Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η προδοσία και η υποδούλωση της Ελλάδος

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:
1. Ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της Χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.
0 Καλλικράτης Θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι.

Πως Θα εξελιχθούν τα γεγονότα:
Από τις δεκατρείς περιφέρειες του Καλλικράτη, τρεις...


.. τουλάχιστον θα αυτονομηθούν από το ελληνικό κράτος και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη μορφή συνομοσπονδίας ή κάτι παρόμοιο, η Θράκη με την Τουρκία, η Μακεδονία με τα Σκόπια και η 'Ήπειρος με την Αλβανία. Αυτό θα γίνει με τις αρμοδιότητες που θα δοθούν στους 13 αιρετούς περιφερειάρχες και τους 7 δοτούς τους ινστρούχτορες από την κυβέρνηση. Πως Θα γίνει πρακτικά? Με δημοψηφίσματα στα οποία Θα ψηφίζουν οι μετανάστες που Θα συγκεντρώνονται ανάλογα στην κάθε περιφέρεια. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα έχει προσκολληθεί στο άρμα της Αμερικής που για την ώρα έχει βάλει κάτω από την κηδεμονία της το Κόσσοβο την Βοσνία, τα Σκόπια και τελικά τη Μακεδονία με τη συνένωση που επίκειται σύμφωνα με τα σχέδια που απεργάζονται.
Βεβαίως τα σχέδια αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες. Η κυριότερη από αυτές είναι η αποβολή της Ελλάδας από την ΕΕ. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια εσωτερική αναστάτωση-επανάσταση του λαού που θα γίνει είτε αυθόρμητα εφόσον συνεχώς θα πιέζεται οικονομικά ή ακόμα και με προβοκάτσια από τις ορδές του Σόρος ή των άλλων πρακτόρων σχετικών συμφερόντων που έχουν οργανωθεί ήδη μέσα στη χώρα. Που είναι η ΕΕ; Η Γερμανία μόλις προχθές κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των κερδοσκόπων.
Η Αμερική έχει βάλει τα παπαγαλάκια της να φωνάζουν δήθεν υπέρ των Ελλήνων και το τι τραβάνε οι Έλληνες με το ΔΝΤ και τα μέτρα, προτείνοντας όλοι, μα όλοι, με μια φωνή, Έλληνες επαναστατήστε. Εάν η Αμερική καταφέρει να κάνει τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει κερδίζει διπλά. Δίνει ένα γερό χτύπημα στο ευρώ και προετοιμάζει την οριστική κατάρρευση της ΟΝΕ και τελικά της ΕΕ. Δεύτερον, κερδίζει την έξοδό της στο Αιγαίο με τη συνένωση της μακεδονικής περιφέρειας με τα Σκόπια. Όλα αυτά θα γίνουν με τη συνδρομή της Τουρκίας που θα επιτηρεί και θα διαφεντεύει τις συνομοσπονδίες των Βαλκανίων. Σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις από ξένους επιχειρηματίες για να φαίνεται ότι ήταν καλή η συνένωση και σιγά-σιγά ο πλούτος της χώρας, υπέδαφος και πετρέλαια που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανήκουν πλέον στους 'Έλληνες. Αντίθετα μέχρι να γίνει η έκρηξη-εσωτερική επανάσταση δεν θα υπάρξει καμία επένδυση στην Ελλάδα, κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν θα κινείται και σε οτιδήποτε προτείνεται σαν ανάπτυξη θα μπαίνουν εμπόδια και καθυστερήσεις. 0 στόχος Θα είναι να οδηγηθεί η Ελλάδα στην πλήρη εξαθλίωση και υποταγή.
Η ΕΕ τελευταία αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι της Αμερικής και σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να λάβει κάποια μέτρα. Εάν όμως οι κυβερνήσεις μας θέλουν τη λύση της Αμερικής -οικονομική εξαθλίωση και βαλκανιοποίηση, δεν θα μπορέσουν να κάνουν απολύτως τίποτα μια και η Ελλάδα θα σπρώχνεται συνεχώς σε όλο και απεχθέστερο δανεισμό έως την τελική στάση πληρωμών και την πτώχευση.
Τι μπορεί να συμβεί τότε με όλους αυτούς τους μετανάστες που κανένας δεν θέλει να μετρήσει και που υπολογίζονται σε τρία τουλάχιστον εκατομμύρια;
Δεν θα σκοτώνουν ο ένας Έλληνας τον άλλον μετανάστη προκειμένου να επιβιώσουν; Και εάν δεν σκοτώνουν αυθόρμητα θα είναι δύσκολο σε ένα διαλυμένο κράτος να γίνει η μεγάλη προβοκάτσια; Όπου ένα τζιπ θα περνάει και Θα σκοτώνει αδιακρίτως μετανάστες και 'Έλληνες και αυτή η ενέργεια θα αποδίδεται σε ακραία στοιχεία;
Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια διελκυστίνδα όπου οι δυνάμεις της ΕΕ θα προσπαθούν να συγκρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ ενώ η Αμερική με όλα τα μέσα που διαθέτει θα προσπαθεί να αποσπάσει την Ελλάδα από αυτήν. Τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έλθει όταν οι Παπανδρεϊκοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους; Διότι είναι σίγουρο ότι μόλις ολοκληρώσουν το έργο τους με τον Καλλικράτη δεν θα μπορούν πια να μείνουν στην εξουσία. Τι θα κάνει τότε ο λαός; Θα ακολουθήσει την Παπαρήγα και τον Τσίπρα για να υλοποιήσουν τα σενάρια των ΗΠΑ ή θα αναδειχθεί κάποιος νέος ηγέτης μέσα από τα συντρίμμια που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες;

Οι λεπτομερείς αιτιολογήσεις των παραπάνω συμπερασμάτων
Η ιθαγένεια θα αναμείξει τους πληθυσμούς και έτσι θα συρρικνωθεί ο αμιγώς ελληνικός πληθυσμός. Συγχρόνως θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Καλλικράτη και θα εξηγήσουμε γιατί. Για την απόφαση αυτή προβάλλονται βέβαια διάφορα λογικοφανή επιχειρήματα για να συσκοτισθεί ο πραγματικός στόχος.

Στην σκόπιμη και προσχεδιασμένη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας συνηγορούν τα εξής γεγονότα:
Με την προηγούμενη κυβέρνηση μπορούσαμε να δανειστούμε με επιτόκιο κάτω από 3. Μόλις έλαβε την εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου διακήρυξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξαπατούσε τους ευρωπαίους συμμάχους μας στην ΟΝΕ δηλώνοντας μικρότερο χρέος από το πραγματικό; Προκλήθηκε τέτοιος παγκόσμιος σάλος που ούτε να τον ονειρευτούν δεν μπορούσαν τα κοράκια που παραμόνευαν για να ανεβάσουν τα spreads και να κατακρημνίσουν την αξιοπιστία της Ελλάδας. Έγιναν τόσο άγαρμπες κινήσεις από μέρους της κυβέρνησης που μόνο μαθητευόμενοι μάγοι μπορούσαν να τους ξεπεράσουν. Τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς και παρ' όλο που υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, όπως δανεισμός από την Κίνα με 3, δανεισμός από Ρωσία με 4,75 ακόμα και από το ΔΝΤ με 3,5, εμείς προτιμήσαμε να δανειστούμε από τα κοράκια με 6 και πάνω. Διαλαλώντας συγχρόνως ότι μας εκμεταλλεύονται.
Πως έγινε το μεγάλο κόλπο; Δυστυχώς με τη συνενοχή και τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος, της Κυβέρνησης και της Goldman sacs. Η Τράπεζα της Ελλάδος ξαφνικά και στα μουλωχτά ανέβασε τα Τ2 σε Τ10 -από δύο ημέρες σε δέκα- και οι λεγόμενοι σορτάκηδες οργίασαν, άρχισαν να πουλάνε και να αγοράζουν αέρα χωρίς να πληρώνουν επί μέρες, έτσι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν παιχνίδι στην αγορά και να κερδίσουν δισεκατομμύρια με το ανεβοκατέβασμα της τιμής των ομολόγων. Γιατί ο εισαγγελέας δεν έψαξε να βρει ποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το κόλπο? Η ουσία είναι ότι η χώρα θα μπορούσε να μην είχε φορτωθεί με τόσο μεγάλο χρέος σε τόσο μικρό διάστημα, κατά το οποίο σχεδόν όλοι τα είχαν χαμένα με τις τόσο ραγδαίες εξελίξεις.

'Έπρεπε όμως να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα
Η κυβέρνηση βιάζεται υπερβολικά, παρ' ότι βρίσκεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να ξοδέψει 4,5 δις για να περάσει το σχέδιο Καλλικράτης και να εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί και εμπνευστές του όπως η Κ. Τζάκρη και μάλιστα με περισσή αναίδεια ότι δεν θα θίξει οικονομικά κανέναν από αυτούς που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις. Εφόσον δεν Θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων τι θα κερδίσουμε με την εφαρμογή του και μάλιστα μέσα σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση? Δηλαδή όχι μόνο δεν θα εξοικονομηθούν χρήματα αλλά θα αυξηθούν οι δαπάνες και μάλιστα για υψηλόβαθμα στελέχη που θα κοστίσουν ο Θεός μόνο ξέρει πόσα.
Η κυβέρνηση βιάστηκε υπερβολικά να δώσει την ιθαγένεια σε μετανάστες την ώρα που φεύγουν με εμβάσματα προς τις χώρες τους δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Επίσης η κυβέρνηση βιάστηκε να εκθέσει τη χώρα διεθνώς δημοσιοποιώντας τις λαμογιές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μειώνοντας την αξιοπιστία της χώρας και ανεβάζοντας τα επιτόκια δανεισμού από 3.8 που ήταν πριν τις εκλογές σε 7, επιβαρύνοντας έτσι τις επόμενες γενιές με ένα δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος και με συνέπειες που μπορεί να είναι τραγικές για την Ελλάδα.

Γιατί δεν θέλουν να κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;
Αυτοί οι τρεις άξονες εθνικής σημασίας, που αναφέρθηκαν παραπάνω, σπρώχνονται με απίστευτη ταχύτητα στην τελική τους ευθεία, χωρίς καν συζήτηση για δημοψήφισμα.
Σε αντιπαράθεση με αυτές τις βιαστικές κινήσεις -εξαιρετικά αρνητικές για τους 'Έλληνες η κυβέρνηση καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για θέματα που θα ανακούφιζαν την οικονομία, καθυστερεί μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων που θα έπρεπε να είναι στην άμεση προτεραιότητα της και όχι μόνο δεν προωθούνται οι επενδύσεις αλλά εξακολουθούν να μπλοκάρονται εξαιτίας ενός αναποτελεσματικού και γραφειοκρατικού κράτους που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Από την άλλη δεν βάζουν φρένο στην παροχή εκατομμυρίων ευρώ προς τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν και αυτές τροχοπέδη -ανάλογα με τις επιδιώξεις τους- σε αποφάσεις που θα ανακούφιζαν την οικονομία. Καθυστερούν να ανοίξουν το πόθεν έσχες των πολιτικών και όλων αυτών των φορέων που διασπάθισαν το κρατικό χρήμα όπως των εφοριακών, των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες και των υπαλλήλων της πολεοδομίας.




  • Ησυχία, η πατρίδα κοιμάται!!!
  • Και στο νότο και στον βορά οι Τούρκοι, κατά το… "και από μπρος και από πίσω"!
  • Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης
  • Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό
  • Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί


Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου.


..... και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (με το ψεύτικο βιογραφικό) Δρούτσας αδιαφορούν παντελώς για την χώρα. Πειθήνια όργανα συμφερόντων δεν νοιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα. Μηδενική αντίδραση προς την πλευρά των Τούρκων που όσο βρίσκουν χώρο …σπρώχνουν, κατά το οθωμανικό δίκαιο.
Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν αν δεν βρουν αντίσταση και οι κοιμισμένοι (τον ύπνο του δικαίου εννοώ) πολιτικοί μας αδιαφορούν. Νέοι Νέρωνες που κάθονται και ηδονίζονται βλέποντας την Ελλάδα να συρρικνώνεται, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρούνται, τα πλούσια σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας να χαρίζονται σε συμφέροντα ξένα (ούτε καν τουρκικά).
Η πολιτική Παπανδρέου βασίστηκε σε 2 κύριους πυλώνες. Πρώτος, η οικονομική καταστροφή των νοικοκυριών για να ασχοληθούν οι πολίτες αποκλειστικά με θέματα επιβίωσης και να μην αντιδράσουν και το κυρίως πιάτο, τον πυλώνα Νο 2. Τα εθνικά θέματα. Βλέπετε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να περάσουν τέτοια πράγματα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάποιοι έκαναν. Οπότε χρειάστηκε στην Ελλάδα το “ βαρύ πυροβολικό” που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Πλήρως αποξενωμένος από την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς καμία αξία και εθνική ταυτότητα, που προσδιορίζει τον εαυτό του “ πολίτη του κόσμου”. Μία φιγούρα πολιτικού που θυμίζει περισσότερο κακομαθημένο νεαρό που κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά για την οποία δεν ίδρωσε και δεν την πόνεσε ποτέ, γι’ αυτό αδιαφορεί κι αν την χάσει. Μην μου πει κανείς ότι πιστεύει πως θα στενοχωρηθεί αν χαθούν Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρος κατά την διάρκεια της θητείας του…
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία σιγοντάρουν και καθοδηγούν την σκέψη των πολιτών εκεί που θέλουν, είτε υποβαθμίζοντας τα επιβλαβή θέματα για την κυβέρνηση, είτε τα προβάλλουν όπως θέλουν για να εξάρουν την κυβερνητική πολιτική. Σκεφτείτε να έκανε το 1% όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε να έβαζαν βόμβα σε νεοδημοκράτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.. Αν καίγονταν η Αττική (ότι έχει απομείνει), θα έλεγαν ποτέ οι ρεπόρτερ για τον άψογο συντονισμό της Πυροσβεστικής, ή θα είχαν πέσει πάνω τους να τους κατασπαράξουν; Αυτή την ασυλία παρέχουν τα μέσα που έχουν μετατραπεί στα κύρια όργανα της Νέας Τάξης που προωθείται. Αν σηκώνονταν ο Γκαίμπελς απ’τον τάφο κι έβλεπε την σημερινή κατάσταση θα τρόμαζε!
Παράλληλα με το οικονομικό σοκ και την ισοπέδωση της ήδη προβληματικής ελληνικής ανάπτυξης έχουμε το δεύτερο σκέλος της πολιτικής της κυβέρνησης. Ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο στις μεγάλες πολυεθνικές χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες, κυπριοποίηση της Θράκης, ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και δημιουργία ενός κράτους “ πάτημα” των Αμερικανών στα Βαλκάνια, και χάρισμα της Ηπείρου στην Αλβανία με μία τεχνητή κατάσταση τύπου Κόσοβο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εμφάνιση του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) στα πρότυπα του γνωστού UCK.
Στόχος της πολιτικής πλέον είναι ξεκάθαρος. Να εξυπηρετηθοὐν τα συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν ως σκοπό να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Άλλωστε ο ίδος ο Παπανδρέου το δήλωσε εξ αρχής. “Δεν με νοιάζει να επανεκλεγώ, αλλά να κάνω αυτά που πρέπει”. Ίσως τότε κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσε κάποια σκληρά μέτρα για τη εξυγείανση της οικονομίας. Τώρα όμως φαίνεται η πραγματική διάσταση των δηλώσεων αυτών. Πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μάλιστα όλα μαζί γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό. “ Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε” φαίνεται πως είναι το σχέδιό τους.
Να μην τρέφουμε αυταπάτες. Τα μέλη του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης αδιαφορούν πλήρως για το αν υπάρχει Ελλάδα αύριο, και φυσικά (οι πασοκοι άρχισαν να το καταλαβαίνουν και τρέμουν) αδιαφορούν για το αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, κεντροαριστερά ή σοσιαλισμός, είτε στην Ελλάδα, είτε σε διεθνές επίπεδο. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φραγμούς κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την πορεία της ανθρωπότητας.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι όταν φύγει, γιατί σίγουρα θα φύγει κυνηγημένη, να έχει φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Πιστεύουν όπως και ο Σημίτης κάποτε, ότι τα νέα αφεντικά δεν θα ξεχάσουν τις υπηρεσίες τους και στην Νἐα Παγκόσμια κατάσταση αυτοί θα είναι βολεμένοι.
ΔΕΝ πρέπει να προλάβουν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο!
ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψει ο λαός.
Αντισταθείτε Έλληνες!
Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό.


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: