Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ VS ΕΛΛΑΔΑ = 0-0 = 3% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 Ο ΣΟΙΜΠΛΕ



Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Τώρα η Αθήνα θα αρχίσει να μετατρέπεται σε μπλε και πράσινους κόκκους με αντιδράσεις, όπως το αντάρτικο των πόλεων και έναν αργό αλλά επίπονο θάνατο ο οποίος θα επέλθει αρχής γεννωμένης απο τις επόμενες ώρες .
Και μετά από οδομαχίες, συγκρούσεις των μπλε ,πράσινων με το ροζ και με το κόκκινο. Πολύ ξύλο ανάμεσα στο μαύρο με τους μαύρους και όλοι μαζί στον τοίχο της βολής να κοπανάνε τα κεφάλια των άλλων , θα πέσει η κυβέρνηση σε κανα τρίμηνο, κάπου κοντά στον Οκτώβρη. Αποτέλεσμα, θα ξανά έχουμε εκλογές από τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την πρωθυπουργία η ΧΑ θα είναι αντιπολίτευση αφού δώσει μάχη σώμα με σώμα με τους ΑΝΕΛ οι οποίοι λόγω των βολευτών που πάνε κι έρχονται στα κόμματα μπορεί να έχει λιγότερους , λέμε τώρα. Το ΚΚΕ θα πάει για βρούβες ο ΔΗΜΑΡ θα δημαροσκοπεί και ο Καραπιπέρης επιτέλους θα μάθει πως το τρίβουν το πιπέρι. Και αφού ο ΣΦΥΡΙΖΑ θα πάρει τα ηνία θα βρει καμένη γη, η οποία θα έχει φουσκώσει, έως παπαριάσει απο την πολύ βροχή της ΝΔ και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και επιτέλους θα πτωχεύσουμε μετά βαΐων και κλάδων και ελαίων. Και θα πουν με περίσσια αντρειοσύνη όλοι μαζί ‘’δυστυχώς επτωχεύσαμεν’’ αλλά πριν το πουν τα λεφτά θα έχουν φύγει μαζί με τις τράπεζες και θα έχουν μείνει οι τρύπες από τα οικήματα .


ΟΎΤΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
Εκλογές θα ξαναγίνουν και όλοι μαζί θα φωνάξουν θέλουμε να ζήσουμε, αλλά τι να το κάνεις αφού οι φωνές θα προέρχονται από σκιές στον τοίχο …Και τι τοίχο !!!! Εναν σαφρακιασμένο τοίχο, γεμάτο υγρασία και σοβάδες να πέφτουν. Και τότε θα ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα φέρει τον νέο Μεταξά ή μήπως μεταξωτό άνθρωπο ; Που μπορεί να λέγεται και κολυμπιθρόξυλος ….και η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως το 1936 με την κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου.
Απλά προσπαθώ να θυμηθώ πόσες εκλογικές αναμετρήσεις πέρασαν μέχρι ο Γεώργιος Β να βάλει με τσαμπουκά τον Μεταξά κυβερνήτη και να θεωρηθεί και δικτάτορας και να γίνει και αυτός ο παλιο μπιπ μπιπ ΙΚΑς . Καλέ ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ και γιατί να τον πληρώνουμε αφού στο τέλος θα πεθάνουμε και θα πάρουμε μόνο επίδομα 4 χερούλια φυτευτά και Portable για τον επόμενο στην επόμενη κηδεία.
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, ειδικότερα δε σε λαούς που δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους ,πόσο μάλλον δε για του Έλληνες που πάντα έχουν καθρέφτη μιας όψεως για να βλέπουν την καμπούρα του απέναντι .
 Όμως όποιον και να ρωτήσεις κανείς δεν τους ψήφισε .Ετσι λοιπόν καταλήγω στο εύλογο συμπέρασμα ότι τα Σεραφείμ , Χερουβίμ και Νεφελίμ έβαλαν και τις φτερούγες στην κάλπη για να βγουν..Αλλιώς δεν εξηγείται …Βέβαια υπάρχει και η εξήγηση ότι κάπνισαν χαλασμένο μπάφο αλλά και αυτό έχει ημερομηνία λήξης…
Τελικά δεν επτωχεύσαμεν απλά φοβηθήκαμε και αυτό είναι χειρότερο
Οι παλιοί για να μη ξαναζήσουν το παρελθόν και να εμποδίσουν το παρελθόν να γίνει παρόν για τους νέους
Οι νέοι γιατί δεν έμαθαν στην στέρηση
Και ο τελικός αποδέκτης που είναι η επόμενη αγέννητη γενιά θα κληθεί να προασπίσει το δικαίωμα στην ζωή , τροφή , παιδεία , ελευθερία,.
Κύριοι του πολυτεχνείου τα ξεπληρώσατε καλά βλέπω!!!!
Αντε βρε σε καλή μεριά και να θυμάστε τα σάβανα δεν έχουν τσέπες .
Πόσο μάλλον αν έρθουν νωρίτερα για μερικούς
Καθότι εμείς είμαστε Kings ενώ κάποιοι είναι pigs
Η κρίσιμη μάζα υπάρχει διάσπαρτη σε αυτή τη χώρα.
Η κρίσιμη μάζα είναι πάντα οι λίγοι, οι γραφικοί, οι άγνωστοι, οι έφεδροι αξιωματικοί που λέμε και όχι οι στρατηγοί .
Η κρίσιμη μάζα θα ενωθεί οι άγνωστοί θα γίνουν γνωστοί και οι γνωστοί κάποιοι και οι κάποιοι Ελλάδα…
Οι εκ_λογές έγιναν η φωτιά άναψε τα μποφόρ περιμένουν…
Ο πόλεμος θα αρχίσει …..
Θ αρχίσει;;;;;
Και αν αρχίσει θα είναι για την Ελλάδα ή για τον επόμενο που θέλει να αρμέξει την ήδη πεθαμένη αγελάδα ……
Γιατί βλέπετε υπάρχουν δυο ειδών πόλεμοι  ο πατριωτικός που μιλάει για ΕΜΑΣ για την ΕΛΛΑΔΑ μαζί με τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ο πολιτικός που βάζει το λαό μπροστά για να κρατήσει τα κεκτημένα σκοτώνοντας την ελπίδα και την νεολαία και κρατώντας την ξύλινη γλώσσα του παρελθόντος….Μέσα σε αυτόν υπάρχουν όλα τα κόμματα , χρώματα και αποχρώσεις ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: