Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?



ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ( ίσως χρειαστεί να γυρίσουμε αργότερα και λίγο ποιο πίσω στον χρόνο απο το 2008)
 20-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 ΜΕΛΗ ΤΗΣ FSB (ομοσπονδιακή ρωσική αστυνομία) Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ KGB ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ  2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ NAI H OXI?

ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΟ ΜΗΧΑΝΗ NAI H OXI?

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΑΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΣΣΑΝΤ  (μήπως αυτός είναι ο λόγος απόκρυψης και γελοιοποίησης του σχεδίου) NAI H OXI?
ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΗΔΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΖΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

1ον ΕΓΙΝΕ ΟΛΙΓΟΩΡΗ Η ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑΙ Η  ΟΧΙ?

2ον ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

3ον  ΠΕΘΑΝΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ

4ον  Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΥΝΕΧΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

5ον ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ  ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΟΣΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
(βλέπε Φερνάντο Λούγο πρόεδρο Παραγουάης, Νντιλμα Ρουσεφ Βραζιλίας , καθώς και ο προκάτοχος της  Ινασιο Λουλα, αν προσθέσουμε και τον Ούγκο Τσαβες και αν σκεφτούμε όλοι αυτοί ήταν διαφωνούντες με ποια χώρα? και με ποιο οικονομικό σύστημα? θα καταλάβουμε για ποιον θανατηφόρο ιο μιλάμε)

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ
(ααα και μη ρωτήσετε καλά πως ενώ ήταν στο βανάκι φύγανε με enduro η γιατί ο Παυλόπουλος ζήτησε αλλαγή δρομολογίων αφού αυτό είναι κάτι που γίνετε γιατί τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί μας παλικάρια μου απαντησης υπαρχουν).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ?

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Η ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (βλεπε Ιρλανδια και Ελλαδα  αλλα και αν ψαξετε και σε χωρες που δεχτηκαν βοηθεια απο ΔΝΤ ολο και κατι θα εχει βρεθει)

ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΟ?

ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ?
ΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΕΜΕΙ?
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΙΣ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΙΜΑ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

ΛΟΓΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΜΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?(ΤονΣεπτέμβριο του 2009,υπάρχει πρόβλεψη αναγκών του κράτους για 12,69 δις ευρώ.
Το κρατικό έλλειμμα βρίσκεται στα 9,1% .

Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία στιςεκλογές του 2009, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή να καταβληθεί το επίδομα αλληλεγγύης, (490 εκατομμύρια ευρώ), που αποτελεί έκτακτη δαπάνη.

Οι δαπάνες των Νοσοκομείων, ανέρχονται στο 1.1 δισ. ευρώ για το 2010.

Ο Παπακωνσταντίνου,δίνει εντολή να πληρωθούν το 2009, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό, κατά 2 δις περίπου.

Στη συνέχεια, ο κ.Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή αύξησης των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού, κατά 1,2 δισ. ευρώ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).

Για πρώτη φορά όχι μόνο στα ελληνικά χρονικά, αλλά και στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά, δίδεται εντολή από τον κ. Παπακωνσταντίνου, και στον Κρατικό προϋπολογισμό, ενσωματώνονται όλα τα δάνεια των ΔΕΚΟ!!!

Αυτομάτως το χρέος από τα 12,69 %, ανεβαίνει στο 29,37 %. και το έλλειμα του προϋπολογισμού, από τα 9,1 %, ανεβαίνει στο 14,9 %.

Αυτά τα στοιχεία πήρε και μαγείρεψε η ΕΛΣΤΑΤ και διόγκωσε το χρέος στα 15,9 %.)

ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IBC?

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΓΗΣ  ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΙΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ?

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΤΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ



Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΈΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ

3 σχόλια:

Χριστίνα είπε...

Ελληνα τι περιμένεις να πάρεις απαντήσεις ; Αν κάποιοι είχαν ποτέ σκοπό να τις δώσουν θα έμπαιναν προ πολλού στην διαδικασία να ερευνήσουν το θέμα όταν δημιουργήθηκε και όχι τώρα ; Ακόμα και ο χρόνος στον οποίο έγιναν όλα αυτά γνωστά είναι ύποπτος .

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πρόθεση να μας δοθούν απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα. Η αξία μας ως πολίτες είναι συγκεκριμένη : να νομιμοποιούμε με την ύπαρξή μας το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, γιατί περί καθεστώτος πρόκειται, να δικαιολογούμε την ύπαρξη των ανόμων και των εκάστοτε δοσιλόγων, τα ατελείωτα προνόμια και παροχές τους, έτσι ώστε να προχωρούν ακάθεκτοι στα σχέδιά τους.

Δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του «Λαού» όλοι αυτοί που κατέχουν σήμερα θέσεις δύναμης. Που και που μας πετούν κάποιες «αποκαλύψεις» έτσι να αναρωτιόμαστε, συνήθως για να κουκουλώνουν άλλα πράγματα και κινήσεις που την ίδια ώρα συμβαίνουν. Εις βάρος μας πάντα.

Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ακόμα πιο τραγική και απελπιστική είναι η ανυπαρξία δυνατότητας αντίδρασης του κυρίαρχου λαού, υποτίθεται κυρίαρχου, μέσα στα πλαίσια μιας Δημοκρατίας, αόρατης, κατακρεουργημένης από τους λειτουργούς της, που απλά την επικαλούμαστε νοερά για να μην μπλοκάρουμε ή αποτρελαθούμε εντελώς, δεδομένης της αδυναμίας αντίδρασής μας.

Το μόνο που μας απομένει σε τέτοιες αποκαρδιωτικές στιγμές και εποχές είναι όσο μπορούμε να φυλάμε την ψυχική μας δυνατότητα αντίδρασης, να μην επιτρέπουμε στο Ηθικό μας να κατακρημνιστεί, δύσκολο έργο, δεδομένου του ότι όλα το σπρώχνουν στον γκρεμό κι εμάς σε μια μόνιμη ανηδονία, αφασία και απενεργοποίηση των όποιων αντανακλαστικών θα μπορούσαν να μας ενεργοποιήσουν ΟΤΑΝ μας δοθεί, ίσως, κάποια δυνατότητα ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ αντίδρασης στον εφιάλτη που ζούμε και στους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που τον συντηρούν και διαιωνίζουν.

toErwthmatologio είπε...

''Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού''.ΛΑΘΟΣ!Πολιτική είναι ο τρόπος να μπορείς να απαντάς αποτελεσματικά,ειλικρινώς και εντίμως σε όλες τις παρόμοιες,αλλά και πολύ περισσότερες ερωτήσεις.Μέχρι σήμερα οι πολιτικοί μας σε όλες τις ερωτήσεις που τους απευθύνει ο λαός απαντούν με ψέμματα.Οπότε, χαΐρι,γιόκ.