Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2012





Μέρες τώρα πιέζομαι να μη βρίσω, να μη γράψω, ότι πραγματικά πιστεύω . Να μην αντιδράσω, σπάζοντας το πληκτρολόγιο και καίγοντας τον υπολογιστή για να μη βλέπω μαγειρεμένες ειδήσεις , πουλημένους να αποφασίζουν για μένα , χωρίς εμένα και δοσίλογους με μόνη σκέψη τη πάρτη τους, να ωραιοποιούν τον απευκταίο θάνατο μου, για την Ελλάδα.
Μας οδηγούν στον θάνατο, χωρίς καν την επιλογή του όπλου..
Μας πεθαίνουν σαν λαό, γιατί απλά πρέπει να πεθάνουμε στο βωμό των τραπεζών , των Η/Υ που μας δίνουν ένα νούμερο με πολλά μηδενικά.
Σώζουν την Ελλάδα, εξοντώνοντας το λαό της, γιατί έτσι πρέπει.
Ξαφνικά άρχισε ο πόλεμος χωρίς να ακουστεί μια σειρήνα .Οι βομβαρδισμοί στο κέντρο της πόλης, αποδεικνύονται με την ερημιά που ακολουθεί σαν φάντασμα τα βήματα των σκυφτών περαστικών.
Εικόνες που έχουμε όλοι στο αρχείο μας από τον πόλεμο του 1940 και την Γερμανική κατοχή στην Αθήνα τις βλέπουμε ολοζώντανα μπροστά μας και ας μην έχει πέσει σφαίρα .
Σε λίγο, ο θάνατος θα σέρνεται από την ασιτία στους δρόμους και εμείς ως νέοι μετανάστες στην πατρίδα μας ,όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε, θα κουτουλάμε ο ένας στον άλλον από την θολούρα του πνεύματος και την αδυναμία της ζωής.
Νέο αίμα στο βωμό των τραπεζών , οι οποίες ξεχάστηκαν κανείς δεν ασχολείται κανείς δεν ενδιαφέρεται να τις κατονομάσει σαν υπαίτιες για τον αφανισμό ενός έθνους.
Μιλάμε γενικά , αόριστα και περιφεριακά .Κανείς δεν τολμάει να εκδηλωθεί και όσοι το κάνουν εντέχνως ενημερώνονται για τις δημοκρατικές υποχρεώσεις τη σιωπής.
Ένα έθνος που εντέχνως οδηγείται ή στον αφανισμό δια της ασιτίας ή στον αφανισμό δια του εμφυλίου. Κοινωνικές εκρήξεις σιγά σιγά υποθάλπονται. Τι πιο έξυπνο όπλο παλαιόθεν.
Βάλτους να φαγωθούν μεταξύ τους ώστε να σε απαλλάξουν από την αναγκαιότητα να γίνεις κακός.  Όμως μη λειτουργήσεις όπως παλιά , όχι δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματική συνταγή ….
Τώρα πια η συνταγή πρέπει να είναι πιο πολύπλοκη, τόσο που να μη μπορεί να βρει κανένας κανέναν. Τοσο δυσανάγνωστη, που να είναι όλοι στην λογική του ναι μεν αλλά.
Δώσε τα λεφτά μέσω δανείων και χρηματοδότησης για ανάπτυξη..
Πριμοδότησε κολωσσούς και πάρε με το μέρος σου μεγάλες μερίδες του δημοσιογραφικού κόσμου, διότι πως αλλιώς θα προβάλεις το θεάρεστο έργο σου.
Τάισε λίγο τον συνδικαλισμό για να μπορέσει να ρίξει ψίχουλα σε έναν πεινασμένο λαό ..
Αγόρασε συνειδήσεις, μέσω θέσεων εργασίας.
Τάισε τον πεινασμένο ,για να δει την διαφορά .
Δώστου λίγο φως ,από την ψεύτικη γκλαμουριά της υψηλής κοινωνίας που από μέσα βρωμάει και ζέχνει από την δυσωδία …αλλά με προσοχή κάλυψε την βρώμα μέχρι να γίνει και αυτός μέρος της.
Φτιάξε , για να μπορείς μετά να τους βάλεις να φαγωθούν μεταξύ τους , μια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων με ειδικά προνόμια. Με προνόμια τα οποία θα οικειοποιηθούν και θα τα θεωρήσουν κεκτημένα. Αδυνατώντας να κατανοήσουν πως το μόνο κεκτημένο είναι αυτό που κάποιος κερδίζει με τον ιδρώτα του και πρέπει καθημερινά να το υπερασπίζεται.
Κεκτημένο δεν είναι αυτό που του χαρίζεται . Δεν μπορεί να ζει εις βάρος του συμπατριώτη.Μάθε τον να το κάνει …..
Ετσι έχεις  μια έτοιμη μαγιά ένα έτοιμο μίγμα εκρηκτικό από το οποίο λείπει το φυτίλι

Δώσε , δώσε , δώσε… Μεγάλωσε γενιές, στην αμάθεια και στην καλοπέραση , διώξε τον άνθρωπο από την φύση και μετά….
Μετά  ΤΕΛΟΣ …. τράβα το χαλί….
Ρίξτον κάτω , ενώ ταυτόχρονα πάτα τον στο λαιμό και από τρυφερός δότης, γίνε δήμιος, κατηγορώντας τον ότι ΦΤΑΙΕΙ για όλα
ΦΤΑΙΕΙ που τόλμησε να ζήσει καλύτερα από ότι μπορούσε
ΦΤΑΙΕΙ που έμαθε να ζει με δανεικά
ΦΤΑΙΕΙ που τόλμησε να ονειρευτεί παραπάνω από ότι του επιτρεπόταν
ΦΤΑΙΕΙ που τολμάει να κοιτάει ψηλά
ΦΤΑΙΕΙ που υπάρχει, που ζει και αναπνέει.

Χρησιμοποίησε τα ΜΜΜ, τα οποία τόσα χρόνια τι τζάμπα τα ταΐζεις με τους υπέρογκους μισθούς , για να δείξουν ακόμα πιο έντονα την διαφορά των ανθρώπων, των υπαλλήλων, των εργαζόμενων , των Ελλήνων…..

Όμως έσω έτοιμος μην βαυκαλίζεσαι ότι και πάλι έχεις έτοιμο σχέδιο όχι όχι δεν είναι εποχές για να παίζεις με την φωτιά , εσύ είσαι τράπεζα, εσύ είσαι κολοσσός , εσύ είσαι ο ΘΕΟΣ ο ίδιος επι γης , πρέπει να έχεις εναλλακτικό σχέδιο.
Τι και αν εξαγόρασες τα πάντα πρέπει να έχεις εναλλαγή μην εμπιστεύεσαι τους Έλληνες μπορεί κάποια στιγμή να ενωθούν …Ξέρεις ότι είναι απρόβλεπτος λαός τόλμα να τους διαβρώσεις παρα πέρα , βάλε το σαράκι να τρώει τα θεμέλια ρίξε τον Δούρειο Ίππο.

Μετοίκιση υπο την φιλέσπλαχνη έννοια του κακόμοιρου του μετανάστη

Στείλε λαθραίους μετανάστες στη χώρα , πεινασμένους εξαθλιωμένους έτοιμους να πάρουν την ζωή του απέναντι για την δική τους . Άλλωστε έτσι έμαθαν η ζωή δεν έχει αξία .
Βάλτους να ζουν μέσα στην ίδια την πόλη. Δημιούργησε έργα ενσωμάτωσης που όμως θα αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν μπορούν να ενσωματωθούν διότι ο σκοπός είναι ένας. Η χρησιμοποίησή τους σε περίπτωση πολέμου των πόλεων.
Έτσι έχεις σίγουρη την νίκη.
Ποιος άραγε είπε :
Δεν χρειάζεται πόλεμος για να τους κατακτήσουμε τους Ελληνες απλά να στείλουμε μερικούς χιλιάδες μετανάστες.
Γίδια στο μαντρί γίναμε γίδια που βελάζουμε μπροστά στην λαιμητόμο η οποία αργά αλλά με απόλυτη ακρίβεια σκοτώνει όλο το κοπάδι αφήνοντας τα τελευταία να βλέπουν και να ακούν την κραυγή του θανάτου.
Θέλουμε να φωνάξουμε .Αλλά δεν είμαστε έτοιμοι.
Φωνάζουν όλοι ενωθείτε αδέλφια οι φωνές από παντού
Ενωθείτε …
Όμως που ;Κάτω από ποια έννοια ;Ποια ψυχή;Ποιον ηγέτη; ΜΕ τι ψυχή

Νέοι πολιτικοί εμφανίζονται στο προσκήνιο που κατ εμέ είναι απλά παρασκήνιο. Νέοι πολιτικοί που όμως δεν ήταν απόντες από την μέχρι σήμερα κατάσταση. Νέοι που μου λένε ότι θα με σώσουν . Αναρωτιέμαι με τι εχέγγυα; Που ήταν όταν όλα σχεδίαζαν την διάλυσή μου ; Τι έκαναν για να μου αποδείξουν ότι έμαθαν την αξία της δουλειάς . Πότε έβγαλαν με τον ιδρώτα τους ένα ευρώ . Πως τολμούν μέσα από το καλά φυλασσόμενο μαυσωλείο να μου μιλάνε για τον τρόπο που θα με σώσουν . Όταν δεν τολμάνε να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς φρουρά , όταν άγονται και φέρονται για να με βγάλουν από ένα τέλμα στο οποίο τόσα χρόνια συνέπρατταν.
Δεν είναι αθώοι είναι ένοχοι .Ένοχοι όλοι τους .
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση και τα νέα κόμματα τα οποία γεννώνται από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα. Όλοι ένοχοι
Ένοχοι γιατί συνέπραξαν .
Ένοχοι γιατί αντιπολιτεύτηκαν για την αντιπολίτευση και δεν μίλησαν με στοιχεία στο κόσμο
Ένοχοι γιατί νομοθετούν για μένα και όχι για εμάς συμπεριλαμβάνοντας και τους εαυτούς τους
Ένοχοι γιατί ακόμα με κυβερνούν ενώ δεν με ρώτησαν αν θέλω και τι ακριβώς θέλω
Ένοχοι γιατί έχουν ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά και δεν μου λένε με πιο δικαίωμα μου έσβησαν το μέλλον των παιδιών μου

Όχι λοιπόν στα νέα αποκόμματα που γεννήθηκαν από τα υπάρχοντα κόμματα τώρα ενώ δεν τόλμαγαν να γεννηθούν λίγο πιο πριν μόνο και μόνο προφανώς γιατί δεν είχε αξία .
Γιατί δεν είχε νόημα .
Γιατί θα είχε κόπο περισσότερο

Όχι στις ίδιες μουτσούνες που απλά άλλαξαν φορεσιά αλλά λένε τα ίδια και χειρότερα

Όχι σε αυτούς που κρύβουν την βρώμα με άρωμα αντί με πλύσιμο

Όχι στο θάνατό μου ….. Ναι στην αυτοκτονία μου ΑΛΛΑ όπως θέλω εγώ
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

Θα πεθάνω όταν θέλω όπως θέλω και μόνο για να σώσω τα παιδιά μου , τα παιδιά σου τα παιδιά μας . Αλλά δεν θα πεθάνω για να σώσω τις τράπεζες σας που χρόνια τροφοδοτείται γιατί είστε εσείς οι ίδιοι ,αριστεροί ,δεξιοί ,κεντρώοι . Ήμουν και γω μια από εσάς χρόνια πριν.  Παραδέχομαι εθελοτυφλούσα παρά το γεγονός ότι δεν είμαι ΔΥ ποτέ δεν ήμουν. Και ενώ και τώρα έχω ακόμα την δυνατότητα να εθελοτυφλώ αποφάσισα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ  …
Μπορώ και λέω ναι σας στήριζα χρόνια νομίζοντας ότι κάπου θα βγάλει, ενώ μέσα μου ήξερα ότι ο γκρεμός είναι μπροστά.
 Αλλά τουλάχιστον τώρα  χωρίς ταμπέλα, χωρίς φόβο , χωρίς ελπίδα , χωρίς ελευθερία , χωρίς κόμπλεξ, μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα  .
  Θέλω την κυρά Νίτσα την νοικοκυρά που έμαθε να ζει με 400 ευρώ να γίνει υπουργός οικονομικών διότι καλύτερα θα ξέρει να διοικήσει όταν χρόνια τώρα μπορεί και ζει με τα λίγα και δεν πέθανε .
Θέλω τον άγνωστο να με κυβερνήσει αυτόν που δεν βρωμίστηκε , δεν δοκιμάστηκε , δεν αμφισβητήθηκε . Θέλω τον λάθος ηγέτη ναι θέλω τον λάθος ηγέτη.
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ .


2 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!

Χριστίνα είπε...

Ερωτητολόγιο να είσαι καλά , τουλάχιστον δεν είμαστε οι μοναδικοί που τα λέμε