Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ



Προδοσία στη μνήμη τους όσοι από εκείνους που ισοπέδωσαν τα ιδεώδη της πατρίδας μας εκείνο το βράδυ με την στάση και τις αποφάσεις τους , καταθέτουν στεφάνια, στους πεσόντες. Παγκόσμια πρωτιά υποστολής σημαίας στο έδαφος της …. Παγκόσμια πρωτοτυπία αίσχους και κιναιδισμού. Και τώρα όλοι αυτοί, θα μιλήσουν θα τιμήσουν αντί να σιωπήσουν…..



Ήταν ο αέρας που έπρεπε να πάρει το πανί και να το πάει χαμηλά εκεί που μόνο οι αρουραίοι σκάβουν… Με τη μόνη διαφορά πως αυτό δεν ήταν οποιοδήποτε πανί …για σένα το λέω …ήταν και είναι το σύμβολο της αιματοβαμμένης πατρίδος μας, που εσύ τώρα τολμάς και λες μαζί τα φάγαμε.

Ένα πανί που κάποιοι τυλίγονται και αυτοκτονούν αλλά τι ξέρετε όλοι εσείς; Μόνο σε δολοφονίες προβαίνετε χρόνια ‘’αδειάζοντας’’ την πατρίδα για να την παραδώσετε. Θα έρθετε και θα μιλήσετε στα κανάλια για την μνήμη των Ηρώων των Ιμίων και θα αρχίσουν οι αμφισβητήσεις και οι παρερμηνείες για να δικαιολογήσετε την προδοτική αδιαφορία σας στον λαό που υποτίθεται υπηρετείται… 

Ήρωες γιατί έκαναν το αυτονόητο και δολοφονήθηκαν από την αδιαμφισβήτητη προδοτική ανυπαρξία σας. Ήρωες που δίνουν το παράδειγμα σε όλους εμάς να τους ακολουθήσουμε γνωρίζοντας το τέλος αλλά μαχόμενοι με βάση τις αξίες ενός αέναου πολιτισμού από τον οποίο προερχόμαστε.

Σε προδότες και ανύπαρκτους αξίζει η χειροτέρα των ποινών με τη μόνη διαφορά ότι ακόμα και αυτή είναι επιεικής μπροστά στο ποδοπάτημα και ξεπούλημα ενός έθνους που υπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν από εσάς και που σε κόντρα των καιρών θα υπάρξει και μετά από εσάς.

Έλληνες με το Έψιλον κεφαλαίο γιατί τίμησαν το 

"Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν».
Πάντα να είσαι πρώτος και ανώτερος από τους άλλους και να μην ντροπιάζεις τη γενιά των προγόνων. Ιλιάδα, Ζ 208΄

Μόνο οργή μπορεί κάποιος να νιώσει όταν αντιλαμβάνεται με πόσο πάθος και λύσσα κρατημένοι από την ζηλόφθονη και εγωιστική ανυπαρξία σας ροκανίζεται τόσα χρόνια ένα αιώνιο πολιτισμό και ένα έθνος που προϋπήρξε όλων αυτών των βαρβάρων που τόσο μας μισούν και υπηρετείται σαν σκυλιά.

Όμως είναι ήρωες γιατί είναι Έλληνες γιατί όταν έπρεπε αντέδρασαν ως Έλληνες και γιατί θα δώσουν αν όχι σε όλους σε κάποιους το παράδειγμα ..Το λαμπρό παράδειγμα εκείνο που χρειάζεται ο λαός μας για να σας στείλει εκεί που ανήκετε. 

Άλλοι λένε στον δημιουργό σας …Προσωπικά θα πω στην ανυπαρξία, γιατί είστε προδότες της ιερότερης αξίας – της πατρίδας μας - και σας επιτρέψαμε , δυστυχώς , να καταστρέψετε τα πάντα.

Κίναιδοι του κοινού ποινικού δικαίου που καθημερινά αποδεικνύεται πως ο τόπος που σας γέννησε θα έπρεπε να κάψει τις ρίζες σας ….

Ήρωες και εσείς τους αντιμετωπίσατε σαν ένα ακόμα τίποτα μιας και δεν τολμήσατε να αντιδράσετε στην εν ψυχρώ δολοφονία τους .Αντ αυτού έχετε ακόμα σε δημόσιο βήμα να κρώζει αυτόν που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους για την μεγαλύτερη ντροπή του έθνους μας.... την προδοσία και την δειλία.



Η ιστορία και όσοι ζήσουν θα σας αναφέρουν με τα πιο μελανά σημεία …Ερεβος για εσάς και όσους σας ακολουθούν στην προδοσία του Εθνους μας .

Ήρωες είναι και ήρωες θα παραμείνουν και όσο τους πολεμάτε μας εμψυχώνεται . Ανεβάζεται βαθμίδα στο θυμό και τον κάνετε οργή….

Ήρωες θα παραμείνουν και αυτοί αλλά και όλοι όσοι πέθαναν για την πατρίδα και τους διαγράψατε και ποτέ δεν τους αναφέρατε. Διαγράψατε το πόλεμο του ‘74 και δεν τιμήσατε τους νεκρούς και τους τραυματίες ως ήρωες πολέμου…..


Προδώσατε την πατρίδα κουρελιάσατε την σημαία και ακόμα υπάρχετε…. Οχι όμως για πολύ…. Γιατί όσο και αν προσπαθήσατε δεν αφανίσατε όλους τους Έλληνες ….Δεν διαγράψατε από το DNA τους την αγάπη για την πατρίδα και το δικαίωμα και υποχρέωση να πεθάνουν γι αυτή



Σκέπτομαι Αρα Υπάρχω
Και όσο Υπάρχω Θα Φωνάζω
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ PERSONA NON GRATA
Χριστίν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω ποιός ή -μάλλον- ποιοί ΞΈΧΑΣΑΝ ..
Γνωρίζω ποιοί ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ..
Ξεχασμένοι από τους πολιτικούς μπορεί .. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..


Αιωνία η μνήμη των παιδιών της Ελλάδας.

Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης. Παρών!
Υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος. Παρών!
Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. Παρών!

iwannhs είπε...

Μια λεξη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ στις ψυχες και το μυαλο μας