Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Ψάχνοντας ψύλλο στ άχυρα και ρίχνοντας καπνούς και , τροχιοδεικτικά δεξία και αριστέρά, στο κέντρο και ψηλά , προσπαθούν όλα τα κόμματα να μας πείσουν ότι ναι μεν φταίνε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά και εμείς φταίμε ,και όλοι φταίνε, και τα ufo φταίνε, και η επερχόμενη ευθυγράμμιση πλανητών φταίει, αλλά οι κύριοι πρωταίτιοι που είναι αυτοί και φταίνε θα μας λύσουν το πρόβλημα που μας δημιούργησαν.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν … και είναι το μόνο σημείο που λαός και πολιτικοί συμπράττουν πλήρως στο λαλούν και στο χορεύουν.
Στο σύνταγμα μας (και δεν εννοώ την πλατεία ) εννοώ αυτό το κείμενο ξέρετε αυτό με τα πολλά άρθρα αυτό που κάποιοι με τις ευλογίες μας τόσα χρόνια έκαναν σφουγγαρόπανο υπάρχει κάτι που λέγεται εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδος. Τώρα βέβαια τι είναι πατρίδα ; Σωστά. Μην είναι οι κάμποι και τα βουνά ….
Σε αυτό το κείμενο για το οποίο κάποιοι,παλιά τώρα πολύ παλιά, που να τους θυμόμαστε,πέθαναν, κατακρεουργήθηκα,  πάλεψαν , αναφέρει το άρθρο 51 πως ο αριθμός των βουλευτών δεν μπορεί να είναι λιγότερος από 200 και περισσότερος από 300. Εμείς ως δημοκράτες είπαμε να πάρουμε το ‘’ταβάνι’’.
Εμ πως θα τρώμε όλοι μαζί ‘’σαντουιτσάκια’’
Το άρθρο 120 αναφέρει πως  η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Τώρα αρχίζω και αντιλαμβάνομαι γιατί κάθε φορά που γίνεται διαδήλωση τρώμε τα χημικά και το ξύλο, είναι θέμα παιδείας και συμμόρφωσης με θέμα τον τρόπο αντίστασης στην μη κατάλυση του Συντάγματος. Άρα εμείς φταίμε που επιχειρούμαι με βία να καταλύσουμε αυτό που οι άλλοι κατέλυσαν με δημοκρατία για να το επανατοποθετήσουν στην ίδια θέση που το είχαν....Εμ έτσι είναι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιες έδρες. Βέβαια εμείς έχουμε τα βρακιά και άλλοι κατοικοέδρευσαν στις έδρες μας . 
Καθώς επίσης και στον Ποινικό Κώδικα το  
Άρθρο 134 Έσχατη προδοσία
1. Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης: Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα. Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιον απ’ αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους. 2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή. γ) ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέλαβε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό. 3. Όποιος αποπειράται να θανατώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή εκείνον που ασκεί την προεδρική εξουσία τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη.
Άρθρο 134α Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος
 Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του πολιτεύματος θεωρούνται στο πλαίσιο του προηγούμενου άρθρου: α) η ανάδειξη του Αρχηγού του Κράτους με εκλογή. β) το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυστικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια.γ)το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης. δ) η αρχή του πολυκομματισμού. ε) η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα. στ) η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους. ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. και η) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα.
Άρθρο 134β
Δεν τιμωρούνται ως συμμέτοχοι στις πράξεις του άρθρου 134 δημόσιοι υπάλληλοι ή λειτουργοί που άσκησαν τα καθήκοντά τους όσο διήρκησε ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας ή η παράνομη κατάλυση, η μεταβολή ή η αδράνεια του δημοκρατικού πολιτεύματος, αν η άσκηση των καθηκόντων τους ήταν αναγκαία αποκλειστικώς για τη συνέχιση της λειτουργίας του κράτους και δεν έγινε με σκοπό τη διατήρηση της εξουσίας από τους σφετεριστές της.
Άρθρο 135 Προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας
1. Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 134 τιμωρείται με κάθειρξη. 2. Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη από εκείνες που αναφέρονται στο άρ. 134 ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη. 3. Οποιαδήποτε άλλη προπαρασκευαστική ενέργεια με πρόθεση μιας από τις αναφερόμενες στο άρθρο 134 πράξεις τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. 4. Συνωμοσία υπάρχει όταν δύο ή περισσότεροι συναποφασίσουν να τελέσουν πράξη εσχάτης προδοσίας ή αναλάβουν αμοιβαία υποχρέωση να τελέσουν τέτοια πράξη.

Όμως κατά τα ως άνω ουδείς γνωρίζει για το έγκλημα πως ποιοι πότε και κάτω από ποιες συνθήκες διαπράχθηκε διαπράττεται και μετά από πολλά χρόνια χωρίς αλλαγή νοοτροπίας τος λαού θα συνεχίσει να διαπράττεται .
Όλοι μαζί φωνάζουν  κατά το γνωστό φωνάζει ο Κλέφτης.
Όλοι μαζί κόπτονται για το καλό της πατρίδας και εμείς ως άλλοι μουγγοί θεατές σε μια γνωστή ταινία συνεχίζουμε να λειτουργούμε με το γνωστό παρτακισμό.
Οι άνεργοι και κατατρεγμένοι στο πλείστον (και όχι 100% αδίκως ) λένε ότι δεν τους νοιάζει τι θα γίνει αφού στο τέλος εκείνοι είναι χαμένοι για χαμένοι.
Οι περισσότεροι δημόσιοι λένε ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα μας σώσει και θα μας επαναφέρει εκεί που ήμασταν . Οι επιχειρηματίες με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο λένε πως αν δεν βγουν ο τώνης και ο μπένη θα την κάνουν από την αποικία. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, τι μιλάνε τι δεν μιλάνε, είναι πρωτοκολλημένοι στα πρωτόκολλά τους και στις περιφέρειες τους και πάντα με το γνωστό δημοκρατικό τρόπο, αν δεν σου αρέσει υπάρχουν χιλιάδες.
Για μια φορά ακόμα θα συρθούμε στις κάλπες να ψηφίσουμε τους ίδιους που ουσιαστικά απορρίψαμε σαν μεμονωμένα κόμματα προσπαθώντας να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι μόνο με συνεργασία θα βγει σωστό αποτέλεσμα και όχι με την ίδια ακριβώς νοοτροπία του παρτακισμού, ωχ αδερφισμού, προσωπικής και μόνο βόλεψης.
Πως άραγε περιμένουμε να βγει διαφορετικό αποτέλεσμα μου είναι αδύνατον να καταλάβω.
Τα οικονομικά όπως και αν τα δει κανείς λίγη απλή λογική να έχει λίγο πώς να το πω κοινό νου θα κατανοήσει πως είναι αδύνατον :
1.     Να επιλυθούν οι συσσωρευμένες κλοπές του κρατικού ταμείου από την μια μέρα στην άλλη
2.    Να έχει θετικό πρόσημο το Εμπορικό Ισοζύγιο της Ελλάδος όταν εκτός από μακάκες δεν παράγουμε τίποτα σε μεγάλες ποσότητες συν ότι μας λείπει η βαριά βιομηχανία.
3.    Κράτος που βασίζει τα έσοδά του σε εισπρακτικούς νόμους φορολογία οριζόντιας λογικής και όχι κάθετης να αυξήσει τα έσοδα του όταν η αγορά στεγνώνει.
4.    Όταν δεν μειώνονται οι δαπάνες , οι πραγματικές δαπάνες αντ αυτού αυξάνονται μιας και είμαστε ένα κράτος γερόντων το οποίο μεθερμηνεύεται σε αυξημένη ανάγκη σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συντάξεις κλπ κλπ

Σε αυτό το ομιχλώδες εν κρανίω τοπίο εκεί που ο κόσμος περιμένει αν μη τι άλλω τα πιόνια του σημερινού καθεστώτος να αυτομπουγελωθούν και να ξυπνήσουν, έστω και
την ίστατη στιγμή, το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί.
Τσακώνονται σαν τα κοκκόρια στις οθόνες της τηλεόρασης θεωρόντας ως θέσφατο ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και κληρονομικό τους δικαίωμα.
Ξεπουλάνε και διαπραγματεύονται τα σύνορα μας λες και είναι οικόπεδο που κληρονόμησαν από τους γονείς τους. Κλείνουν μάτια, στόμα, μύτη, στην μπόχα της κλεψιάς και της ασυδοσίας ανθρώπων που βρίσκονται στον πυρήνα του κρατικού τομέα λες τα λεφτά τα οποία ‘’χάθηκαν’’ ήταν το χαρτζιλίκι του πατέρα τους, νομίζοντας πως με τον Ακη καθάρισαν … Και ο Ελληνικός λαός τι κάνει, αυτοψεκάζεται και περιμένει το θαύμα εξ ουρανού να επιλύσει την άλυτη εξίσωση χωρίς να κάνει τίποτα. Πολλοί δε πιστεύουν το κόμμα των 12 συνιστωσών θα επιλύσει το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας με μέτρα τα οποία σχεδιάζονται το πρωί, ανακοινώνονται το μεσημέρι, αναδιαρθρώνονται το βράδυ, ανακατασκευάζονται μεταμεσονύκτια και το πρωί έχουν μια εντελώς διαφορετική φυσιογνωμία. Όταν μέσα σε ένα κόμμα υπάρχουν συνιστώσες τύπου ΡΟΖΑ ..Τελικά έχουμε αυτούς που μας αξίζουν, είμαστε αυτό που κατηγορούν και πράττουμε το ανάλογο. Λυπάμαι ειλικρινά και διερωτώμαι πως ένας λαός ο οποίος έχει τόσο λαμπρές πολιτιστικές , πολιτισμικές ρίζες κατάντησε σαν εμάς…Εμείς που σε κάθε λέξη δώσαμε ξεχωριστό νόημα απολέσαμε κάθε αίσθηση επικοινωνίας..
Αραγε επεκράτησε το καχεκτικό γονίδιο της φυλής μας ; Αυτό που έχει να κάνει με την διχόνοια, τη ζήλια και την αρχηγομανία;
Αν είναι έτσι ας μην αναρωτηθούμαι ποιος είναι ο προδότης, γιατί εκείνοι πυροβόλησαν εμείς τους δώσαμε το όπλο…Λυπάμαι ειλικρινά και ελπίζω η 17η Ιουνίου να λειτουργήσει με γνώμονα την Ελλάδα και όχι τον κάθε τυχάρπαστο επαναστάτη ή επιλυτή των προβλημάτων που πρώτα δημιούργησε την άλυτη , κατα τα φαινόμενα και όχι κατ ουσία , εξίσωση....


Δεν υπάρχουν σχόλια: