Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ με την Ευγενική Χορηγία των 500 χρόνων


Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι αν μας έχουν αεροψεκάσει  και οι περισσότεροι έχουν κάψει φλάντζα , ή απλά η γενιά του πολυτεχνείου και εντεύθεν αποφάσισε  να αρχίσει να πίνει τα απόβλητα του Τσέρνομπιλ και να γεννάει παιδιά με κολλημένες ανάγκες.
Έχουμε ισοπεδώσει την έννοια ελευθερία και ρατσισμό , έχουμε ξεφτιλίσει την έννοια όρια και ανοχές και θεωρούν κάποιοι ,ότι πρέπει ο κάθε Έλληνας, που δεν νοεί την πατρίδα του να την δηλώσει σαν οίκο ανοχής με λαμπάκι και πινακίδα ανοίξαμε και σας περιμένουμε, να είναι φασίστας.
Είμαστε φασίστες εμείς που :

Δεν θέλουμε να μας βιάζουν

Σκοτώνουν

Κλέβουν

Περιορίζουν στα σπίτια μας μετά την δύση του ηλίου γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε

Πληρώνουμε ένα περίδρομο λεφτά για να θωρακίσουμε τα σπίτια μας

Επειδή συνεχίζουμε να θέλουμε τον εκκλησιασμό στα σχολεία το πρωί

Θέλουμε την έπαρση της Ελληνικής σημαίας

Δεν θέλουμε να ανατραπεί η ποσόστωση Ελλήνων / μεταναστών

Που θέλουμε να έρχονται νόμιμα

Είμαστε φασίστες γιατί δεν θέλουμε μετά από κάποια χρόνια να γίνει και στην Ελλάδα ότι  σε όλα τα άλλα κράτη που το μουσουλμανικό στοιχείο υπερέβει το 45% του πλυθησμού…

Είμαστε φασιστές γιατι θεωρούμε πως ο φιλοξενούμενος πρέπει να σέβεται τις αρχές , τα ήθη, τα έθιμα και την νοοτροπία του κράτους που βρίσκεται όπως απαιτεί το ίδιο όταν είναι στην δική του χώρα .

Είμαστε φασίστες όταν ''εκθέτουμε'' τους εισβολείς για όλα όσα μας έχουν κάνει καθώς και τους συν αυτώ Ελληνες φίλους τους..

Κάποτε ήταν βαρετό να ασχολείται κανείς με ανεγκέφαλους γιατί όσα καύκαλα και να σπάσει κανείς το ίδιο άδεια θα είναι . Τώρα όμως έχει γίνει άκρως επικίνδυνο γιατί η εισβολή και ο εποικισμός που δεχόμαστε από όλους αυτούς τους καθ όλα ταλαίπωρους είναι τόσο μεγάλη που σε λίγα χρόνια θα πάψουμε όχι απλά να λεγόμαστε Ελληνες αλλά να υπάρχουμε και ως Ελληνες .
Γι αυτό το λόγο κύριοι αντι-ρατσισές και φιλειρηνιστές και φιλεύσπλαχνοι και ανθρωπιστές , επειδή η ζωή έχει αξία για όλους και προς όλους .
Επειδή καλώς ή κακώς είναι πατρίδα μας και όχι μονο σας

Επειδή άλλο ανθρωπισμός και άλλο επιβολή της παρουσίας κάποιου που επέλεξε να μη ζήσει στην πατρίδα του αλλά δεν μας ρώτησε αν μπορεί να ζήσει στην δική μας

Επειδή ο μετανάστης ρωτάει πριν έρθει

Επειδή ήρθαν και μας βρήκαν και δεν τους καλέσαμε

Επειδή μας αρέσει η πατρίδα μας να έχει στο πλείστον Ελληνες και κάποιους ξένους που θα μας σέβονται

Επειδή ο φασισμός που μας επιβάλλεται με την μορφή της δημοκρατίας προς τους άλλους έχει όρια

Επειδή φασίστας δεν είναι μόνο ο δεξιός αλλά ο οποιοσδήποτε εξαναγκάζει τον οποιονδήποτε

Επειδή στο τέλος θα γίνει εμφύλιος και πάλι θα φταίνε μόνο οι ρατσιστές

Πάρτε τους στα σπίτια σας , ταίστε του , περιθάλψε τους και φροντίστε για την υγεία τους πληρώνοντας και τους αντίστοιχους φόρους τους , για να αποδείξετε τα αντιφασιστικά σας πιστεύω και τις ρατσιστικές μας διαθέσεις.Αλλως , μας πάτε 1000 χρόνια πίσω (κατά Δούρου Ευαγγέλιο - προσέθεσα άλλα 500 γιατί είναι καλό κορίτσι) και η οπισθοδρόμηση δεν ωφελεί κανέναν εκτός απο εσάς που επιμένετε να προσκολλάστε στο παρελθόν (ανήκοντες σε όποιο χώρο)  για να επιβεβαιώσετε τον λόγο ύπαρξή σας ...καθώς λόγω εποχής οι φαιδροί , κενοί και αλλαζόνες είναι απλά μιάσματα  τα οποία πρέπει να εξαφανιστούν μήπως και δούμε άσπρη μέρα πριν χιονίσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: