Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ




Τελικά έπρεπε έξω από το άνδρο της θεωρητικής δημοκρατίας να αυτοκτονήσει κάποιος απο αξιοπρέπεια για να βουίξουν τα μέσα μαζικής μαρτυρίας για να μη πω τίποτα πιο βαρύ .
Ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε . Διάλεξε την Βουλή ,αλλά όχι μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη εκεί δίπλα στα δέντρα κρυμμένος από πολλούς αλλά όχι από την συνείδηση του.
Βέβαια το μοιραίο τελέστηκε στον ναό της ασυνειδησίας από τους κατέχοντες δια της δικτατορικής επιβολής της δημοκρατικά κατά τα άλλα χουντικής κυβέρνησης.
Ένας άνθρωπος που αν δεν το έκανε με αυτό τον τρόπο απλά θα έμπαινε σαν ένα νούμερο ακόμα στα χιλιάδες άλλα που υπάρχουν στην λίστα των δολοφονιών από τους κυβερνώντες. Ένας άνθρωπος που μπορεί να μη ζούσε βασιλικά αλλά ζούσε αξιοπρεπώς σύμφωνα με τα δεδομένα που του είχαν οι δημιοκυβερνώντες ,όλων μας ,δημιουργήσει και ξαφνικά αποφάσισαν πως δεν το άξιζε και έπρεπε να του τραβήξουν το δικαίωμα στην ζωή….
Άχρηστα υποκείμενα με μόνο μέλημα την διασφάλιση της μίζερης ζωής και ενός μεγάλου θανάτου , σε κόσμο και κατά κόσμο.
Σκύβαλα του χειρίστου είδους που μόνο κατ επίφαση λέγονται άνθρωποι επειδή φέρουν απλά την εξωτερική εμφάνιση διότι κατά τα άλλα ούτε κτήνη μπορούν να λεχθούν καθώς υποτιμούμε και αυτό το είδος.
Το θανατηφόρο σπιράλ που αποφάσισαν με προδοτικά μέσα πριν μερικά χρόνια να μας βάλουν ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου, ιδιωτικοποιώντας τα χρέη και εθνικοποιώντας τα κέρδη θα μας πάνε στο χάος όσοι μείνουμε και στο χάρο όσοι φύγουν.

Ένας συνταξιούχος που αποφάσισε ότι δεν θέλει να τρώει από τα σκουπίδια ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ανέχεται σκουπίδια να τον κυβερνάνε διότι ο Ελληνικός λαός χρόνια τώρα ψηφίζει και αποφασίζει με λάθος εγκέφαλο .
Ένας ακόμα άνθρωπος στην λίστα που άρχισε πριν 2 χρόνια να δημιουργείται και τελειωμό δεν έχει .Μια λίστα η οποία θα είναι η μόνη με πολλά ψηφία ..
Και ακόμα είναι στην βουλή, ακόμα έχουν το θράσος να μιλάνε για δημοκρατία χωρίς τον δήμο όμως , αφού με μαθηματική ακρίβεια και ευλαβική συνέπεια στους άρχοντες που υπηρετούν τον στέλνουν στην άλλη ζωή.
Το επόμενο βήμα θα είναι οι επιθέσεις αυτοκτονίας και εκεί όλα θα είναι ρευστά και υποθετικά.
Η ρήση που λέει την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανείς θα εφαρμοστεί σύντομα. Οι φίλοι σας και συνένοχοι στο έγκλημα που διατελέστηκε και ακόμα εις  βάρος όχι απλά ενός λαού αλλά του Ελληνικού λαού θα ξεπληρωθεί με αίμα.
Επί του παρόντος είναι το δικό μας , ίσως  γιατί εμείς δεν απωλέσαμε την συνείδηση που εσείς διαγράψατε ως μίασμα.
Μας ενταφιάσατε μαζί με το σπιράλ του θανάτου. Θα έρθει σύντομα όμως η ώρα που θα σας αποτεφρώσουν και θεωρητικά και πρακτικά όλα αυτά τα απομεινάρια του λαού που ακόμα και σήμερα σκύβει και υπομένει και δεν μιλάει και δεν αντιδρά….
Ο παππούς αυτός και πατέρας ενός ανθρώπου αυτοκτόνησε γιατί η κυβέρνηση νυν παπαδήμιου τέως τσολάκογλου αποφάσισε ότι πρέπει να τρώει από τα σκουπίδια και να μην έχει το δικαίωμα να ζει αξιοπρεπώς. . Αν το παιδί του ή το εγγόνι του με ένα όπλο γαζώσει από σφαίρες όποιον θεωρήσει υπεύθυνο για το χαμό του δικού του ανθρώπου:


 Θα μπει στην φυλακή για την δολοφονία ενός ερπετοειδούς που σαν νυχτερίδα τρέφεται από το αίμα ενός καθ όλα αξιοπρεπούς λαού;

Θα θεωρηθεί ότι δολοφονείται η δημοκρατία με αυτή την απευκταία πράξη ; ή δικαιοσύνη μέσω αυτοδικίας ; 
Θα έχουν βγει όλοι  οι αριστεροτσιριζοπασοκοαντιμνημονιδημοκράτες να φωνάζουν για τους άλλους ότι φταίνε, καθ ότι πάντα οι άλλοι φταίνε, πάντα οι άλλοι.
Θα έλεγα ότι τους αξίζει ο θάνατος αλλά και αυτός μου φαίνεται λίγος.
ΘΑ ήθελα να πω βασανιστήρια αλλά δεν έχω φαντασία τόσο μεγάλη στο πια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να νιώσουν οι συγγενείς και φίλοι όσων αυτοκτόνησαν και όσων θα αυτοκτονήσουν (διότι μη φανταστείτε ότι θα σταματήσει εδώ , τώρα άρχισε  ).
Μόνο αν τους δω στα φέρετρα που μας ετοίμασαν μέσα λιωμένους και καμένους διαπομπευμένους και χωρίς ρούχα και λεφτά να πετάγονται σε κυνοτάφια (ΣΩΣΤΆ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ίσως νιώσω ότι μπορεί και να υπάρξει άσπρη μέρα.

Ας ξυπνήσουμε πια και ας ψηφίσουμε όλους όσους δεν ζήτησαν την ψήφο μας
Όσοι δεν είναι στην βουλή
Ή στην χειρότερη
Πολλούς μικρούς για να μη μπορεί κανείς μόνος του να έχει αυτοδυναμία.

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …. ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: