Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ



Πειραματόζωα …Λέξη σύνθετη από το πείραμα και το ζώο … Πείραμα είναι οποιαδήποτε έμπρακτη δοκιμή ή εφαρμογή θεωρίας προς άσκηση ή μελέτη και γενικά ο κάθε έλεγχος της θεωρητικής γνώσης…..
Πρώτο ανακόλουθο
Η Θεωρητική γνώση απέδειξε ότι το πείραμα της Ελλάδος οπουδήποτε αλλού εφαρμόστηκε απέτυχε άρα ;

Ειδικότερα λένε ότι πείραμα λέγεται η υπό του ανθρώπου μεθοδική αναπαραγωγή ενός φαινομένου με στόχο την εξακρίβωση της φύσης του , των αιτιών που το προκαλούν και των νόμων από τους οποίους διέπεται αυτό το φαινόμενο.
Εδώ η ετυμολογία μας καλύπτει σε ότι αφορά την εκτεταμένη επανάληψη της βλακείας που παρατηρείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Γενικώς λέει τα πειράματα   πραγματοποιούνται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, όπως ακριβώς εκείνες των Εργαστηρίων. Κατά τη διάρκεια δε αυτών πραγματοποιούνται διάφορες μετρήσεις, δηλαδή αντιστοιχίες φυσικών ποσοτήτων σε συγκεκριμένους αριθμούς (αριθμητικές τιμές) μετά από σύγκριση αυτών με πρότυπες ποσότητες, ίδιων μεγεθών, που έχουν γίνει αποδεκτές ως μονάδες. Σε όλες όμως τις μετρήσεις συνυπάρχουν σφάλματα που αποτελούν και τις σχετικές ανακρίβειες των μετρήσεων. Τα σφάλματα αυτά προέρχονται από τρεις παράγοντες που μπορεί και να συνυπάρξουν, το σφάλμα των οργάνων, το σφάλμα του παρατηρητή και οι συνθήκες του περιβάλλοντος.
Τα πειραματικά αποτελέσματα ερμηνεύονται με τη βοήθεια "υποθέσεων" οι οποίες και αποτελούν τις επιστημονικές "προτάσεις" ερμηνείας. Αυτές οι υποθέσεις εφόσον επαληθευτούν και αποδειχθούν, αποκτούν στη συνέχεια την ισχύ του επιστημονικού Νόμου ή Θεωρίας.

Άρα πλέον,  βάση της έννοιας της λέξεως αποδεικνύεται …. Είμαστε ένα πείραμα …Το ζώα κολλάει στο γεγονός ότι ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο απλά τυγχάνει να έχουμε ‘’μυαλό’’ (ακόμα και αυτό ερευνάτε).


Ήρθαν οι έξυπνοι και επειδή θεώρησαν ότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως  επανέλαβαν τα ίδια , λάθος σκευάσματα, σε μας με μερικές παραλλαγές που επιβεβαίωσαν το λάθος της συνταγής.
Αναρωτιέται κανείς ,καλά είναι ηλίθιοι;
Είναι βλαμμένοι;
Είναι διανοητικός καθυστερημένοι;
Έπεσαν στο βαρέλι με την μαρμίτα και τα έκαναν;
Λογικές ερωτήσεις και μεταφυσικές αναζητήσεις.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι , ίσα ίσα το αντίθετο. Πανέξυπνοι , συμφεροντολόγοι, νεοταξίτες και πάνω από όλα κηφήνες με  μόνο σκοπό την δική τους επιβίωση και επιβολή της εξουσίας σε έναν κόσμο που μεταλλάσσεται.
Αναζητώντας τις ‘’ομορφιές της Ελλάδος’’ κάποιος θα τις βρει ανεξάντλητες σε όλα τα επίπεδα και σε όλο το φάσμα τις έννοιας ομορφιά.
Ομορφιά για τα μάτια , για την ψυχή , για το σώμα αλλά πάνω από όλα γι αυτά τα ερπετοειδή τα οποία δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της ψυχής καθώς είναι άνευ κοστολόγησης, της τσέπης .

Έτσι λοιπόν η Ελλάδα με τις αντιθέσεις της ομορφιάς στα τοπία της που μπορούν να αποφέρουν πολλά κέρδη σε κάποιον , αν εκμεταλλευτούν σωστά.
Η Ελλάδα με τα μαγνητικά και όχι μόνο πεδία , τα οποία από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα πολλοί έχουν αναφερθεί και στις ευεργετικές τους ικανότητες αλλά και στις τεχνολογικές δυνατότητες που δίνουν , μπορεί να γίνει το κέντρο ‘’ελέγχου’’ του κόσμου.
Η Ελλάδα με τον υπόγειο πλούτο σε όλα τα βαρέα και όχι μέταλλα στον μαύρο χρυσό αλλά και στον πραγματικό χρυσό και όχι μονο.
Η Ελλάδα με το νερό που είναι πόσιμο από την πηγή.
Η Ελλάδα που το ποσοστό χλωρίδας και πανίδας που μπορεί να καλλιεργηθεί και να ζήσει σε σχέση με τα άλλα κράτη είναι άνω του 50%
Αυτή η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να κατοικηθεί, διοικηθεί και οριστεί από λίγους ….
Οι κάτοικοί της πρέπει να εξαφανιστούν ή δυνατόν άλλως να μεταλλαχτούν στα ζωντανά ζόμπι τα οποία θα εξυπηρετούν μόνο τους προύχοντες και ολίγους .

Έτσι λοιπόν για να αποφευχθεί μία σύρραξη η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί αυτή η ‘’ομορφιά’’ ή μέρος αυτής και πιθανόν το μεγαλύτερο, στην πιθανότητα αυτό το πείραμα να επιφέρει και μακροπρόθεσμα μεγαλύτερα και πιο ουσιαστικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας το ως παράδειγμα είτε επανάληψης είτε αποφυγής , η Ελλάδα με μία κυκλωτική και αιφνιδιαστική κίνηση έπεσε σαν χάρτινος πύργος. Έτσι φάνηκε ….

Ήταν όμως ;
Ανατρέχοντας  στην ιστορία θα δούμε ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι σχεδιασμός ετών πάνω στην διάβρωση γενεών , αξιών βασισμένο και στην ψυχολογία και στην τεχνολογία .
Υπάρχει όμως μια μεταβλητή η οποία δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλα τα κεφάλια αυτά καθ ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Η μεταβλητή αυτή λέγεται ανθρώπινος παράγοντας μη προβλέψιμος. 

Αν δεχτούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός τότε όσο και αν η επιστήμη έχει διαπρέψει, όσο και αν μπορούν να ελέγχουν τους ανθρώπους με χίλια μέσα αυτά δεν παύουν να είναι τεχνητά. Το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορούν να το συναγωνιστούν ούτε καν να το ανταγωνιστούν. Είναι μέσα που εφευρέθηκαν από ανθρώπους και άρα ελέγχονται από αυτούς . Ως φυσικό επόμενο το μυαλό του ανθρώπου ακόμα και έτσι αποδεικνύεται υπέρ άνω . Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα πειραματόζωα και δεδομένου ότι ακόμα και κατόπιν όλων αυτών των τεχνικών και τεχνιτών του έμμεσου πολέμου ,πολλά  μυαλά έχουν ΄΄κρασάρει’’, ο θυμός , η οργή και η απελπισία ήδη κάνει την εμφάνιση της .Το κύμα φούσκωσε και τα μυαλά άνοιξαν και σαν νέα αλεξίπτωτα ετοιμάζονται να πετάξουν.

Πόσα νομίζετε θα μπορέσετε να σκοτώσετε στον αέρα; Ακόμα και οι Κρητικοί στον 2 ΠΠ που ήταν θέμα επιβίωσης τους όταν θέρισαν τους αλεξιπτωτιστές κάποιοι προσγειώθηκαν και έκαναν αρκετά μεγάλο κακό. Τα πειραματόζωα έπαψαν να είναι ζώα . Ξυπνούν, ξύπνησαν και ακόμα ξυπνάνε. Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Την πατρίδα δεν θα μας την πάρετε τουλάχιστον όχι αμαχητί . Γιατί πλέον ξέρουμε ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών όπως κάποιοι εδώ και χρόνια φωνάζουμε. Ακόμα μπορείτε και έχετε εν δυνάμει το διαίρει και βασίλευε αλλά και αυτό τελειώνει ο χρόνος μηδενίστηκε… Το χρονόμετρο αρχίζει από το 0.

Υπάρχουν ακόμα συνειδήσεις που δεν έχουν εξαγοραστεί και δεν θα εξαγοραστούν ……Αυτές οι συνειδήσεις είναι μεμονωμένες ανοργάνωτες άρα μη ελέγξιμες. Έχουν όμως κοινό χαρακτηριστικό είναι ακροβολιστές…. Είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους . Στην άμεσα δεδομένη στιγμή των επόμενων μηνών με μαθηματική ακρίβεια θα εμφανιστούν, όχι σαν κουκουλοφόροι. Την ψυχή δεν την κουκουλώνεις .Αλλά σαν Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και που γνωρίζουν ότι όσα λεφτά και αν έχει κάποιος αν δεν έχει πατρίδα δεν υπάρχει σαν οντότητα, δεν υπάρχει σαν ουσία…. Άλλωστε η παγκόσμια ιστορία και οι πόλεμοι γι αυτή το αποδεικνύουν όσο και αν κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες προσπαθώντας από το τίποτα να γίνουν κάτι το αναιρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: