Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA - Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ




ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΧΕΔΙΟ 12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Είσαστε έτοιμοι να απελευθερώσετε την πατρίδα; Με δύναμη από το Γαλατά που είναι και ηρωικό μέρος και από τη στιγμή που είναι η ιδιαιτέρα πατρίδα του Μίκη Θεοδωράκη έχει ιδιαίτερη βαρύτηταΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ : Να½ναι καλά όλοι οι Συνέλληνες όλο το Ελληνικό DNA,όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για την απελευθέρωση της πατρίδας μας . Αυτό είναι το ζητούμενο στην παρούσα φάση. Μέχρι σήμερα τους τελευταίους μήνες έχουμε αναλωθεί, έχοντας αφιερώσει πολλές ώρες στο να κάνουμε διαπιστώσεις οι οποίες μας οδήγησαν στο πως έφτασε η πατρίδα μας μέχρι εδώ. Ξέρουμε σήμερα ποιοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι για τα 2.000.000 ανέργους, τα 600. 000 λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το ποιοι είναι υπεύθυνοι για το 35% των Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 35% που ζει στο όριο της φτώχειας, ποιοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι κυρίως για όλα αυτά που τραβά η χώρα μας και στο εσωτερικό και στο διεθνή στίβο. Όλο αυτό το ξεπούλημα που υπέστη η πατρίδα μας και κάθε Έλληνας πολίτης είναι σχέδιο των 12 οικογενειών, είναι σχέδιο των επικυρίαρχων. Αυτό λοιπόν το μάθαμε. Όμως μάθαμε και το ονοματεπώνυμό τους, τι νούμερο παπούτσια φορούν. Τα μάθαμε όλα. καταλήξαμε σε συμπεράσματα ότι αυτά που βγήκε και είπε ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν όλα ψέμματα, είναι όλα αυτά που του είπαν τα αφεντικά του να πει είναι όλα αυτά που δε γεμίζουν ούτε το τσικάλι ούτε το ψυγείο του κάθε Έλληνα πολίτη.

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μας είπε για ένα πλεόνασμα των 2,9 δις τη στιγμή που το ίδιο το κράτος χρωστά περίπου 8 δις σε Έλληνες ιδιώτες. Αυτό δεν αντέχει σε καμιά λογική. Μας είπε ότι πάμε πάρα πολύ καλά και ότι οι επενδύσεις θα είναι το μέλλον μας.Όταν λένε επενδύσεις εννοούν το ξεπούλημα της δημόσιας κρατικής Ελληνικής περιουσίας. Αυτό σημαίνει ότι πουλάνε τα ασημικά σε ένα σπιτικό, δηλαδή ό,τι έχει αξία. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε γύρω στην πεπατημένη σε αυτό που θέλουν οι επικυρίαρχοι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτά βγήκε να μας πει, και μάλιστα καμάρωνε και για αυτά, γιατί λέει οτι είμαστε σε καλύτερη θέση από ότι είμαστε πέρυσι. Από που προκύπτει αυτό δεν μας το εξήγησε. Σημασία έχει όμως ότι όλα αυτά είναι διαπιστώσεις που καθένας από μας τις ξέρει πολύ καλύτερα από τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο, και όλα γενικώς αυτά τα ανδρείκελα, τα ξέρουμε όλα αυτά γιατί τα ζούμε στο πετσί μας. Όλα αυτά που μας λέει και που μας είπε ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τα έχουμε αναλύσει, εμπεδώσει, φιλοσοφήσει.Είμαι της γνώμης οτι από σήμερα θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε τους τρόπους με τους οποίους - πρέπει και μπορούμε και για τα παιδιά μας- να αντιδράσουμε, να αμυνθούμε
.
ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

Έχουμε δύο σταθερές, δυο πράγματα που μπορούμε να τα πάρουμε ως δεδομένα. Το ένα ότι έχουμε τα οικονομικά εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε μας καταλογίζουν, μας χρεώνουν και μας ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτό το οικονομικό εργαλείο το έχουμε, είναι τα 600 δις κατατεθειμένα από 28/9/2012 στην Ελληνική δημοκρατία. Τα τσιράκια των επικυρίαρχων αρνούνται να τα παραλάβουν και να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις της πατρίδας μας. Πλην όμως τα έχουμε, είναι εκεί, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει πολύ περισσότερο απο τις 28/6/13 και μετά που καταθέσαμε στην Ελληνική δικαιοσύνη όλα τα παραστατικά, όλα τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγο το αληθές.Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι όλοι εμείς οι Έλληνες, με το Ελληνικό DNA έχουμε και τη θέληση και την τόλμη και την απαιτούμενη "κουζουλαμάρα" να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Αυτό που κατά την ταπεινή μου άποψη χρειάζεται να καταλάβουμε όλοι είναι ότι αν δεν αντισταθούμε, αν δεν αντιδράσουμε, αν περιμένουμε έτσι την μοίρα μας , το μόνο σίγουρο είναι ότι η μοίρα μας δε θα είναι καλή.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ & ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πρέπει να ενημερωθούμε, να αφυπνιστούμε, να επεξεργαστούμε προτάσεις σχέδια για το πως θα αντιδράσουμε. Απέναντί μας έχουμε ένα κράτος προδοτών, εθνοπροδοτών, άλλωστε το έχει πει το 426 π.χ ο Θουκυδίδης, έχει δώσει τον ορισμό του εθνοπροδότη:"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." Έχουμε να κάνουμε με εθνοπροδότες, το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους, η τσέπη τους και πολύ πιθανό οι άμεσα συγγενείς τους τίποτε περισσότερο. Δεν τους καίγεται καρφί για την Ελλάδα, για το έθνος,για το αύριο της πατρίδας. Το έχουν αποδείξει. Εμείς λοιπόν έχουμε προτάσεις. Απέναντί μας αυτό το κράτος έχει φανεί ανέντιμο, χωρίς αξιοπιστία και θέληση να βοηθήσει πραγματικά αν υποτεθεί οτι υπάρχει πρόβλημα. Aπεναντίας θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επικυριάρχων. Ένα κράτος που έχει κηρύξει στάση πληρωμών απέναντι στους πολίτες του, αξίζει την ίδια συμπεριφορά από τους πολίτες του.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ

Ένα κράτος, μια κυβέρνηση, μερικοί κυβερνώντες Σαμαροβενιζέλοι που προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, είναι άξιοι να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. Ο μόνος τρόπος πάντα κατά την προσωπική μου άποψη για να φοβηθούν είναι να μας δουν συσπειρωμένους. Όποτε ο Έλληνας συσπειρώθηκε δημιούργησε μεγάλα άλματα στην ιστορία του, καταστάσεις που έμειναν ιστορικές : το 1821, το β' παγκόσμιο πόλεμο, την αντίσταση κατά των κατακτητών, νομικές σχολές , Πολυτεχνείο. Τα βάλαμε με όλους αυτούς που ήταν επικυρίαρχοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Σήμερα απεναντίας με άλλες εποχές είμαστε περισσότερο ενημερωμένοι, πολύ πιο εμψυχωμένοι και έχουμε την ελευθερία του λόγου που επί δικτατορίας με την οποία έζησα ως σπουδαστής δεν την είχαμε. Σήμερα έχουμε περισσότερα όπλα. Μας λείπουν οι ιδέες; η ψυχή; Όχι, δέν μας λείπει τίποτε.Πρέπει να τεθούν επί τάπητος προτάσεις που θα επεξεργαστούμε, και για τις οποίες θα αποφασίσουμε να δράσουμε από κοινού. Τίποτε άλλο δε μας λείπει. Είμαι της γνώμης ότι αν αρχίσουμε να πληρώνουμε τους επικυρίαρχους και τα τσιράκια τους , δηλαδή τους κυβερνώντες με το ίδιο νόμισμα, ίσως τότε καταλάβουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Κι όταν λέω ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες μη φανταστείτε ότι κάποιος θα πάθει κανένα κακό, εννοώ ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια να εφαρμόσουν τα σκοτεινά τους σχέδια. Κάθε μέρα που περνά, ειλικρινά πατριώτες, με πολύ αγώνα και προσπάθεια και πόνο, βρίσκουμε και ανακαλύπτουμε καινούρια στοιχεία που είναι υπέρ των Ελλήνων, υπέρ του έθνους και οπωσδήποτε κατ½επέκταση υπέρ του ανθρώπινου γένους. Βρίσκουμε στοιχεία που μας προκαλούν να αντιδράσουμε, να σηκωθούμε από τον καναπέ, να αφήσουμε τον φραπέ από το χέρι, να πιούμε δυό τσικουδιές, να ανέβουν τα γράδα μας και να αντιδράσουμε όπως αρμόζει σε άντρες. Ως εδώ! Από το σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας δείξαμε έναν ανώτερο χαρακτήρα επειδή έχουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια. Από τέτοια αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Πρέπει να τους συμπεριφερθούμε με έναν αντίστοιχο τρόπο. Στάση πληρωμών αυτοί, στάση πληρωμής και εμείς. Φόβος και τρομοκρατία αυτοί, φόβος και τρομοκρατία εμείς . Οφθαλμόν αντί οφθαλμού αν το θέλετε να το θέσουμε έτσι.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η παθητική στάση, η στάση του "Κυρίου", η στάση του ανώτερου ανθρώπου δεν βοηθούν αυτά τα υποχθόνια όντα να αντιληφθούν. Την ανωτερότητα του Έλληνα την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Ήρθε η ώρα οι προτάσεις σας και οι προτάσεις μας να πιάσουν τόπο. Να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε. Εγώ και ο πρόεδρος έχουμε βγάλει τις αποφάσεις μας . Σε πολύ λίγες μέρες θα είμαστε στην Κρήτη. Εγώ προσωπικά επειδή λειτουργώ 60%με το συναίσθημα και 40% με τη λογική, θέλω να πιστεύω οτι αν κάτι θετικό ξεκινήσει από την πατρίδα μας ,πείτε με ρομαντικό, κουζουλό, θα ξεκινήσει από τον τόπο μας δεν μπορώ να σας το τεκμηριώσω με λογικές απόψεις, παραμέτρους και λογικά επιχειρήματα, μπορώ απλώς να σας πω τι μου λέει η ψυχή μου. Αυτός ειναι ένα βασικός λόγος που θα είμαστε στην Κρήτη. Γι αυτό με πιάνουν δάκρυα όταν κατεβαίνω κάθε χρόνο στα Χανιά. Αν κάτι καλό μπορεί να σημάνει αύριο για την πατρίδα μας αυτό θα ξεκινήσει από την Κρήτη, έχουμε πολλούς άντρες, πολλές καλές Ελληνικές ψυχές, οι οποίες δεν φείδονται φόβου ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας . θέλω να πιστεύω ότι ολονών οι προτάσεις θα είναι αυτές που θα φέρουν και το αποτέλεσμα.

ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δεν μπορώ να σας αναλύσω περισσότερα, δεν μου επιτρέπεται αυτήν την στιγμή. Θα παίξουν πολλά ρόλο τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου και τις πρώτες του Οκτωβρίου. Θα συμβούν πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί και από ό,τι ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής θα είναι προς όφελος του ανθρώπινου γένους. Οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι όσο ποτέ. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, απεναντίας όλοι οι πολιτισμένοι λαοί μας χρωστάν τον πολιτισμό. Δεν τρομοκρατούμεθα από κανέναν, αντίθετα εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες. δεν έχουμε οικονομικό όφελος σε κανέναν, γιατί έχουμε τα οικονομικά εργαλεία, τα 600 δις κατατεθειμένα στο όνομα της Eλληνικής δημοκρατίας για τα οποία από τις 28-9-12 είναι ενημερωμένο το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτός των διεθνών οργανισμών είναι ενημερωμένοι ο Παπούλιας, ο Σαμαράς,ο Στουρνάρας και όλο αυτό το κακό συναπάντημα. Όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα , είναι τεκμηριωμένο και με απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου, στις 28/6/13. Μην το ξεχνάτε. Δεν χρωστάμε σε κανέναν ...Ισπανό, Αγγλο, ...βάρβαρο Γερμανό.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ

Αν έχουνε τρεχούμενο νερό στα σπίτια τους το χρωστάνε στους υδατόπυργους του Μίνωα. Αν έχουν μπανιέρες στα σπίτια τους το χρωστάνε στο Μίνωα, αν δεν είναι κρεμασμένοι απο τα δέντρα και τρώνε πίτσα σήμερα το οφείλουν στο Μίνωα - σύμφωνα με έρευνες του ½70 αυτό που τρώγαν οι Μινωίτες ήταν μείγμα προερχόμενο από κριθάρι, σιτηρά και υπολείμματα τυριού κλπ, ο προπάτορας της πίτσας. Εμείς είμαστε οι Έλληνες, το φως του Δυτικού κόσμου, Σε μας οφείλουν, δε θέλουμε να μας οφείλουν , παρά μόνο όσοι στη συνείδησή τους μας λένε ένα ευχαριστώ.Από τους υπόλοιπους βάρβαρους δε θέλουμε τίποτε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσουν ήσυχους.Το μόνο που επείγει είναι να χαράξουμε τη δική μας πορεία, τι ακριβώς θέλουμε και πως θα δράσουμε. Αυτή η παθητική στάση επί 3000 με 3.500 χρόνια δεν πήγε πουθενά. Δείξαμε μια ανώτερη στάση, θέληση να βοηθήσουμε αυτό το σαθρό κατεστημένο και καθεστώς να κάνει κάτι για την πατρίδα μας αλλά απολύτως τίποτε δεν έκανε. Απεναντίας δημιούργησε 4000-5000 αυτόχειρες, 2.000.000. ανέργους, 600.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων,φτάσαμε να είμαστε μετέωροι στον γκρεμό. Από σήμερα προτάσεις συγκεκριμένες προς επεξεργασία, για το πως μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή τη λαίλαπα. Θυμίζω και τα οικονομικά εργαλεία έχουμε, και την ψυχή, και δε μας λείπει τίποτε απολύτως στο να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, όπως το 1821, 1912, 1940.

FEMA & NESARA

ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα όπως σας λέει ο Σαμαράς αλλά πολύ χειρότερα. Υποχρεούμαι σήμερα να σας προειδοποιήσω όλους για κάποιες πολύ σημαντικές φήμες που κυκλοφορούν ότι κάποιο γεγονός θα συμβεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου του 2013. "Επίμονες φήμες" θέλουν να υπάρξει μια κατάσταση την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Στην Αμερική υπάρχει ένας οργανισμός που ονομάζετε F.E.M.A. (FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY), επιφορτισμένος να χειρίζεται καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Έχει χωρίσει τη χώρα σε 7 περιφέρειες . Η περιφέρεια 3 που περιλαμβάνει την Ουάσιγκτον, το Μαίρυλαντ, Βιρτζίνια Πενσυλβάνια και το Ντελαγουέαρ. Αυτές οι 5 περιοχές της πολιτείας είναι η περιφέρεια 3 στη FΕMA.Έχει δοθεί μέσα από το Διαδίκτυο η πληροφορία από 2 γερουσιαστές ότι θα υπάρξει σοβαρή, έκρυθμη κατάσταση τις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτώβρη, μάλιστα έχουν ξοδέψει περίπου 50.000.000 δολάρια για αγορά τροφής που συντηρείται χωρίς ηλεκτρισμό,ψυγείο,και για αποθήκευση πόσιμου νερού. Συνήθως όταν θέλουν να κάνουν κάτι δεν προειδοποιούν. Επιπλέον υπάρχει και η πληροφορία ότι μέσω των Ηνωμένων Εθνών έχουν ήδη εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί 336.000 ένοπλοι, υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης σε καταστάσεις λαϊκής εξέγερσης. Πέραν αυτού τελειώνουν οι δύο γερουσιαστές που υπογράφουν αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα με το γεγονός ότι είναι πιθανό ο πρόεδρος της Αμερικής να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. H δική μου εντελώς προσωπική αντίληψη: Eπειδή ο νόμος ΝESARA ήταν έτοιμος να εφαρμοστεί την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

ΚΡΗΤΗ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ : ΓΙΑΛΟΣ, ΔΟΧΕΙΟΝ, ΣΥΜΗ, ΜΥΘΟΙ

Είμεθα 12 χρόνια αργότερα πάλι 11/09/2013. Επειδή η 11η Σεπτεμβρίου είναι σημαδιακή μέρα ( πτώση διδύμων, μια προβοκατόρικη ενέργεια εκ μέρους της νέας τάξης πραγμάτων για να δικαιολογήσει τον πόλεμο των τελευταίων 12 ετών, όπως και η φτιαχτή επίθεση στο Περλ Χάρμπορ γνωστή στους Αμερικάνους εκ των προτέρων, αλλά δεν έκαναν τίποτε για να την αποσοβήσουν, διότι θέλαν πραγματικά να ρίξουν την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.Δυστυχώς η νέα τάξη πραγμάτων τα προηγούμενα 100 χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να φέρει το ανθρώπινο γένος στην κατάσταση της απόλυτης δουλείας.Η 12η Σεπτεμβρίου 1942 για μένα προσωπικά στην Κρήτη, από κει που κατάγομαι, υπήρξε μεγάλη καταστροφή εκ μέρους των Γερμανών. Τότε έγινε η πυρπόλησις των χωριών Γιάλου, Σύμης, Δοχείου και Μύθων στην Βιάννο. Τα χωριά αυτά καταστράφηκαν εντελώς και χιλιάδες άντρες ηλικίας 14 - 80 και 90 εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς. Σε αυτούς οφείλουμε την μνήμη, την τιμή και την αγάπη μας. Οι θυσίες τους δεν θα πάνε χαμένες. Επειδή τυχαίνει να έχω γεννηθεί πολύ κοντά στην περιοχή αυτή, αυτό αξίζει να το έχουμε στη μνήμη μας επειδή ήταν μια έντιμη αντίσταση σε έναν άτιμο εχθρό, ενώ η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν μια άτιμη πράξη που έγινε από τους ίδιους τους συνανθρώπους και συμπολίτες των Αμερικανών. Αυτό είναι ασυγχώρητο.

RESET EVALUATION DAY - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA


Οι δυο πρώτες βδομάδες του Οκτώβρη -σύμφωνα με τις προσωπικές μου εκτιμήσεις- θα είναι εκείνες οπου θα γίνει μια αναδιάρθρωση του οικονομικού συστήματος παγκοσμίως, σύμφωνα με το νόμο NESARA. Το πρώτο που θα γίνει είναι η ανακοίνωση του νέου νομίσματος που έχει ήδη εκτυπωθεί πρό πολλών μηνών και αναμένεται η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινωθεί. Ονομάζουν τη μέρα αυτή RESET EVALUATION DAY- μια ανατίμηση του παρόντος νομισματικού συστήματος με βάση το νέο νομισματικό σύστημα. Το δολλάριο δε θα είναι το νόμισμα που θα κυριαρχεί, θα γίνει μια ανταλλαγή του δολλαρίου με το νέο νόμισμα και καινούρια τράπεζα που θα είναι βασισμένη στον πραγματικό συνταγματικό νόμο των ΗΠΑ θα ανακοινωθεί. Και οπωσδήποτε αν ανακοινωθεί επισήμως ο νόμος NESARA αυτό σημαίνει ότι εντός 120 ημερών από τη μέρα της ανακοινώσεως θα παραιτηθεί ο πρόεδρος, το κογκρέσο και η γερουσ0α και θα προκηρυχθούν νέες εκλογές.

ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ - ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act) http://www.youtube.com/watch?v=IAM85If0Loo&feature=youtu.be 

Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ 

Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000. Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρώτητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000. 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. 

Επειδή οι αλλαγές που προβλέπει αυτός ο νόμος θεωρήθηκαν επαναστατικές, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί με ταχύ ρυθμό. Άρχισαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό. Στις 9 το πρωϊ έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι "εντελώς" συμπτωματικά. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες. Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε η εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα. 

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.
2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος. 
3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής. 
4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους. 
5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους. 
6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.
 Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.
7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.
8) Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων. 
9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων). 
10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα. 
11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.  
12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.
13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.  
14) Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.
15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.  
16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.
17) Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.  
18) Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.
19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα. 

Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την Ομιλία του Δόκτρος Λαμπράκη - Προέδρου της Ε.Ν.D. και του Κυρίου Βαλσαμάκη - Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. στην ομάδα Ε.Ν.D. Χανίων στις 04/09/2013. 

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
Περισσότερες πληροφορίες για τις διατάξεις του νόμου N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act) θα βρείτε στις απομαγνητοφωνημένες ομιλίες στα αρχεία όλων των ομάδων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.Ν.D. στο διαδίκτυο καθώς και όλες τις ομιλίες.
=================
ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΒΟΜΒΑ- ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IAM85If0Loo


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κοράκι ή κόρακας, ή κλόκαρος* (καθαρεύουσα ο κόραξ, του κόρακος, επιστημονικό όνομα Corvus corax) είναι σαρκοφάγο ξηροβατικό πτηνό.

Γενικά ο κόρακας εξημερώνεται πολύ εύκολα και μαθαίνει να συζεί με τον άνθρωπο σε μεγάλο βαθμό.
Κατά τον Μεσαίωνα σε πολλούς Πύργους στην Ευρώπη εκτρέφονταν και διατηρούνταν κοράκια όπου σε πολλές των περιπτώσεων ήταν και προσωπικοί φύλακες των ιπποτών εκτροφέων τους.

Εχουν μαζευτεί πάνω από την Ελλάδα σμήνη από δαύτα.

Obi

Χριστίνα είπε...

Συμφωνώ με την μόνη διαφορά ότι τον Μεσαίωνα ήταν ορατά τώρα είναι αόρατα.
Σκοτεινιάζει ο ουρανός και το χρώμα αυτού μαύρο.
Τελικά σε έναν χάρτη όπως το δάπεδο κάποιων κτιρίων όλα μπαίνουν σε μια λογική .
Δυστυχώς σήμερα ούτε το λευκό μπορεί να θεωρήθει αγνό όπως κάποτε καθότι το οικειοποιούνται με μόνο σκοπό την εκτροπή του μαύρου και τίποτα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει να μην είναι κάποιος ευκολόπιστος. Να αναζητά την αλήθεια συνεχώς με φίλτρο την αμφιβολία, την υποψία. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Το Α είναι ίδιο χρώμα με το Β.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Grey_square_optical_illusion.PNG/772px-Grey_square_optical_illusion.PNG
΄Όσο και να μην διακρίνει κάποιος την διαφορά δεν παύει να είναι το ίδιο χρώμα. Φαντάσου λοιπόν αυτοί που το γνωρίζουν πόσο εύκολα θα σε γελάσουν.

Obi

Χριστίνα είπε...

Και αν κάποιος έχει την αμφιβολία σαν μόνιμο μικρόβιο και θέλει να συζητήσει με άτομα που σκέπτονται αναλόγως τι κάνει; Αναλύει-συνθέτει-προγραμματίζει;
Συλλέγει πληροφορίες ή ποιεί την νήσσαν ;

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ. Καλή ερώτηση. Να ξεκινήσουμε από το που ζει αυτός ο κάποιος.
Είναι υπο κατ' οίκον περιορισμό, είναι έτοιμος να ρίξει μπουκάλι με σημείωμα στον ωκεανό να τον σώσουν, είναι ξεχασμένος στην ζούγκλα σαν τον Μόγλη η εκτίει ποινή ?
Διαλέγει από το περιβάλλον του φυσικά.
Αν δεν μπορεί να καθορίσει το περιβάλλον του είναι ένα μικρό πρόβλημα.
Αλλά δεν φαντάζομαι να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το να μοιράζονται οι προβληματισμοί είναι υγιές.

Αν όμως δεν έχει, το περιβάλλον μας, τέτοιους συνομιλητές φτιάχνουμε μπλόγκ και βρίσκουμε -:))

Obi

Χριστίνα είπε...


Κανείς δεν έχει ανάγκη από κανέναν για να σωθεί αρκεί να ξέρει ότι χρειάζεται να σωθεί από κάτι που κάνει ή σκέπτεται ή πίστευε λάθος. Η ζούγκλα είναι γύρω μας και ο Μόγλης έχει αρρωστήσει καθότι πολλοί οι ψεκασμοί άσε που μεγάλωσε πια και πρέπει να βρούμε καινούργιο εκτός αν συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι έχουμε από έναν τέτοιο μέσα μας (που χρόνος) .Το κάθε σώμα έχει μια ψυχή που εκτίει ποινή μαθήματος για την επόμενη φάση. Καθώς αυτό που ζούμε είναι απλά ο δρόμος για την επόμενη φάση .Το κακό είναι πως οι περισσότεροι έχουν μάθει να χλευάζουν Obi ¨ότι δεν μπορούν ή αν θες δεν θέλουν να καταλάβουν….. Τίγρης γαρ εγώ κάνω βόλτες κοιτώ , παρατηρώ, ιχνηλάτης μεγάλος.
Μέχρι πρότινος οι αγέλες αποτελούντο από μάζες ανθρώπων άνευ συνείδησης ή εγκιβωτισμένης… Βόδια που ακολουθούσε το ένα το άλλο γιατί η χειραγώγηση είχε ξυπνήσει το φόβο. Έλεγα λοιπόν μια και η αγέλη δεν μ αρέσει μου δημιουργεί φαγούρα παρά το ότι είδη σαν εμένα πάνε με αγέλη (εγώ έπαθα μετάλλαξη σε DNA ) να δω τι γίνεται στους πέρα πλανήτες , δώθε πλανήτες, κείθε πλανήτες μιας και ο καιρός γαρ πολύ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσω αρχίζοντας με δυο φράσεις.
1)φωνή βοώντας εν τη ερήμω
2)η ισχύς εν τη ενώση

Διαλέγεις εσύ.
Η τίγρης πράγματι δεν ζει σε αγέλες.
Δεν παύει όμως να είναι μια μεγαλόσωμη γάτα.
Στα γραφόμενα σου διακρίνω αυτομαστίγωση για κάτι.
Το θέμα είναι όπως προείπα οι επιλογές. Λάθος επιλογή δεν σημαίνει και παραίτηση των δικαιωμάτων που δικαιούται κάθε άνθρωπος από την ζωή του.
Ο αγώνας για καλύτερη επιβίωση και την δημιουργία προϋποθέσεων για μια καλύτερη ζωή, δεν είναι πολυτέλεια, παρά υποχρέωση.
Άλλωστε η ίδια η φύση και η εξέλιξη σε αυτό στηρίζεται για να πάει ένα βήμα μπροστά.
Πλανήτες υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι αν είναι κενοί και τι νόημα θα έχουν να αποικηθούν από μονάδες και όχι από ομοϊδεάτες, σε ομάδες.
Για γράψε τον καιρό που γαρ εγγύς τι εννοείς.

Obi

Χριστίνα είπε...

Ε δεν θα την έλεγα και γάτα ….. θα έλεγα μάλλον απλά μοιάζει με γάτα…
Αυτομαστίγωση όχι αυτοκριτική βεβαίως. Άλλωστε πως μπορώ να κρίνω ή αν θες να κριτικάρω τα τεκταινόμενα αν δεν κάνω, ή να το πω πιο σωστά , προσπαθήσω να κάνω, αυστηρή αυτοκριτική ;
Είναι αρχή του καταστήματος. Η απαρχή της αλλαγής ξεκινάει από την δυνατότητα κάποιος να μπορεί έστω και με ένα βλέφαρο να δει τον εαυτό του. Δεν είναι εύκολο ,σαφώς, αφού ως άνθρωποι έχουμε μια τάση να δικαιολογούμε τον εαυτό μας μη μπορώντας να παραδεχτούμε εύκολα λάθος επιλογές.
Η κατάντια της χώρας μας έφτασε εδώ λόγω λάθος επιλογών των μονάδων που όμως λειτούργησαν ομαδικά, και τώρα πάλι που έχουν φτάσει τα πράγματα στο και 1 όχι στο παρά 1 η πλειοψηφία αρνείται να δει …Βέβαια είναι γνωστό πως ποτέ οι αλλαγές δεν βασίστηκαν στην πλειοψηφία μάλλον αυτή λειτούργησε ως τροχοπέδη στην αρχή και μετά όταν άρχισε να οσμίζεται ψητό ως οδοστρωτήρας, με αποτέλεσμα για μια φορά ακόμα η μάζα να οικειοποιείται την συνείδηση και να την ισοπεδώνει έχοντας σαν όπλο την ισονομία, ελευθερία,. Δημοκρατία ..
Οσο για το τελευταίο κομμάτι που αναφέρεις…. αν αντιλαμβάνεσαι που αντιλαμβάνεσαι είμαι σίγουρη …. Οι ενέργειες αλλάζουν μέρα με τη μέρα ..οι άνθρωποι ‘’ξυπνάνε ‘’ για να πω ότι οι Ελληνες ξυπνάνε τουλάχιστον περισσότερο από πριν. Εξ ου και οι αεροψεκασμοί αυξήθηκαν.
Είμαι σίγουρη πως οι αλλαγές που σύντομα θα ζήσουμε θα είναι παροιμιώδεις …αρκεί να παρακολουθήσεις την φύση, τη πολιτική κατάσταση γνωστών χωρών, κοινωνικές εκρήξεις και ενεργειακά πεδία .Τι να πω άλλο άσε μετά θα μου πουν ότι μιλάω σαν το Λιακόπουλο και δεν θα το ήθελα όχι γιατί τον θεωρώ παράλογο αλλά γιατί δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει.

Ανώνυμος είπε...

Όλα έχουν τον κύκλο τους.
Εμείς με την νόηση μας θα έπρεπε να διαμορφώνουμε την περιφέρεια του για να είναι ομαλότερη η μετάβαση μας και η πορεία μας πάνω του.
Αλλά πασυρόμεθα από τις Σειρήνες που μας τραγουδάνε και χαλαρώνουμε του καθήκοντος που έχουμε για τους επερχόμενους.
Λείπει η παιδεία.
Και αυτή δεν αποκτάται μόνο στα σχολεία, μα και στην οικογένεια κυρίως.
Τέλος πάντων χρειάζεται αντίσταση στην επιβολή ιδεών που είναι ενάντια στην ομαλότητα.
Ο ψεκασμός είναι ψυχολογικός και όχι χημικός.
Είχα γράψει τι πρέπει να γίνει και σε άλλα πόστ.
Να αραιώσουμε. Είμαστε σαν μάζα, και ελεγχόμενοι εύκολα.
Για την γάτα η γατούλα η ότι άλλο γατοειδές, δεν ξεχνάμε ότι ανήκει στα αρπακτικά.
Εξημερώνεται αλλά πάντα θα υπάρχουν σε αυτό ένστικτα που είναι απρόβλεπτα.
Εγώ από την άλλη σαν ήπιος χαρακτήρας προτιμώ τα δελφινοειδή με το ωραίο χαμόγελο. Από την Όρκα μέχρι τα παιχνιδιάρικα δελφίνια.
Είμαι και πιο θαλασσινός άλλωστε.
Η ζούγκλες είναι άγριοι τόποι.

Obi



Χριστίνα είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=x5rR60QEqhE
https://www.youtube.com/watch?v=KiFPFDXjrOY
https://www.youtube.com/watch?v=XaW_Wd_HSQY

Η απάντηση μέσω βίντεο και τραγουδιού

Αυτόλυκος είπε...

Χριστίνα,
θά σέ στεναχωρήσω ίσως, αλλά δέν γίνεται αλλιώς.
Μικρό απόσπασμα:

National Economic Security and Recovery Act (NESARA) was a set of proposed economic reforms suggested during the 1990s by Harvey Francis Barnard. Barnard claimed that the proposals, which included replacing the income tax with a national sales tax (see also FairTax), abolishing compound interest on secured loans, and returning to a bimetallic currency, would result in 0% inflation and a more stable economy. The proposals were never introduced before Congress. NESARA has since become better known as the subject of a cult-like conspiracy theory promoted by Shaini Candace Goodwin, who claimed that the act was actually passed with additional provisions as the National Economic Security and Reformation Act, and then suppressed by the George W. Bush administration and the Supreme Court. Other people have adopted and embellished Goodwin's ideas.

Τά υπόλοιπα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/NESARA

Όπως βλέπεις, "The proposals were never introduced before Congress." Τώρα πώς γίνεται νά... "Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000", καλύτερα νά ρωτήσεις τήν ευκολόπιστη καραψωνάρα Κατερίνα Πάνου, η οποία τό ανέβασε στό facebook καί από εκεί, καί όχι μόνον, άρχισε η αναμετάδοση. Τήν χαρακτήρισα έτσι γιατί τήν γνωρίζω προσωπικά.

Τώρα, όσον αφορά τόν Λαμπράκη καί τόν κολλητό του τόν Σώρρα, δέν ασχολούμαι μέ ψεύτες, τυχοδιώκτες, ίσως καί κρατικοδίαιτους επί ΓΑΠ λόγω Μ.Κ.Ο., καί πλαστογράφους. Τό τελευταίο πάει στόν Σώρρα. (Απόφαση 1302/2005 Τριμελές Εφετείο Πατρών, 8 μήνες φυλακή αυτός καί 8 η γυναίκα του, γιά πλαστογραφία τιμολογίων). Ό δέ Λαμπράκης λέγεται ότι ελέγχεται στήν Αμερική γιά $1.000.000 πού δέν δήλωσε.

Θυμίζω ότι τήν όλη τους δημοσιότητα τήν οφείλουν στόν συστημικό κουκουλοφόρο Τριανταφυλλόπουλο, στόν πρώην περιπτερά τού Αμαρουσίου Παπαδάκη καί στόν φιλοχρήματο Μπεξή. Αυτοί τούς προέβαλαν κατ' επανάληψη από τίς εκπομπές τους. Αυτό καί μόνον αρκεί, γιά νά είναι κάποιος υποψιασμένος.

Τήν όλη υπόθεση μέ τά 600 δίς (σέ ψείρες), καί τά 3,2 τρίς (σέ μ...όψειρες), τήν αποκάλυψε έγκαιρα ένας Έλληνας blogger, στήν έρευνα τού οποίου βοήθησα κι εγώ. Προσπαθήσαμε νά ενημερώσουμε. Τό καταφέραμε; Προσωπικά νομίζω ότι απέτυχα. Όταν κάποιος δέν διψάει, καί νερό από τήν Κασταλία πηγή νά τού δώσεις θά στό πετάξει στά μούτρα. Βλέπεις, όπως διδάσκει η τέχνη τής προπαγάνδας, Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα Αυτόλυκε,
Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά βλέπεις ένα κορμί και αυτό τι να σου κάνει 24ωρα δεν μπορεί πλέον να δουλεύει.

Δεν με στεναχωρείς και ο λόγος προφανής.
Για να φανεί κάτι αν είναι πραγματικό με την έννοια του αληθινούή όχι πρέπει να μπορεί ο κόσμος αφενός να μην έχει εγκλωβισμένα μυαλά αφετέρου να εκφράζονται όλα τα δεδομένα και οι ανακαλύψεις.
Θεωρώ πως αυτό είναι που λείπει άρα καλά κάνεις και λες και γράφεις και επιχειρηματολογείς και με ''στεναχωρείς'' όπως λες.
Για πολλά ελαττώματα μπορώ να κατηγορηθώ όχι όμως για φυλακισμένο μυαλό .Αρα εφόσον όσα λες τα τεκμηριώνεις για μένα είναι ένα + επιπλέον στην ολοκλήρωση ενός παζλ που λέγεται αρχικά Ελλαδα.
Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν και σένα .Για την ακρίβει μακάρι οι διαφοροποιημένες αποψεις να λειτουργούσαν παράλληλα και όχι αντίθετα και συγκρουσιακά.
Νομίζω ότι ο Θεός μας έδωσε νου και γνώση , κρίση και δυνατότητα κριτικής , δικαίωμα και επιλογή για να μπορούμε να τα χρησιμοποιύμε ελεύθερα.

Arkoudos είπε...

kalhmera sas

apanthshs dinonte isws kata 90-95% mesa apo thn symbash cooper h alliws kai kalytera symvash ellhnikou dhmosiou dia antiprosopwn fysika me thn Hugh cooper & co
apla me liga logia kai an thelete plhrofories mporw na dwsw... ypografhke to 1940 kai elixe to 2010...ti symptwsh..den egine h ananewsh ths kai oooo ti symptwsh pali...xreokopisame san xwra
h symvash ayth htan h bilos twn ypourgwn viomhxanias kai phgene apo xeri se xeri ypourgou...yparxei akoma kai as vgoune na me diapseysoun
vasei ayths ths symfwnias ta STRATIWTIKA ORYKTA kathos kai o YDATINOS PLOUTOS ths ellados tithente ypo thn apoklistikh aigida kai diaxirisi enos amerikanikou coNsortium.....kai koitaxte symptwsh...ma einai na trelenese olos tyxaios kai olos symptwmatika ypsila istamena stelexh afhxthisan sthn ellada.

thetw merika erwthmata xerw oti den tha apantithoun....oxi giati me fobounte alla giati den mporoun apantisoun...

1on eimaste h den eimaste h monadikh xwra sthn eyrwph me sidhro-xrwmio kai nikelio kathos kai me alla barea metalla?

2on egine paranomos ploutismos kai barias morfhs ekmetaleysh apo thn OYNRA?

ananewthike h symvash cooper kai an nai apo poion?

3on exete ereyna gia posothta rodaniou sto xwrio Neraida thesprwtias? na sas dwsw kai mia apo tis metrisis
9550 mpekerel ana tm me orio epifilakis ta 150? na anaferw kai alles perioxes opws
p.x serres thessalonikh mykono kavala ikaria kai kai kai kai?
me liga logia exoume sto ypedafos ouranio axias peripou 100 trisekatomyriwn draxmwn tha pw egw kai oxi euro h dolariwn....

4on ti einai to oros SYMVOLO ston n kavalas?

5on
vrethike 300 ek tonoi ouraniou me sympiknwma 16% kathos kai routilio loutesio lanthanio?

epete symexeia......

Ανώνυμος είπε...

"ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
04/10/13 - 15:58
9
Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

«Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

Σεβόμενοι

Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

Αυτόλυκος είπε...

Πρός Arkoudos

Σού διαφεύγει τό σημαντικότερο όλων. Η σύμβαση υπεγράφη τόν Φεβρουάριο τού 1940. Τόν Οκτώβριο τού ιδίου έτους ξέσπασε ο Β.Π.Π. Σέ τέτοιες περιπτώσεις δέν ισχύουν διεθνείς συνθήκες, πόσο μάλλον συμβάσεις έργου μέ ιδιώτες.

Επί πλέον η Cooper είχε ήδη παραβιάσει τήν σύμβαση, διότι τό έργο δέν ξεκίνησε ποτέ. Αυτό προβλεπόταν από τά άρθρα μέ τίς ποινικές ρήτρες.

Τό έργο αφορούσε κατασκευή φράγματος καί υδροηλεκτρικού σταθμού καί τίποτε περισσότερο. Τό σχετικό ΦΕΚ προέβλεπε τόν κατά απόλυτη προτεραιότητα εφοδιασμό τής Cooper μέ όλα τά απαραίτητα υλικά από τίς εταιρείες πού εκμεταλλεύονταν ορυχεία, διότι τό έργο χαρακτηρίστηκε ώς υψίστης εθνικής σημασίας. Σέ καμία περίπτωση δέν αφορούσε εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου από τήν ιδία. Ούτε η ίδια είχε, τότε τουλάχιστον, ανάλογη τεχνογνωσία.

Τό όλο παραμύθι πλασάρισε στό διαδίκτυο πρίν από τρία περίπου χρόνια ένας "δημοσιογράφος" τής κακιάς ώρας, κι άν θυμάμαι καλά, τό ανάφερε κι ο Χαρδαβέλας σέ μία από τίς εκπομπές του. Επί πλέον, έχει περάσει 1,5 χρόνος από τό 2012. Είδες κανένα έργο νά ξεκινά; Είδες κάποια καινούργια σύμβαση τού ελληνικού δημοσίου μέ εταιρεία πού νά λέγεται Cooper;

Προσπάθησε νά μήν είσαι ευκολόπιστος, νά κάνεις έρευνα, κι άν δέν μπορείς ρώτα κάποιον πού είναι η δουλειά του. Π.χ. κάποιον δικηγόρο πού ειδικεύεται στό διεθνές δίκαιο καί στίς διεθνείς συμβάσεις.

Καί τέλος, άν μετά από όλα αυτά επιμένεις στό "kai as vgoune na me diapseysoun ", έ τότε ναί, ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΩ.

Arkoudos είπε...

pros Αυτολυκος

an mou diafevgei h oxi ayto ase na to xerw egw file...apo aerologies xortasame afou opws diafenete sta legomena sou xereis polla apantise mou
elhxe to 2010 nai h ou? ananewthike nai h ou? yparxei san vivlos sto prwhn ypourgeio boimixanias kai nyn anaptyxhs nai h ou? exalou sthhn 2h erwthsh pou kanw milaw gia ounra pou den eparaxe ayta pou symfwnithikan..einai ayto pou les file gia tis diethnes synthikes kai na se diorthoso sthn prokimeni periptwsi den einai diethnes opws emeis to xeroume shmera alla tote htan symaxikes dynamhs symaxikes symvaseis

twra to poios einai eykolopistos kai to poios prepei na rwtisi gia na mathei ase pesta kapou allou pou isws na meinoun me ta grafomena sou me to stoma anoixto.
kai giati piastikes apo thn cooper mono kai oxi me ola ta erwthmata...as dextw oti sthn copper kanw lathos dld 10% apo to 100% twn erwthsewn...stis alles giati den mou apantas?



ante kala exeis dikio oxi tpt allo alla mhn sou xalasw kai to imatz sto diadiktio:)

Arkoudos είπε...

kai kati akoma... posa perneis re file gia na grafeis ayta pou grafeis kai na DIAPSEVDHS kapoion en onomati ths cooper h ths kyvernisis? giati egw erwthmata ethesa stous katexontes....ara eisai kai si enas apo tous katexontes thn exousia ex ou kai h apanthsh me thn taxa diapseysh sou afinontas anapanthta ola ta alla erwthmata...einai ayto pou eipa...den mporoun na mou apantisoun...ayto ekanes kai si...apla apantises aerologontas me kati pou sou apantw psaxto an xpograftike pali kai an yparxei san vivlos kai otan exeis apantisis sigoures ela na ta xanapoume kai ase tous dikigorous kai xardaveles kai diaforous...apla erwthmaqta ethesa yparxei h den yparxei h symvash sto ypourgeio kai an ananewthike...ola ta alla einai alla logia na agapiomaste file

kalo s/k na exeis

Arkoudos είπε...

eleos me aytous pou skyvoun to kefali stous yes mann
re file aytolyke kammia mera tha milisw gia to sxedio "faidwra" vghke san sxedio to 88
epeidh den exw gnwstous dhmosiografous,dikigorous,mplogers na sou dwsw arithmo protokolou kai na mou peis an einai alithia gia na mhn me diaoseyshs pali

aytos einai o arithmos protokolou

NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83

Arkoudos είπε...

katarxhn file aytolyke
exoume kai leme
1on egw milisa gia consortioum dld koinopraxia...pou simeni...oxi o giannhs alla o gianakhs tha to kanei... oxi h cooper alla h moupes soupes soula moula roula koula kai paei legontas... esy me rwtas an exw dei ergo ths cooper...
pame parakatw o nomos 2000/1940 arthro 56 paragrafoi 2,4,5,6 dinei h den dinei to dikaiwma s ayto to consurtium na stisi opou thelei ergostasia kai ergotaxia? nai h ou?
sinexizw
arthro 1 pronomia anadoxou ekei gela kai to pardalo katsiki
gia vres mou se parakalw pou leei sthn symvash ayth rhtres ths koinopraxias etsi gia na gelasw ligo....aa gia na se dieykolynw sthn ereyna gia na mou apantisis grhgora to symvolaio katatethike apo ton symvolaiografo
G.DEKARISTO to 1939 me thn yp arithmos 8666/1939 praxi

ante palikari mou diepseyseme pali

aa kai kati akoma pws ginete dhmosiografoi h kapoio pou vgazoun tetoia themata na einai xazoi vlakes anideoi mikroi dimosiofrafiskoi kai paei legontas


mhpws mporeis na mou lyseis kai aythn thn aporia?

Arkoudos είπε...

kai sinexizw giati apla den maresoun aerologies pros entiposiasmo kai epipelon to na perniete kapoios taxam exypnos diapseydontas kapoious pou den xerei ti kseroun giati apla nomizi oti aytos ta xerei ola..areee kounia pou sas kounageeeeeeeeeeeeeee
arthron 2 tou nomou 2000/1940
to grafw aytousio

pantes oi oroi ths dia tou parontos kyroumenhs symvasews ktonte dia ths kyrwsews tayths isxyn diataxews nomou

pou simeni file pantognwsth autoluke oti papala ta peri 2ou pagosmoiou polemou pou mou grafeis h symvash epikirothike kai einai se isxyei...

Arkoudos είπε...

kai sinexizoume(sorry eixame kai douleia)
na se boithisw autoluke na mhn psaxneis sthn symvash tha sou dwsw ta arthra kai edafia na diavaseis gia ton orykto plouto ths ellados pou grafete sthn symvash..gia thn eykolia sou oxi tpt kai xekiname grafe kai psaxe

A meros symvashs kefalaio 1 arthro 1 paragrafos 1 edafio st
arthro 30 paragrafoi 1 kai 5
b meros symbashs arthro 52 (ante na boithisw selida 421) kai arthro 56 paragrafos 1, 4 kai 5

kai twra ws asxetos kai kai oiktra diapseymenos apo sena na thesw ws gaga aytfothonas ithageneis mia apla erwthsh
gia arketa xronia thn ydrohlektrikh ekmetaleysh tou axelwou exei h deh poia h sxesh ths deh me thn anadoxo etaireia?
alla xazo erwthma giati h troika zhta thn apokratikopoihsh etereiwn paragwghs alouminouxou boxith?

kai gia na se voithisw oxi tpt allo gia na deis pos asxetos eimai en sigrisi me sena ws pros to thema tha sou pw ena mystiko

an psaxeis na deis me ti tropo apoktate to alouminio tote tha katalaveis giati egine h symvash

kai etsi filika mhn psaxneis sto wikipedia...ekei oti grafei file san ergasia na to parei mathiths dhmotikou den anagnwrizete toulaxiston sto exwteriko

EFIALTESSSSSSSSSSSSSSSS HRTHE H WRA SAS

Αυτόλυκος είπε...

Πρός Arkoudos

Μπράβο σου ρέ μπαγάσα, σέ παραδέχομαι! Μέ "μυρίστηκες".
Λοιπόν, γιά νά σού λυθούν οί απορίες σου: Εμείς οί πράκτορες τών ψυχολογικών επιχειρήσεων, οί καλλιτέχνες τής παραπληροφόρησης καί τών False flags, οί εξπέρ τής προπαγάνδας καί πάσης φύσεως προβοκάτσιας, πληρωνόμαστε πολύ καλά. Ο μισθός είναι τό λιγότερο. Τό "ψωμί" είναι στά φουσκωμένα έξοδα. Κρατάμε τήν διαφορά, γιά τήν στιγμή πού θά αποσυρθούμε από τήν ενεργό δράση. Μήν ακούς κάποιους πού λένε ότι δέν παίρνουμε ποτέ σύνταξη. Κι αυτοί "δικοί μας" είναι.

Δημοσιογράφοι; Bloggers; Χα χα χα!! Οί μισοί από αυτούς είναι στά pay rolls μας. Κάποιοι, ελάχιστοι, δέν είναι. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαστε "εμείς". Οί υπόλοιποι δέν μάς απασχολούν. Πρός τό παρόν δέν θεωρούνται κίνδυνος. Έτσι τουλάχιστον μάς λένε.

Φυσικά καί τά ξέρουμε όλα αυτά πού λές, αφού "εμείς" τά σχεδιάζουμε βρέ κουτό! Τά πιό πολλά είναι μούφα, γιά νά έχετε νά ασχολείστε καί νά μήν βλέπετε τί πραγματικά επιδιώκουμε. Κάποια όχι. Τί νά κάνουμε; Συμβαίνουν καί "ατυχήματα". Τά τακτοποιούμε όμως. Αργά ή γρήγορα.

θυμάμαι πόσο γελάσαμε μέ τά χιλιάδες κορόϊδα πού ανέβηκαν στήν κορυφή τού βουνού, τόν Δεκέμβρη τού 2012. Καί τί χρειάστηκε νά κάνουμε; Νά αλλάξουμε μία μόνο λέξη στήν μετάφραση τού χάρτη τής Δρέσδης. Αντί γιά "τό τέλος τού χρόνου", σάς λέγαμε γιά τό τέλος τού κόσμου! Τούς φουκαράδες τούς Μάγιας! Τούς χρεώσαμε όλο τό χαβαλέ!
Ήταν τό καλύτερο σχέδιο εκφοβισμού. Τρομοκρατίας θά έλεγα. Καί όλα αυτά ξέρεις γιατί; Γιατί σάς θέλουμε φοβισμένους, επειδή ο φοβισμένος είναι υπάκουος. Γι αυτό φροντίσαμε νά έχετε φοβίες καί ανασφάλειες. Γιά νά είσαστε "διαχειρίσιμοι".
Έ... όπως καί νά τό κάνουμε, κάτι περισσότερο ξέρουμε εμείς οί επαγγελματίες!

Τώρα όμως θά σέ μαλώσω. Πάς καί ασχολείσαι μέ "πεθαμένες" ιστορίες. Γιατί; Δέν σού αρέσουν οί καινούργιες πού πλασάρουμε; Π.χ. τεράστια τσουνάμια, κομήτες, ηλιακές καταιγίδες, σεισμοί 12 ρίχτερ; (Μεταξύ μας τώρα, γιά 9-10 τού είπαμε νά γράψει, κι ο μαλάκας έγραψε γιά 12. Ευτυχώς πού πέρασε στό ντούκου. Αλλά ποιός τό θυμάται τώρα;).

Τέλος πάντων. Ασχολήσου μέ όποιες θέλεις. Τό ίδιο είναι. Διάδοση ανησυχίας καί φόβου θά κάνεις, άρα θά μάς εξυπηρετείς. Κάτι ξέρω πού στό λέω. Είμαστε οί καλύτεροι διαχειριστές φόβου. Είσαστε εύκολη λεία!

Arkoudos είπε...

loipon gia na telionoume me to paramythiasma toulaxiston edw sto mplog

ethesa erwthmata..egrapses mythistorhma...twra gia fovies kai vouna lagadia rixter seismous limous katapontismous kategides magia inkas tromokratia kai loipa ayta oso kai na prospathisa na ta thesw ws apanthsh sta erwthmata mou dystixos den ta katafera.
twra an o malakas egrapse 12 enw eseis tou eipate 10 ayto den mporw na to krinw poios einai o malakas aytos pou grafei alithies h aytos pou grafei mythistorhmata epistimonikhs fantasias me inkas vounokorfes kai loipa

giayto otan tha apantas se postarisma diko mou prwta na eisai diavasmenos kai kalo einai na apantas se oti se rwtan..mathe na kaneis sizitish dialogikh...kalo einai pistepseme...to katalavenw to na mhn exeis apanthshs kai na to girizis sthn eirwneia...einai kai ayto ena elattwma twn exontwn kai katexontwn alla oxi se mena file oxi se mena..allou pane kane to komati sou kai xalali sou...alla oxi me mena
tha xanaapantisw otan pleon apantithoun oti exw thesh san erwthmata

Αυτόλυκος είπε...

Τελευταία απάντηση.

Γιά μυθιστόρημα πρόκειται, ή για τήν πικρή αλήθεια πού δέν αντέχεις;
Εσύ πώς τόλμησες νά μέ αποκαλέσεις κυβερνητικό πράκτορα; Μέ ξέρεις; Άν ήμουν, μήπως ξέρεις...??? Γι αυτό, πρόσεχε τή γλώσσα σου, γιατί ποτέ δέν ξέρεις...

Arkoudos είπε...

kai apo mena teleytaia apanthsh

apeiles se mena oxi mikre an exeis ta kotsia kane thn apeilh sou praxei na doume poios tha gelasei teleytaios..ante mpravo den apeileisa prosexe ta logia sou kai to ti les kai sto xanalew idou h rodos idou kai to phdhma oxi logia alla kanta praxeis tis apeiles sou ante na doume ante giati xortasa apo TZAMPA MAGGES

ante epeidh den xerw kairos na mathw