Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 6η ΜΑΙΟΥ (Β)

http://www.youtube.com/watch?v=vWeIMGka194




Η προεκλογική περίοδος άρχισε ….Είναι κάτι σαν τον κύκλο της γυναίκας λίγο πριν αρχίσει, τα νεύρα στο θεό πλακώνεται με όποιον βρει μπροστά της , ο θύμος υπερβαίνει και τις ρίζες της κεφαλής της ….Βέβαια στην παρούσα φάση αν και οι εκλογές είναι γένους θηλυκού απαρτίζονται ως επι το πλείστον από αρσενικά (διαχρονικό ερώτημα συμπαντολογικό και καθόλα ισχυρό ως προς επιστημονική έρευνα ).Λοιπόν η προεκλογική περίοδος άρχισε και όλα τα κόμματα και τα κομμάτια έχουν αρχίσει να εμφανίζουν το πραγματικό τους πρόσωπο όπως θα έπρεπε απ αρχής να καταλάβουν οι Έλληνες .
Στην παρούσα φάση όλοι μιλάνε για δημοσκοπήσεις για το πώς ο Έλληνας θα ψηφίσει , τι θα ψηφίσει , τι θα τον επηρεάσει , τι πρέπει και τι δεν πρέπει και πολλά πολλά άλλα .
Τα μαχαίρια τα πιρούνια τα κουτάλια έχουν βγει και όλες οι κατίνες ξαφνικά θυμήθηκαν το λαό και τα ζόρια που περνάει.
Αλήθεια είπα ζόρια και έκανα συνειρμό με τα ζάρια.
Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή.
Οι εκλογές αυτές είναι δύσκολες λένε άλλοι
Οι εκλογές αυτές θα σημάνουν ένα νέο ξεκίνημα λένε μερικοί
Οι εκλογές αυτές είναι μουγγές
Οι εκλογές αυτές είναι για το λαό να αποφασίσει τι θέλει να κάνει
Οι εκλογές είναι το άπαν σε μια δημοκρατική χώρα
Οι εκλογές μπλα μπλα μπλα
Και πάει λέγοντας

Και μετά από αυτή την κατά ριπάς πλύση εγκεφάλου, χρησιμοποιώντας την λέξη εκλογές πάντα πρώτη ώστε να εντυπωθεί στο μυαλό η επιβολή, η ανάγκη, το άμεσο το οποίο καρφώνεται στο υποσυνείδητο για να πάει κάποιος να ψηφίσει , έρχεται και το έμμεσο μήνυμα αυτό που το κάθε κώμα, κόμμα απόκομμα θέλει να περάσει .
Βάση αυτού του μηνύματος το υποσυνείδητο μεταφράζει το πώς θα πρέπει ο καθένας από εμάς να νιώσει αν συμπράξει ή όχι με την εκάστοτε προαναφερθείσα πρόταση η οποία εκπονείται από το Χ Ψ Ω κόμμα..
Έξυπνο πολύ ….. πάρα πολύ αλλά οφείλω να ομολογήσω πεπαλαιωμένος τρόπος εμέσου εκβιασμού και ψυχολογικού τρόμου στο άτομο για να έχεις ει δυνατόν το πιο κοντινό στα ηθελημένα αποτελέσματα που θέλει ‘’κάποιος ‘’…
Δυστυχώς κάποιοι ξύπνησαν εξ ου και η πλειοψηφία των κατ επιβολή φοβισμένων τους αναφέρει ως τρομοκράτες , μη δημοκράτες και πιθανούς υπαίτιους της επερχόμενης καταστροφής της Ελλάδος (εδώ οι νοήμονες γελάνε η αγέλη  όπως την έχω αναλύσει σε προγενέστερη ανάρτηση ακολουθεί τον πρώτο, ο λαός βρίσκει τους Όμοιους, το έθνος κρίνει με το μυαλό και όχι το θυμικό , και υπάρχουν και οι Έλληνες )
Έχουν δε επιστρατευθεί τα πάντα σε ότι αφορά
Ψυχολογικός πόλεμος,  θεωρία καρότο μαστίγιο , έμμεσα και άμεσα μηνύματα περί ευθύνης, ωριμότητας, δημοκρατίας και άλλες βαρύγδουπες έννοιες που στα χείλη όλων ή κάποιων από αυτούς  χάνουν την σημασία τους , την έννοια τους, την ουσία τους και τον λόγο ύπαρξής τους
Προσωπικά θεωρώ ότι οι εκλογές μπορούν να λεχθούν ή όχι δύσκολες αναλόγως από πια σκοπιά τις βλέπει ο καθείς ή πια σκοπιά είναι επιβεβλημένο να τις δει κάποιος. (Δεν θα ορίσω προσωπικά τι θεωρώ ως επιβεβλημένων πιστεύω ακράδαντα στην ατομικότητα και στο μυαλό που όλοι έχουμε μέσα στο κρανίο μας άρα μπορούμε να αποφασίσουμε )
Υπάρχουν πολλές σκοπιές
1.       Των κομμάτων που έχουν κυβερνήσει
2.       Των κομμάτων που δεν έχουν κυβερνήσει
3.       Των κομμάτων που δεν έχουν κυβερνήσει και δεν θέλουν να κυβερνήσουν
4.       Του Έθνους
5.       Του λαού
6.       Της αγέλης

7.       Των δοσίλογων που εκτελούν τις εντολές των προτεκτόρων τους
8.        Των προτεκτόρων δυνάμεων, οι οποίες επιθυμούν τον έλεγχο της Πατρίδας                 μας για δική τους ωφέλεια            
9.        Των Ευρωπαίων οι οποίοι επιθυμούν την εξύψωση των Ελλήνων π.χ. Nigel Farrage
10.      Των Ευρωπαίων οι οποίοι προτιμούν να θεωρούν τους Έλληνες δούλους και    
            καταναλωτές της οικονομικής τους πολιτικής  

Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Τα κόμματα τα οποία έχουν κυβερνήσει χρησιμοποιώντας μεθόδους τύπου ‘’στου κασίδη το κεφάλι ‘’ λογικό είναι να θέλουν να ξανακυβερνήσουν γιατί απλά δεν έχουν να χάσουν τίποτα αντιθέτως να κερδίσουν. Περισσότερα λεφτά και την σιγουριά ότι θα προλάβουν να μπουν στο ελικόπτερο. Επίσης είναι βέβαιο πως όταν τόσα χρόνια τους αντιμετώπιζε ο λαός ως τον χορηγό σε μια θέση στο δημόσιο και τα κλειστά μάτια στις εργατοώρες που καταναλώνονταν στα καφέ , καφενεία, μαγαζιά, θεωρούν πως μπορούν, αυτό το ευκολόπιστο πελατειακό καθεστώς ,  να το συνεχίσουν.
Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι ουδέν μονιμότερο δια του προσωρινού άρα θεωρώντας μας τόσα χρόνια ηλίθιους γιατί να αλλάξουν τώρα.
Επίσης τα ίδια κόμματα έχουν χρησιμοποιήσει τόσο πολύ τους νόμους και την ανομία μέχρι σήμερα που αν δεν ξανακλείσουν το καπάκι του βόθρου που άνοιξε όχι απλά θα μας πνίξουν οι οσμές αλλά θα πλημμυρίσουμε από ακαθαρσίες και δεν θα ξεπλένεται ούτε με άσπρο σίφουνα EUROGENDFOR με διπλάσιο αμμονιαζόλ και αν το άλλαζα αυτό θα έπαιρνα πάλι.
Τα κυβερνώντα κόμματα μπροστά στο γυαλί τσακώνονται και πίσω τα πίνουν , γνωστή μέθοδος η οποία διαφοροποιείται στην ιδεολογία αλλά παραμένει σταθερή στο μέγεθος της τσέπης εκεί πάντα υπάρχει λύση. Πχ
Κρίση έχουμε, μισθούς κόβουμε, συντάξεις μετατρέπουμε σε επιδόματα, αλλά οι βουλευτικές συντάξεις , μισθοί ,επιδόματα , παρελκόμενα κλπ κλπ παραμένουν σταθερή αξία κ.α.
Ως εκ τούτου γιατί να θέλουν να φύγουν από την καρέκλα η καρέκλα έχει μέλι και κουτάλι η καρέκλα είναι αξία η καρέκλα θέλει ευτραφή (_|_) και μεγάλο στομάχι ….
Τι σημασία έχει αν αυτός που σου δημιούργησε το πρόβλημα έρχεται τώρα να σε σώσει με ετέρα λύση ; Τι σημασία έχει αν έφαγε απευθείας από την σουπιέρα  το μερτικό από το κρατικό κορβανά και σε κατηγορεί γιατί τολμάς και ζεις πολλά χρόνια μετά την σύνταξη . Όπως λέει και η γνωστή πλέον Ελληνικότατη ρήση : Είναι πολλά τα λεφτά Τάκη , Ακη , Μάκη , Σάκη και όλα τα εις –άκης ως τοπωνύμια και στερητικά .

Τα κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει
Τα γνωστά και ως αντιμνημονιακά αλλά διαφοροποιημένα από το ΚΚΕ (Αυτό αναλύεται πιο κάτω και λέγοντας ΚΚΕ εννοώ το κλιμάκιο των αρχηγών γιατί ο λαός αποκλείεται να έχει την ίδια άποψη) …
Αναδύονται αντιμνημονιακά κόμματα τα οποία καλούν τον κόσμο να τα ψηφίσει έχοντας ως κύριο στόχο την ΕΛΛΑΔΑ , είναι σαν αυτό που είπε η Πατουλίδου κάποτε ‘’για την Ελλάδα ρε γμτ ‘’ (βέβαια εκείνη το εννοούσε όπως το έλεγε και δεν το είπε για να εννοεί ο καθένας ότι θέλει) .Κάποια από αυτά έχουν καλές προτάσεις , λύσεις , επεξηγήσεις . Καλές στο επίπεδο εφαρμογής. Καθότι είπαμε υπάρχει και ο λαός ο οποίος δεν μασάει τα τόσα φοβικά που εδώ και καιρό εντέχνως διαχέονται για να επηρεάσουν για μια ακόμα φορά συνειδήσεις. Είναι σαν την ρήση ο βρεμένος την βροχή δεν την φοβάται. Είναι κάτι σαν την λογική ότι δεν θα πεινάσει αυτό που τον ΜΑΘΑΤΕ με το έτσι θέλω να ζει (επιβιώνει) με κουραμάνα αλλά αυτοί που θα πάνε από τον αστακό στο αστοκάτω και αυτό.
Τα αντιμνημονιακά κόμματα λοιπόν προσωπικά με τρομάζουν μόνο στα κάτωθι για τα οποία δεν έχω πάρει απαντήσεις ακόμα από όλες τις προεκλογικές προτάσεις , αντιπροτάσεις, αντιστάσεις και τάσεις (ουχι ρεύματος αυτό είναι σαν το φάρμακο , πεθαίνεις, καθώς τινάζεσαι αφού το ακουμπήσεις είτε με στην πρίζα είτε στο διακόπτη μόλις δεις μετά τι θα πληρώσεις).
1.       Οι περισσότεροι αντιμνημονιακοί ήταν σε κόμματα χρόνια προ μνημονίου και άρα γνώριζαν εκ των έσω τις ρεμούλες γινόντουσαν …Δεν εμίλησαν ευθαρσώς  μέχρι τούδε .Όχι ότι δεν ισχύει το κάλιο αργά παρά ποτέ ή ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα όμως ένα πράγμα το οποίο δεν πρέπει να μας χαρακτηρίσει πλέον είναι να δώσουμε άφεση αμαρτιών και να είμαστε αμνήμονες ανεξαρτήτως τελικής επιλογής. Σαφώς από τα δυο κακά το μη χείρον βέλτιστων . Αντί δλδ ΝΔΠΑΣΟΚ καλύτερα αυτά όμως και με γνώση όχι μόνο με θυμό …..για να ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε και τι δεν μπορούμε να περιμένουμε επί του παρόντος
2.       Όταν θέλουμε να ανατρέψουμε μια ολόκληρη νοοτροπία που ταλανίζει ένας κράτος γενεές γενεών , που παιδιά μεγάλωσαν με την νοοτροπία του βολέματος και της μικροκλεψιάς με την λογική του ότι όλοι κλέβουν , τότε προσπαθούμε να βρούμε κοινή συνισταμένη εκ των προτέρων σημείων σύμπραξης με τα έτερα αντιμνημονιακά κόμματα και όχι να το παίζουμε (όπως ο καθένας το εννοεί αυτό) ασυμβίβαστοι και κάθετοι. Ο συμβιβασμός δεν είναι κακή έννοια αρκεί να έχει όρια και προϋποθέσεις τα οποία και οι οποίες δεν θα διαλύουν την ίδια την ουσία της ύπαρξης της οντότητας, στην παρούσα φάση του κόμματος, ή κινήματος.

Τα κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει και δεν θέλουν κατά τα φαινόμενα να κυβερνήσουν
Εδώ εμπίπτει το  ΚΚΕ είναι ένα κόμμα το οποίο με βάση την στάση του και θέση του κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει τον κόσμο ότι δεν θέλει να κυβερνήσει απλά να αντιπολιτεύεται για την αντιπολίτευση γιατί κανείς δεν είπε στα στελέχη του (πλην ορισμένων τα οποία πραγματικά αν είχαν την αρχηγία θα είχαν σαρώσει σε ότι αφορά όλα τα κόμματα και από όλα τα κόμματα )  ότι η Ρωσία έπεσε. Σε ότι αφορά δε τη Κίνα αρχίζει και εκδημοκρατίζεται άρα μάλλον μοντέλο Β. Κορέας κρατάει αν και εφόσον πιθανόν , αυτά τα είπαμε άλλωστε   Βέβαια είναι πιο εύκολο να αντιπολιτεύεται την όποια κυβέρνηση από το να πολιτεύεσαι έναντι και όχι εναντίων πάντα της εκάστοτε κυβέρνησης. Όμως αυτό έχει να κάνει με κουλτούρα λαού και όχι μόνο μιας ιδεολογίας η οποία και τις περισσότερες φορές είναι ανθρωποκεντρική .

Εκλογές για έθνη – λαούς – Αγέλες

Με λίγα λόγια , σε άλλη ανάρτηση αναφέραμε ότι έθνος είναι το σύνολο ατόμων τα οποία συνδέονται με κοινό ιστορικό παρελθόν, καταγωγή, στοιχεία πολιτισμού, έχουν, συνήθως, κοινή γλώσσα και θρησκεία και έχουν συνείδηση της κοινής τους ταυτότητας που έχουν συνείδηση κοινής ιστορικής, κοινωνικής, πολιτισμικής κτλ. παράδοσης, αυτόνομη πολιτική συγκρότηση και κατοικούν σε καθορισμένη εδαφική έκταση άρα νομίζω ότι οι Ελληνες εφόσον λειτουργήσουν έτσι γνωρίζουν εκ των προτέρων τίνι τρόπω πρέπει να ψηφίσουν .Οπως αντιλαμβάνεστε πουθενά δεν αναφέρεται  σύνολο ατόμων τα οποία έχουν το ίδιο Ε9 ή παρεμφερές, δουλεύουν στην ίδια δημόσια υπηρεσία , έχουν τις ίδιες Offshore .
Αρα Ελληνα πολίτη αυτής της περιοχής (κατά πολλούς) πατρίδας μου κατ εμέ ,στα χέρια σου είναι η τύχη σου . Στα χέρια σου ήταν και μέχρι τώρα αλλά επειδή η λογική που είχαμε στην αγορά καταναλωτικών αγαθών και όχι μόνο ήταν η λογική του παζαριού (πάρε δώσε) αυτή η λογική παρύσφρισε και έγινε νοοτροπία και τρόπος ζωής και στην ψήφο γιατί βόλευε. Αυτό το βόλεμα μας κατέστρεψε ας το αλλάξουμε .
Αυτό δεν σημαίνει ότι και τώρα δεν θα ξεβολευτούμε αλλά αν μη τι άλλω θα έχουμε προοπτική , πιθανότητα να επιβιώσουμε, σε άλλη περίπτωση είναι προδιαγεγραμμένος ο θάνατος μας . Κανείς μα κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για εμάς περισσότερο από εμάς .
Αν και αυτή τη φορά επιτρέψουμε να φοβηθούμε από τον φόβο μας τον οποίο εντείνουν όλα τα κανάλια , και κυβερνητικά ή μη στόματα απλα το σπιράλ του θανάτου θα είναι πλέον μη αναστρέψιμο.




Συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: