Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

Μιλούν για πατρίδα όλοι τους ,όταν πίσω απο τις πλάτες των Ελλήνων ,που υποτίθεται ότι υπηρετούν, έκοβαν  την πατρίδα σε κομμάτια για να νιώθουν πιο άνετα τις νύχτες .



Μιλούν για σωσμό και ανάπτυξη, όταν με τις πράξεις τους το μόνο που αποδεικνύουν είναι πως η έννοια σώζω σημαίνει μόνο τα συμφέροντα  άλλων που όχι μόνο δεν αφορούν την Ελλάδα αλλά είναι και εναντίων της.

Μιλούν για παιδεία, νεολαία και ιστορία ...όταν ο ιστορικός τους μέλλοντος θα πρέπει να τους μαυρίζει με το ''έρεβος'' και οι επόμενες γενιές να μη θυμούνται τον εφιάλτη σαν προδότη αλλά αυτούς.

Μιλούν για στρατό και για ΕΔ , εθνική κυριαρχία όταν και μόνο στο άκουσμα είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν και με το διάολο μήπως και δεν είναι αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά της εξουσίας...Που νομίζουν πως τα σάββανα έχουν τσέπες και μάλιστα άπατες.



Μας πουλούν στην αγορά σαν τα Τελευταία αποβράσματα για να κερδίσουν απο το αίμα μας, ξεχνώντας πως την προδοσία πολλοί την αγάπησαν , τον προδότη ουδείς.. Εμάς που δώσαμε το φώς του πολιτισμού σε όλο το κόσμο ....λες και είμαστε μιάσματα που πρέπει να ποδοπατήσουν για να ξεχαστεί κάθε ίχνος Ελληνικότητας



Αντιμετωπίζουν την Σημαία που ακόμα και σήμερα οι τρύπες και τα φθαρσίματά της έχουν επάνω αίμα απο τους συμπατριώτες μας , σαν πανί να το πάρει ο αέρας, ή ξύλο να καεί.
Αντιμετωπίζουν τον στρατό σαν πολιτικές ορντινάντσες την ίδια ώρα που τοποθετούν τους επόμενους με βάση τα ''μόρια '' που είχαν προ της τοποθέτησης..



Ζητούν ομοψυχία όταν καταπατούν κάθε έννοια της λέξεως πατρίδα , ισοπεδώνουν το φρόνημα και βιάζουν σύνορα και ιστορία .... Σεβασμό και αξιοπρέπεια.



Και πίσω απ όλα , ω τι παράξενο όλοι αυτοί οι που είναι σαν τους αόρατους , που ποτέ δεν γνώριζαν για το έγκλημα που απλά υπάρχουν για να βλέπουν και δεν ανακατεύονται πουθενά.










Και εμείς απλοί θεατές σε ένα παιχνίδι των ψυχών μας.
Εμείς απλές αντιδραστικές οντότητες που σταματάμε την αντίδραση σε ένα πληκτρολόγιο ή μια πορεία.
Εμείς φοβισμένες ανθρωπόμορφες υπάρξεις ξυπνάμε σε τόσο αργή κίνηση που φοβάμαι ότι στο τελευταίο ξύπνημα θα δούμε ότι δεν έμεινε τίποτα που να θυμίζει την Ελλάδα που μας έδωσαν 
Απλά συνεχίζουμε όταν μας δείχνουν το δάσος να κοιτάμε το δέντρο και να περιμένουμε τι;
Απλά να μας δολοφονήσουν , λίγο ακόμα.....

2 σχόλια:

Arkoudos είπε...

osoi htan na kanoun to kathikon tous ekeinh thn nyxta to ekana kai me to parapanw exontes kai 3 thymata.KAI PERNONTAS DIATAGES NA AFISOUN TOUS TOURKOUS KOMMANTOS NA FYGOUN
oso afora politikous kai loipous yes man kai eyxaristoume tous amerikanous den ftaine aytoi alla o ellhnikos laos emeis pou akoma merika politika apovrasmata ta exoume akoma me thn pshfo mas sthn voulh gia na sinexizoun na kathorizoun ths tyxes mas.
timh kai doxa stous
Xristodoulo(xristo) Karathanash
Panagiwth Blaxako kai Ektora Gialopso ATHANATOI


Psofus είπε...

http://e-psychology.gr/violence-abuse/256-stockholm-syndrome

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/07/17/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC/