Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΒΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LNXvxD85jvc

Ένα μήνα τώρα όλοι ασχολούμαστε με την λίστα , τα στικάκια και προφανώς τους κατ επάγγελμα στόκους ή ηλίθιους. Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα το φορολογικό νομοσχέδιο πέρασε και δεν ακούμπησε λες και ήταν άλλος ένας βιασμός και μιας και συνηθίσαμε τους προηγούμενους και εφόσον δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε χαλαρώνουμε για να τον απολαύσουμε.


Πέραν δε του φορολογικού τα φάρμακα και οι αρρώστιες καλά κρατούν. Αν δε κάποιος αναλογιστεί ότι πολιτικός ήταν αυτός που ανέφερε ότι ζούμε πολλά χρόνια μετά τη σύνταξη και λόγω νόμων ο πυροβολισμός είναι ποινικό αδίκημα μία ήταν η λύση κόψιμο στα φάρμακα .

Σα να μην έφταναν όλα αυτά για να σιγουρέψουν και το πλήρες κουβάριασμα της προσοχής του λαού τα γκαζάκια ‘’ξαφνικά άρχισαν’’ και ανατινάζονται δυνατά και με κρότο γιατί ενώ σήμερα είναι 17.1 και το 2013 μας έχει μπει για τα καλά , δεν είναι μακριά ο Μάρτιος που θα υπογράψουν για την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Τι καλύτερο λοιπόν από την αποχαύνωση του λαού με αρχές της Τρομοκρατίας. Ακούγεται ένα μπαμ η αντιτρομοκρατική βγαίνει έξω και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αρχίζουν να διαρρέουν ώστε ο κόσμος να συνεχίσει να αποχαυνώνεται με την ακατάσχετη μπουρδολογία ώστε να φοβηθεί. Ο φόβος φυλάει τα έρημα λένε κάποιοι, και δεν έχουν άδικο.

Διότι τι είναι εκείνο που δεν θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα πιο σοβαρά για την πατρίδα σου; Ο φόβος ….Οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν ότι ο Φόβος ήταν γιος του Αρη και της Αφροδίτης .Τι συνδυασμός ε ; ο Θεός του πολέμου και η θεά του Έρωτα …Στην σημερινή Ελλάδα τα έχουμε μπλέξει όλα μαζί .Πολεμάμε τον Έρωτα και αγαπάμε τον πόλεμο , αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πίσω στην μυθολογία λοιπόν περί Φόβου. Είχε και έναν αδελφό , επ’ ονόματι Δείμο μαζί πήγαιναν στους πολέμους που ο πατέρας τους ‘’ανακάτευε’’ . Τώρα πια έγινε ο μεγαλύτερος δορυφόρος του πλανήτη Αρη , ο Φόβος. Πάνω σε αυτό οι καλοθελητές της ζωής μας και επονομαζόμενοι πολι_τικοί …
Όπως ο Φόβος λοιπόν πήγαινε στα πεδία των μαχών έτσι και οι άνθρωποι προσπαθώντας να επιβιώσουν στα επιβεβλημένα πεδία μαχών ατσαλώθηκαν με υπομονή .Τι πρέπει να γίνει μετά το δόγμα του σοκ ώστε να σιγουρέψουν όλοι οι απάτριδες την μη αντίδραση ή την ελεγχόμενη αντίδραση του λαού; Φόβος , Πανικός , Τρομοκρατία.

Κατ αυτό τον τρόπο οι αντιδράσεις ευτελίζοντας. Τα μυαλά ελέγχονται, το συναίσθημα αλλάζει και οι άνθρωποι υπολειτουργούν.
Ομάδες εκπαιδεύονται και περιμένουν ένα σφύριγμα για να βγουν και να τα κάψουν όλα.. Τα ΜΜΕ βοηθούν σε αυτή τη γνωστή διασπορά ειδήσεων και επειδή λουκέτα και σε αυτά αναμένονται η γλαφυρές περιγραφές δίνουν και παίρνουν …Μήνυμα ήθελαν να στείλουν στην Ν. Δημοκρατία και πυροβόλησαν τα γραφεία…
Δηλαδή , αν ήθελαν να στείλουν sms τι θα έκαναν θα το ταχυδρομούσαν με φάκελο και άνθρακα ή θα το έσκαγαν όπως τότε που αντί για το Χρυσοχοίδη σκοτώθηκε ο Βασιλάκης. Μήνυμα το οποίο μπορεί να είναι εκ του λαού γεννημένο αλλά και από εσάς για τον λαό.
Ποιος ξέρει….

Πόσο ηλίθιους μας περνάτε ..Πόσο πρέπει νομίζετε να φοβηθούμε ; ή καλύτερα να ρωτήσω πόσο νομίζετε ότι μπορείτε να μας φοβίσετε;
Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι την κρίση των αξιών, τις κλεψιές και τους βιασμούς,  τις δολοφονίες και τις αναλγησίες, το ξεπούλημα της πατρίδας  τα ζούμε πολύ περισσότερα χρόνια από ότι εσείς τα έχετε δει καθώς δεν βλέπετε απλά κοιτάτε (τι ακριβώς άλλη φορά θα το συζητήσουμε) άρα τι παραπάνω;

Η ψυχική βία , και η σωματική που έχετε ασκήσει επάνω στο λαό, προετοιμάζει γενίτσαρους ας μη το ξεχνάμε. Ενώ ταυτόχρονα ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα εκρηκτικό περιβάλλον, το οποίο νομίζετε ότι θα σκάσει στα χέρια μας, την ώρα που εσείς θα είστε στα ελικόπτερα. 

Ο σοφός λαός όμως λέει :
Όταν σκάβεις το λάκκο του απέναντι σκάψε άλλον ένα για σένα.

Γνωστά τα κόλπα, πλέον, σε περισσότερους από τους λίγους . Αυτό δεν είναι καλό για όσους επιμένουν να χρησιμοποιούν την περιγραφή για την παράνοια του Αινστάιν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: