Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΔΥΣΗΣ




Πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας, (Παϊσιος, κλπ.) έχουν προφητέψει την έλευση του Γ!Παγκοσμίου Πολέμου, μονάζοντες στο Άγιον Όρος, με την πνευματική διορατικότητα που τους προσδίδει η δύναμη της δυνατής και ειλικρινούς προσευχής προς τον Πανάγαθο Θεό.


Η δυνατή και ειλικρινής προσευχή είναι η μόνη επαφή του ανθρώπου με το Θείον. «Πνεύμα ο Θεός, και τους προσκυνούντας αυτόν εν πνεύματι και αληθεία δει προσκυνείν» ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.

Το Πανάγιον Πνεύμα που δημιούργησε τα αχανή σύμπαντα, και τη ζωή, ανταποκρινόμενο στις επικλήσεις του πνευματικού ανθρώπου, αποκαλύπτει στους εκλεκτούς τα μέλλοντα συμβαίνειν.

Ο Πανάγαθος Θεός αποκαλύπτεται στους προφήτες πάλαι τε και νυν. Οι προφήτες & Πατέρες είναι Άγιοι άνθρωποι, και έχουν το χάρισμα της επαφής με το δημιουργό, μέσω ειλικρινούς και δυνατής προσευχής.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ιωάννης, στον οποίον εδόθη η χάρις να γράψει τα όσα έγραψε εδώ και 2000 χρόνια δια της αποκαλύψεως.

Την έλευση του Γ! Παγκοσμίου πολέμου προβλέπει και η αποκάλυψη του Ιωάννη, εκεί που αναφέρεται στις 7 σφραγίδες.

Ο Ιωάννης αναφέρεται στη «Β! Παρουσία», σαν αποτέλεσμα του Γ! παγκοσμίου πυρηνικού ολέθρου, τον οποίον αναφέρει σαν Αρμαγεδδώνα. Μετά τους Πατέρες και προφήτες της πίστεως, ακολουθούν μερικοί σοφοί πολιτικοί επιστήμονες και αναλυτές των γεγονότων, οι οποίοι συμφωνώντας με τους Πατέρες της εκκλησίας, προβλέπουν μια τέτοια τραγική για την ανθρωπότητα εξέλιξη, βασιζόμενοι στα «σημεία των καιρών.» Δυστυχώς η ζωή των ανθρώπων έχει και ένα τέλος, για άλλους ευχάριστο, για άλλους δυσάρεστο, έως τραγικό. Τραγικό θα είναι το τέλος των πληθυσμών των πόλεων, όταν ξαφνικά τους βρίσκει καταιγισμός βομβών & πυραύλων, μέσα σε ένα αλλοπρόσαλλο πόλεμο, για την επικράτηση του ισχυροτέρου, όπου ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, και ο άνθρωπος μεταβάλλεται σε άγριο θηρίο, όπου το ένα κράτος χτυπάει το άλλο χωρίς καμία λογική.

Ο Πόλεμος μεταμορφώνει τον άνθρωπο σε άλογο όν, για την επικράτηση στο πλανήτη, είτε στη κρίσιμη Γεωγραφική περιοχή.

Μεταξύ των σοφών πολιτικών επιστημόνων , που προβλέπουν εκ των τεκταινομένων πολιτικών & οικονομικών γεγονότων, την έλευση - εις το όχι μακρινό μέλλον- του Γ! Παγκοσμίου πυρηνικού ολέθρου, όπου«ο σώζων εαυτόν σωθείτω», είναι και ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών των Σιωνιστικών ΗΠΑ , και σύμβουλος πολλών προέδρων,κύριος Ερρίκος Κίσινγκερ. (Εβραϊστί δε Κιμ-Σίκερ). Ο κύριος Ερρίκος (Henry) Κίσινγκερ, είναι Εβραϊκής καταγωγής, πρώην ΓερμανοΕβραίος, που μετά τη λήξη του Β! παγκοσμίου πολέμου έγινε ΑμερικανοΕβραίος. Υπήρξε ΥΠ.ΕΞ. των κυβερνήσεων του προέδρου ΝΙΧΟΝ τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο Watergate. Επειδή εις το αίμα του έχει τα γονίδια & το DNA των προφητών του Ισραήλ, από τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης, αναλύοντας τα παγκόσμια φαινόμενα στη Γεωπολιτική & Γεωοικονομία, απεφάνθη ότι ο Γ! παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις. Ο κύριος Ερρίκος Κίσινγκερ είναι προικισμένος από το δημιουργό με ειδικά πνευματικά χαρίσματα, γιαυτό έφθασε τόσο ψηλά, ώστε να θεωρείται ένα από τα μεγάλα μυαλά της Οικουμένης, βραβευμένος με βραβείο NOBEL ειρήνης.

Τυγχάνει ιδρυτικό μέλος της Σιωνιστικής λέσχης Bilterberg του κυρίου

Rothschild, και ηγετική προσωπικότητα της Trilateral commission (τριμερούς επιτροπής) του κυρίου David Rockefeller, όπου μαζί με τον ΠολωνοΕβραίο, κορυφαίο αναλυτή Γεωπολιτικής, Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ χαράσσουν την εξωτερική πολιτική των Σιωνιστικών ΗΠΑ. Δηλαδή εμείς η ανθρωπότητα, βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα εμάς. Σε αυτές τις δύο λέσχες και επιτροπές, υπό άκραν μυστικότητα, λαμβάνονται αποφάσεις για τις τύχες του κόσμου και του πλανήτη. Αυτές οι δύο λέσχες διοικούν τον κόσμο, κάτω από το όνομα, «Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση».

Ο Λαός την αποκαλεί παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αφού μας επεβλήθη, δεν την εκλέξαμε. Τους ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο λαός τους αποκαλεί «Οι Ελίτ» της ανθρωπότητας.

«Οι Ελίτ», προωθούν τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσω των εξής μεγάλων κέντρων εξουσίας, ΟΗΕ, ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, και Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, για τον έλεγχο της διεθνούς οικονομίας. Παράλληλα χρησιμοποιούν μυστικές ομάδες, όπως η λέσχη Bilterberg, η Τριμερής επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων (CFR), το Κλαμπ της Ρώμης, τους G-8, τους Μασόνους, Illuminati, κ.λ.π.


Όλα τα γεγονότα στο πλανήτη φανερώνουν πως «Οι Ελίτ» προκειμένου να εδραιώσουν τη κυριαρχία τους στο πλανήτη, δεν θα αρκεστούν στα κεκτημένα. Στο δρόμο που χάραξαν για το σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, οι Ελίτ βρίσκουν μπροστά τους τρία εμπόδια.

Α) Το πυρηνικό εξοπλισμό της Ρωσίας.

Β) Το φανατισμένο ισχυρό Ισλάμ, που κάθεται γερά πάνω στα μεγαλύτερα ενεργειακά κοιτάσματα του πλανήτη.

Γ) Την Κίνα με την οικονομική και στρατιωτική δύναμη.

Αυτό που χρειάζονται οι Σιωνιστές Συνωμότες είναι μιας μεγάλης κλίμακας σύγκρουση μεταξύ Ανατολής-Δύσης.
Οι στρατηγικοί τους εχθροί είναι η Ρωσία, η Κίνα, και το Ισλάμ.
Σήμερα Δύση & Ανατολή βρίσκονται σε διάταξη μάχης.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί πολιτικοί ηγέτες, λένε τα κάνουν όλα αυτά για να προστατέψουν τη χώρα τους από εξωτερικό εχθρό. Έτσι πείθουν τον αφελή, αθώο, και άκακο Αμερικανικό λαό, για πόλεμο.

Ο Ερρίκος Κίσινγκερ χαρακτηρίζεται από τη κοινή γνώμη, σαν εωσφοριστής, δηλαδή Σατανικός, που προβλέπει και σχεδιάζει μόνο κακά για την ανθρωπότητα. Να δούμε τώρα που θα απέλθει- είναι ήδη 90 ετών- τι ψυχή θα παραδώσει στο Θεό που πρόδωσε.

Ο Λαός λέει, «Κακό σκυλί , ψόφο δεν έχει», αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον κύριο Ερρίκο Κίσινγκερ, όπως και για το αφεντικό του κύριον

Δαυϊδ Rockefeller 96 ετών σήμερα. Κυκλοφορούν πολλά Video στο You Tube (Διαδίκτυο), όπου βλέπουμε τον κ. Ερρίκο Κίσινγκερ να μιλάει για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και το ρόλο που θα παίξει ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ στη δημιουργία της Ν.Τ.Π. Τα βίντεο μιλούν ξεκάθαρα για τη κρίση που είναι ευκαιρία για μια παγκόσμια Δικτατορία, τη λεγόμενη Ν.Τ.Π. Η οικονομική αυτή κρίση κατασκευάστηκε από τα Σιωνιστικά Think Tanks, και τις Σιωνιστικές λέσχες του κυρίου Ερρίκου, σαν πρόδρομος κατάσταση του επερχομένου Γ! Π. Π.

Ο παγκοσμιοποιητής και εωσφοριστής ΄κύριος Ερρίκος δήλωσε ότι το κύριο καθήκον του προέδρου των ΗΠΑ ΟΒΑΜΑ είναι, -διά καταλλήλων χειρισμών και ενεργειών- να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια Σιωνιστική Τάξη. Κατόπιν αυτού, δικαίως συμπεραίνουμε ότι ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, όπως και οι άλλοι πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, και Καγκελάριοι, είναι πιόνια και μαριονέτες, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των προέδρων κ.κ. Rothschild & Rockefeller.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες φροντίζουν να εγκαθιστούν στις ΗΠΑ, & Ε.Ε. πολιτικούς πιόνια & ανδρείκελα, πιστά σκυλιά δικά τους.

Φαινόμενα προετοιμασιών Γ! Π.Π. έχουμε τα εξής.

Ο νέος Πάπας Φρανγκίσκος -εκλεκτός του Ροκφέλερ- προωθεί την πανθρησκεία, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης.

Η συγγνώμη του Νετανιάχου προς Ερντογάν, λέει πολλά, αφού χρειάζονται τη Τουρκία να συμμετάσχει στον όλεθρο της Μέσης Ανατολής. Η επίσκεψη ΟΒΑΜΑ στο Ισραήλ. Οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις ΚΕRY στη Τουρκία. Οι προετοιμασίες στο εσωτερικό των ΗΠΑ με κατασκευές χιλιάδων φερέτρων τύπου FΕΜΑ.

Η κατασκευή καταφυγίων. Τα φαινόμενα Ιράν & Β.Κορέας, η οικονομική κρίση, το μπλοκάρισμα ενεργειακών πηγών, κ.λ.π.

Ο κύριος Ερρίκος Κίσινγκερ βλέπει το οικονομικό χάος που απλώνεται στο κόσμο επάνω, σαν μια ευκαιρία για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Ν.Τ.Π.


Ο κ. Ερρίκος έχει γράψει βιβλίο για το Γ! Π. Π. και έχει προφητεύσει τα όλα όσα βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα και τα μέλλοντα συμβαίνειν. Βλέπετε έχει εσωτερική πληροφόρηση, αφού μετέχει σαν υπουργός και σύμβουλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Για τη σύγκρουση Ανατολής & Δύσης, έχουν γράψει επανειλημμένα πολλοί στρατηγικοί αναλυτές, όπως ο Ζμπίκνιου Μπρεζίνσι, κ.λ.π.

Στη σύγκρουση αυτή θα χρησιμοποιηθούν και τα φυσικά φαινόμενα (Σεισμοί, τυφώνες, πλημμύρες, κ.λ.π.) σαν οπλικά συστήματα, μέσω του συστήματος HAARP.

Τα όσα ζούμε σήμερα με την Ευρωπαϊκή οικονομική κρίση, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια, είναι προάγγελος & πρόδρομος κατάσταση, κακών ειδήσεων και εξελίξεων. Ο Ερρίκος Κίσινγκερ είναι ο χειρότερος Βεελζεβούλ στην ιστορία της ανθρωπότητας, χειρότερος και από τον Ρασπούτιν των Τσάρων της Ρωσίας. Ο Ρασπούτιν ήταν ένας πρακτικός αναλυτής πολιτικής, και σύμβουλος των Τσάρων.

Ο Ερρίκος Κίσινγκερ είναι επιστήμων πολιτικών επιστημών, αναλυτής -σύμβουλος, και μέλος της Σιωνιστικής μαφίας, και της σκιώδους υπερ-κυβέρνησης του πλανήτη, η οποία κυβερνά τον κόσμο με βοηθούς τους κατά τόπους πολιτικούς πιόνια & μαριονέτες, σαν το δικό μας Jeffrey & ΡαγιαδοΑντωνάκηδες, και άλλοι γραικύλοι!!!

Ο κ. Ερρίκος ομιλεί για τις ετοιμασίες του Γ! Π.Π. Αυτές τις ημέρες «θρηνούμε» την αναχώρηση για τας «αιωνίους μονάς» της Lady Thacher. Μαζί της πήρε και χιλιάδες ζωές νεαρών ανθρώπων από το πόλεμο των Φώκλαντς. Ο Τύπος την αποκαλεί «Bloody Woman».

Η κυρία Θάτσερ υπήρξε πιόνι της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, σαν τη Μέρκελ σήμερα.

Υποτίθεται ότι ο πόλεμος των Φώκλαντς έγινε για τους υδρογονάνθρακες της περιοχής, όμως 40 χρόνια έκτοτε, η Βρετανία δεν προέβη σε εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Απλώς η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ήθελε αι νήσοι Μαλβίνες ή Αγγλιστί Φώκλαντς, για λόγους γοήτρου και γεωπολιτικής , να παραμείνουν υπό Βρετανική κυριαρχία.

Ο κόσμος σήμερα μυρίζει μπαρούτι, δηλαδή πυρηνικά. Κάποτε ρώτησαν τον Αϊνστάϊν να ομιλήσει για το Γ! Π.Π. και απάντησε,«Ο Τέταρτος Π.Π. θα γίνει με τόξα & βέλη». Ο Νοών νοείτω...Η εφημερίδα της Νέας Υόρκης Wall Street Journal γράφει:«Ο κόσμος βρίσκεται πολύ κοντά στο ξέσπασμα πυρηνικού πολέμου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, όταν το 2009 ανέλαβε πρόεδρος ο ΟΒΑΜΑ, υποσχέθηκε ένα κόσμο χωρίς πυρηνικά, και ξεκίνησε να διαπραγματεύεται με τις παγκόσμιες δυνάμεις. Τέσσερα χρόνια μετά, η Β. Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό πόλεμο, το Ιράν ετοιμάζει το πυρηνικό του οπλοστάσιο, το Ισραήλ ήδη είναι η τέταρτη πυρηνική δύναμη, και ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας επικίνδυνης εξέλιξης στις διεθνείς σχέσεις. Ο Ερρίκος (Henry) Κίσινγκερ είπε, «Εάν δεν ακούς τα τύμπανα του πολέμου, θα πρέπει να είσαι κουφός.» Ο κύριος Ερρίκος έγινε διάσημος στις διεθνείς σχέσεις, διότι έχει εσωτερική πληροφόρηση, αφού μετέχει των συνεδριάσεων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπου λαμβάνονται αποφάσεις μυστικώς και κρυφίως, για όλους εμάς, χωρίς εμάς. Ο κύριος Ερρίκος είναι πολύ μπροστά στις αναλύσεις του για τη τρέχουσα κατάσταση των παγκοσμίων γεγονότων γεωπολιτικής, και γεωοικονομίας τρέχοντα, και μελλούμενα. Ο Ερρίκος Κίσινγκερ λέγει, «Σας προειδοποιώ!!! Οι συνθήκες σήμερα θυμίζουν Ευρώπη προ του Β! παγκοσμίου πολέμου.

Δεν είμαστε πολεμολάγνοι, απλώς ενημερώνουμε τον κόσμο, διότι οι ημέρες είναι κρίσιμες. Μόνο ένας αναπτήρας χρειάζεται για έκρηξη.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έχει δύο στόχους & σκοπούς.

Α) Τη κατάκτηση όλου του πλανήτη, υπό τη δική τους κυριαρχία.
Β) Τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη στο 1/10 της σημερινής δυναμικότητας. Στα σχέδια αυτά αντιδρούν Ρωσία-Κίνα, γιαυτό πρέπει να εκλείψουν, ή να υποταχθούν στις θελήσεις των Παγκοσμιοποιητών & Επικυρίαρχων & Κοσμοκρατόρων.

Επειδή οι άλλες δύο υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα, αντιδρούν στα σχέδια αυτά των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, γιαυτό οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι σχεδιάζουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, και«ο σώζων εαυτόν, σωθείτω». Ο λαός λέει «Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια», έτσι θα επικρατήσουν στο πλανήτη εφαρμόζοντας τη δικτατορία τους, με ότι αυτό συνεπάγεται, και θα επιτύχουν τη βίαιη διά του θανάτου μείωση του πληθυσμού. Οι ίδιοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την επιβίωση. Για να πετύχουν αυτά, χρησιμοποιούν σαν όργανα τις Σιωνιστικές πολιτικές ηγεσίες των ΗΠΑ, και Ε.Ε., και τις ένοπλες δυνάμεις αυτών (ΝΑΤΟ), για να χτυπηθούν με τις άλλες δύο υπερδυνάμεις του πλανήτη. Υπολογίζουν ότι από τη σύγκρουση αυτή, θα βγούνε νικητές και θα επικρατήσουν στην οικουμένη.

Για το σκοπό αυτό, με σατανικά σχέδια προκαλούν τη Β.Κορέα ή το Ιράν, να γίνουν η αιτία, αφορμή, και θρυαλλίδα της ανάφλεξης.

Το Ιράν είναι ως γνωστόν ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Η Β. Κορέα είναι δορυφόρος της Κίνας, και κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της Κίνας, και όταν οι Σιωνιστές Αμερικάνοι ενοχλούν τη Κίνα, η Β.Κορέα αντιδρά και απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες λέγουν, έχουμε επιτρέψει στη Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη, και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις που έχασε με τη πτώση της ΕΣΣΔ, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση δυνάμεως. Παίζουν με την ασφάλεια του πλανήτη, λες και οι απέναντι θα κάτσουν με δεμένα χέρια. Σε ένα τέτοιο πόλεμο, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θα εξαφανισθούν από το χάρτη, αυτό ας το καταλάβουν οι θερμοκέφαλοι πολεμοχαρείς στρατοκράτες Σιωνιστές πολιτικοί και στρατηγοί των ΗΠΑ, ότι με τις ενέργειές τους, θα εξαφανίσουν τους Αμερικανούς αθώους πολίτες, μέσα στη τρέλα του πολέμου που τους δέρνει για την επικράτηση της Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Οι Κοσμοκράτορες λέγουν, ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός, που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, αυτή η υπερδύναμη θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. διά της λιτότητας, βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπερ-κράτος, με σκληρή Γερμανική κυριαρχία, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ένα συνολικά πειθαρχημένο κράτος. Γιαυτό προσπαθούν να ελέγξουν τα ενεργειακά κοιτάσματα Ελλάδος-Κύπρου. Γιαυτό το οικονομικό χάος σε Ελλάδα-Κύπρο.

Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της Ελλάδος, τελεί υπό κηδεμονία των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, από τους οποίους αντλεί την εξουσία του.

Οι εντολές δίδονται σε αυτόν μέσω των αχυρανθρώπων και ανδρεικέλων της Σιωνιστικής πολιτικής ηγεσίας των ΗΠΑ & Ε.Ε.Οι δανειστές της Τρόϊκα, βρήκαν εδώ καρπαζοεισπράχτορες πολιτικούςγιαυτό φέρονται στην Ελλάδα σαν φέουδο, αποικία, και προτεκτοράτο.

Η βιασύνη των Ευρωπαίων μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά τι έρχεται, και ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ο σοφός Ερρίκος Κίσινγκερ (Εβραϊστί Κιμ-Σίκερ) λέει, ελέγξτε το πετρέλαιο, και θα έχετε τα έθνη. Ελέγξτε τις τροφές, και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.

Γιαυτό βλέπουμε αυτά τα οικονομικά γεγονότα στον Ελληνισμό.

Το σχέδιο για την Ελλάδα του Ερρίκου Κίσινγκερ, όπως δήλωσε, είναι«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί, και δύσκολα δαμάζονται. (Οι Γερμανοί μας είπανε τεμπέληδες, λαμόγια, κ.λ.π.) Γιαυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες. Εννοώ να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά & ιστορικά δεδομένα τους, ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται και να διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο, και τη Μέση Ανατολή». Αυτά όλα που λέει ο κ.Ερρίκος, αποδεικνύονται και επιβεβαιώνονται με τα σχέδια που έχουν για τις Ελληνικές περιφέρειες Μακεδονίας, Θράκης, Αιγαίο-νησιά, Κρήτη,

τα οποία θέλουν να αποσπάσουν από την Ελλάδα, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερα ο ΑμερικανοΕβραίος διαμεσολαβητής για το Μακεδονικό κ. Ματθαίος Nimits προτείνει για τα Σκόπια, το όνομα «Άνω Μακεδονία»είναι φανεροί πλέον οι σκοποί των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Για να εφαρμοστεί το σχέδιο του Ερρίκου Κίσινγκερ για την Ελλάδα,διόρισαν φανατικές Σιωνίστριες κυρίες και των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, στο Υπουργείο Παιδείας σε θέσεις κλειδιά, (Διαμαντοπούλου, Γιαννάκου, Ρεπούση, Δραγώνα, Χριστοφιλοπούλου, Χάνα, κ.λ.π.), και έτσι αποχαύνωσαν, εξεφαύλισαν, αποχριστιάνισαν την Ελληνική Νεολαία, και κατέστησαν πνευματικώς νεκρό τον Ελληνισμό.

Το ίδιο έκαναν και στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου τοποθέτησαν υπουργούς και άλλα στελέχη, με Σιωνιστικές ρίζες, και έτσι ναρκοθέτησαν τα εθνικά μας θέματα. Το ίδιο έκαναν και στην Εκκλησία, με Σιωνιστές μασώνους Πατριάρχες, αρχι-ιεράρχες, και επισκόπους, στην ανωτάτη ιεραρχία, και κατέστησαν την Ορθοδοξία Σιωνιστική, και έτσι η Ελλάδα γονάτισε.

Με τη λαθρομετανάστευση, και την οικονομική κρίση, έσπασαν τις αντοχές των Ελλήνων, και μας κατέστησαν ένα νεκρό, άβουλο, Έθνος-Κράτος. Έτσι υλοποίησαν τα σχέδια του Ερρίκου Κίσινγκερ για την Ελλάδα. Σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης για την Ελλάδα είναι, μετά το διαμελισμό της χώρας σε τμήματα, και μετά το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου τίποτε δεν θα έχει μείνει ζωντανό σε ΗΠΑ & Μέση Ανατολή, να μεταναστεύσουν εδώ στην Ελλάδα όλοι οι επιζήσαντες από «τον περιούσιο λαό του Θεού», οι οποίοι διώχνοντας τους έγχρωμους λαθρομετανάστες, και εκτοπίζοντας τους αποχαυνωμένους από τους αεροψεκασμούς, τα ναρκωτικά, τους λαθρό, τη μετανάστευση, και το πόλεμο εναπομείναντες Έλληνες, να κατοικήσουν εδώ οι επιζήσαντες «Περιούσιοι» της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, αφού ΗΠΑ, Ε.Ε. & Μέση Ανατολή θα έχουν γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα, και θα είναι γεμάτες από θανατηφόρο ραδιενέργεια.

Γιαυτό έχουν τα σχέδια αυτά για Θράκη,Μακεδονία, Αιγαίο-Νησιά, Κρήτη, για να κατοικήσει «ο περιούσιος λαός του Θεού», μετά από πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Γιαυτό οι Γερμανοί Σιωνιστές θέλουν οτιδήποτε πολύτιμο έχει η Ελλάδα, από εξοχικά σπίτια, μέχρι τράπεζες και διϋλιστήρια με υδρογονάνθρακες.

Ο Ερρίκος Κίσινγκερ λέγει, αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος στην ύπαιθρο,όπου χτίζοντας μια φάρμα, να επιβιώσετε.
Η ελίτ της διεθνούς κοινωνίας, θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης, και ειδικά καταφύγια, όμως πρέπει να είναι προσεκτικοί, διότι τα πολυτελή καταφύγιά τους, δυνατόν να τεθούν σε κίνδυνο από τους κατατρεγμένους και πεινασμένους της επιζήσασας του ολέθρου κοινωνίας. Σήμερα οι αφελείς Αμερικάνοι δουλεύουν για τη παγκόσμια

Σιωνιστική Δικτατορία, στην οποία έχουν υποδουλωθεί λόγω υποταγμένης πολιτικής ηγεσίας. Ο κύριος Ερρίκος Κίσινγκερ συνεχίζει λέγοντας, είπαμε στις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, και στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, ότι θα πρέπει να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες στη Μέση Ανατολή για τους ενεργειακούς πόρους τους, και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Οι πρώτες που έπεσαν ήταν Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία, λόγω «Αραβικής Άνοιξης».....

Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο των ετοιμασιών λέγει ο κ. Ερρίκος

Το Ιράν θα αλλάξει την ισορροπία. Η Β.Κορέα θα γίνει ο αναπτήρας για την έναρξη. Το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις. Δηλαδή οι Σιωνιστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, θυσιάζουν για άλλη μια φορά τον απλό και αθώο λαό του Ισραήλ, σε ένα νέο ολοκαύτωμα, όπως τον θυσίασαν τότε στο Β! Π.Π.

Αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή, θα είναι Ισραηλινή, λέγει ο κ. Ερρίκος. ( γιαυτό θέλουν να «φάνε» τη Συρία σήμερα, διότι στέκει εμπόδιο στα σχέδιά τους). Μετά τη Συρία , σειρά έχει το Ιράν, τότε όμως θα ηχήσουν οι σάλπιγγες της αποκάλυψης. Ο κύριος Ερρίκος Κίσινγκερ (Εβραϊστί δε Κιμ-Σίκερ) λέει, «Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία». Από τον ορυμαγδό του ολέθρου και του Αρμαγεδδώνα, θα μείνει μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή θα είναι η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, των οικογενειών Rothschilds @ Rockefellers. Μη ξεχνάτε λέει ο κ. Ερρίκος, ότι οι ΗΠΑ έχουν τα καλλίτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο κράτος δεν έχει, και θα παρουσιάσουμε τα όπλα αυτά στο κόσμο, όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή». Με τα όπλα του Σιωνιστή κυρίου Ερρίκου, ο κόσμος θα πάει στον άλλο κόσμο, και θα μείνουν οι απόγονοι αυτού, μαζί με τους απογόνους των κυρίων Rothschilds & Rockefellers να απολαύσουν τον νεκρό ραδιενεργό πλανήτη.

Ο ΄πρόεδρος της Ρωσίας κ. Πούτιν δήλωσε κατά την επίσκεψη προχθές στη Γερμανία, «Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ, θα φαίνεται σαν πασχαλινό βεγγαλικό μπροστά σε ενδεχόμενο τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο». Ο Γ! Παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για ένα κράτος, μια θρησκεία, ένα Βασιλέα, λένε οι Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές.

Ο ηγέτης της Αμερικανικής μασονίας έχει γράψει, «Ο Γ! Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους Μουσουλμάνους και στους Εβραίους, και θα φέρει το βιβλικό Αρμαγεδδώνα».

Ένας από τους ηγέτες της παγκόσμιας Ελίτ, ο Δαυϊδ Rockefellersδήλωσε, «Βρισκόμαστε στις αρχές ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.» Ο Νοών Νοείτω...

Ο Θεός να σώζει το δημιούργημά του, το πλανήτη Γη, και όλη τη ζωή.


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγή : http://www.pentapostagma.gr/2013/04/purinikos-polemos.html

1 σχόλιο:

N/NOS 29 είπε...

Πολυ ενδιαφερον δημοσιευμα και θα ηθελα να πω οτι εγγιζει την πραγματικοτητα αν κανεις ανατρεξει στις καθημερινηες εξεληξεις και γεγονοτα.
Αναγκαια η ενημερωση της κοινης γνωμης και το Χριστινακι ας ακολουθησει την δημοσιευση ομοιων αρθρων