Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ - YOU HAVE THE RIGHT TO REMAIN STUPID



Κάγκελα κάγκελα κάγκελα παντού και αν δεν υπήρχαν κάγκελα θα κάναμε το ντου!!!!
Έτσι ο κυρίαρχος λαός (τώρα σε τι ακριβώς είμαστε κυρίαρχοι ούτε εμείς ξέρουμε καθώς μας έφυγε το κυρι- και μας έμεινε το αρχοι ) αποφασίζει για το μέλλον του.
Ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις τον ίδιο που σε κλέβει να αλλάζει στολή και να γίνεται αστυνομικός ενώ ταυτόχρονα εσένα που σου έχει βγει το λαρύγγι από την τσιρίδα να μπορείς να πεις μόνο μμιμιμιμιμι και να σε βάζουν φυλακή …
Επειδή δε έχεις χάσει την μοναδικότητα σου σαν άτομο όλοι όσοι σε ακολουθούν πίσω από τα κάγκελα έχουν την ίδια φάτσα με σένα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να αναγνωρίσεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. 


Οι δε χουντικοδημοκρατικοδικτατορικοί δεσμοφύλακες με την όμορφη στολή και το σετ μαχαιροπίρουνα στα πλάγια να σου λένε :
You have the right to remain stupid.
Ως εκ τούτου αρχίζω να αναθεωρώ την άποψη ότι τα Muppet έγιναν για να μας διασκεδάζουν και τείνω να πιστέψω ότι μάλλον εμείς εφευρεθήκαμε για να διασκεδάζουμε τα muppet Μιας και μόνο για μάπες είμαστε .
Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει χωρίς έννομη τάξη δεν μπορεί να πάει ένα κράτος μπροστά γι αυτό και πιστεύω οι βολευτές μας ανέτρεψαν το Σύνταγμα και το αντέστρεψαν έτσι ώστε να νομιμοποιείται η παρανομία και να θεωρείται παρανομία η νομιμότητα. Με αποτέλεσμα να θεωρηθεί διαχρονικό το κάτωθι βιντεάκι .


Αρα αγαπητοί συνΕλληνες σαν καλοί πατριώτες έχετε τις κάτωθι  επιλογές :

1.       Αφού θα γίνει στάση πληρωμών και θα χρεοκοπήσουμε ας σταματήσουμε να πληρώνουμε από τώρα μήπως και μείνει τίποτα για να πάρουμε αλεύρι να φάμε
2.       Να χρωστάτε εκατομμύρια αντί για κατοστάρικα αφού όποιος χρωστάει πολλά ποτέ δεν πληρώνει και ποτέ δεν μπαίνει στην φυλακή εκτός αν θελήσει να αλλάξει περιβάλλον ή να ξεφύγει από την κρεβατομουρμούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: