Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ





Τελικά σε αυτή την πατρίδα άλλος @#$@# και άλλος πληρώνει. Δεν εξηγήται αλλιώς….
Διότι η τρέλλα και η προδοσία καλά κρατεί .Ακόμα τουλάχιστον. Για πόσο; Ουδείς γνωρίζει . Ισως μέχρι να μας πιάσει και εμάς η τρέλλα και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το πάνω χέρι κάτω χέρι τίνος είναι τα απαν απάνω.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει 3 πάλι τα μέτρα στο τραπέζι . Και τι πιο εύκολο μέτρο : Μείωση μισθών αλλά που στον Ιδιωτικό Τομέα .Είναι να αναρωτιέται κανείς, όλοι αυτοί οι φωστήρες το σπούδασαν το αντικείμενο, ή απλά περνούσαν απ έξω από το πανεπιστήμιο και ότι έπιαναν στην διαδρομή.
Που ακριβώς ο ιδιωτικός τομέας ,με την μείωση μισθών, θα βοηθήσει στην ανταγωνιστηκότητα; Διότι και στα άλλα βαλκανικά κράτη που ο μισθός είναι επίδομα, δεν βλέπω να γίνονται επενδύσεις .Εκτός βέβαια, και αυτό είναι το σίγουρο, αν νομίζουν ότι είμαστε σύσωμος  ο λαός, ακόμα μακάκες και δεν αντιλαμβανόμαστε ότι έρχεται η δεύτερη εποχή κολίγων και κοτζαμπάσηδων αλλά σε Ευρωπαικό επίπεδο.
Που ρε γαιδούρια (τι μου φταίνε τα ζωντανά) φταίνε οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, που σας συντηρούν στις θεσάρες σας για να θρέφετε τις Κ___ορμάρες σας μη πω τίποτα πιο βαρύ.
Ηρθε η Τρόικα και σας είπε και εσείς τι είπατε:
Yes Sir
Θα μου πεις τι άλλο θα μπορούσατε να πειτε .Σωστό αφού η Μερκοζί σας βαστάει από τα τρυφερά σας (χέρια εννοώ),  όσοι έχετε, διότι στην σήμερον ημέρα που ζούμε είναι ντροπή να έχουμε τιμή εκτός αν είναι πληθωριστική.
Λένε πως όταν ένας οίκος ανοχής δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τις κουρτίνες αλλά τις π___νες (πουλημένες εννοώ μη πάει ο νους σας σε βρώμικες λέξεις) .Θα μου πεις κάποιος και ποιος δλδ να τις αλλάξει εμείς ως λαός; Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε την διαφορά.
Πάλι να πέσουν οι μισθοί ώστε να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Η Τρόικα μωρέ σας είπε για τους μισθούς και τότε πως κάποιοι επιχειρηματίες από το 2009 όταν απέλυαν έλεγαν ότι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν αποζημιώσεις πάρτε ότι μπορείτε τώρα. Τι είχαν όλοι το κληρονομικό χάρισμα αλά Λεφάκη;
Ποιον δουλεύετε ρε ; ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε
Προσωπικά έχω να σας προτείνω κάτι καλύτερο να πείτε στην Μερκοζί η οποία σας κρατάει από τα φρύδια και σας βγάζει τρίχα τρίχα με το μυτοτσίμπιδο.
1.       Αντί για 10.000 το μήνα μισθό 2.000 και
2.       Μία συνταξη και αυτή από την δουλειά σας μόνο όχι βουλευτική αυτό είναι λειτούργημα. Αντε μη σας λειτουργήσουμε ''κάποιους'' μαζί σε μια λειτουργία να μας έρθει και φθηνότερα.
3.       Κανέναν σύμβουλο ο καθένας. Τι να τους κάνετε .Κάντε μόνοι σας την δουλειά ή πάτε σπίτι σας
4.       Τέρμα οι επιτροπές
5.       Τέρμα οι ανύπανδρες κορασίδες των πολιτικών να παίρνουν την σύνταξη του μπαμπά όταν πεθάνει
6.       Τέρμα τα αμάξια , γυμναστήρια, παρελκόμενα έξοδα , φώτα, νερά,τηλέφωνα, ενοίκια πολιτικών γραφείων μαζί με τις γραμματείς.
7.       Τέρμα οι ΓΓ ακόμα και για τις τουαλέτες

Αλλά τα κάνατε πλακάκια γιατί φοβάστε (κάποιοι) . Σας λούζει κρύος ιδρώτας μη και φανερωθούν οι μίζες που πήρατε απ τα ‘’χαρτάκια΄΄ τα οποία κρατάει στην τσέπη της η Καγκελαρία.Η οποία δεν είναι άμοιρη ευθυνών αλλά πιο έξυπνη για να σας κρατάει και να σας εκβιάζει με τα χαρτιά και τα τερτίπια σας όλα τα χρόνια της Siemens και οχι μόνο , απο όσα οι καθ όλα δημο _ κρατικοί δημοσιογράφοι σας μας επέτρεψαν και εμάς το φτωχό λαουτζίκο να έχουμε μια ιδέα.

Εμείς λοιπόν ως μεγαλομέτοχοι στο σκάνδαλο της Ελλάδος πληρώνουμε τα σπασμένα , αλλά εσείς που δεν κάνατε τίποτα παίρνετε τα κάτωθι :


ΥΓ Το ξέρω γίνομαι κουραστική αλλά θα το επαναλάβω οοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιι όλοι , κάποιοι, δεν ξέρω ποιοι , δεν το είπα εγώ αλλά το άκουσα εδώ και εκεί . Λίγο από το διαδίκτυο , λίγο από το ραδιόφωνο, λίγο από την τηλεόραση ....Μία ολίγη με τζατζίκι, μια ολίγη από γιουβέτσι...


Α και κάτι ακόμα , μπορεί και να κάνω λάθος , μπορεί και να είμαι ufo μπορεί και να μη τα λέω σωστά. Μπορεί λεφτά να υπάρχουν , αλλά εγώ να μη τα είδα που....Μπορεί , ίσως, πιθανόν , πάντως σίγουρα όχι όλοι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: