Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ - ΘΑ ΘΑ ΘΑ.....ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΤΡΑΚΛΙΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΜΕ ΠΕΤΣΑ

Απλά για την ιστορία της παρέλασης που πέρασε και δεν ακούμπησε αυτό για το οποίο υπάρχει....Γιατί τελικά φάνηκε σε μεγάλο βαθμό ποιοι είμαστε και τι είμαστε ......



Από μικρή με έμαθαν ότι η αστυνομία είναι για να ‘’φυλάει’’ τους πολίτες . Τους νομοταγείς πολίτες, αυτούς που θεωρούνται φιλήσυχοι, δεν ενοχλούν και απλά ασκούν τα δικαιώματα τους, όπως ορίζει το σύνταγμα της Ελλάδος .
Αυτό το καθόλα κουρελόχαρτο, με την σημερινή αξία που του έχουν αποδώσει, οι κατά τα άλλα ηγέτες που μας έσωσαν σαν κράτος, ξεχνώντας να μας ενημερώσουν ότι έσωσαν απλά το χώμα και σκότωσαν την ψυχή τον Έλληνα.
Παρ όλα αυτά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Πριν από 191 χρόνια μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς (κατά άλλους εύρυθμης λειτουργίας του κράτους ) αποφασίσαμε πάντα με την βοήθεια των ξένων (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη) να επαναστατήσουμε. Το χώμα βάφτηκε κόκκινο και οικογένειες χωριά πόλεις ξεκληρίστηκαν. Η μέρα αυτή τόσα χρόνια εορτάζεται προς τιμή των πεσόντων , γνωστών και αγνώστων επωνύμων και ανωνύμων .Η παρουσία σύσσωμου του έθνους γίνεται για να αποδώσουν φόρο τιμής στο αίμα, στην ψυχή και στην θέληση, αυτών που σφαγιάστηκαν για να μπορούμε σήμερα εμείς να αναπνέουμε τον καθαρό (θέλει πολύ νερό πλέον) αέρα αυτού του έθνους. Ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε η αστυνομική δύναμη, υπο την έννοια και θέση που πάνε να της προσδώσουν για να φυλαχτεί η παρέλαση .Και να που σήμερα, βλέπουμε το απαράμιλλο, αυτοί οι οποίο ορκίστηκαν να φυλάττουν πίστη εις την πατρίδα, αυτοί που ορκίστηκαν να φυλάνε το σύνταγμα της Ελλάδος, να καλούνται να φυλάξουν αυτούς που καταπάτησαν το σύνταγμα, ξευτέλισαν την πατρίδα και σκότωσαν τον Έλληνα.
Για πια τιμή μιλάμε , που είναι η τιμή ; Κύριοι εε που ;
Ζητάτε από την αστυνομία να φυλάξει εσάς γιατί;
Αφού μας σώσατε τι φοβάστε ;
Αφού είστε σωτήρες .Τι φοβάστε ; Μήπως και σας ισιώσει η μάπα από γιαούρτι σακούλας με πέτσα; Ισα ίσα τζάμπα λίφτινγκ θα κάνετε και θα σας κοστίσει κάτι τις λιγότερο . Αν πάλι θέλετε βάλτε κουστουμάκι παλιό για να μη το πάτε καθαριστήριο.
Με πιο δικαίωμα ρε θα φυλάει εσάς η αστυνομία;
Από την τσέπη σας την πληρώνετε εεεε ;
Τιμή δεν έχετε , αξία καμία , το όνομα Έλληνας μόνο κατ επίφαση το φέρετε , το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μην έρθετε στην παρέλαση.
Το είπα και κάποτε άλλοτε, τον στρατό να κατεβάσετε το πλήθος δεν το σταματάτε αν αποφασίσει να σας λυντσάρει .Τι νομίζετε ότι θα μπορέσετε να κάνετε μια  νέα πλατεία Ταχρίρ .
Με πιο δικαίωμα εσείς που μου κλέψατε τα όνειρα , την ζωή , την ψυχή, τα λεφτά, την πατρίδα, την αξιοπρέπεια είστε εκτός φυλακής και φυλακίζεται εμένα ;
Ποιος σας είπε ότι είστε ο επί της γης θεός, που θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για να μπορείς να μετουσιώνεται σε Χίτλερ για το Καλό μου .


Η παρέλαση ήταν, είναι και θα είναι δική μας .
Η παρέλαση ήταν ,είναι, και θα είναι  μόνο δική μας .
Η παρέλαση είναι για τους Έλληνες, για την Ελλάδα και εσείς δεν είστε Έλληνες

Λυπάμαι γιατί οι απλοί αστυνομικοί θα κάνουν την δουλειά τους επειδή θα διαταχθούν από τους ανώτερους .Θα ήθελα να δω όμως αξιωματικούς με παντελόνια, να αρνηθούν αυτό που τους επιβάλλουν . Διότι ο στρατός, η αστυνομία είναι για τον Ελληνικό λαό και όχι για κάθε μαριονέτα που αλλάζει αμφίεση και παριστάνει τον σωτήρα.

Βέβαια ας μη ξεχνάμε ότι το Ελληνικό κράτος από συστάσεως ήταν αυτό με τις απίστευτες αντιθέσεις, Εφιάλτες και Ήρωες σε μεγάλο βαθμό και βάθος.

Περιμένω να δω αν η αστυνομία θα είναι Ελληνική και όχι τύποις Ελληνική .
Περιμένω να δω αν η Ελληνική αστυνομία θα σηκώσει τα χημικά πάλι στους Έλληνες γιατί δεν θέλουν να επιτρέψουν σε άτομα που πρόδωσαν τα όσια και τα ιερά να κάνουν παρωδία κάτι που ακόμα και σήμερα όλος ο κόσμος αναγνωρίζει σαν ηρωική πράξη.

Περιμένω αν δεν μπορείτε να πειτε όχι (το κατανοώ) παραιτηθείτε , αρρωστήστε ….

Η ΕΥΠ είναι για

  Την προστασία και προώθηση των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και εν γένει εθνικών στρατηγικών συμφερόντων της Χώρας.

Είμαστε εμείς απειλή για αυτό;

  Την πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που συνιστούν απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας του Ελληνικού Κράτους, καθώς και του εθνικού πλούτου της Χώρας.

Γιατί τότε επιστρατεύεστε για εμάς και όχι για αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο

  Στην πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων τρομοκρατικών οργανώσεων, καθώς και άλλων ομάδων οργανωμένου εγκλήματος.

Αν εμείς είμαστε εγκληματίες αυτοί που χωρίς ντροπή μιλάνε για την καταστρατήγηση της Εθνικής κυριαρχίας γιατί τους προστατεύεται;

Έχετε χάσει την αποστολή σας, σας το επέβαλλαν και αν ναι αντιδράστε η Ελλάδα είναι τα εκατομμύρια των απλών ελλήνων και όχι αυτοί που πουλάνε τα χώματα μας για να μας σώσουν..Μήπως έχω χάσει τα μυαλά μου;;

Τώρα θα μου πεις εδώ ανακατεύουν και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ..Καλώς κάνουν αλλά λαθεύουν στον στόχο διότι οι τρομο_κράτες είναι αυτοί που τρομο_κρατούν την πλειοψηφία και δεν είναι ο λαός, αλλά αυτοί που φυλάνε.... από τον φτωχοποιημένο Ελληνικό λαό .
Αυτόν που οι φωστήρες και σωτήρες τον έσυραν σαν σφουγγαρόπανο και τον έδειξαν με το ένα δάχτυλο παγκόσμια ως ανήθικο.

Που είναι όμως όλοι αυτοί όταν κάποιοι μίλησαν για μικρότερη εδαφική ακεραιότητα ;
Δεν είναι αυτοί τρομοκράτες ; 
Δεν είναι τρομοκράτες αυτοί που λένε την σημαία πανί;
Αυτοί που λένε ότι προτιμώ να πουλήσω μερικά στρέμματα γης για να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια;
Δεν είναι αυτοί που υπογράφουν αντισυνταγματικά μέτρα ;
Δεν είναι αυτοί που μας κατσικώθηκαν χωρίς εκλογές 


Θα περιμένω ……
Τελικά ποιοι είναι ποιοι ;
Μήπως ‘ ‘ γείτονες’’ και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια ;

Αυτό γιατί η παρέλαση δεν ήταν απλά μια βόλτα στο Σύνταγμα ήταν είναι και θα είναι μια Ιδέα, Μια Αξία, αλλά για όσους έχουν αξίες.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: