Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ -ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..... (Βρε πως αλλάζουν οι καιροί)




Και ξαφνικά η Ευρώπη άρχισε να βλέπει το φως το αληθινό και εκεί που η Ρωσία ήταν στο πυρ το εξώτερο και που θα την γονάτιζαν οι κυρώσεις , ο γνωστός χορός της κοιλιάς και της ζεμπεκιάς, αρχίζει να παίρνει νέες τροπές .... 


Οι Γάλλοι με αρχηγό τον Φρανσουά, προς χάρην της επίτευξης της ανάπτυξης και της προόδου ειναι έτοιμοι να άρουν ή να μη συναινέσουν, σε νέες κυρώσεις προς την Ρωσία ....εφόσον υπάρξει πρόοδος. Μια λέξη γεμάτη νόημα και δυνατότητα επεξήγησης, όπως ο καθένας θεωρεί και μπορεί ....ή να πω τον συμφέρει...Απαπα τι κουβέντες ειναι αυτές . Πότε οι Γάλλοι ήταν στον αστερισμό της κωλοτούμπας....; Ποτέ!! Αλλωστε ιστορικά έχει αποδειχθεί ..ή μήπως όχι...


Οι Γερμανοί ξαφνικά συνειδητοποίησαν, μέσω του υπουργού Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ πως μπορεί, ίσως, πιθανόν, να αποσταθεροποιηθεί η χώρα τους, αν συνεχίσουν τις κυρώσεις μιας και ο σκοπός τους ήταν να τραβήξουν τους Ρώσους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Αλλη μια λέξη με πολλά νοήματα...Καθότι η διαπραγμάτευση για τους Γερμανούς έχει αποδειχθεί ως έννοια : ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ. 
Το έκαναν με την Ελλάδα. Τι να περιμένει κανείς όμως, όταν σε αυτή τη χώρα πρώτα, επι παραδείγματι,  γίνεσαι πρωθυπουργός και μετά μαθαίνεις για το πότε συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ. 'Η το καλύτερο, φτιάχνεις μια σημαία, την οποία αναλόγως των διαθέσεων την παίρνει το κύμα , μπορεί και να πέσει μόνη της .Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που ως άρχοντες της χώρας, μας έκαναν την ζωή ποδήλατο και ήθελαν ντε και σώνει να φτιάχνουν τις αλυσίδες εν κινήση. 

Ετσι λοιπόν καλομαθαίνοντας οι Γερμανοί, σου λέει κάτσε να βάλουμε στα 4 και τους Ρώσους άλλωστε τι μπορούν να κάνουν....ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ. Τελικά όμως, όπως φαίνεται η υπομονή, στρατηγική, σωστή τακτική μα πάνω απ όλα το συμφέρον της πατρίδος του και ταυτόχρονα η σωστή επιλογή συνεργατών αλλά και συνεργασιών, θα γυρίσει ανάποδα το τραπέζι της παγκόσμιας κυριαρχίας . Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια, όπου δλδ τσακώνονται τα  βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια, θα υπάρξουν και απώλειες...Με τη μέχρι τώρα πορεία μας ως λαός αλλά και ως κράτος οι απώλειες ήταν μικρές, δεδομένης όμως της χρονικής στιγμής και της νοοτροπίας Ο.Φ.Α αν δεν αλλάξουμε πορεία θα γίνουν πολύ μεγαλύτερες. Μα και αυτή την πορεία αν συνεχίσουμε πάλι μεγάλες θα είναι. Αρα απο τα δυο κακά το μη χείρον βέλτιστον, έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Δειλά - δειλά άρχισαν να κάνουν κάποιες αναφορές προς Αμερική μεριά και να προσπαθούν τώρα προς το τέλος να κρατήσουν τις αποστάσεις τους, μιας και βλέπουν πως το τομάρι της αρκούδας όχι μόνο δεν θα το πάρουν, αλλά μάλλον θα βρεθούν με την βιομηχανία τους να φτιάχνει αντί για Mercedes παγοκολώνες, για τα νέας τεχνολογίας ψυγεία.

Και το οδοιπορικό της Ουκρανικης κρίσης συνεχίζεται, αυτή τη φορά με έναν Αμερικανό Σκηνοθέτη (μα είναι Αμερικάνος ; ) τον Oliver Stone, που με τη συνέντευξη που έδωσε πυροδότησε κάποιες αντιδράσεις .
Βλέπετε στο Αμέρικα μπορεί ο κόσμος να μην επηρεάζεται απο τους ηγεμόνες, αλλά μη και κάτσουν να δουν μια ταινία ή κάποιον απο το καλλιτεχνικό στερέωμα εκεί όλα τα φώτα δείχνουν την αλήθεια ...'Η μήπως τελικά δεν ειναι αλήθεια αλλά ηλίθια σκέψη κάποιων αρρωστημένων μυαλών.

Τί είπε ο Ολιβερ λοιπόν 

O αμερικανός σκηνοθέτης και συγγραφέας Oliver Stone προκάλεσε πολιτική θύελλα σχετικά με το τι πιστεύει ότι πυροδότησε την ουκρανική κρίση, μετά από προσωπική συνέντευξη που είχε με τον Viktor Yanukovich , πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας ο οποίος εκδιώχθηκε το Φλεβάρη του 2014.

Ο σκηνοθέτης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,δήλωσε πως η ουκρανική κρίση εκδηλώθηκε έπειτα από εμπλοκή ταραχοποιών εκτός χώρας, λέγοντας ότι οι Ουκρανοί είναι τα θύματα μιας στρατηγικής των ΗΠΑ, στρατηγικής που μοιάζει με τον Ψυχρό Πόλεμο 2 (Cold War 2.0). 

Έπειτα από τετράωρη συνομιλία που είχε με τον Yanukovich στη Μόσχα, ο Stone τόνισε πως σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένου του Yanukovich αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων, τα ξένα στοιχεία εισήχθησαν από φιλοδυτική φατρίες αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το ρόλο της CIA. 

Όπως αναφέρει ο Stone, η Ουκρανία είναι η τελευταία χώρα σε μια μακριά λίστα θυμάτων της τεχνικής των ΗΠΑ που ονομάζεται "Regime Change 101" και αφορά την αλλαγή πολιτικών καθεστώτων. 

Στις αναρτήσεις του, ο Stone εξήγησε πως ο ίδιος δεν τρέφει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Yanukovich, τον οποίον και διεφθαρμένο ως πρόεδρο της χώρας αλλά όπως χαρακτηριστικά γράφει, το θέμα του δεν είναι αυτό. Συνεχίζει,μάλιστα, τις αναφορές του στις φιλοδυτικές παρεμβολές, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από την Victoria Nuland και τον John McCain, δυο υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους που βρέθηκαν στους δρόμους του Κιέβου κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
(Θυμίζουμε ότι έντονη αντίδραση εναντίον της κ. Nuland για την εμφάνισή της στους δρόμους του Κιέβου είχε και ο μέχρι πρότινος εξ απορρήτων του ρώσου προέδρου, Alexander Dugin. Mπορείτε να διαβάσετε παλαιότερη συνέντευξή του για την Ουκρανία εδώ: http://www.geopolitics.com.gr/2014/02/h-alexander-dugin.html

Ανέφερε, επίσης, συγκεκριμένες κυβερνητικές οργανώσεις των ΗΠΑ, όπως η USAID, η οποία δραστηριοποιείται στην Ουκρανία από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, και το National Endowment for Democracy και παρατήρησε πως «προφανώς οργανώσαν πολύ καλά στο Facebook και το Twitter τις μεθόδους αντίδρασης των διαδηλωτών στις αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις. (Yπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο ο γερμανικός κολοσσός των media, η DW, αφιέρωσε το καθιερωμένο ετήσιο forum της στον τρόπο που οι κοινωνικές εξεγέρσεις μπορούν να επηρεαστούν-οργανωθούν μέσω των social media) 

Ο Stone θέτει το ερώτημα γιατί τόσοι πολλοί ουκρανοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων διαδηλώσεων "ωστόσο, κανείς δεν εξέτασε το θέμα στη νέα κυβέρνηση". Παράλληλα,άφησε αιχμές ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές κατά τη διάρκεια των βίαιων εκδηλώσεων είχαν ως ο στόχος τους να πυροβολήσουν μέλη και από τις δύο πλευρές για να προκαλέσουν βαθύτερη κοινωνική αναταραχή. 

Για να δώσει έμφαση στην άποψη του ότι οι ΗΠΑ παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια στην Ουκρανία,ο Stone έκανε μια ιστορική αναφορά στο 1949, όταν ο υπουργός Άμυνας στη κυβέρνηση Τruman, James Forrestal, σε συνεργασία με τη CIA, δημιούργησε μια ομάδα ανταρτών με την κωδική ονομασία "Nightingale" που αποτελείτο από εθνικιστές Ουκρανούς. 

Ο Stone ζήτησε από τις επαφές του στο facebook να δουν την ευρύτερη εικόνα σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες ποτέ δεν παραιτήθηκαν από τον ελέγχο της Ουκρανίας, είτε στην εποχή της ΕΣΣΔ, είτε σήμερα που αποτελούν το υπογάστριο της μειωμένης σε έδαφος Ρωσίας. (Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έρχεται στο νου το δόγμα Brzezinski για τον έλεγχο της Ευρασίας όπως αναφέρεται στο βιβλίο του "Η μεγάλη σκακιέρα"

Σύμφωνα με το Stone οι Ουκρανοί επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό από την ιδεολογική σταυροφορία των ΗΠΑ στο νέο αυτό Ψυχρό Πόλεμο. http://www.geopolitics.com.gr/2015/01/oliver-stone.html

Μές σε όλα αυτά το νέο νόμισμα που εδώ και καιρό κυκλοφορεί στην Ουκρανία και μάλιστα είναι και μεγάλης αξίας είναι αυτό : 







Τελικά είναι ν’ αναρωτιέται κανείς αν η ρήση που λέει : όταν θες ν ανοίξεις τον τάφο του απέναντι άνοιξε και τον δικό σου ειναι λάθος ; Μπα δεν νομίζω απλά οι Αμερικάνοι μέχρι σήμερα και οι πίσω απο αυτούς , γιατί ούτε οι Αμερικάνοι διοικούν, νόμιζαν πως η Αρκούδα είχε κοιμηθεί και πως ο Πούτιν απλά θα φοβόταν το γνωστό μοτό τους : Μπαμ και πίσω όλοι, είμαστε οι παγκόσμιοι χωροφύλακες...

Ομως με χαρά θα πω πως η κατάσταση δεν θα συνεχίσει έτσι, όσο και αν πιέζουν την Ελλάδα, προμοτάρουν κάποιες άλλες χώρες και εμμέσως πλην σαφώς, η Γερμανία με τα γνωστά δημοκρατικά της μέσα επιβεβαιώνει πως πάντα θα κουνάει την μπότα της ένα βήμα πιο μακριά απο το (_|_) της Ρωσίας, όσο και αν οι κατωτέρας στάθμης υπάλληλοι των κυβερνήσεων που ελέγχουν, παλεύουν να μας πείσουν για το αντίθετο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ουκρανία είναι μία καθαρά σιωνιστικά ελεγχόμενη χώρα. Μόνο στη βουλή τους να δούμε πόσοι είναι εβραικής καταγωγής και αν δούμε και την ιστορία του μαιντάν θα καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
Μέχρι τώρα το μάτι στο χαρτονόμισμα αποδείχτηκε γρουσούζικο δεν τους βοήθησε ιδιαίτερα. Τους κατέστρεψε οικονομικά, τους διέλυσε τη χώρα, τους σκοτώνει και ακόμα το υπηρετούν.
Θα συμπληρώσω την εικόνα, δες τη φωτογραφία εδώ. http://kr-eho.info/index.php?name=News&op=article&sid=11481
Στο μπροστινό μέρος στο κυκλωμένο γράφει «Неравного всем равенства!» Δηλάδή «Άνιση ισότητα σε όλους!» Απίστευτο? Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν σ αυτό το τεχνητό κράτος των αμερικανοσιωνιστών.
«Teutonic mythology» στην μπροστινή μεριά κάτω απο τα κύπελα
"Льются из разных трубок, разные токи, в разное." δηλαδή "Χύνονται από διαφορετικά σωληνάρια, διαφορετικά ρεύματα σε διαφορετικά." χονδρικά. Και όλα αυτά είναι γραμμένα στη Ρωσική γλώσσα και όχι στα ουκρανικά (!!!).
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Ukraine-2006-Bill-500-Obverse.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Ukraine-2006-Bill-500-Reverse.jpg
PN

Χριστίνα είπε...

το ξέρω PN απλά ο κόσμος και ειδικότερα εδώ στην Ελλάδα κοιτούν την επιφάνεια και δεν πάνε παρακάτω.
Νομίζουν πως ότι γίνεται εδώ είναι ασύνδετο με τα υπόλοιπα γεγονότα παγκοσμίως και πως αν ανεβάσουν το ένα ή το άλλο κόμμα θα λυθεί το πρόβλημα
Ετσι έχει πάρει ο καθένας ένα γιαταγάνι και τρέχει. Με τη μόνη διαφορά ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καθίσει να δει το απλό :
Ολα χρειάζονται σχεδιασμό στρατηγική τακτική προγραμματισμό ακόμα και ο πόλεμος ο οποίος στο τελικό του στάδιο διεξάγεται με όπλα.