καθενός, ας τη λύσει μόνος του ή με τη μαμά του ,το μπαμπά του, την αδελφή του ή τη γυναίκα του ή τον άντρα της αν πρόκειται για γυναίκα.
Διαφωνώ με τον 11:58 εκτός και αν κάνει πλάκα.Η στρατηγική της επίτευξης ενός στόχου όταν είναι μέσα σε νομικά ,ηθκά και άρα λογικά πλαίσια ,είναι πραγματοποιήσιμος και απολύτως σωστός ως διαδικασία.Η προσέγγιση των άλλων πάνω σε αυτό το ζήτημα έχει να κάνει :
1. Αν βρίσκεται στη πλευρά του υβριστή ,του πονηρού,του βαλτού ή του εντολοδόχου
2. Αν διαφωνεί ενώ συμφωνεί με τη κεντρική ιδέα τότε είναι διαχασμένη προσωπικότητα
3. Δεν μπορεί να συμφωνεί κανείς με την κεντρική ιδέα και να διαφωνεί με την ανάπτυξη.
4. Η κεντρική ιδέα είναι αποτέλεσμα του κειμένου ( γ' δημοτικού)
5. Το άρθρο το αποδέχεται κανείς αυτούσιο ή δεν το αποδέχεται.

Ευχαριστώ .

Χριστίνα είπε...

Αλλο η στρατηγική αγαπητέ άλλο η τακτική, που σημαίνει ότι ο τρόπος που ο καθένας προσεγγίζει τα λεγομενά του διαφροποιείται.

Ο σκοπός του άρθρου δεν έχει καμία πρόθεση, ούτε καλή ούτε κακή , απλά αποτυπώνει μια πραγματικότητα, την οποία οι περισσότεροι που θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες τους ή όχι, δεν μπορούν να δουν, γιατί θ αναγκαστούν να προβούν στην πράξη της αυτοκριτικής που σιχαίνονται.

Η αλήθεια είναι κατι που ο περισσότερος κόσμος φωνάζει και υπερασπίζεται αρκεί να μην αγγίζει τους ίδιους .

Το τι ακριβώς προτίθεμαι να κάνω, προφανώς ξεκινά απο τον τρόπο που εξηγείτε το εν λόγω άρθρο , κάτι για το οποίο δεν είναι απαραίτητο να άπτεται και της πραγματικότητας .

Αλλωστε όταν ένα μήνυμα περνάει στο κόσμο έχει διτή έννοια . Η μια είναι πως ο συγγραφέας το εννοεί, η άλλη πως ο αναγνώστης το εκ λαμβάνει.

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση παίζει μεγαλο ρόλο : βιώματα, προσωπική άποψη, η έννοια του εξ ιδίον κρίση των αλλοτρίων ή ο καθρέφτης.

Στο θέμα της αρρώστιας προσεγγίζεται νομίζω υποκειμενικά την άποψη, χωρίς να αναφέρεστε σε τι αρρώστια μιλάτε.

Αρχικά αν δεν ειναι σωματική, αλλα ψυχική ,τότε πρεπει να ξερουμε τι είδους είναι.Απο την άλλη μεριά βασική αρχή είναι να θέλει ο ίδιος ο άρρωστος να βοηθηθεί που σημαίνει να έχει αναγνωρίσει ότι έχει πρόβλημα, και να μη βλέπει πως όλοι οι άλλοι έχουν το πρόβλημα και αυτός ειναι ο μόνος που έχει τη λύση. Αρα μιλούμε για συμπλεγματα...Και εκεί υπάρχουν ειδικοί .

Σε ότι αφορά το τραγούδι το δίχτυ που μου αφιερώσατε ευχαριστώ πολύ ειναι απο τα αγαπημένα μου ... όμως ‘’φίλε’’ μου στο εν λόγω άσμα που πραγματικά αγαπώ πολύ έχει κάποιους στίχους που αφορούν όλους μας .
Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή

έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί
γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ

Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς
κανείς δε θα μπορέσει να σε βγάλει
μονάχος βρες την άκρη της κλωστής
κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι

Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά
που είναι γραμμένα σ’ επτασφράγιστο κιτάπι
άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά
κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη

Βλέπετε αγαπητέ ‘’φίλος’’ η Ελλάδα βρίσκεται σε πολεμο χρόνια τώρα και ως γνωστόν εκ της ιστορίας οι πολεις πέφτουν απο μέσα δλδ απο τους προδότες.

Βέβαια θα μου πείτε ποιος ειναι προδότης και ποιος όχι.

Μεγάλη συζήτηση αυτό, και δεν είναι άλλωστε του παρόντος θέματος. Σίγουρα όμως ο προδότης δεν είναι άντρας γιατί οι άντρες (με την ευρεία έννοια της λέξεως και όχι απαραίτητα μόνο σαν χαρακτηριστικό διαφοροποίησης του φύλου) δεν μιλούν πολύ
Στο νου σου να το βάλεις ...(όπως λεει και το άσμα ) . Επίσης οι μάγκες και όχι οι δάγκες έχουν τίμη και η τιμή όπως έμαθα, εγώ ,φορά παντελόνια και τα παντελονια δεν κάνουν τους άντρες αλλα οι άντρες τα παντελόνια.

Αρα μήπως να μου εξηγήσετε πως γινεται να αποδέχεστε την κεντρική ιδέα σε ένα θεμα και οχι τον τρόπο ανάπτυξης όταν η ανάπτυξη ενισχύει την κεντρική ιδέα την οποία αποδέχεστε ;

Εγώ πάλι σας αφιερώνω ένα απο τα πιο αγαπημένα μου τραγουδια
https://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο απευθύνεται σε υγιείς σκεπτόμενους Έλληνες και όχι σε κομματικά γιουσουφάκια ή σε βαριά ασθενείς.Όποιος δεν είναι υγιής και σκεπτόμενος Έλληνας, είναι ή ασθενής ή προδότης,θα μπορούσε να είναι και τα δύο.

TZOUTZOUKOS είπε...

ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ,ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ,
ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ. ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΩ Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ, ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Filarako me ta kefalaia ,profanos tha anaferesai sto prwin defencenet ke exis dikio giati kai ego sixathika ekei poy empaina palaia apo tis vrisies kai genika apo ta sxolia poy diavaza,oxetos kai to mono poy toys endiefere itan ta klikarismata gia na penroyn fragka oi typoi ase poy mia fili moy mhxanikos pliroforikis moy eipe oti oi diaxeiristes ekei itan valtoi apo mia klika ,kati tetoio kai toys kanoyn avantes kai plates kai moy eixe pei oti tous parakolouthei kai stena i astinomia olous kai etoimazete gia silipsis,mallon ennooyse ta gegonota poy eida ti tv sti mykono.

TZOUTZOUKOS είπε...

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Απλα ειναι τα πραγματα ρε παιδια,συνενετικος ειμαι και προεκτεινω την κεντρικη ιδεα του αρθρου που ειναι η παρακμη της κοινωνιας μας με παροτρινση σε ολους μας,μεσα απο το τραγουδι,να κανουμε αυτοκριτικη,για να γνωρισουμε τον εαυτο μας,και αν τα καταφερουμε ,να βρουμε το κουραγιο για ενα νεο ξεκινημα.Αισιοδοξια,και θετικες παροτρινσεις,να ξεπερασουμε αυτη τη δυσκολη κατασταση που διαγουμε ολοι.Ευχαριστω.φιλος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το άρθρο, καθώς αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όπως συμβαίνει γύρω μας.
Δυστυχώς η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν έχει την στοιχειώδη κριτική ικανότητα να αντιληφθεί αυτήν την πραγματικότητα,είτε λόγω της ελλειπούς παιδείας και μόρφωσης είτε λόγω της έντεχνης παραπληροφόρησης από κύκλους, οι οποίοι καπηλεύονται αξίες με σκοπό να τις διαβάλλουν,έχοντας ως πρώτο στόχο τον αποπροσανατολισμό αλλά και την σταύλιση των Ελλήνων υπό τις διαταγές ανθρώπων, που ενώ ευαγγελίζονται τον δρόμο για την σωτηρία της Ελλάδος,είναι εκείνοι οι οποίοι έντεχνα μεσω υπογείων διαδρομών σκάβουν τον λάκο όλων μας.
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως άνθρωποι που αυτοχαρακτηρίζονται ως σκεπτόμενοι να έχουν υποπέσει σε σφάλματα,όπως το να πιστεύουν οτι κάποιοι έχουν το αλάθητο αλλα
και το αγνό των προθέσεων, όταν αποδεδειγμένα καθοδηγούνται από τους "ηγέτες" τους είτε με την εξαπάτηση είτε με εκβιασμούς.
Είναι φανερό πλέον στα μάτια όλων μας ότι πραγματικά είναι λίγοι σε αριθμό αυτοί οι οποίοι σκέφτονται καθαρά,χωρίς εξαρτήσεις και παρωπίδες,αυτοί οι οποίοι δεν λυγίζουν στους εκβιασμούς και είναι πρόθυμοι με οποιοδήποτε κόστος να προτάξουν τα στήθη τους απέναντι στο κατεστημένο κέντρο εξουσίας το οποίο μόνο στόχο έχει την δουλοποίηση του ανθρώπου είτε ως Έλληνα είτε ως πολιτικού και κοινωνικού όντος.
Όσο για τις προθέσεις των "ηγετών" αυτών που αναφέρεται το άρθρο σας είναι πραγματικά ύποπτες διότι οι πράξεις τους δεν συνάδουν με αυτό το οποίο υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν,όχι μόνο λόγω της αλαζονείας και των προσωπικών κινήτρων,αλλά και γιατί πίσω από τις γραμμές αχνοφαίνονται σχέδια υπονόμευσης της Πατρίδος, καθώς οι διακηρύξεις τους ομιλούν πάντα για κοινωνικη αναστάτωση και πόλεμο ενάντια στο κατεστημένο,το οποίο τόσα χρόνια απλόχερα τους τάισε και τους έφτασε εκεί που τους έφτασε.
Είναι σίγουρα επικίνδυνο να πιστεύει κανείς σε κάποιους οι οποίοι είναι άτιμοι και έχουν μια προτεσταντική αντίληψη του ήθους,σε κάποιους οι οποίοι υποδύονται τους άνδρες ενώ βαθιά μέσα τους δεν είναι ούτε γυναίκες,αλλά έχουν το θράσσος να κατακρίνουν,να εκβιάζουν και να συκοφαντουν τους πάντες όσους δεν υπακούν σε αυτούς,ή δεν πιστεύουν ότι οι "ηγέτες" αυτοι υπακούν στα κελεύσματα του πεπρωμένου για το οποίο τους έστειλε κάποια ανώτερη δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

E kala edaxei,kapoioi den forane ta padelonia mono epeidh einai ths modas alla epeidh den exoun to tharros na foresoun tis foustes tous

Ανώνυμος είπε...

Ο σχολιαστης 6.40 χιουμορατος καλος
ΚΟΡΙΤΣΙ καλησπερα
οπως ΠΑΝΤΑ τα λογια σου αντρικα
να εισαι ΠΑΝΤΑ καλα
GT

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα GT
Κάποιοι όπως εσύ και μερικοί ακόμα κατάλαβαν εξ αρχής ότι τα λόγια μου ήταν παντα σταράτα. Κάποιοι άλλοι νόμιζαν πως είμαι σαν αυτούς . Επ αυτής της σειράς ανθρώπων το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απλά τους έκανα καθρέφτη τον εαυτό τους τον οποίο δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν γι αυτό και άλλαζαν το προφιλ τους στην εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου...Για να είναι ανεκτοί με εκέινους

ΤΟ ξέρεις απ αρχής ότι παντα δέχομαι την διαφορετικότητα σε όλα αρκεί να μη προσπαθεί να με αλλάξει και να υφίσταται με επιχειρήματα και όχι φασιστικές νοοτροπίες τύπου
Εγώ τα ξέρω όλα ή εγώ ειμαι ο/η σωστός

Βασική αρχή της επιλυσης του προβλήματος του όποιου προβλήματος είναι να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει :
α) Την ύπαρξή του
β) ότι μπορεί να ειναι μέρος του προβλήματος εκούσια ή ακούσια
γ) μπορεί να έχει την λύση κάποιος άλλος

Δεν μπορείς να πας ποτέ παρακάτω χωρίς να κάνει τα ίδια λάθη αν δεν αναγνωρίσεις γιατί έφτασες εκεί που έφτασες .


ΥΓ : Αυτό το ΠΑΝΤΑ το έγραψες με κεφαλαίο Μ.Γ.Π ;-) ...Είμαι καλά όταν οι άνθρωποι που νοιαζομαι , αγαπάω αλλα και η πατρίδα μου ειναι καλά .Αλλιώς μιας και ειμαι μέρος όλων αυτών, αν δεν ειναι καλα δεν ειμαι. Παρ όλα αυτά ευχαριστώ και σου εύχομαι το ίδιο :-)

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κάποιοι, δεν θα την κάνουν σαν τα μούτρα τους την ιστοσελίδα όπως με την ένοχη ανοχή τους, την κάνουν στο pronews.

TZOUTZOUKOS είπε...

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο 12:18

ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ www.hawkshellas.com ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠ' ΌΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό άρθρο και όλα σας τα άρθρα πολύ εύστοχα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολύ πλάκα πάντως πως κάποιοι νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν φορώντας μια μάσκα και νομίζουν ότι θα κρυφτούνε.Έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν φαίνονται.Όμως το πνεύμα του sniper κυκλοφορεί σαν φάντασμα παντού,δεν το βλέπεις κι αν το δεις θα νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο.Μία συμβουλή μόνο μπορώ να δώσω.Μην τρέχετε πανικόβλητοι γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πεθάνετε κουρασμένοι.

ΤριαλαρόΤραλαρά. είπε...

Είναι πολλές οι φορές που όποιοι φορούν μια μάσκα ,πνίγονται.

πορτοκαλί γατούλα ζεστή και νοστιμούλα είπε...

θα σε έλεγα κάτι τριαλαρό τραλαρά μα είσαι όλα τα λεφτά σαν της καρδιάς την σιγαλιά,πάει η αγάπη μοναξιά σαν μέσα από αυτήν ξαναγυρίζει να αγαπά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥ ΠΟΙΗΣΟΜΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΕΙΟΝΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΥΔΕ ΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΟΥΤΕ ΖΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗΙ ΜΑΧΗι ΤΕΛΕΥΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΘΑΨΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΣ ΤΩι ΠΟΛΕΜΩι ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΝ ΜΑΧΕΣΑΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΝ ΠΟΙΗΣΩ ΤΑΣ ΔΕ ΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΠΡΟΕΛΟΜΕΝΑΣ ΑΠΑΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΥΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΩ ΠΑΝΤΑΠΑΣΙΝ ΑΛΛ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΙΣ ΕΠΙΓΙΓΝΟΜΕΝΟΙΣ ΕΑΣΩ ΚΑΤΑΛΕΙΠΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΣΕΒΕΙΑΣ