Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΩΙΣΜΟΣ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Αεροψεκασμοί ένθεν και ένθεν έχουν γεμίσει τον ουρανό της Αθήνας σαν κουνουπιέρα εγκλωβίζοντας εμάς σαν κουνούπια σε νιρβάνα ως προς την σκέψη και σε μια έντονη αντίδραση ως προς τον θυμό.


Μέρες τώρα ασχολούμαστε με την ΧΑ λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα σε αυτό το τόπο. Κανείς δεν ασχολείται πλέον με το ποιος πέθανε και γιατί .... Mία μόνο έκφραση στο μυαλό γυρίζει όπου ΧΑ πατάτε τους ..Οχι πως δεν φταίνε και είναι άγιοι ..
Τελικά ο φόβος είναι μεγάλη πίεση στο μυαλό και στην ζωή των ανθρώπων. 
Φοβούνται ή απλά βρέθηκε ο χρήσιμος ηλίθιος;
Βρέθηκε ο χρήσιμος ηλίθιος ή δημιουργήθηκε.

Οι απειλές και οι εκβιασμοί που θέτουν οι κατακτητές μας είναι απίστευτες . Σε άλλη δε περίπτωση θεωρητικά η κοινωνική έκρηξη θα ήταν η απαρχή του ντόμινο των εξελίξεων για την πλήρη αποδόμηση  όλων των εναπομεινάντων (τι υπάρχει άραγε).
Όμως να που μια Χ. Α. τα καλύπτει όλα σαν πέπλο ώστε όλα τα ‘’ανούσια’’ ο κόσμος να μη τα μαθαίνει. Δεν υπάρχει λόγος οι Έλληνες να ξέρουν πως θα πεθάνουν άλλωστε ο σκοπός επετεύχθει ….

Και εμείς με πανό στο πάνω μέρος του κεφαλιού μας το ΕΓΩ αρνούμαστε να δούμε το απλό… Είμαστε μια χούφτα άνθρωποι και διαιρεμένοι, όχι μόνο  δεν θα πάμε πουθενά αλλά θα αφανιστούμε στο τέλος , πρώτα από τα δικά μας χέρια και μετά από τους διοικούντες …Χρησιμοποιούμε το όπλο τους εναντίων μας. Απίστευτο.
Όμως είπαμε αλλοίμονο ΕΓΩ ξέρω ΕΓΩ δεν φταίω, ΕΓΩ κάνω το σωστό.

Το σχέδιο όπως πάντα σε καλά χνάρια πατημένο …Μέρος δε αυτού και μάλλον το τελευταίο (πρώτα παιδεία , υγεία) η στοχοποίηση του Στρατού και των Ειδικών Δυνάμεων , πως λέμε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Είναι να αναρωτιέται κανείς πόση θολούρα υπάρχει σε αυτό το κεφάλι κάποιων ή να πω πόσες κασέτες τους έχουν βάλει στη γλώσσα να λένε, για να ανέβουν στην καρέκλα..
Η Ελλάδα πρέπει να διαιρεθεί και οι Έλληνες να αφανιστούν όχι σαν άνθρωποι δεν υπάρχει λόγος αν και θα μειωθούμε ένεκα των καλών νομοσχεδίων περί Υγείας, αλλά σαν συνείδηση.
Πρέπει να αλωθούμε για να μπορούμε να ζούμε υπόδουλοι νιώθοντας ελεύθεροι μέσα στα όρια που θέλουν ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ αλλά όχι εμείς.

Ακίνητος στόχος με φωνή και ιδέα που ξεκινάει και τελειώνει μόνο σε θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, το κόμμα, τη γκόμενα ,το καφέ και την μπύρα, το μεζέ και τις διακοπές ,το κινητό και το ακίνητο, έως και αυτοκίνητο. Μη τα έθιγες κάποτε αυτά σ εμάς ήταν casus belli.Κάποτε ….
Σήμερα αλλάξαμε κασέτα σήμερα κοιτάμε για μια φορά ακόμα το δάχτυλο και χάνουμε το δάσος αλλά με διαφορετικού τύπου θέματα.
Ένας θάνατος είναι ένας θάνατος κανείς δεν τον υποτιμά κανείς δεν τον απαξιώνει από όπου και αν προέρχεται. Αλλά προ αυτού του θανάτου υπήρξαν χιλιάδες άλλοι που δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος τους.
‘Η βρέθηκε αλλά οι νόμοι είναι για τους μικρούς και αδύναμους (τύπου Jumbo);
Δεχόμαστε έναν ψυχολογικό και όχι μόνο πόλεμο ο όποιος δεν επιτρέπει σε κανέναν να πει πως δεν ήξερε. Ενημερωνόμαστε, όσοι μπορούμε, άρα μπορούμε να αντιδράσουμε. Τι νόημα έχει τώρα να βρούμε πιο κόμμα φταίει 10% και πιο 90%; Ολα είναι το ίδιο ένοχα όλα ήξεραν και αν δεν ήξεραν έμαθαν και δεν έπραξαν . Όλοι ήξεραν και απλά μέχρι πριν λίγες μέρες έψαχναν εξιλαστήριο θύμα, το οποίο δεν είναι σαφώς η ΧΑ γιατί δεν είναι άμοιρη ευθυνών, αλλά όμως βοήθησε στο να γίνει ο σάκος του μποξ. Εξ ου και μπορούν και βρίσκουν πατήματα. Μερικά δε από τα από_κοματα, έλαμψαν δια της απουσίας τους χρόνια τώρα . Κάποια άλλα αντιπολιτευόντουσαν για την αντιπολίτευση ….Ο λαός μας απειλείται έμμεσα με τον σωματικό θάνατο και εμείς σαν την Ωραία κοιμωμένη περιμένουμε τι άραγε ;
Για φιλί δεν το βλέπω καθότι θα είναι δαγκωτό ..Τον ηγέτη , τον έναν ….τον Μοναδικό. Άλλοι πάλι τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά να ξυπνήσει όταν το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ξυπνήσουμε είναι την συνείδησή μας και να κοιμίσουμε τον εγωισμό μας. Ο Έλληνας πρέπει να θυμηθεί ποιος είναι και να ξεχάσει ποιος του μάθανε να είναι… Τι λέω όμως ο εγωισμός ,είναι πάνω από όλα διότι αν ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ποιος άλλος ξέρεις εσύ;
Δεν είναι τα λεφτά είναι η πατρίδα μας και όλα αυτά τα ένβια - τα RES όπως λέει και ένας φίλος - λειτουργούν με διαταγές. Ας τους δώσουμε και εμείς μια μόνο μία διαταγή για καλό κατευόδιο αλλά σε πολλές γλώσσες αν δεν τους φτάνει η Ελληνική :

Außerhalb von Griechenland
Yunanistan dışında
En dehors de la Grèce
За пределами Греции
Get the hell out of Greece
Και τέλος
Έξω ρε από την Ελλάδα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα …και να σπάσει απ έξω το πόμολο εκτός αν το θέλει να το ‘’κρατήσει’’ ….Άντε να ξεκαθαρίζουμε τώρα …. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κάποιος να ρίξει το μπουγέλο γιατί η ΧΑ είναι ένας μέρος του Φασισμού που έχουμε ως Έλληνες …Είμαστε μόνοι μας φασίστες στους αγαπημένους μας , στα παιδιά μας, στο γειτονά μας , στον σύντροφό μας στον ίδιο μας τον εαυτό…
Γιατί όλοι μα όλοι έστω και μια φορά στην ζωή μας είπαμε ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥ ΑΔΙΚΟ και επιβάλαμε είτε έμμεσα είτε άμεσα τον Φασισμό που τώρα όλοι διώχνουν.. και ξορκίζουν. Αντί λοιπόν να φοβάστε όλοι τον Φασισμό ας πάρουμε από έναν καθρέφτη και ας κοιτάξουμε το πρόσωπό μας μέσα και αν δεν βρούμε μια Μάσκα που να μας δείχνει τότε έχουμε κάνει ένα βήμα.

Αν αύριο πάψει να υπάρχει η ΧΑ θα υπάρξει η Χρυσή Άνοιξη , η Φθινοπωρινή Σονάτα τι σημασία έχει. Μην ακολουθούμε πια ως κοτόπουλα η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κόμματα αλλά από Έλληνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: