Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ....



Κάθε χρόνο την ίδια μέρα.
Κάθε χρόνο την ίδια ώρα .
Κάθε χρόνο και πιο σκυφτοί από πριν σε μια γιορτή που ένας Μίλησε και Ενας ολόκληρος λαός αντέδρασε.

Κι εμείς περιμένουμε το όπλο να στραφεί εναντίων μας , για να θυμηθούμε τον ήχο που κάνει η σφαίρα όταν τρυπάει το σώμα… Ξεχνώντας ότι οι τωρινές σφαίρες  που μας σκοτώνουν, έχουν στοχεύσει στην ψυχή και το μυαλό…Στην καρδιά του Ελληνα, στην ψυχή της πατρίδας και στην μνήμη για την ιστορία μας.


Ετσι η γιορτή στέφεται με επιτυχία με τη μόνη διαφορά ότι έχει χαθεί πια η ουσία …Γκλαμουριά και μόνο και μέσο επιτυχίας της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης …
Μαζεύονται οι κουστουμάτοι, οι κλαράτοι και κάνουν πριβέ παρέλαση για μια ιδέα,για μια αντίσταση για έναν λαό, ανώνυμο στο πλείστον, ο οποίος έβαψε τα βουνά όλης της Ελλάδος με το αίμα του. 

Αλλαξε το χρώμα του νερού και  πότισε τα λουλούδια και τα δέντρα.
Ανθρωποι (ο λόγος το λέει) που υποτίθεται στηρίζουν και υποστηρίζουν το έθνος έχουν πάρει την πατρίδα και την διασύρουν σαν πόρνη πολυτελείας κόβοντας σιγά σιγά ότι απέμεινε από την θωριά της , υποχρεώνοντας τον λαό να ακολουθεί σαν πειθήνιο όργανο τους.

ΟΧΙ…Τρία γράμματα, μία λέξη, ένα νόημα τυλιγμένο με τόνους αίμα και μνήμες. Οστά Ελλήνων διάσπαρτα στα βουνά της πατρίδος μας, ξεχασμένα μέχρι πριν μερικά χρόνια τώρα πια αγνοούνται έναν ολόκληρο χρόνο και στέφονται απο δάφνες δύο μέρες.

Ένας λαός που κάποτε στήριξε ένα ΟΧΙ σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά τώρα ψιθυρίζει την ίδια λέξη σκυφτός και απομονωμένος απο τις ρίζες του.

Κάντε μας τη χάρη και φέτος αφήστε την παρέλαση να γίνει για τους πραγματικούς δικαιούχους. Τον λαό και μόνο. Καθίστε όσο καιρό έχετε ακόμα στις έδρες σας μακριά απο την ουσία άλλωστε ούτε την τιμάτε ούτε την εκπροσωπείται.

Ο στρατός ας παρελάσει και ας χειροκροτηθεί μόνο από εμάς.Δεν είστε ευπρόσδεκτοι, η παρέλαση δεν σας ανήκει..και πάνω από όλα δεν σας εκπροσωπεί. Ο στρατός αυτός είναι για να φυλάει τα σύνορα αν χρειαστεί και να πεθάνει για να κρατήσει υψηλά το Εθνικό μας φρόνημα και κυριαρχία. Όμως είναι ντροπή να παρελάσει μπροστά σ΄εκείνους  που δεν αντέδρασαν όταν ειπώθηκε απο επίσημα χείλη ότι ''μπορεί να χρειαστεί να υπαναχωρήσουμε λίγο (να βρε παιδί μου τόσο δα) επι της εθνικής μας κυριαρχίας. Οτι μπορεί να περιοριστούν οι ελευθερίες του λαού''..Σχήμα οξύμωρο όταν έχετε αποδεχτεί την μείωση της ελευθερίας μας να χαιρετάτε και να στέκεστε σαν γύφτικα σκεπάρνια μπροστά απο Εκείνους που με το αίμα τους θα την υπερασπιστούν μέχρι τελευταίας ρανήδος του αίματος τους
Θα σας βροντο φώναζα Αιδώς Αργείοι Αιδώς αλλά και πάλι οι λέξεις θα έχαναν το νόημα αφού τα αυτιά της συνείδησής σας έχουν τοίχους και μάλιστα ξένης προέλευσης.
Αναίσχυντοι με τι μούτρα κοιτάτε αυτή τη σημαία τρύπια απο τις σφαίρες όλων όσων πέθαναν για όλα όσα ξεπουλάτε...Πως δικαιωματικά θεωρείτε κληρονομικό σας δικαίωμα με περίσσια αλαζονεία να κοροϊδεύετε με τις πράξεις σας ,τόσους νεκρούς;
Δικά μας παιδιά σκοτώθηκαν σε έναν πόλεμο , για μια πατρίδα που τώρα την Γερμανική μπότα την θεσμοθετήσατε και κατακρεουργείται το λαό με έμβλημα την ανάπτυξη..
Η ιστορία θα σας θυμάται και θα σας καταγράψει όχι με τα μελανότερα γράμματα αλλά μέσα στο έρεβος....Αίσχος μπροστά στην ιστορία μας .
Αισχος μπροστά σε έναν λαό που μάτωσε ...
Αίσχος μπροστά στο στράτευμα ....
ΑΙΣΧΟΣ απλά ΑΙΣΧΟΣ 
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ -ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΑΣ - 
ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ PERSONA NON GRATA ....


1 σχόλιο:

N/NOS 29 είπε...

Ειναι λογια Ελληνων,που η καρδια τους ματωνει οταν βλεπουν την σημερινη ταπεινωσει και καταντια της Ελληνικης Φυλης.Ανθρωποι που ματωσαν γιαυτο τον τοπο η εχασαν αγαπημενα τους προσωπα για την Ελευθερια και ακαιρεοτητα της Ελλαδος τιμωντας την Σημαια,την Πατριδα,την Θρησκεια και την Ελευθερια της φυλης.
Τι μπορει ομως να περιμενει κανεις απο Εθνοπροδοτες η ατομα που για ψηφοθηρικο οφελος χαρακτηριζαν την σημαια ενα πανι.Ναι τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν σε κομμα που δηθεν εκπροσωπει εθνικα και θρησκευτικα ιδεωδη.
Ελληνες οσοι και να μειναμε κρατατε ψηλα την Πατριδα,τα Εθνικα μας ιδεωδη,τιμηστε το αιμα και τους αγωνες των προγονων μας για Ελευθερια-Πατριδα και θρησκεια των Ελληνων Ορθοδοξων Χριστιανων.Οι δυσκολοι καιροι θα περασουν και θα ανατιλει ξανα το μεγαλειο της Ελλαδος.