Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - 192 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ




25η Μαρτίου 2013 , 192 χρόνια μετά την επανάσταση και η μόνη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι ΝΤΡΟΠΗ. Μόνο αυτό.


Μια πατρίδα που δεν χρειάζεται παρά μόνο μια καρφίτσα για να τρυπήσεις  το χώμα της και θα τρέξει αίμα, σήμερα μουδιασμένη και πιθανόν κάποιοι αηδιασμένοι κοιτούν τις γαλανόλευκες, όπου αυτές κυματίζουν,και τίποτα δεν θυμίζει την ουσία της σημερινής μέρας.

Ένας φόρος τιμής που δίδεται στους νεκρούς , στους άγνωστους εκείνους που έδωσαν το υπέρτατο αγαθό , την ζωή τους για να μπορούμε εμείς ως σημερινοί ελεύθεροι να επιλέξουμε την φυλάκισή μας, δια των πολιτικών που είτε εκλέξαμε, είτε αποφύγαμε για να κολυμπήσουμε άλλη μια μέρα.

Εκεί που το χώμα βάφτηκε κόκκινο, σήμερα πάτησαν τα πόδια τους όλοι εκείνοι που υπέγραψαν είτε με την ανοχή, είτε με την υπογραφή τους την υποδούλωση της πατρίδος μας, για τις επόμενες γενεές και απαγόρευσαν με δημοκρατικό πάντα τρόπο τα δικτατορικά τους θέλω.

Φόρος τιμής λοιπόν στους ήρωες που σήμερα κείτονται, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος, από εκείνους που είπαν το ναι και  όχι, που έκαναν το όχι ναι, και που τολμούν να μιλούν στο λαό που πρόδωσαν.

Πλήρη κατάλυση του Συντάγματος και θρασύτατα λόγια από εκείνους που έδειξαν με περίσσιο δωσιλογισμό, πως αυτός ο λαός που χιλιάδες χρόνια τώρα προτίμησε να πεθάνει παρά να σκύψει το κεφάλι του,  μπορεί ν'ανεχτεί την παρουσία τους μπροστά στο άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη, χωρίς να αντιδράσει.

Και ο στρατός , η Ελληνική αστυνομία ;

Ποιον υπηρετεί ; ποιους προφυλάσσει από ποιους ;

Τους πολιτικούς από το λαό που υποτίθεται ότι κυβερνά;

Μιλούμε για δημοκρατία ; Σε μια χώρα που σήμερα τίμησε τους νεκρούς της ελευθερίας, με χαιρετισμούς από εκείνους που δέσμευσαν την ελευθερία , ξεπούλησαν την πατρίδα και πρόδωσαν όλες τις αξίες που διδαχτήκαμε χρόνια τώρα ….

ΝΤΡΟΠΗ!! σε όλους, γιατί σήμερα δεν έπρεπε να παρελάσει κανείς ….

ΝΤΡΟΠΗ!! σε όλους γιατί σήμερα δεν αποδώσαμε φόρο τιμής σε όλους τους άγνωστους ήρωες, αλλά εκθειάσαμε τον δωσιλογισμό.

ΝΤΡΟΠΗ!! γιατί κανείς από τους ήρωες της επαναστάσεως δεν θα άντεχε να βλέπει τους ίδιους τους Ελληνες να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων το αίμα και τη σάρκα αυτών και των παιδιών τους .

Δεν μας αξίζουν αυτοί οι ήρωες  Έλληνες.

Δεν μας αξίζουν, όταν επιτρέπουμε σε όλους αυτούς που μίλησαν σήμερα, να εμφανίζονται ακόμα μπροστά μας  και να πατούν σε αυτά τα ιερά χώματα των προγόνων μας μιλώντας περί ηρωισμού όταν την ίδια ώρα ξεπουλούν τα πάντα που αφορούν την Ελλάδα .

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: