Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ''ΗΓΕΤΕΣ'' - ΑΠΑΙΤΟΥΝ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΙΤΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU


Τι μπέρδεμα και αυτό σε αυτή τη κοινωνία που ζούμε ….
Γκρίνια, μιζέρια και αντίδραση υπό το ομιχλώδες τοπίο της άγνωστης επόμενης μέρας. Όλα αγριεύουν , και όλοι αντιδρούν μέσα στον πύργο της Βαβέλ που λέγεται Ελλάδα .

Αυτές τις μέρες  το Mall !!!! μετά ποιος ξέρει τι και ποιος; Τρομοκρατία , φόβος και το ένοπλο κράτος που μετρά ξεβιδωμένα ρουλεμάν από το αμάξι που λέγεται έθνος και που κολλάει στην ανηφοριά πετώντας από πάνω του ότι το βαραίνει… Το βαραίνει , που όμως δεν είναι και απαραίτητα άχρηστο… Συνήθως οι κενοί δεν έχουν βάρος , ο φελλός είναι πιο ελαφρύς.

Απαιτεί το κράτος με το μαχαίρι στο λαιμό των  Ελλήνων . Απαιτεί την ζωή τους χωρίς να δίνει ένα φως για το αύριο . Ενώ ταυτόχρονα βαυκαλίζεται πως έχει την λύση ανά χείρας και μόνο οι εχθροί του καλύτερου μέλλοντος για την Ελλάδα θα αντιδράσουν.

Απαιτούν οι βολεμένοι που χρόνια τώρα εθελοτυφλώντας στο μικρό ή μεγάλο κακό που ο καθένας έπραττε από το μετερίζι του νιώθουν ότι χάνουν τα κεκτημένα.. Αλήθεια ποια κεκτημένα όμως είναι αυτά που έχουν σαν ουσία το θάνατο των υπολοίπων;

Απαιτούν οι κακομαθημένοι  που θεωρούν πως η ζωή και το κράτος τους  χρωστάει διότι φέρουν ένα όνομα λες και οι υπόλοιποι είμαστε μπάσταρδοι.

Απαιτούν οι δημόσιοι που τόσα χρόνια γνώριζαν τι έπαιρναν από πού πόσο και ποιοι . Γνώριζαν αν ήταν από την παραγωγή ή από την πλαϊνή πόρτα.

Απαιτούν οι Τράπεζες όπου χρόνια τώρα κορόιδευαν το λαό δίνοντας του θαλασσοδάνεια για να τον μάθουν στο λίπος της αδράνειας και της καλοζωίας , ενώ γνώριζαν ότι οι περισσότεροι που υπέγραφαν δεν είχαν την δυνατότητα αποπληρωμής.

Απαιτούν οι δωσίλογοι που πούλαγαν την πατρίδα με τα έργα και τα λόγια και τώρα βαυκαλίζονται τον σωτήρα στο πρόσωπο του Τόνι του Αλέξη (που κρύβεται πίσω από τις λέξεις) , του Βαγγέλη με το μάτι το _βόλο (εκ του σπινθηροβόλο), τον Κουβέλη  , την Αλέκα και τους λοιπούς , όλους όμως.

Απαιτούν οι δανειστές γιατί είναι πρώτο τραπέζι πίστα το χωράφι που λέγεται Ελλάς και παραθαλάσσιο οικόπεδο με πολλά καλούδια. Μιας και κάποιοι μαζί τα έφαγαν και τώρα απλά περιμένουν την λίστα να μη βγει.

Απαιτούν οι τρομοκράτες ισονομία και ισότητα .Κάτι σαν την 17η  Νοέμβρη κάποτε . Που όλως τυχαίως ότι έκανε το έκανε σε περιόδους κρίσεως , σε περιόδους που κάτι έπρεπε να περάσει, να αλλάξει , να προσπεράσει. Και μετά ωωω!!! τι θαύμα, εξαρθρώθηκε. Είναι όλοι μέσα, έξω είναι όλοι οι καλοί …Από τους καλούς φτάσαμε στους κάλους . Έτσι βγήκαν οι πυρήνες της φωτιάς , της κλεψιάς , της μαγκιάς. Σε λίγο καιρό θα βγουν και τα πρωτόνια και τα νε(κ)ρόνια. Ο λαός δε, αποσβολωμένος κοιτά αλλήθωρα την όλη κατάσταση και αναρωτιέται : Να ζει κανείς ή να μη ζει ;

4 κάλπες για 4 παραπομπές , βέβαια θα μπορούσαν να είναι 40 σαν τους 40 κλέφτες του Αλή Μπαμπά αλλά δυστυχώς το παραμύθι είχε λιγότερους απ' ότι η ζωή μας, πώς να τους βολέψεις όλους μέσα στην Βουλή .
Βουλή σου λέει εκ του βούλομαι αλλά αν θυμάμαι καλά κανείς δεν ‘’(ε)βούλο(σ)τω’’ από εμάς όταν αυτοί επέλεγαν. Λάθος γραμματική έμαθα δεν μπορεί. Ίσως πάλι βόλι η βολή ποιος ξέρει οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μας πουν …

Απαιτούν λοιπόν και μας κουνούν το δάχτυλο σε εμάς τους κατά συρροή εγκληματίες μισθωτούς τους ιδιωτικού τομέα, τους συνταξιούχους, και τους μικρο μαγαζάτορες. Καθώς δεν υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για εμάς σε τίποτα. Εξαντλείται μόνο στις έδρες και στα έδρανα της Βο(υ)λής.  Πρέπει να πληρώσουμε τους μυαλωμένους που κάνουν νόμους και πράττουν τα δέοντα για την παρτίδα τους .

Η έννοια του αθώου μέχρι αποδείξεως του εναντίον εξαντλείται με το πτυχίο της Νομικής και μετά όποιος προλάβει είτε να μπει στη πολιτική είτε να δουλεύει στο δημόσιο.

Στο δημόσιο είναι ακόμα καλύτερα  διότι αν περάσει από το 2 επίπεδο ή μήπως δάπεδο κρίσεως για τα κακουργήματα’’ που έπραξε. Ξέρετε εκεί που είναι μόνο συνδικαλιστές και τον δικάζουν. Εκεί που και σήμερα υπάρχουν υπόδικοι που δουλεύουν και πληρώνονται.

Επαιτούν λοιπόν οι μισθωτοί και για 3000 ευρώ πάνε φυλακή .Είναι και πιο φθηνά τρως και πίνεις τζάμπα. Στην Ελλάδα όταν χρωστάς λίγα η φυλακή είναι γλυκιά τα πολλά θεωρούνται εμβάσματα και βοήθεια υπέρ της πατρίδος σε συνάλλαγμα.

Επαιτούν οι μαθητές , για γνώση , δημόσια .Αλλά το μόνο δημόσιο που αναγνωρίζεται είναι η επαιτεία αυτής γιατί μόνο στα φροντιστήρια πλέον πωλείται και όποιος έχει λεφτά την αγοράζει. Οι καθηγητές είναι κακοπληρωμένοι και άρα δικαιολογούνται (;) όσοι δεν διδάσκουν...

Επαιτούν οι ασθενείς… Πω τι είπα τώρα ασθενείς… Ρεεε δε πεθαίνουμε κοντά στην σύνταξη γι αυτό κόψτε τα φάρμακα γιατί τα δίνετε θα γλιτώσετε πολλά έξοδα .

Επαιτούν οι άνεργοι το δικαίωμα στην ζωή πια γιατί η εργασία είναι ακριβό σπορ με πολλά έξοδα. Άλλωστε πιο εύκολα πλέον με αλλαγή ιθαγένειας μπορεί κάποιος να βρει δουλειά παρά ως Έλληνας.

Κατάντησαν τους Έλληνες επαίτες της ζωής τους . Τα παιδιά επαίτες των ονείρων τους και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας επαίτες του θανάτου τους.

Αν κάποιος σας σκότωνε θα σας έκανε αφενός χάρη αφετέρου είτε  ήρωες  είτε θύματα (για τους ανεγκέφαλους)  . Η καλύτερη τιμωρία είναι η αφαίρεση της υλικής, και κοινωνικής σας ζωής , μέχρι το τέλος της σωματικής ζωής σας. Δεν μιλώ για πνευματική γιατί προϋποθέτει ψυχή και αυτό είναι άγνωστη λέξη για εσάς πέραν του δεδομένου ότι σε περίπτωση ύπαρξης θα είχε το χρώμα του Ερέβους  χωρίς την ένωσή του με την Νύχτα όπως αναφέρεται στην Θεογονία του Ησιόδου γιατί από εσάς αποκλείεται να προέλθει κάτι αντίστοιχο του ''Αιθέρα'' και της ''Ημέρας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: