Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ''ΟΥΤΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΆΓΓΙΞΕ''Αντωνάκη μου τι σου έμελε να πάθεις αγόρι μου άλογα σου έδιναν φοράδες αναζητούσες. Σου πέτυχε μια μεταλλαγμένη και τώρα προσπαθείς να μας πείσεις πως πρέπει να την πάρουμε.

Φωνάζει ο κλέφτης για να διώξει τον νοικοκύρη. Ετσι και στην ταινία κάθησαν οι δυο μεγάλες οικογένειες για να προξενέψουν τον νιο με την κόρη....Φτηνά πουλήθηκε ο ένας , ακριβά αγόρασε ο άλλος και η ζωή συνεχίζεται...Στο συγκεκριμένο όμως κομμάτι λείπουμε και εμείς , όμως μη φοβάστε είμαστε παρακάτω να εδώτο παλεύουμε να το κρύψουμε αλλά η χαρά δεν μας αφήνει  ...Λαός πονεμένος μεν αλλά αδύνατον να συνεννοηθεί για να βρει την άκρη ..... δεν στο λέω, δεν έρχομαι, δεν συμφωνώ...

Μας ξεπουλάνε αυτοί που μας σώζουν και εμείς στην απελπισία μας ψάχνουμε να βρούμε αν θα πνιγούμε όλοι ή οι μισοί ή κάποιοι...
Δεν ξυπνάμε με τίποτα μα με τίποτα και η οργή συσσωρεύεται και ο θυμός μεταλλάσεται και όλα χρησιμοποιούνται για να μας εξωθήσουν στα άκρα με μόνο σκοπό να ολοκληρώσουν με την δήθεν επανάσταση του θυμού και της οργής την πλήρη υποδούλωση...Αυτή που θα μας απαγορεύσει στο τέλος και την αναπνοή χωρίς την άδεια της καγκελαρίας μέσω των εντεταλμένων τους στην Ελλάδα ...Γιατί όπως ξέρετε το κουμμάντο το κάνει ο θιασάρχης και όχι οι ηθοποιοί αυτοί απλά παίζουν το ρόλο τους. Βέβαια στη πατρίδα μας είχαμε πάντα κομπάρσους αλλά τι να κάνουμε ίσως μετά απο αυτή τη κρίση αποφασίσουμε πως οι πατριώτες δεν φωνάζουν και κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει αν δεν σεβαστούμε την ιστορία μας .

Γι αυτό αντωνάκη σε παρακαλώ


πάρε μαθήματα τι έρχεται και σ σένα διότι εμείς ως λαός δεν θα είμαστε εκεί θα είσαι μόνος σου εμείς θα είμαστε εκεί που βαράνε ......οι βιολιτζήδες (Δεν φαντάζομαι να το παρεξήγησες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: