Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

www.newsnow.gr


Ο σοφός λαός λέει : Όταν θες να είσαι κύριος του εαυτού σου φρόντισε να μη χρωστάς, αλλιώς ο δανειστής θα σου κάτσει στο σβέρκο και θα σου ρουφήξει το αίμα μέχρι να στεγνώσεις.  

Έτσι λοιπόν για να γίνει πιο εύπεπτο το φάρμακο της ήττας, ανακαλύφθηκε η Διαπραγμάτευση επί παντός του επιστητού …λέξη που απ αρχής εννοεί υπαναχώρηση…
Εξ ου και  προ της έναρξης των διαπραγματεύσεων τα πλάνα στρωνόντουσαν στο τραπέζι, το επιτελείο που θα εμπλεκόταν ήταν ήδη γνωστό και επιλεγόταν με βάση κριτήρια τα οποία θα οδηγούσαν προς την επίτευξη της καλύτερης για την πατρίδα ''συμφωνίας''.
Σε κάθε περίπτωση όμως τα σχέδια,τα προς διαπραγμάτευση, ήταν γνωστά ως προς τα  όρια ,τις υπαναχωρήσεις ,και τις κόκκινες γραμμές.

 Βέβαια τι κόκκινες γραμμές θα μπορούσε να βάλει κάποιος που είναι με το χέρι απλωμένο σαν επαίτης;  Ένας Θεός ξέρει…
Στην αρχή η λέξη ήταν εύηχη και άφηνε ένα άρωμα δύναμης ή αν μη τι άλλω, αξιοπρέπειας. Γραβατομένοι έμπαιναν , με καταφανεί τα σημάδια κόπωσης έβγαιναν και ο λαός από κάτω έχαβε τις μύγες. Οι μήνες πέρναγαν, οι κυβερνώντες καλά έκαναν την δουλειά τους, καθώς είχαν και την βοήθεια κάποιων από τα ΜΜΕ  Μέσα Μαζικής Ε(υ)φορίας ,  η κρίση πήγαινε πιο πίσω και το παιχνίδι που λέγεται πινακωτή πινακωτή , από το άλλο μου τα αυτί  λάμβανε επαγγελματικές διαστάσεις . Ο ένας πέταγε την πατάτα, ο άλλος την έπιανε και την ξαναπέταγε και η ζωή τραβά την ανηφόρα.

Διαπραγματεύσεις επι διαπραγματεύσεων, αποτελέσματα επι αποτελεσμάτων, και στο τέλος ο μακάκιος πληρώνει, ο γνωστός πάντα καραγκιόζης ή αλλιώς λαός.
Οι διαπραγματεύσεις άλλαζαν τραπέζια, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο τα μέτρα να περνούν, κάτι σαν το τραγούδι περνά περνά η μέλισσα. Όλοι πίστευαν σε ένα αύριο καλύτερο από το μαύρο σήμερα,  άλλωστε τα μεγάλα κεφάλια της Ελληνικής Νεότερης Ιστορία το λένε , αρκεί να ανοίξει κάποιος τις τηλεοράσεις . Κάνε υπομονή και εσύ φτωχέ λαέ και θα  δεις μια άσπρη μέρα…

Η κρίση μας χτύπησε την πόρτα πολύ πριν ακούσουμε τον ήχο της , πολύ πριν νιώσουμε τα αποτελέσματά της έστω πάρουμε μια ιδέα, τότε που οι μέρες με τις παχιές αγελάδες δεν έδειχναν τίποτα από τις ισχνές και έτοιμες προς θάνατον σημερινές – αγελάδες. Η κρίση, μας χτύπησε στις αξίες , και εν τοις πράγμασι την ημέρα που έγινε το μεγάλο κραχ με τους (κ)Leh(s)man Bro. Μόνο που όπως πάντα ο λαός έχοντας την αρχική ταχύτητα του: ''έχω , πάρε , φέρε , δώσε και καλά να είμαστε'' , δεν το κατάλαβε νόμιζε πως τα σπίτια που ''κάηκαν'' τότε ήταν πολύ μακριά για να μπορέσουν να μεταφέρουν την φωτιά.

Έτσι μια ωραία πρωίa από το Καστελόριζο μετά από πολλές ''διαπραγματεύσεις'' και μη μπορώντας κάτι άλλο να κάνει αυτό τ' αγόρι , μας έβαλε λίγο σπρωχτά , λίγο με το ζόρι,  λίγο με τη λογική πονάει αλλά μ’αρέσει, στο Δ.Ν.Τ (ΔεΝ Τρώμε) και μαζί με αυτούς ήρθε και η (περεσ)Τρόικα .
Θα τον σηκώσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι !!! Τελικά ο ήλιος δεν έχει ανατείλει (κοινώς δεν έχει σηκωθεί - που είσαι αείμνηστε να δεις το χάλι του κόμματος σου που από κόμμα έγινε απόκομμα και σε λίγο πάει για τα ''καμμένα βούρλα'') ακόμα, όχι γιατί κάποιος τον κρατάει με το ζόρι, αλλά γιατί ,να μια διαπραγμάτευση από δω, να μια από εκεί, όλο αναβάλλεται , φτάνοντας στην σημερινή διαπραγμάτευση.

Σαφώς κάποιος θα αναρωτηθεί πια η διαφορά της σημερινής από όλες τις προηγούμενες!!!!
Μέτρα τότε μέτρα και τώρα. Προσωπικά, και ας μου επιτραπεί αν κάνω λάθος , δικό μου θα είναι και παίρνω και την ευθύνη, θεωρώ ότι έχει μεγάλη διαφορά.
Όλες οι διαπραγματεύσεις ήταν προδοτικές γιατί δεν διαπραγματεύτηκαν τίποτα και για κανέναν , απλά μαζεύτηκαν όλοι μαζί και  διαχειρίστηκαν τον χρόνο ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή ώρα και τρόπο για να μας ανακοινώσουν τις αποφάσεις των άλλων για εμάς χωρίς εμάς.

Η σημερινή όμως διαπραγμάτευση αυτή που έδειξε το μέγεθος του προσκυνήματος των πολιτ(ικ)ών , μας έβαλε την ταφόπλακα, όχι μόνο στα εργασιακά τα οποία είναι το κερασάκι στο παγόβουνο που πέσαμε, αλλά στην Εθνική μας κυριαρχία επί τη βάση των όποιων , καθότι αμφισβητούνται, θα χαριστεί ο πλούτος μας  και όχι μόνο ...Συμπέρασμα το οποίο δεν θέλει και πολύ μυαλό να έχει κανείς για να το αντιληφθεί.

Διαβάζοντας το άρθρο του κου. Δελαστίκ στο (http://oxtapus.wordpress.com) με τίτλο '' Η Ελλάδα γίνεται όντως προτεκτοράτο'' μου ήρθε στο μυαλό η λέξη εσχάτη προδοσία μέσω απόδοσης εδάφους προς χάριν της δημοκρατικής και καθ'όλα ασφαλής διαπραγμάτευσης για την επιβίωση - μάλλον απέβιωση- των Ελλήνων …
Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει    

…… Όλη η οικονομία της Ελλάδας οι Γερμανοί θέλουν να περάσει στα χέρια και στον έλεγχο των ξένων επικυρίαρχων. Εξηγούν και πώς θα γί­νει αυτό – μέσω της Ομάδας Δράσης του Γερμανού «γκαουλάιτερ», του κατοχικού διοικητή της χώρας μας, Χορστ Ράιχενμπαχ: «Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι αρμοδιότητες της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα πρέπει να αυξηθούν έτσι ώστε η Ομάδα Δράσης να είναι υπεύθυνη, σε σύνδεση με τις ελληνικές αρχές για τον προσδιορισμό θέσεων -κλειδιά μέσα στην ελληνική διοίκη­ση για τη δέουσα εκτέλεση και τον έλεγχο του προγράμματος προσαρμογής, ειδικά σε ό,τι αφορά τις χρηματοοικονομικές ροές (έξοδακαι έσοδα)». Προσέξτε και πάλι, η Ομά­δα Δράσης του «γκαουλάιτερ» είναι «υπεύθυνη» να προσδιορίσει τις θέσεις – κλειδιά, όχι η ελληνική κυβέρ­νηση! Στην υλοποίηση αυτού του έργου η Ομάδα Δράσης θα βρίσκεται σε απλή «σύνδεση» με τις ελληνικές αρχές, δεν θα συναποφασίζουν. Και τι θα κάνει η Ομάδα Δράσης αφού προσδιορίσει τις θέσεις – κλειδιά του ελληνικού κρατικού μηχανισμού; Θα είναι υπεύθυνη, λέει το έγγραφο των Γερμανών, να «στρατολογεί και να στέλνει Ευρωπαίους ειδικούς ή Έλληνες δημόσιους υπαλλήλους (στους οποίους θα χορηγείται το ίδιο στάτους με τους Ευρωπαίους ειδικούς για να περιορίζεται η εξάρτησή τους από την πολιτική εξουσία) σε εκείνες τις θέσεις – κλειδιά που αφο­ρούν τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα της τρόικας, σε αντικατάσταση Ελλήνων αξιωματούχων»!!!....



Δλδ με το φτωχό μου το μυαλό αντιλαμβάνομαι πως μέσω των συζητήσεων –διαπραγματεύσεων- που  μέχρι τώρα είχαν τα καθόλα  ’’έν_τιμα’’  στελέχη με τους Τροικανούς ,οι Γερμανοί πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τα ήδη υπογεγραμμένα και υποσχεθέντα στέλνει αυτή την επιστολή εις ένδειξη αύξησης της εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας του κράτους έναντι των ως άνω, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την Ελληνική κυριαρχία και την ισοτιμία ως ένα εκ των 17 μελών της Ε.Ε. , κοινώς του πυρήνα της Ευρώπης…

Και όλα αυτά επειδή, προφανώς δεν φτάνει αυτή η τιμωρία για τους άρχοντες της πειθαρχίας και του πλούτου, καθότι ως γνωστόν, ο έχων πολλά θέλει περισσότερα καθώς η αλαζονεία είναι ίδιον των ανθρώπων ανεξαρτήτου φυλής . Ετσι λοιπόν και για να μη μακρηγορούμε μας κατσικώθηκε η κυρά του 4ου Ραix πρότινος με σκοπό να μας δείξει την αλλαγή στην στάση της ...Δλδ από στάση Λυσσιατρείο να το κάνει στάση Δαφνί .Γιατί αυτά τα οποία φαίνεται ότι απαίτησε από τον ομόλογο της και κυβερνήτη της Χώρας είναι θάνατος με επιλογή . Πέραν λοιπόν της διαπραγμάτευσης που έγινε , αλλά δεν έγινε γιατί σε όλα ναι είπαν , αποφάσισαν ότι θέλουν να μας αποβιομηχανοποιήσουν, αφού το θέμα Δραστική ουσία στα φάρμακα είναι το μόνο που τους απασχολεί χωρίς περαιτέρω εξέταση  εκτός των όσων έχουν ήδη κάνει και γνωρίζουμε (άραγε πόσα δεν γνωρίζουμε ακόμα - άγνωστο). 

Βάση των στοιχείων βέβαια που προσκομίστηκαν απο Ελληνες Φαρμακοβιομήχανους, επ αυτής της απόφασης δεν υπάρχει  εμφανής  μείωση κόστους μιας και οι αποδείξεις ,κατά τα λεγόμενα του ''έγκριτου τύπου'' όλων των ''ελεύθερων καναλιών'' ανέφεραν ,  όχι μόνο την αύξηση του κόστους αλλά και την πονηρά σκέψη της εν λόγω ''κυρίας'' (έχω και κότερο πάμε μια βόλτα - έχω και κάτι εργοστασιάκια που να πουλήσω).
Σαφώς κάποιος θα σκεφτεί  αυτή φταίει ή όσοι τα δέχονται; τα γνωστά παπαγαλάκια θα φωνάξουν έκανε ότι μπορούσε αλλά βρήκε καμμένη γη, άδεια ταμεία ήδη υπογεγραμμένες συμφωνίες...
Μια απάντηση υπάρχει και μόνο μία. 
Για ποιον δουλεύουν όχι ποιον δουλεύουν. 

Αν δουλεύουν για τον Ελληνικό λαό υπάρχουν λύσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολες και οι οποίες σαφώς και δεν διαφοροποιούνται κατά βάση σε ότι αφορά το πόνο ,τη πείνα και τη καταστροφή από αυτές που έχουν ήδη επιλέξει. Διαφοροποιούνται όμως στην ουσία του χρόνου και της αξιοπρέπειας η οποία, ναι μεν δεν έχει γεύση όταν την τρως αλλά, είναι βασική αρχή των δικαιωμάτων του ανθρώπου. 


Όμως κατά πως φαίνεται μάλλον μας δουλεύουν  και αυτό λέγεται προδοσία !!!!!
Βγαίνουν όλοι με δραματικούς τόνους για να μας ενημερώσουν τι ;;;; ότι θα πεινάσουμε ;
Γιατί δεν πεινάμε ;
Εκτός αν εννοούν ότι αυτοί που πεινάνε είναι λίγοι, σε σχέση με αυτούς που θα πεινάσουν.
Αν ισχύει δε αυτό ουσιαστικά μας λένε ότι οι σημερινοί πεινασμένοι είναι άνευ στατιστικής σημασίας.
Για πια Εθνική κυριαρχία μιλάμε ότι θα ''χάσουμε'' όταν έχουμε ήδη απολέσει παντός είδους ηθική , αξιοπρέπεια ως άνθρωποι και ως πολιτεία .

Είστε ανήθικοι , όσοι με κάλυμμα τη δημοκρατία σ’ ένα κράτος που με περίσσια αλαζονεία έχει αποδείξει την απάνθρωπη στάση του σε εκατομμύρια ανθρώπους , επιτρέπετε να στέλνει τέτοιου είδους επιστολές και δεν διακόπτεται όχι τις τύπου διαπραγματεύσεις αλλά και παντός είδους διαβουλεύσεις .

Ο λαός πεινάει ήδη.  Δεν θα πεινάσει .
Τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία, δεν θα λιποθυμήσουν

Καθημερινά μας επιβεβαιώνεται ότι ζείτε στις Βερσαλίες όπως η Μαρία Αντουανέτα… Καθημερινά μας μιλάτε για ένα ζοφερό μέλλον που θα έρθει αν δεν κάνουμε ότι μας προστάζουν και έχετε το θράσος να μιλάτε για ελευθερία , ενώ ταυτόχρονα δεν βλέπετε το επικίνδυνο και απάνθρωπο παρόν που μας έχετε δημιουργήσει.
Καθημερινά με την στάση σας εκπαιδεύεται και περισσότερους γενίτσαρους.
Καθημερινά αποδεικνύεται πόσο τρέμετε τους ξένους ενώ θα έπρεπε να φοβάστε τους Έλληνες ….
Υπάρχουν δυο ειδών Θάνατοι 
Ο Τιμημένος και ο Άτιμος . 
Για εσάς προσωπικά μπορείτε να επιλέξετε όποιον θεωρείτε ότι σας αρμόζει. 
Για το λαό ,για το έθνος όμως επιβάλλετε να ρωτήσετε, εφόσον δεν το κάνετε πιθανόν να το απαιτήσει ο ίδιος ο λαός 
και εκεί οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες.
Η ηθική και η αξιοπρέπεια δεν αφορά μόνο τον τρόπο επιβίωσης , τουλάχιστον αυτό το έχουμε κάποιοι διδαχθεί στην ιστορία και δεν το ξεχάσαμε...









Δεν υπάρχουν σχόλια: