Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ή Η ΑΡΧΗ ;



Ο θάνατος είναι φυσικό επακόλουθο του οράματος …

Δεν νοείται όραμα χωρίς θάνατο. Μόνο μέσω της κατάργησης έρχεται το νέο και το αυτοφυές, το υγιές και το ουσιαστικό. Σκοτώνεις το παλιό αλλά όχι την εμπειρία που αποκόμισες , όχι την ιδέα και τη γνώση του λάθους. Απλά την υπόστασή του σαν φυσική οντότητα. Τα βιώματα και τα συναισθήματα είναι εκείνα τα οποία στην σημερινή εποχή μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Ο χρόνος είναι ένας αέναος κύκλος με ομόκεντρους πολλαπλούς αλλά και παράλληλους μικρότερους . Όλοι κινούμαστε γύρω από τον άξονα μας τον άξονα του διπλανού αλλά και της γης . Επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε , υπάρχουμε γιατί κάτι άλλο υπάρχει και μπορεί να μας υποστηρίξει. Αν λοιπόν δεν κατανοήσουμε πλήρως τους λόγους της κατάντιας μας και δεν αποφασίσουμε να σκοτώσουμε τον εφιάλτη που ο καθένας φοβάται και βιώνει μέσα του σαν υπόσταση θα σβήσουμε στο πέρασμα του κυκλικού χρόνου. Ο πολιτισμός μας δεν θα σβήσει γιατί απλά δεν αφορά εμάς , δεν ξεκίνησε από εμάς , δεν σταμάτησε σε εμάς και δεν μετουσιώθηκε παγκοσμίως από εμάς. Είμαστε απλά ένας κρίκος στην αλυσίδα ενός DNA που έχει όμως πολλαπλά χρωματοσώματα έτοιμα να συμπληρώσουν τα κενά.

Οι δυνάμεις της ψυχής μας και το νου μας είναι απίστευτες. Ζούμε σε έναν τόπο που βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου, του γνωστού μας κόσμου .Δεν είναι εγωιστικό , δεν είναι εγωκεντρικό . Οι επιστήμονες έχουν μιλήσει για τα μαγνητικά και όχι μόνο πεδία τα οποία υπάρχουν πάνω και όχι μόνο από την Ελλάδα .Το κλίμα και η γλώσσα της, ο τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων, από εμφανίσεως του είδους, αποδεικνύει όχι ότι είμαστε ανώτερη φυλή και άλλες τέτοιες αηδίες που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν αλλά ότι μπορούμε για συγκεκριμένους λόγους να ‘’χρησιμοποιήσουμε’’ μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας . Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα των όσων θέλουν να δημιουργήσουν τη παγκόσμια κυβέρνηση και να ισοπεδώσουν όλους όσους υπάρχουν .
Εμείς οι Ελληνες μπορούμε έστω και ένας να μείνει να δώσουμε πάλι το φως σε όλα τα επίπεδα αρκεί να το πιστέψουμε αρκεί να ζητήσουμε και να αναζητήσουμε την ουσία των πραγμάτων… και της ύπαρξής μας.

Βίασαν την συνείδησή μας και μας έμαθαν να ζούμε σε κοινωνίες απλά, θηλαστικών που έχουν τις συνήθειες της ακρίδας. Επιτρέψαμε στην κακό εαυτό μας, αυτόν που ρέπει προς την χαλαρότητα της δουλειάς, πέφτοντας δούλος των παθών του, να παρεισφρήσει σε χιλιάδων ετών γνώσεις και αντιστάσεις και να τις αλλοιώσει.

Διαγράψαμε τις διδαχές του λαού μας , ενός Πλάτωνα , Σωκράτη , Πλωτίνου, Αριστοτέλη . Παρερμηνεύσαμε την ουσία των αντιστάσεων του Λεωνίδα, Θεμιστοκλή, και εκατομμυρίων Ελλήνων άγνωστων κατ όνομα αλλά γνωστών κατ ουσία , χρησιμοποιώντας τις γιορτές για ανάπαυση του σώματος και βρώσιν και πόσiν τόσων εδεσμάτων ξεχνώντας το βασικό την ψυχή ΚΑΙ το νου. Τις κινητήριες δυνάμεις των πάντων. Δυνάμεις που επιτρέψαμε και μας έσπασαν , διέλυσαν διέβρωσαν ξένα ερπετοειδή που κυβερνούν την υπόφυση του εγκεφάλου μας . Το ασυνείδητο που δεν μιλάει με την λογική αλλά με τις λέξεις τις εικόνες και με τις αισθήσεις . Αισθήσεις που εμφανίζονται όταν το σώμα χαλαρώνει….

Συνεχίζεται ......
Από Χριστίνα Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: