Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ


Οι στόχοι των ιλλουμινάτι!!!......
1) Η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης – μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ενός νομισματικού συστήματος κάτω από τις δικές τους κατευθύνσεις.
2) Η καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.
3) Η ενοποίηση όλων των Ιουδαιογενών θρησκειών σε μια.
4) Η χειραγώγηση κάθε ανθρώπου μέσω της....

πλύσης εγκεφάλου του νου, κάτι που ο Σμπίγκνιου Μπρεζίνσκι ονόμασε Τεχνοτρονικήπου θα δημιουργήσει ανθρώπινα ρομπότ και ένα σύστημα τρόμου που θα έκανε την τρομοκρατία του Μπολσεβίκου Φέλιξ Ντερζίνσκι να μοιάζει παιδική χαρά.-**…
5) Η πλήρης αποβιομηχάνιση, δηλαδή η επιβολή αυτού που ονομάζουν (Μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης). Εξαίρεση αποτελούν οι υπολογιστές και οι βιομηχανίες υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες που θα συνεχίσουν να λειτουργούν θα μετακομίσουν σε χώρες όπως η Κίνα, το Μεξικό, η Μαλαισία, όπου υπήρχε άφθονη εργασία σκλάβων. Για το λόγο αυτόν δημιουργήθηκε στα 1973 η NAFTA ( Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρου Εμπορίου). Οι άνεργοι θα οδηγηθούν στα ναρκωτικά ή θα εξοντωθούν σύμφωνα με το σχέδιο Global 2000.
6) Η ενθάρρυνση και η νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών και η παρουσίαση της πορνογραφίας ως μορφή τέχνης που θα επιβληθεί σε βαθμό ώστε να μοιάζει κάτι συνηθισμένο.
7) Η εξόντωση του πληθυσμού των μεγάλων πόλεων όπως ακριβώς εφαρμόστηκε από το καθεστώς του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως το σχέδιο γενοκτονίας που εφάρμοσε ο Πωλ Ποτ εκπονήθηκε στις ΗΠΑ από ένα ερευνητικό ίδρυμα της Λέσχης της Ρώμης και η επίβλεψή του ανατέθηκε στον Τόμας Έντερς, έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Αμερικανικής κυβέρνησης. Είναι επίσης ενδιαφέρον πως συζητείται η επιστροφή των εγκληματιών του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη.
8) Η καταπίεση κάθε επιστημονικής εξέλιξης από εκείνες που είναι επωφελείς στους Ιλλουμινάτι. Κύριος στόχος είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς. Μισούν τα πειράματα σύντηξης γι’ αυτό και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τους τα γελοιοποιούν. Η σύντηξη καταστρέφει την θεωρία των Ιλλουμινάτι περί (περιορισμένων φυσικών πηγών ενέργειας).
9) Η πρόκληση μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες και με την λιμοκτονία και τις ασθένειες στον Τρίτο Κόσμο, του θανάτου τριών Δισεκατομμυρίων ανθρώπων έως το έτος 2050. Τους ανθρώπους αυτούς ονομάζουν (άχρηστα στόματα). Η επιτροπή των 300 ( Ιλλουμινάτι) ανέθεσε στον Σάιρους Βανς να γράψει μια αναφορά που θα περιέγραφε την μέθοδο εφαρμογής της γενοκτονίας αυτής. Η αναφορά αυτή ονομάστηκε ( Global 2000 Report). Σύμφωνα με την αναφορά αυτή οι ΗΠΑ θα μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά Εκατό Εκατομμύρια έως το 2050.
10) Η αποδυνάμωση του κοινωνικού ιστού της χώρας και η εξαθλίωση της εργατικής τάξης μέσω της ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Οι Νέοι θα οδηγηθούν στο αλκοόλ και τα Ναρκωτικά με αποτέλεσμα να καταστραφεί η οικογένεια. Η επιτροπή ανέθεσε στο Ινστιτούτο Τάβιστοκ να προετοιμάσει ένα σχέδιο ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Το Τάβιστοκ ανέθεσε στον καθηγητή Γουίλις Χάρμον την εργασία αυτή που έγινε γνωστή ως ( Η Συνωμοσία του Υδροχόου).
11) Η αποτροπή των πολιτών να αποφασίζουν για το πεπρωμένο τους με την μέθοδο των κατασκευασμένων ΚΡΙΣΕΩΝ και κατόπιν με τον ( Χειρισμό) των Κρίσεων αυτών. Αυτό θα οδηγήσει σε σύγχυση και θα εξουθενώσει τον πληθυσμό, (βλέπε τους Έλληνες σήμερα), με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην απάθεια. Τον έλεγχο των Κρίσεων αυτών θα τον αναλάβει η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Χειρισμού Κρίσεων ) η οποία υπάρχει από το 1980.
12) Η εισαγωγή μουσικής που έχει κύριο στόχο της την πλύση εγκεφάλου και που ξεκίνησε από τους Ρόλλινγκ Στόουνς, τους οποίους προώθησαν οι Ευρωπαίοι Μαύροι Ευγενείς και τους Μπιτλς που δημιούργησε το Τάβιστοκ.
13) Η προώθηση ακραίων χριστιανικών κινημάτων που ξεκίνησε από την Βρετανική εταιρία των Ανατολικών Ινδιών και θα οδηγήσει στην πλήρη διανοητική υποταγή των πολιτών, Χριστιανικής πίστεως.
14) Η διείσδυση πειραμάτων ελέγχου του νου, τα οποία δημιουργούν δολοφόνους. Ο Χομεϊνί δεν ήταν παρά μια δημιουργία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών . Επρόκειτο για μια πολύ προσεκτική διαδικασία και με την βοήθεια της Αμερικανικής κυβέρνησης τοποθετήθηκε ο Χομεϊνί στην εξουσία.
15) Η εξαγωγή απελευθερωτικών ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ η οποία ξεκίνησε με την ( Ιησουϊτική απελευθερωτική θεολογία) και οδήγησε στην κατάρρευση του καθεστώτος του Σομόζα στη Νικαράγουα και σήμερα καταστρέφει το Ελ Σαλβαδόρ μετά από 25 χρόνια (εμφυλίου) πολέμου. Η Κόστα Ρίκα και η Ονδούρα χτυπήθηκαν με επαναστατικές δραστηριότητες που υποκίνησαν οι Ιησουΐτες. Στο Ελ Σαλβαδόρ δραστηριοποιείται η Κομμουνιστική Αποστολή Μαίρη Κνολ. Πριν από μερικά χρόνια δολοφονήθηκαν τέσσερις Κομμουνιστές πράκτορες ανατροπής που εκεί παρουσιάζονταν ως καλόγριες. Ο τύπος των ΗΠΑ αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία που είχε γι’ αυτούς η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ. Η Αποστολή Μαίρη Κνολ λειτουργεί σε πολλές χώρες και παίζει κυρίαρχο ρόλο στην δημιουργία του Κομμουνισμού στη Ροδεσία, την Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική. Η ίδια τακτική με αυτή της Μαίρη Κνολ έχει δημιουργηθεί με τους Ισλαμιστές της Αλ Κάιντα. Βλέπε Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν, που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα, του οποίους κυνηγούσε λυσσαλέα να τους εξοντώσει ως τους δαιμονισμένους κακούς. Ναι! Οι κακοί σήμερα είναι φίλοι και πιθανόν και σύμμαχοι.
16) Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας και ένα συνολικό πολιτικό ΧΑΟΣ.
17) Η ενίσχυση ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων, το Παγκόσμιο Δικαστήριο, ώστε τα εθνικά ιδρύματα να είναι λιγότερο αποτελεσματικά.
18) Η οργάνωση μιας Παγκόσμιας Τρομοκρατικής Μηχανής που θα εξαναγκάζει τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ να διαπραγματεύονται με Τρομοκράτες. Αυτό ξεκίνησε όταν ο Μπετίνο Κράξι έπεισε την Ιταλική Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες που απήγαγαν τον Πρωθυπουργό Άλντο Μόρο και τον Στρατηγό Ντόζιερ. Λίγο πριν ο Χένρυ Κίσσιγκερ είχε απειλήσει τον Άλντο Μόρο πως θα γίνει ένα τρομακτικό παράδειγμα. Αργότερα ήρθε η σειρά του Αλή Μπούτο και του στρατηγού Ζία Ουλ Χακ.
19) Ο έλεγχος της εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της. Από τα 1982 ξεκίνησαν οι εργασίες για την Ελλάδα, και από το 1993 τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής είναι προφανή. Η καταστροφή θα ολοκληρωθεί όταν εφαρμοστεί στα δημοτικά και τα γυμνάσια η διδασκαλία της ΟΒΕ ( Outcome Based Education) η εκπαίδευση που βασίζεται στα αποτελέσματα.

πηγή    http://anti-ntp.blogspot.com


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ

1 σχόλιο:

Ρίκα Κ. είπε...

Μια «χαρά» περνάνε οι τύποι, κάνουν τα σχέδιά τους, μπροστά τους ο Φρέντυ Κρούγκερ μοιάζει με την Μητέρα Τερέζα, τα εφαρμόζουν, και όλα «καλά».

ΒΕΒΑΙΑ, έχουν πλέον κάποια προβληματάκια.

1.- Τους παίρνουμε χαμπάρι, άρα τα κορόιδα αρχίζουν να καταστρώνουν και τα ΔΙΚΑ τους /μας ΑΝΤΙ-σχέδια.
Και δεν αναφέρομαι σε ασύντακτες εξεγέρσεις, και θυμικο-κρατούμενες αντιδράσεις, αλλά σε αντίστοιχες πυραμιδικής δομής σιωπηλές οργανώσεις, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ στην μοχθηρία τους. Σε πολλές τέτοιες, που θα κινηθούν αθόρυβα στα παρασκήνια και θα αρχίσουν να αστράφτουν κάποια στιγμή τα χαστούκια στις σιχαμερές φάτσες τους, και δεν θα ξέρουν από πού τους ήρθαν. Πρώτοι στην χαστουκο-λίστα οι «δικοί» μας, πληρωμένοι με το ίδιο νόμισμα που μας πρόδωσαν, τους το οφείλουμε άλλωστε, τα δικά μας παράσιτα να έχουν την τιμητική τους.
Κυρίως, ή και παράλληλα, απειλούνται από μια ανθρωποκεντρική αφύπνιση που μπορεί να προκληθεί, και προκαλείται, από αυτήν την καταστροφή των δομών που ζούμε σήμερα. Από μια ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που θα καταστρέψει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τα σχέδια εγκαθίδρυσής της.

2.- Είχαν κατά νου ανθρώπους – ανθρωπάκια, υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι Άνθρωποι. Εκείνοι που ξεπετάγονται σε τέτοιες εποχές, εκείνοι που στα ήρεμα νερά δεν φαίνονται, αλλά ξεπετάγονται πάντα μέσα από τα κύμματα και τους κεραυνούς. Αλλιώς δεν γίνεται, η καταστροφή είναι πάντα ο διαυγέστερος καθρέφτης και η μήτρα των ηρώων, φανερών και αφανών.

3.- Ξεχνούν ότι ο μεγάλος αγαπημένος τους, ο φυσικός θάνατος, είναι και δική τους κατάληξη. Όσους από εμάς και να θυσιάσουν, κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά τους. Και στο μετά, μάλλον δεν θα κατοικούμε στο ίδιο «σπίτι».

4.- Απειλούνται πραγματικά από την Ελεύθερη Σκέψη και Διανόηση, και την ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, διαφορετικά δεν θα είχαν λυσσάξει με τα ατελείωτα πειράματα ελέγχου του νου, πλύσης εγκεφάλου, τα subliminals, τα ούλτρα, τις αγκινάρες και τα λοιπά θανατηφόρα μαγειρικά κολπάκια τους, αποτέλεσμα της απελπισίας και του ΦΟΒΟΥ τους. Δεν είναι μόνο ο Hannibal Lecter που είχε αδυναμία στα εγκεφαλικά μεζεδάκια, είναι και όλοι εκείνοι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ο πλανήτης τους ανήκει. Νομίζουν.

5.- Απευθύνονται, ναι μεν στον μέσο άνθρωπο όπως τον έπλασαν και εκπαίδευσαν, στην υλική διάσταση της σκέψης του, ΞΕΧΝΟΥΝ όμως το πνευματικό μέρος, αυτό που είναι η πηγή κάθε ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ, ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ πράξης που στολίζει την Ιστορία, αυτές που θυμόμαστε και τιμούμε όλοι, αυτές που οφείλουμε να κάνουμε ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και θα έρθει μια μέρα που θα τελειώνουμε με όλους αυτούς τους διεστραμμένους, που κάνουν σχέδια πάνω στο κεφάλι μας, αντί να φροντίσουν να ξεπεράσουν τα ατελείωτα συμπλέγματά τους, από όπου κι αν εκπορεύονται, και όποια κι αν είναι η πραγματική τους φύση. Πολλοί από εμάς θα χαθούν, με τον α ή β τρόπο, σ’ αυτήν την ανέντιμη μάχη, ήδη χάνονται, σημασία έχει να πέσουν και οι σκοτεινοί, να γκρεμοτσακιστούν με πάταγο !

Αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία να τους ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, με όποιον τρόπο, αντί να σκεφτόμαστε, να συζητάμε και να ονειρευόμαστε. Να σκεφτόμαστε, να αναλύουμε, να συνδιαλεγόμαστε και πάλι να σκεφτόμαστε, κλπ, την στιγμή που η Ζωή μας είναι στο πιάτο τους. Να έρθει η ώρα της ΟΡΘΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, πριν μας απενεργοποιήσουν και αποχαυνώσουν εντελώς.