Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ



 Ερπετά του χειρίστου είδους  , που από το πολύ σούρσιμο στο γεμάτο λάσπες έδαφος έχουν παραμορφωθεί σε βαθμό να φαίνονται τα σωθικά τους, προσπαθούν να αποτελειώσουν ότι ξεκίνησαν οι συγγενείς τους πριν μερικές δεκαετίες .
Σχεδίασαν στο χαρτί την δολοφονία μας , βάζοντας μας στην ζώνη του Ευρώ  όταν όλοι έτρεχαν περήφανοι με τα σημαιάκια να χειροκροτήσουν την γεμάτη κουμπότρυπες επιλογή του κινέζου αυτοκράτορα  Ση_ Μι_Τινγκ τις δυναστείας των ΟτιΦαωΣτοΣεντουκ.
Κατόπιν τούτου η ιστορία συνεχίζεται με την αθρόα συλλογή πληθώρας Τσου-Λι , Φου_λι, Κου-λι σε μαγαζιά τύπου Υπουρ_Γι  για μαζέψουν τα χαλιά ,τα κιλίμια και ότι άλλο σε κειμήλιο υπήρχε ώστε να υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία για την βαρυχειμωνιά.
Ο λαός αμέριμνος σαν τα κατσικάκια της Little Βo Bip έτρεχε δεξιά ,αριστερά, στο κέντρο τρώγοντας λίγο από πράσινες μικρές μολόχες ή κόκκινες ή μπλε με άσπρους και κίτρινους κόκκους . Ενίοτε τους έπιανε μια δυσεντερία που κατέληγε σε καψίματα και σπασίματα βιτρινών, ώστε να μπορέσει το παχύ έντερο να λειτουργήσει..
Τότε οι μεγάλοι  ΣουΓκαιμωΤοΜαγαζακι με ή άνευ χαρτοφυλακίου αποφάσισαν να μας δώσουν κοτόσουπα ώστε να ηρεμίσει το έντερο και κατόπιν τούτου και οι αντιδράσεις …
Έτσι ο σχεδιασμός έγινε προγραμματισμός τότε εμφανίστηκαν τα γνωστά ευαγή ιδρύματα και ο Μελλοντικός ΙsNogood που θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη στην μικρή αποικία των λαών της γνωστής χώρας με την επωνυμία ΣυγκάικαστοΚολωνάκι λέγοντας :
Μην αγχώνεστε κιλίμια, κουβέρτες, χαλιά ,υπάρχουν όλοι θα πάρετε…. Έτσι λοιπόν, οι διάφοροι Τσου-Λι ,Φου-Λι, Κου_Λι, ηρέμησαν και κοιμήθηκαν μερικά χρόνια ακόμα μέχρι που ο IsNoGood πήρε το θρόνο αφού τάισε το χαλίφη με πολλά παιχνίδια και κοψίδια και απειλές και γαλιφιές .Τότε είδε με απορία ότι τα χαλιά και τα κιλίμια τα πήραν οι γύφτοι ,τα έκλεψαν και τα ρήμαξαν και επειδή έπρεπε κάποιος να φταίει έφταιγε ο υπάλληλος που είχε διοριστεί από την πίσω πόρτα του Υπουρ_Γι μιας και η μπροστινή ήταν χαλασμένη .
Μονομιάς όλοι οι Κο_Λι κρύωσαν και αποφάσισαν ότι τα χαλιά  χωρίς όμως τα διαδραματισμένα και νομοθετημένα χάλια που είχε η κάθε Κου_Λι  στο σπίτι της, ανήκαν Στo ΣυγκάικαΣτoΚολωνάκι κατά κόσμο ΣυγκΣτηΚα .
Έτσι όρμησαν να τα πάρουν, με δόλο ,πονηρία και φαντασία. Οι διάφορες Κου_Λι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας σαν τα Νεφελιμ άρχισαν να τρέχουν δεξιά και αριστερά πάνω , κάτω και άνω ,κάτω φωνάζοντας επανάσταση .
Το κακό είναι ότι από την πολύ φωνή το άκουσαν και οι Μπανιστιρμπουταν του εξωτερικού και αποφάσισαν ότι θα πρέπει να κάνουν τις Κου_Λι σε Τσου_Λι οπότε θα βγάλουν περισσότερα λεφτά  με λιγότερο κόπο. Διότι τελικά δεν θέλει η Πουταν_Λι ως αποικία κόπο αλλά τρόπο, διότι δεν φτάνει που τα κάνανε Μου_Νλι θέλαν αντί να αλλάξουν τις  Πουταν_Λι να αλλάξουν του Μπουρδε_Λι .
Γι αυτό σύντροφοι και συντρόφισσες του πρώην πράσινου ,μπλε ,κόκκινου κίτρινου ,ήλιου που έγιναν όλα αυτά στο πλύσιμο ένα χρώμα Μπουρδε_Λι συντονιστείτε και συνειδητοποιήστε ότι η Επανάσταση θέλει τρόπο και όχι γιούρια . Θέλει σιωπή.
Θέλει οργάνωση με μια ηχηρή σιωπή που θα ακουστεί σε υψηλούς τόνους τόσο δυνατούς και απότομους που δεν θα σπάσει τύμπανα αλλά κόκκαλα .Τα δε τύμπανα που θα σπάσει είναι αυτά που τα έχουν όλοι οι Κου_Λι και οι Κω_Λι κλειδαμπαρωμένα και θα σημάνουν την εξέγερση ….Μέχρι τότε όμως αγαπημένοι μου Κου_Λι , Τσου_Λι και Πολ_Λι οργανωθείτε μέσα στα κλουβιά σας και μη χρησιμοποιείται τους κώδικες που όλοι όσοι ήταν στην Οργανωση Ση_Μι_Τινγκ και ακόμα είναι γνωρίζουν.
Όσο για την Ελασ_Τιν θα έλεγα ότι θα πρέπει να κοιτάξει το πόπολο λίγο και να μη λειτουργεί σαν την μαϊμού στο δέντρο διότι ως γνωστόν η ιστορία τελειώνει με την μαϊμού στην κορυφή αλλά όσο πιο ψηλά η μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο βρωμερός κατακόκκινος και τρισάθλιος  (_|_) της .

Και εις άλλα με Υγεία το ως άνωθεν παραμυθάκι δεν έχει τέλος διότι μπορεί τα ΜπανιστιρΜπουταν του εξωτερικού να έχουν προδιαγράψει το τέλος της αποικίας αλλά ακόμα δεν μίλησαν οι Κου_Λι, Φου_Λι , Τσου_Λι και :
‘’Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος’’
Φοβού τον απελπισμένο και πεινασμένο …..Σας το λέει μία Κου_Λι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: