Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ




Έξυπνο πολύ έξυπνο αυτό το ρουά ματ με την Κύπρο…. Μπράβο βρε καταφέρατε και κουνήσατε συθέμελα αυτό που χρόνια άλλοι θα προσπαθούσαν…


Τελικά οι Γερμανοί έχουν στο αίμα τους Ariel αυτό με τους μπλε και πράσινους κόκκους, λειτουργούν στο λεκέ σε βάθος και τον καθαρίζουν….

Ένα καλό κούνημα στο δάχτυλο και ξαφνικά όλη η υφήλιος ένιωσε τον ιό της ‘’ γρίπης’’ έτοιμο να εξαπλωθεί όπως τότε με την Ισπανική γρίπη που ήταν κάτι από Αμερικάνικη ολίγον τι.

Με απίστευτη δικτατορική διάθεση η Γερμανία μέσω του γνωστού τύπου του οποίου το Σοι είναι μπλε (αν και ανάπηρος που αν μη τι άλλω θα έπρεπε να έχει λίγη ανθρωπιά , τι είπα τώρα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας πείσει πως όποιος τον σπρώξει θα αγιάσει) , αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει ένα γερό μελλοντικό μάθημα σε ένα μικρό κρατίδιο το οποίο όμως έχει πολλούς Ρώσους αλλά και πολύ καίριο γεωστρατηγικό, γεωπολιτικό, σημείο στην Μεσόγειο .

Δεν είναι το 6% δεν είναι το 10% που λειτουργούν σαν κερασάκι στην τούρτα ή καλύτερα σαν το the tip of the iceberg είναι η συνέχεια. Τι μας λέει λοιπόν το καθιστό κουνούπι με τα δόντια του μπαμπουίνου και το δηλητήριο της μαύρης μάμπα .

Κύριοι και :

θα φορολογηθείτε γιατί έτσι γουστάρω (καθότι σας δείχνω ότι μαύρο χρήμα κρυφό υπό τον οφθαλμό των φίλων μας των Γερμανών δεν υπάρχει μόνο το ''έρικα'' υπάρχει).

Όλος ο κόσμος θα λειτουργεί υπό το πρίσμα ''αποφασίζομεν και διατάσσομεν'' των Γερμανών.

Δικά μας είναι τα λεφτά και εσείς υπόλογοι αν σας αρέσει.

Οι Ρώσοι πολύ κουνήθηκαν και δεν πρέπει καθότι Γερμανία – Τουρκία συμμαχία (και κάτω και άνω του τραπεζιού ) και εσείς βόρειες κυρίες καθίστε στη θέση σας που ''θέτε'' και αέρια !!!Τα μόνα αέρια που σας επιτρέπονται είναι αυτά που προέρχονται μόνο φυσικών εκκρίσεων , κατόπιν μεγάλου φόβου.

Εσείς οι λοιποί φτωχοί συγγενείς ξανασκεφτείτε που θα καταθέτετε τα λεφτά σας καθότι εμείς οι ‘’νταμαρτζήδες’’ του βορρά με τις ευλογίες όλων των δοσιλόγων και δωσιλόγων του νότου έχουμε το πιο ασφαλές τραπεζικό σύστημα. Μήπως λέω μήπως να ενισχύσετε τις δικές μας τράπεζες (να και ένα μικρό δωράκι να κλείσουν μερικές γερμανικές τρυπούλες) γιατί που θα τα πάτε εεε που ; Στην Αμερική ; Εκεί σε λίγο το μπαμ που θα γίνει θα ξεπεράσει και το μπαμ που θα ακουστεί από τα κουμπιά στο πουκάμισο του Ευάγγελου τα οποία τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα επαναστατήσουν.

Ετσι λοιπόν αναταράχτηκε η ψυχολογία των Ελλήνων και Κυπρίων και λοιπών λαών, που ξαφνικά βλέπουν πως πουθενά δεν είναι ασφαλείς και πως δικτατορικά πλέον τα χρήματά του κάθε πολίτη δεν είναι ακριβώς δικά του, αλλά είναι υπό όρους δικά του.

Φόβος, αναστάτωση και αναβρασμός και μετά μούγκα στη στρούγκα, καθότι η ψυχολογική βία και πόλεμος που ασκείται στις μάζες είναι τόσο καλά δομημένος που ούτε βλέφαρο δεν κουνιέται (ακόμα).

Πλέον η πλειοψηφία των πεινασμένων λαών τις Ευρώπης έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας ,ελπίδας και οράματος και η μειοψηφία των Εσατζήδων και νταβαντζήδων μπορούν και βιάζουν έθνη χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Ο νότος φοβήθηκε τόσο πολύ που ούτε να ενωθεί δεν μπορεί για να αντιμετωπίσει την Γερμανική μπότα που κήρυξε τον Ευρωπαϊκό αφανισμό χρησιμοποιώντας τον τίτλο ‘’καταπάτηση της διαφθοράς και σχεδιασμός για μια νέα αρχή για μια νέα Ευρώπη ….

Α ρε πόσο Ευρω_παίοι είμαστε ….

''Ανήκομεν εις την Δύσην'' ο ένας

Όχι

''Ανήκομεν εις την Ανατολην'' ο άλλος

Ρε ποντίκια της κακιάς και της ανάποδης γιατί πρέπει να ''ανήκομεν'' κάπου ;;;

Γιατί να μην ''ανηκομεν'' αρχικά σε εμάς και κατά το δοκούν και το συμφέρον της πατρίδος και όχι της παρτίδος να '' ανήκομεν'' κάπου;

Τι κακό συνήθειο και αυτό ; Η ανάγκη του ανήκω …

ΟΧΙ ρε ανήκω σε μένα ….Έτσι θέλω να πιστεύω, έτσι θέλω να μαθαίνω τα παιδιά μου ….Δεν είμαι κτήμα κανενός .….

Θα πει κάποιος καλά ρε πάς με τα καλά σου ; Τι ουτοπίες είναι αυτές (Για να μη πω κάτι πιο βαρύ)…..

Το να επιλέγεις να συμπράττεις με κάποιους και όχι να ανήκεις κάπου, γιατί έτσι κρίνεις αλλά έχοντας πάντα γνώση ότι είσαι ελεύθερος και μπορείς να προσπαθήσεις έστω να επιβιώσεις από μόνος σου, είναι εντελώς διαφορετικό από το να πιστεύεις πως έξω από το μαντρί θα ψοφήσεις ….Αυτό λέγεται επιλεγμένη και κατά πολύ επιβεβλημένη φυλακή της συνείδησης του καθενός.

Ανήκω σε μένα ρε φίλε Σοι από μπλε, και δεν επιλέγω να συμπράττω με σένα γιατί είμαι μαζόχας ή ηλίθιος, αλλά γιατί με εκβιάζεις.

Με αναγκάζεις να υποκύπτω θεωρώντας πως με νουθετείς, όμως δεν είναι μακριά ο καιρός που πάλι κάποιοι γραφικοηλίθιοι θα σας ''νουθετήσουν'' με τον δικό τους απαράμιλλο τρόπο που και αυτή τη φορά θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα πράξουν εν ζωή...

Να θυμάσαι τα μαχαίρια στην Ελλάδα κάποτε έκαναν 400 χρόνια για να ακονιστούν και να βγουν από τα σεντούκια τα οποία σημειωτέων δεν έχουν πεταχτεί, γιατί κάποιοι ακόμα σκέφτονται ελεύθερα....

Όσο υπάρχει αυτή η ελεύθερη σκέψη εσύ και οι όμοιοι σου δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε ποτέ ήσυχα.

Το σίγουρο είναι ένα ότι εμείς οι πολλοί , οι λίγοι , οι γραφικοί, όσο ζούμε θα σκεφτόμαστε ελεύθερα…..

Μπορεί να είμαστε λίγοι, μπορεί πολλοί .... ποιος μπορεί να ξέρει.... Ενα είναι το σίγουρο ότι όσοι υπάρχουμε, είμαστε Έλληνες...

Χ.Δ

Ακρόπολη είναι το ωραιότερο ποίημα του κόσμου, 
γραμμένο με λίθους 

Άλλοτε λέγαμε: Οι Έλληνες μάχονται σαν ήρωες. 

Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες μάχονται σαν Έλληνες Τσώρτσιλ


Ανήκομεν εις την Δύση 


Αυτή η χώρα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο 

Για τους Έλληνες, πάνω από τη νίκη βρίσκεται η δόξα

Είμαστε η χώρα των αξιοποιημένων αναξιοτήτων  
και των αναξιοποίητων αξιών Ραφαηλίδης Β.

Η Ελλάδα δεν είναι ένα δεδομένο, αλλά ένα πεπρωμένο

Η Ελλάς προώρισθαι να ζήσει και θα ζήσει 

Κάθε δέκα χρόνια η Ελλάδα κλοτσάει την τύχη της 

Κι ο κόσμος θε' να σκοτισθεί, αν η Ελλάς πεθάνει

Ο εσωτερικός εχθρός της Ελλάδος είναι η γραφειοκρατία 

Ό,τι είμαστε, το οφείλουμε στους Έλληνες Διδότος

Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, 
είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα Γκαίτε

Οι Άγγλοι έχουσι δύο βουλάς, την άνω και την κάτω, 
ημείς μίαν μόνην ανω-κάτω Ροϊδης Εμμανουήλ

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει 

Στον Ελληνισμό πρέπει να ζητώνται οι ρίζες 
της μόρφωσης της Δύσης Πάπας Πίος ΙΒ


Πηγή : http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1







Δεν υπάρχουν σχόλια: