Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ν.Τ.Π και ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ


Μικροί άνθρωποι έχουν κληθεί να αιχμαλωτίσουν , κακοποιώντας , ένα έθνος προς παραδειγματισμό των υπολοίπων. Επιλέχθηκε η Ελλάδα σαφώς όχι τυχαία για  την αρχή της ΝΤΠ… Λαός απείθαρχος, τολμηρός, με ευρύ πνεύμα , ευρεσιτεχνία ικανότητα επιβίωσης κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και με περηφάνια. Λαός με υψηλό φρόνημα περί πατρίδος… Έπρεπε να πέσει να ισοπεδωθεί και να γίνει ένα με το χώμα ώστε οι επόμενοι να είναι απλοί θεατές στην κατάφαση.. Το σχέδιο σατανικό αλλά και μακρόπνοο και κεκαλυμμένο με τα πιο αγαθά αισθήματα …περί ελευθερίας, ισονομίας, ισότητας, δημοκρατίας ή να πω καλύτερα δημιοκρατίας.


Μαριονέτες επι σκηνής με ένα συμπαθές , πιθανόν πρόσωπο, έχουν (και ακόμα) κατακρεουργήσει κάθε έννοια που απαρτίζει τη λέξη Έθνος- Ελλάδα…
Δεν αφήνουν 30 χρόνια τίποτα όρθιο, όλα όμως έπρεπε να ξεκινήσουν κάπως. Έναν λαό καταπονημένο έπρεπε να τον ηρεμίσουν να του δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της επιφανειακής ευμάρειας. Να τον νοθεύσουν ώστε να συνηθίσει στην καινούργια ζωή . Δεν ήταν δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πόσους πολέμους πέρασε , κακουχίες και πείνα. Έτσι ένα πρωί άρχισαν όλα να ασπρίζουν , ή να πω καλύτερα να μαυρίζουν. 
Οι γενιές μεγάλωσαν έμαθαν μαλθάκεψαν και τελικά όταν το τυρί φαγώθηκε εμφανίστηκε η φάκα. Μια φάκα που ακόμα και σήμερα κάποιοι δεν θέλουν να την δουν γιατί πονάει.
Πόσο δύσκολο κάποιος να καταργήσει τον εαυτό του λέγοντας πως όσα σκεπτόταν , έπραττε, σχεδίαζε χρόνια τώρα ήταν λάθος και πως πρέπει μονοκοντυλιά να σβηστούν και ν αρχίσουμε από την αρχή. Δεδομένου ότι είμαστε και άνθρωποι και μας αρέσει κάπου να μας ‘’χαϊδεύουν τα αυτιά’’ μόλις κάποιος βγει και πει το ψέμα λόγω του πόνου της αλήθειας αγκιστρωνόμαστε πάνω σ αυτό και αναφωνάζουμε ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ …..

Η Ελλάδα ποτέ δεν ελευθερώθηκε , η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ελεύθερη απλά τώρα πρέπει να το κατανοήσουν με το χειρότερο τρόπο και οι Έλληνες. Το κράτος μας ήταν πάντα γαντζωμένο σε μια δύναμη έχοντας σαν κωπηλάτες εμάς και μαστιγοφόρους αυτούς που επιλέγαμε να ψηφίσουμε …Αυτοί που μας τεμάχισαν και ακόμα φέρνοντας ότι χειρότερο υπάρχει την πλήρη αποδόμηση του κοινωνικού μας ιστού ξεκινώντας από το κύτταρο την νεολαία ήτοι οικογένεια. Ελευθερίες σε βαθμό ασυδοσίας με μόνο γνώμονα τον έλεγχο αλλά με το κάλυμμα της προόδου. Αργότερα ήρθαν τα υπόλοιπα μέσω αυτών παιδεία…
Δεν μπορείς να την έχεις αν θες να κυβερνήσεις άβουλα όντα , ρομπότ ανθρώπους, στρατιώτες χωρίς συνείδηση. Πεινασμένους ψύχη τε και σώματι….
Φτάνοντας πολλοί στο σημείο να μπερδεύουν την μόρφωση με την εκπαίδευση ..Βέβαια καμία διαφορά στην ουσία γιατί ούτε το ένα μπορεί κάποιος να περιμένει από την σημερινή κατάσταση ούτε το άλλο.

Συνέχισαν τα λεφτά να ρέουν άφθονα , να διαφθείρουν συνειδήσεις και να σβήνουν όλα όσα μας κρατούσαν ως έθνος ….Συνέχισε ο κόσμος να καλομαθαίνει μη θέλοντας να δει ότι όσο πιο πολύ καλομαθαίνει τόσο πιο πολύ τα δεσμά και οι χειροπέδες σαν θηλιές σφίγγουν στο λαιμό. Η έννοια της φιλανθρωπίας και του αντιρατσισμού  τέθηκε σαν ένα ωραίο πέπλο να καλύψει τα σχέδια της διάλυσης του πληθυσμού φέροντας άλλες νοοτροπίες,,. Φυλές και θρησκείες σε ποσοστά μη δυνατόν να απορροφηθούν. Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο;;;;; Ο σκοπός δεν ήταν να μεγαλώσει η Ελλάδα αλλά να σκοτώσουν τους Έλληνες .Γιατί …

Γιατί απλά οι ιδέες δεν φυλακίζονται.
Γιατί η λέξη ελεύθερο πνεύμα και επιλογή θα έπρεπε να ισοπεδωθεί
Γιατί οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν ανατρεπτικοί
Γιατί απλά στην έννοια αντίσταση έδωσαν το όνομα τους και έγραψαν με το αίμα τους.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν η ΝΤΠ να εδραιωθεί αλλιώς ….Έπρεπε οι Έλληνες και πρέπει να αφανιστούν.
Επειδή όμως για κακή τους τύχη στο τέλος πάντα ως λαός ξυπνάμε …Αυτή τη φορά θεώρησαν πως το προέβλεψαν στέλνοντας μας ορδές βαρβάρων αλλά και καλά εκπαιδευμένων στρατιωτών χωρίς καμία αίσθηση και πόνο για τον Έλληνα γιατί;

Γιατί δεν είναι Έλληνες …απλά γιατί ακόμα και τώρα φοβούνται μήπως και η αστυνομία, ο στρατός ενωθεί με το λαό και τότε …Απλά τότε θα ξεσηκωθεί και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για τα σχέδιά τους γιατί ο κόσμος θα μάθει θα δει και θα αρχίσει η ντόμινο κατάσταση να εξελίσσεται και η κυριαρχία που λέει ένας κράτος, μια σημαία, μια θρησκεία σαν χάρτινος πύργος θα καταπέσει…
Στην συνεχιζόμενη αυτή καταβαράθρωση στο χορό μπήκες και το θέμα υγεία. Πως θα μπορούσε διαφορετικά  να ολοκληρωθεί το σχέδιο… ε έναν και με έναν λαό γερασμένο με υπογεννητικότητα (πρόοδος) πρέπει να διασφαλίσουμε το θάνατο ή την αρρώστια ώστε να επιλέγουμε εμείς αν και ποιος θα σωθεί και για πόσο χρόνο….

Και το γαϊτανάκι πάει και έρχεται και τα σκουλήκια κάνουν πάρτι και ο λαός ξυπνά με αργούς ρυθμούς και η χειραγώγηση συνεχίζεται και τα ΜΜΕ βοηθούν στην γιγάντωση του φόβου στο φόβο και τα μάτια ερμητικά κλειστά μέχρι την κατάληξη….

Την όποια κατάληξη που κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να ορίσουν όμως …
Μη χαίρεστε αρκεί μόνο ένας και Έλληνας ….δεν είμαστε όλοι προδότες, και ασυνείδητοι...
Χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα για να αποπροσανατολίσετε το λαό ..Δεν υπάρχει κανένας φραγμός στα σχέδιά σας…..ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Όμως όσους και αν σκοτώσετε, φυλακίσετε, ισοπεδώσετε δεν θα βασιλέψετε ….Το ψέμα έχει κοντά πόδια και ο θυμός συσσωρευμένος γίνεται οργή. Κάποιοι δεν επηρεάζονται …κάποιοι βλέπουν κάποιοι ξυπνούν… Και το τέλος θα είναι για όλους μας πικρό .
Η διαφορά είναι ότι ο απελπισμένος δεν έχει να χάσει κάτι άρα δεν θα νοιαστεί…. Ισοπεδώστε τον κόσμο …

Εσείς όμως έχετε να χάσετε τα πάντα ….Οι αρχιτέκτονες του ελέγχου νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν το σύμπαν αλλά η αλαζονεία είναι θανάσιμο αμάρτημα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: