Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΩΡΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ



Χρωστώ περίπου €90,000 στην τράπεζα που μού δάνεισε το ποσό για ν' αγοράσω το διαμέρισμα στο οποίο κατοικώ. Λόγω οικονομικής κρίσης και έλλειψης εργασίας, είμαι καθυστερημένος έναντι της τράπεζας κατά 8-9 μηνιαίες δόσεις αποπληρωμής του δανείου μου.
Ταυτόχρονα, επίσης λόγω οικονομικής κρίσης και έλλειψης εργασίας, είμαι καθυστερημένος έναντι των συγκατοίκων μου στην πολυκατοικία κατά 8-9 δόσεις πληρωμής κοινοχρήστων (δηλαδή αυτοί με καλύπτουν, προς το παρόν, όσον αφορά έξοδα θέρμανσης, καθαριότητας, συντήρησης κλπ). Η τράπεζα μού τηλεφωνεί πλέον καθημερινά (γνωρίζω πια προσωπικά τις εμπλεκόμενες κυρίες, 4-5 στο σύνολο - χαριεντιζόμαστε ενίοτε), προσπαθώντας να μέ πείσει να 'αναδιαρθώσω' το χρέος μου κεφαλαιοποιώντας τους καθυστερημένους τόκους (δηλαδή τεχνητά και εθελούσια ν' αυξήσω το οφειλόμενο κεφάλαιο - σας θυμίζει κάτι;). Πάγια αρνούμαι, καλώντας την τράπεζα να κατασχέσει το διαμέρισμα (αναλαμβάνοντας, εννοείται, και το κόστος εξόφλησης κοινοχρήστων). Πάγια η τράπεζα αρνείται να προβεί σε κατάσχεση (κορόιδο είναι - τα δικά της λεφτά μού δάνεισε;), χρεώνοντάς με στο μεταξύ €25/μήνα έξοδα καθυστέρησης, πέραν των πανωτοκίων και συμβατικά οφειλομένων!

Σημειώστε ότι οι τράπεζες στην χειμαζόμενη και υπό κατοχήν Ελλάδα είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που εξακολουθούν να βγάζουν κέρδη (όπως και όλες σχεδόν οι τράπεζες παγκόσμια). Πώς γίνεται αυτό; Ρωτήστε τους 300 (της Βουλής, όχι των Θερμοπυλών). Έχουν απορροφήσει (οι τράπεζες) ήδη €108 δις από τα (ονομαστικά) €110 δις του μνημονιακού δανείου (παρακαλάμε τώρα για την 5η δόση του, σαν θλιβερά πρεζάκια). Τώρα ακούστε και το παρακάτω (εντάξει, θέλει χρόνο, πλην όμως τον αξίζει - ακροαστείτε τον βρυκόλακά σας):

Δείτε και αυτό (κλικ για μεγέθυνση) και προβληματιστείτε: Τί είναι το KfW; - θα επανέλθω επί του θέματος οσονούπω. Τί είναι η Τράπεζα της Ελλάδος; Είναι ιδιωτική κερδοσκοπική επιχείρηση, στην οποία το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει ελάχιστο (μειοψηφικότατο) πακέτο. Παρά ταύτα, εισπράττει (ως αντιπρόσωπος του δανειολήπτη) το χρήμα! Το αποδίδει στον δανειολήπτη; Ποιος την ελέγχει;

Και σε περίπτωση που δεν τα έχετε ήδη δει, ρίξτε μια ματιά και εδώ, διαβάζοντας προσεκτικά (ανάμεσα στις γραμμές):

Υ.Γ. Σε σχέση με το κυνήγι/θανάτωση λύκων, αρκούδων, βρυκολάκων και τραπεζών, υπάρχουν ήδη κατατεθειμένες προτάσεις (διεθνώς). Δεν έχετε παρά να τίς ψάξετε!



http://greeksynthesis.blogspot.com/2011/06/keiser-report-regime-change-in-greece.html
http://greeksynthesis.blogspot.com/2011/05/blog-post_3914.html
http://greeksynthesis.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=72500.mp3.
argyrios2@hotmail.com
Αναρτήθηκε από Argyrios1. πηγή Hellenic Synthesis Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: