Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

‘’ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ‘’


Λίγη τσίπα ρε παιδιά!! Θα πεθάνουμε και εσείς στα παράθυρα, χωρίς κάγκελα, να μιλάτε εν τη απουσία μας !!. Όμως σιγά δεν είσαστε εσείς οι ασθενείς , δεν είναι η μάνα σας , ο πατέρας σας κάποιος δικός σας . Είναι οι άλλοι οι ξένοι .Ενα βλέμμα συμπονιας ένα κούνημα στο κεφάλι και η ζωή συνεχίζεται…Όπως κάποτε είπε και ο Χάρυ Κλύνν όλοι προσδοκούμε το καλύτερο , όλοι επιζητάμε το καλύτερο όλοι ευχόμαστε το καλύτερο όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο γι αυτό αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.


Τσακώνονται σαν τα κοκκόρια στα παράθυρα οι δημοσιογράφοι με τους καλεσμένους, οι καλεσμένοι με τους άλλους καλεσμένους, τα νεφελίμ με τα ελοχιμ και ο καιρος ελοχεύει. Και οι ασθενείς καταρρέουν . Δεν έχω γνώση και πληροφόρηση αλλά είμαι πεπεισμένη ότι σύντομα , αν δεν έχει γίνει ακόμα, θα θρηννούμε θύματα από την έλλειψη φαρμάκων , από την έλλειψη χρημάτων. Ενας χειμώνας του ’41 μέσα στο καλοκαίρι του 2012. Απώλεις λόγω πολέμου σε έναν ακύρηχτο πόλεμο για μια κυρηγμένη ειρήνη.

Και η ζωή συνεχίζεται.

Φωνάζουν λοιπόν όλα τα ufo στα παράθυρα και τα μπούφο στις τηλεοράσεις μπροστά κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας, αυτή τη σπίθα που φέγγει σε αυτά τα αγελαδίσια μάτια , περιμένοντας τι ; Ελα ντε τι;

Ο Θεός να βάλει το χέρι του …Και άντε και την φάγαμε αυτή την εβδομάδα …Παρασκευή , Δευτερα έναλλαξ σήμερα Πέμπτη. Ε θα λυθεί για κάποιες μέρες η απεργεία , κάποιοι ταλαιπωρημένοι θα πάρουν παράταση ζωής και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στα πέναλτυ. Αυτά που λένε θα πάει ποιος στο Euro group και στο Eco fin ή μήπως όλοι περιμένουμε το FIN …Αλήθεια ποιος θα γράψει τους τίτλους του τέλους;

Μια μικρογραφία του τι έπεται η ζωή με τα φάρμακα…..

Μια μικρογραφία της Ελλάδος που θα ζήσουμε….

Και να που θα βρουν την άκρη και θα σταματήσουν την απεργία λες και η ζωή και ο θάνατος είναι κληρονομικό δικαίωμα γι αυτούς μόνο να επιλέγουν.

Και θα έρθουν κάτι δημοκράτες και θα πουν : Καλά ρε τρισμέγιστη που μιλάς τι να κάνουν οι άνθρωποι αφού το κράτος τους χρωστάει να μη διεκδικήσουν ;;;;

Ναι να διεκδικήσουν και να φωνάξουν και να τα κάνουν όλα όσα πρέπει και διακινούνται αλλά με όριο και αίσθημα ευθύνης .Η τσίπα που λένε στο χωριό μου σημαίνει να βλέπω και την δική μου καμπούρα στο πρόβλημα . Να μπορώ να δω και το δικό μου μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση.

Η τσίπα λέει ότι όλοι μαζί θα σωθούμε ή όλοι μαζί θα πέσουμε .

Αλλά τι λέω τώρα... Που την πουλάνε , ποιος την έχει ;

Όλοι ναι, ναι όλοι, αλλά με όρια, με δεδομένα, με μεταβλητές.

Ναι σωστά η τσίπα έχει ειδικό βάρος που λέγεται θα έχω φιλότιμο, αλλά μέχρι που δεν θα πονέσει η δική μου έδρα.

Μια κοινωνία σε αναστάτωση, ένας κόσμος σε αλλαλούμ και οι πολιτικοί στο νιρβάνα...

Ναι ναι , νιρβάνα , τρώνε φύλλα δάφνης και διαλογίζονται στο μαντείο των Α_Δελφων.

Εκτός αν κάνανε όλοι μαζί διακοπές στην Πελοπόννησο την εποχή των μεγάλων πυρκαγιών τότε που οι κακές γλώσσες είχαν αφήσει να διαρεύεσει ότι κάηκαν και ''φυτίες''. Μόνο έτσι θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η χαλαρότητα της κίνησης, αντίδρασης η οποία περιορίζεται σε μικρούς βρυχιθμούς τύπου

Νιάου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τύπου γκρρ απο τα κόμματα της κυβέρνησης.

Αλήθεια έχουμε και κυβέρνηση ;

Ναι σωστά μια εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία έπιασε πόστα τα νοσοκομεία για να γίνει καλά απο τις αρρώστιες . Ετσι πιστεύετε;

Και όμως όχι !!! Αποκλείεται δοκιμάζουν τις υπηρεσίες Υγειας που προσφέρουν στους πολίτες ναι και όμως αυτό κάνουν κουράστηκαν απο τον δύσκολο προεκλογικό αγώνα και τώρα κάνουνε μετεκλογική ανάρρωση. Κατάφεραν να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς για να μπορούν να σκύψουν στο πρόβλημα της Ελλάδος και με καθόλου πίεση εκ των μετ_όπισθεν και απο τον Βοριά να αγωνιστούν για τα πάτρια.

Βοηθώντας αυτούς που τα έφαγαν να φύγουν και τους άλλους που δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν τα μαχαιροπίρουνα.

Και οι ανακοινώσεις πάνε κι έρχονται στα ΜΜΜ ( σωστά το γράφω) ξαφνικά θα κοπούν απο τα ασφαλιστικά ταμεία 800 εκατομμύρια απο τα φάρμακα και θα δίνονται δωρεάν φάρμακα στους ασφαλισμένους. Το σκέφτηκα πολύ προσπαθώντας να λύσω την εξίσωση που λέει κόβω λεφτά δίνω τζάμπα φάρμακα και δεν μου βγήκε.

Πάλεψα νυχθημερόν αλλά και πάλι το αποτέλεσμα το ίδιο ,τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον όταν παλαιότερα έβαφα τα μαλλιά μου ξανθά επηρρέασα τον εσωτερικό πυρήνα της φαιάς μου ουσίας.

Τ'ώρα πια μπορώ ήσυχη να εξηγώ τα ανεξήγητα .

Και όλα βαίνουν καλώς πρίμα , και τα group έρχονται και πάνε και η Τρόικα πάει και έρχεται .

Αλήθεια να έφυγε ποτέ ή απλά άλλαξε ξενοδοχείο διαμονής.

Μπλα μπλα μπλα μπλα , λόγια πολλά λόγια και απο ουσία τίποτα ...Μόνο ουσίες γιατί τελικά εκεί θα καταντήσουμε όλοι να παίρνουμε ουσίες μήπως και δούμε την ζωή πιο χαλαρά.

Εκβιασμοί, αδιέξοδα, θάνατοι , δολοφονίες .

Και η ζωή συνεχίζεται και ο Σαμαράς φωνάζει ο Κουβέλης υπο_στηρίζει και ο Βενιζέλος εκθέτει το ειδικό βάρος του για να τεκμηριώσει τα προ εκλογών λεχθέντα.Ξάφνου μια ξανθιά με κοντό μαλλί και χιλιάδων ευρώ ρούχα με μια απλή κίνηση διαγράφει τα πάντα...

Δεν έχω διάθεση να διαπραγματευτώ...Τι πιο απλό ...κατανοητό και εύπεπτο .

Ούτε εμείς κυρά μου έχουμε όρεξη να διαπραγματευτούμε , ούτε εμείς .

Μη κοιτάς τι κάνουν οι γύπες που κάθονται στα έδρανα και εδράζουν τις έδρες τους.

Πως θα μπορούσαμε άλλωστε να διαπραγματευτούμε τον βιασμό κατ εξακολούθηση σε βάθος χρόνου 3 γενεών τουλάχιστον.

Τι να διαπραγματευτούμε ; Πόσοι ακόμα θα αυτοκτονήσουν για να ικανοποιηθούν οι Ευρω_παίοι;

Πόσοι θα πρέπει να πεινάσουν για να ρίξουν οι επιχειρηματίες τις τιμές που είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα καταναλωτικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Πόσοι δεν θα έχουν φάρμακα ; ποιοι

Τι να διαπραγματευτώ; Το πότε πρέπει να πεθάνω και κάτω απο ποιές συνθήκες ;
ή
Το πως πρέπει να σκοτώσω τα παιδιά μου ; Αν θα είναι με σύριγγα στο χέρι ή με πιστόλι μιας και αυτή η κρίση όλοι ξέρουμε ότι φέρνει εγκληματικότητα

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ

Το δικαίωμα στην πατρίδα μου , είναι Αδιαπραγμάτευτο, γιατί γράφτηκε και γράφεται με Αίμα και αυτό το ΑΙΜΑ είναι Ελληνικό.

Άρα κυρά Λαγκάρντ μην αγχώνεσαι μπορεί οι από πάνω μας να διαπραγματεύονται ότι θέλουν αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχουμε εμείς .


Και εμείς εκτός από εφιάλτες έχουμε και τρελούς που πρώτα είναι Ελληνες και καθόλου ''έλληνες'' .

Δεν υπάρχουν σχόλια: