Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ



Από την ημέρα που ο ανεκδιήγητος μας ανακοίνωσε ότι πρέπει για να σωθούμε να μπούμε στο ΔΝΤ το μόνο που ακούγεται στα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μαρτυρίας- για να μη πω κάτι πιο βαρύ) μόνο φόρους και όρους ανακοινώνουν. Με πολύ λύπη στην αρχή , κάποια ανακούφιση μιας και δεν θα μας ‘’μπουν’’ όλα τα προαναφερθέντα μετά. Και τέλος κλείνουν με την κλασσική ατάκα ευτυχώς δεν πτωχεύσαμε.

Φόροι για να σωθεί το κράτος και όροι, προς του πολίτες αυτού για να μη μιλάνε.

Φόροι για να καλυφθούν οι τρύπες που ανοίχτηκαν και όροι, για το πώς δεν θα ξανά ανοιχτούν ( οι ίδιες τρύπες μπορούμε και άλλες)

Φορολογούνται τα παιδιά. Καθότι κακώς γεννάμε. Με πιο δικαίωμα γεννάμε παιδιά ποιος μας το επέτρεψε ε; Ποιον ρωτήσαμε για να συνεχίσει να υπάρχει το κράτος μας.; Μήπως μας έδωσε η Μέρκελ την άδεια; Μήπως ο Στουρνάρας; Τα παιδιά είναι έξοδα και άρα όποιος έχει κρύβει λεφτά άρα πρέπει να πληρώσει.

Φορολογείται η δουλειά. Γιατί ρε φίλε δουλεύεις ποιον ρώτησες; Ποιος σου είπε ότι πρέπει να εργάζεσαι; Δουλεύεις και δεν θες να έχεις νταβατζή στο….σπίτι σου. Θα πληρώσεις.

Φορολογούνται τα σπίτια. Γιατί ρε έχετε σπίτια; Δεν σας κάνουν τα αντίσκηνα; Δεν σας φτάνει μια γκαρσονιέρα για 10 12 άντε 14. Ποιοι νομίζετε πως είστε που για χρόνια κάνετε το σκ….. παξιμάδι για να αφήσετε στα παιδιά σας, αλλά και στον εαυτό σας, μια στέγη για να μη χρειαστεί ποτέ να πάτε στο ίδρυμα;

Φορολογούνται τα αγροκτήματα. Σωστά οι αγελάδες πρέπει να ξέρουν που βόσκουν. Μη κοιτάτε τα μοσχάρια αυτά είναι όλα Βολ_εμένα. Αυτά τρων και πίνουν εις υγεία του κορόιδου. Εμάς εννοώ ε, μη μπερδευτεί κανείς.

Φορολογείται το ρεύμα ..Εκεί και αν έχουν δίκιο καθότι ΔΕΚΟ είναι αυτές δεν πρέπει να καλοπληρώνονται; ε; πως εσύ μαντάμ θέλεις να έχεις ρεύμα στο σπίτι σου; Με πιο δικαίωμα θες να δουλεύει το ψυγείο σου χωρίς ο κάθε ΔΕΚΑΤΖΗΣ , κάτι σαν το ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ  , δεν θα παίρνει το λιγότερο 4 φορές τον δικό σου μισθό; Που λένε οι κακές γλώσσες; Με πιο δικαίωμα θα παίρνουν οι ιπτάμενοι στα μαχητικά περισσότερα λεφτά από αυτούς; τι κάνουν περισσότερο εε; Τι ; επειδή φυλάνε τα σύνορα που οι βολ_εμένοι μοσχοπουλάνε;;

Φορολογείται η ζωή ..Ναι, ναι, καλά ακούσατε φορολογείται η ζωή γιατί βλέπεις δεν μπορείς να πεθάνεις, δεν μπορείς να αρρωστήσεις, άρα πρέπει να ζήσεις . Εκεί πάνω πατάνε όλοι και σε φορολογούν. Σου λένε μεγάλε δεν μπορείς να πεθάνεις καθότι θες και χαρτί από συμβολαιογράφο ότι πέθανες. Δεν μπορείς να αρρωστήσεις γιατί παίζεις με την ζωή σου αν πας στα νοσοκομεία έτσι όπως τα κατάντησαν . Άρα; Τι μας μένει ..Ζήσε ηλίθιε Έλληνα ζήσε για να μας πληρώνεις .

Φορολογούνται οι μισθωτοί και οι μικροσυνταξιούχοι και μικρομαγαζάτορες για να μπορούν πλέον οι ‘’επιχειρηματίες’’ και οι άλλοι ‘’δημόσιοι’’, όχι όλοι, να ζουν σαν άνθρωποι γιατί έτσι είναι. Τι όλοι ίσοι κι όμοιοι ; Ποια ισονομία ; που ακούστηκε κάτι τέτοιο; Αυτό το μαθαίνουμε, δεν το πράττουμε, είναι πάντα για τους άλλους. Σα δε ντρέπεστε εσείς οι ιδιωτικοί, συνταξιούχοι και κάποιοι (ελάχιστοι) δημόσιοι να μιλάτε ρε που νομίζετε ότι ζείτε σε κράτος που κοιτά αυτόν που δεν έχει ; Λάθος κακώς το βλέπετε έτσι . Οι πλούσιοι, γνωστοί και επώνυμοι, καθότι εμείς είμαστε μια τρίχα …. από τα μαλλιά τους , πρέπει να συνεχίσουν να έχουν για να τρώτε κανα ψίχουλο. Μη κοιτάτε τον Περισσό εκεί είναι Περισσό_τερο το δίλημμα to be or not to be. Εκεί τα άτομα είναι κουμπιά γιατί νομίζουν πως αν η έδρα τους είναι σε κόκκινη καρέκλα θα είναι πιο άνετη. 

Γιατί ; Είναι ερώτηση αυτή η φιλοσοφική αναζήτηση;

Να γιατί κύριοι πλούσιοι εργαζόμενοι και δούλοι της ζωής τους

Έτσι μας λένε :

Εμείς επιλέξαμε πως θα πληρώνεις τις δικές μας επιλογές και εσύ  θα το κάνεις  θέλεις  δε θέλεις.

Εμείς επιλέξαμε να σε κλέψουμε γιατί εσύ ως βλίτο κάποτε μας πίστευες, άρα καλά να πάθεις παν_ηλίθιε που πίστεψες . Εμ! να βολευτείς και συ ήθελες ή άντε τα παιδάκια σου.

Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε το νταβά με τα δικά σου τα λεφτά, γιατί  είναι κληρονομικό δικαίωμα το εκλέγειν και εκλέγεσθαι, μιας και εσύ δεν θες να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, παρά μόνο την επιφανειακή σκέψη σου, που περνά πρώτα από το στομάχι σου.

Εμείς επιλέξαμε να σε δουλεύουμε, ξέρεις γιατί ; Γιατί είσαι βλάκας και μας πιστεύεις . Τόσα ψέματα σου είπαμε και συ βούρλο μας πιστεύεις, εμάς και τα κολλητήρια μας. Ξέρεις ποιους ξέρεις !!!!

Εμείς έχουμε λεφτά ρε κακομοίρη, τα δικά σου τα λεφτά και έχουμε και τη μαγκιά να σε χρεώνουμε με τα δάνεια των κομμάτων μας, γιατί είσαι ζώο που αντί να μας πάρεις με τις πέτρες ακόμα πιστεύεις στην κάθε καπελωμένη επανάσταση του κάθε βολεμένου που του κόβουν μερικά κατοστάρικα όταν εσύ έχεις περίπου 25.000 συνέλληνες άστεγους μόνο στην Αθήνα , όμως και 1 να ήταν είναι αρκετός για να ουρλιάξεις...

Εμείς έχουμε ρε φαί να φάμε, γιατί είσαι βλάκας ρε και μας πληρώνεις τα ταξίδια μας, για να σε βάλουμε πιο βαθιά ρε στο τάφο που σε αναγκάσαμε να σκάψεις, βασιζόμενοι στους φίλους μας τους επιχειρηματίες που μας πριμοδοτούν και στα κομματόσκυλα που έχουμε και ταΐζουμε το κάτι τις.

Πλήρωνε τα κεκτημένα μας και μη τολμήσεις να μιλήσεις, γιατί τα παιδιά σου δεν θα έχουν πατρίδα..

Βλέπεις εσύ ακόμα πιστεύεις σε αυτή, εμείς την αναγραμματίσαμε για να μη πω ανασκολοπίσαμε και την κάναμε παρτίδα.

Πλήρωνε για να μπορείς να επιβιώνεις γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να ζεις είσαι ένα τίποτα. Δεν θυμάσαι;;;; μαζί τα φάγαμε και εσύ το έχαψες. Δεν θυμάσαι;;; να μην έρθουν αντιμέτωπες οι δυο τάξεις γιατί θα γίνει έκρηξη .Ενώ είναι καλύτερα να πεθάνει η τάξη που λειτουργεί σαν μυρμήγκι για να ζήσουν οι ακρίδες. Εμ Φαραώ είναι αυτός και οι επτά πληγές του.

Πλήρωνε και κοίτα τα παιδιά σου στα μάτια και τα εγγόνια που δεν θα αποκτήσεις, στα σκουπίδια των νοσοκομειακών εκτρώσεων, καθώς υπάρχει και αυτός ο βιασμός. Ο ψυχικός , των ονείρων και των αξιών μας . Αυτών που κάποιοι από εμάς συνεχίζουν να έχουν…

Έλληνα δεν σου αξίζουν όλα αυτά. Έλληνα μπορείς να ακούσεις . Έλληνα εσύ που δεν είσαι βολεμένος δεν έχεις να κάνεις μόνο με του κηφηνοπολιτικούς αλλά και με τους χρόνια βολεμένους παρατρεχάμενους αυτών…. Ο αγώνας δεν έχει σαν εχθρό τον ξένο μόνο ,αλλά δυστυχώς τον κακό εαυτό του άλλου Έλληνα εκείνου που κοιτά το ξεβόλεμα της βόλεψης και όχι την ύπαρξη του έθνους του ….

Όμως είπαμε, έστω και ένας Έλληνας να υπάρξει από τις στάχτες μας θα αναγεννηθούμε… Άλλωστε ας μη ξεχνάμε υπάρχει ο γενναίος και η γενναία ψυχή….

Ο πολεμιστής κα η φωτιά…. Είμαστε υπομονετικοί αλλά όχι ηλίθιοι .Μάθαμε στην καλοπέραση και αργούμε πολύ αλλά δεν λησμονούμε…




2 σχόλια:

Samurai είπε...

Καλησπέρα.
Τι να έκανε άραγε τον ποιητή να γράψει ότι ''έιμαστε ο σπόρος που πεθαίνει'';
Πίκρα, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας,ή μήπως αντιλήφθηκε τον τρόμο του αυτονόητου νωρίτερα από τους άλλους?
Χαίρομαι αγαπητή Χριστίνα που δε χάνεις την πίστη σου.
Που πιστεύεις ακόμα στον σπόρο που δεν πεθαίνει ποτέ.
Μα και το λογια του ποιητή δε λέει να τα πάρει ο άνεμος..

Χριστίνα είπε...

Να χάσω τι πίστη μου Samourai ; Ποτέ
Ο προδότης πεθαίνει πάντα όποιος και αν είναι όπου όσος χρόνος και αν περάσει .Αλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι η μαϊμού όσο πιο ''ψηλά'' ανεβαίνει τόσο πιο πολύ φαίνεται ο άσχημος (_|_) της οπότε αν αυτό το μεταφράσεις σε κοινωνικές θέσεις και σχέσεις αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πως καμιά ''μαϊμού'' δεν μπορεί να ''χαίρεται'' ες αεί