Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΩΝ

Και ξαφνικά όλη αυτή η μπουρδολογία περί σωσμού της Ελλάδος, και περί ηρωικών πράξεων, από την πλευρά των ιθυνόντων για να σωθεί ο κόσμος, φτάσαμε στους ακροβολιστές για την παρέλαση. Μια παρέλαση που η ουσία ύπαρξής της τόσα χρόνια ,πέρα από την αποτίμηση φόρου τιμής στους πεσόντες, ήταν και η Ελευθερία, μια έννοια που στις γλώσσες και στα μυαλά των κυβερνώντων, έχει αλλάξει ετυμολογία.
Οικειοποιούνται την αποτίμηση φόρου τιμής στα πρόσωπά τους, δικτατορικά λες και τους ανήκει, λες και οι παρελάσεις γίνονται γι αυτούς , λες και πολέμησαν για την Ελευθερία ή καλύτερα να το πω πολέμησαν πολεμούν και υποσκάπτουν όχι μόνο την Ελευθερία αλλά και τον Θάνατο.

Μιλάμε για την Χούντα με αποτροπιασμό για τα όσα έκανε, για όλους όσους ασχολήθηκαν με όποιο τρόπο ενώ ταυτόχρονα τους λοιδορούμε , δικαίως ή αδίκως είναι υπό συζήτηση.
Δεν είδα όμως κανένα από αυτά τα καθ όλα δημοκρατικά κομματόσκυλοντορμέδες να μιλήσουν για την χούντα την δικτατορία που μας επιβάλλεται τώρα σε αυτή την παρέλαση που στην προκειμένη περίπτωση έχει δισυπόστατη έννοια.

Τι φοβούνται τα Κ(α)λόπαιδα αφού μας έσωσαν ;
Αφού έκαναν τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσα να κάνουν για την πατρίδα ;
Με πιο δικαίωμα χρησιμοποιούν τον στρατό ΜΑΣ για να μας αποτρέψουν από τι;
Να τους δώσουμε εμπράκτως συγχαρητήρια ;
Τι φοβούνται αφού καλά κρατούν…
Το κρατικοδίαιτο συστημικό διαβρωμένο κρατικό μηχανισμό που έχουν φτιάξει από το 1974 και μετά θα τους ξαναβγάλει στις εκλογές ;Άλλωστε οι καλοβολεμένοι της Ελλάδος είναι πολλοί
ΜΕ πιο δικαίωμα θα μου απαγορεύσει να δω την παρέλαση από κοντά …Τα άρματα μάχης τα πεζοπόρα τμήματα ο στρατός ο οποίος παρελαύνει μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου στρατιώτη δεν το κάνει τυχαία.
Ο φόρος τιμής είναι στον στρατιώτη εκείνον τον άγνωστο εκείνον που έπεσε υπέρ βωμών και εστιών υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Με πιο δικαίωμα όλα αυτά τα ανθρωπάρια που μας πούλησαν στου Γερμανούς και στους κάθε Γερμανοτσολιάδες θα σταθούν να εισπράξουν έστω και ψήγμα αυτού του φόρου τιμής.
Τι τίμησαν μέχρι τώρα ;
Μήπως τα παντελόνια που φοράνε;
Μήπως το έθνος που δικτατορικά  τώρα διοικούν;
Μήπως εμάς τους απλούς πολίτες που σερνόμαστε σαν πτώματα για να αντέξουμε το Γολγοθά  που μας επέβαλαν
Μήπως την ιστορία μας τι;
Ποιοι είναι αυτοί οι απάτριδες που έχουν το θράσος να μιλούν για πατρίδα;
Αυτοί που την σημαία την έχουν για πανί
Την εθνική κυριαρχία μεταβιβάσιμη και απαξιωμένη
Την ιστορία κουρελιασμένοι
Αυτοί θα βάλουν τον στρατό εναντίων μου για να επιβιώσουν να μη φάνε γιαούρτι νεράντζι ή ότι άλλο;
Φοβούνται αυτοί ;
Γιατί έχουν ερινύες
Γιατί δεν τους έχω για άτομα με συνείδηση ;

Και ο στρατός η ηγεσία τι κάνει;
Υποτάσσεται σε ποιον; Στους ηγεμόνες , στους δικτάτορες ;
Τελικά ο στρατός, η αστυνομία, πιο σκοπό εξυπηρετεί .Βέβαια η αναρχία δεν μπορεί να επικρατήσει σε μια Εθνική παρέλαση υπέρ της Απελευθέρωσης της Ελλάδος!! . Πως θα μπορούσε άλλωστε είμαστε έθνος ανάδελφο …Όμως φαντάζομαι πως αναρχικός είναι αυτός που δεν δέχεται την αρχή , όμως η αρχή του κράτους είναι ο κυρίαρχος λαός που στην προκειμένη περίπτωση δεν μίλησε με την φωνή της ψήφου για την αρχή που θα είναι στην εξέδρα. Ως εκ τούτου αυτή η αρχή δεν είναι αρχή αλλά άναρχη διότι από μόνη της κατέλαβε την έδρα άρα τελικά ποιος είναι η αρχή και ποιος ο αναρχικός ;

Δεν φτάνει λοιπόν που γίναμε λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας .
Δεν φτάνει που μας επιβάλλεται την μούρη σας σε μια παρέλαση που θα έπρεπε εσείς όλοι να είστε κρυμμένοι διότι αφορά απελευθέρωση ενώ εσείς εκπροσωπείται την υποδούλωση του έθνους μας στους Γερμανούς .

Έχετε το θράσος να επιβάλλεται για δικό σας καλό μέτρα δικτατορικά με την ευγενική χορηγίας της τσέπης μας , καθώς όλοι όσοι θα σας φυλάνε πληρώνονται από εμάς για να κυνηγήσουν εμάς να μη φάτε στην μούρη ότι ζαρζαβατικό , γαλακτοκομικό, κυκλοφορεί σε ληγμένο.

ΟΥΣΤ !!!! επι του παρόντος γραπτό, αν και δεν έχετε ιδέα περί φιλότιμου , τσίπα, για να το καταλάβετε ίσως γι αυτό και σας ταιριάζει ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός χαρακτηρίζει τους sapiens και παρακάτω….



ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ


4 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...

ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

ELLHNAS είπε...

Στην πρώτη αφορμή, εγώ θα είμαι εκεί, με όπλο και μαχαίρι, με την καρδιά ψυχή...
Κι αν τύχει χρειαστεί, στη μάχη σκοτωθώ...
Με το αίμα μου να γράψετε...
ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ

Χριστίνα είπε...

Αγαπητό Ερωτηματολόγιο κατ αρχάς να σε καλωσορίσω στο ιστολόγιο μας .
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Εμείς εδώ γράφουμε από καρδιάς και μέσα από την ψυχή μας παρά το γεγονός ότι αναδημοσιεύουμε και ειδήσεις για ενημέρωση όσων θέλουν.
Κατά βάση είναι πρωτογενής σκέψη...και άποψη, πιστεύω και νοοτροπία. Στάση ζωής μας ως Ελληνες .

Χριστίνα είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ο καθένας Ελληνας και όχι έλληνας θα βγει μπροστά και θα παλέψει όχι μόνο στην μάχη αλλά και στον ανταρτοπόλεμο όποιος και αν είναι αυτός και απο όπου και αν προέρχεται .