Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

Ερωτήματα που απάντηση συνολικά αποδεκτή δεν θα βρουν, γιατί απλά όλοι είναι κολλημένοι ακόμα στα κόμματα και στις ιδεολογίες , έχοντας ξεχάσει την ουσία του θέματος που λέγεται έθνος , λαός.
Φταίει η διάρθρωση της κοινωνίας μας η παιδεία και ο τρόπος σκέψης, των Ελλήνων. Μάθαμε τους πολιτικούς μας να λειτουργούν όπως βόλευε την κοινωνία που επιλέξαμε να ζούμε. Ποιος Τσίπρας και Τόνης Πατώνης και με στρώνεις και μου δίνεις και ποιος Μπένη και βγαίνει και σταματημό δεν έχει.
Άτομα με μικρού βεληνεκούς όραμα έως και μηδενικό το οποίο ξεκινάει από το τι ΘΑ έως το τι ΘΑ και σταματά εκεί.
Άτομα τα οποία στην ζωή τους αν δούλευαν ποτέ όπως ο μέσος Έλληνας για ένα μήνα θα έπρεπε τώρα να έχουν το λιγότερο μανιοκατάθλιψη..
Άτομα τα οποία αφενός έχουν ελλειπή γνώση της έννοιας φιλότιμο , ανθρωπισμός , φιλάνθρωπος, ρατσισμός. Αφετέρου όση γνώση έχουν την χρησιμοποιούν προδοτικά για τους Έλληνες .
Αλλά και εμείς ως λαός δεν μαθαίνουμε με τίποτα ….. μια ζωή τα ίδια και τα ίδια εξ ου και οι Ελληνικές ταινίες  του 1950 ,1960 είναι διαχρονικές … όπως 




Δώσαμε ένα μήνυμα στην Κάλπη τον Μάιο , και είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς ποιος το πήρε. Βέβαια μπορεί να το πήρε ο αέρας σαν την σημαία , που ήθελε κάποιο εξέχων πολιτικό πρόσωπο να πάρει .Το πήρε το μήνυμα και το πήγε σε άλλα αυτιά …πέτσινα και φταίει  ο πολιτικός μετά.
Συσπειρώσεις επι συσπειρώσεων για να βγουν για να πάρουν τα σκήπτρα του κράτους και να οδεύσουμε όλοι μαζί προς την λύτρωση. Τι λέω σήμερα το άτομο….Λύτρωση.
Άτομα τα οποία μέχρι πριν κάποιο χρονικό διάστημα έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λένε και γι αυτό έπεσαν .
Ε ρε να τα έβλεπε ο Αινστάιν τι θα έλεγε.
Στην βάση του,  το πρόγραμμα όλων είναι το ίδιο … οι λογικές είναι οι ίδιες .
ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι λένε τώρα
Ελα μαρίτσα να ισοσκελιστούμε γιατί αλλιώς θα πέσουμε σε ανισοσκελισμένο προυπολογιμό.
Τι να ισοσκελίσετε ρε ζώα όρθια  
Εχετε ιδέα τι σημαίνει και πως ισοσκελίζεται ένας προυπολογισμός .
Θα πει κάποιος τόσοι οικονομολόγοι πώς να μη ξέρουν.
Και γω ξέρω να χειρουργώ το διάβασα εσύ κάθεσαι να σου κάνω επέμβαση σκωληκοειδίτιδα 
Λύσεις
Από ένα φτωχό γυναικείο και ποντιακό μυαλό
Διαπραγματεύεσαι το πάγωμα του χρόνου για τα δάνεια, το χρόνο αποπληρωμής  , τον τόκο και τα επιτόκια και αν δεν μπορείς απλά ζητάς αύξηση χρόνου αποπληρωμής

Ταυτοχρόνως κόβεις κάθετα μισθούς στο Δημόσιο και όχι οριζόντια.

Αρχίζεις να παράγεις αυτά που ο τόπος μπορεί εύκολα να σου δώσει ώστε να μειώσεις τις διατροφικές εισαγωγές (γεωργία – κτηνοτροφία) και ελέγχεις χωρίς λαδόσημο
Μειώνεις την φορολογία για να επιστρέψουν ‘’οι σημαίες’’ στα καράβια μας με αντάλλαγμα οι εργάτες,υπάλληλοι, ναυτικοί να είναι 90% Ελληνες 10% αλλοδαποί

Μειώνεις την χαρτούρα στο δημόσιο για να γίνει δουλειά

Οι Δ.Υ όλοι όμως δουλεύουν σε χρόνο όπως οι ιδιωτικοί και όχι όπως οι αστροναύτες στο πλανήτη του Σείριου για να μη τους σούρουμε όλοι μαζί

Απολύεις και στο Δημόσιο ,ναι κύριοι και στο δημόσιο .Οποιος περισεύει φεύγει , όποιος δεν κάνει την δουλειά του φεύγει, όποιος κλέβει και φεύγει και δημεύεται η περιουσία του και πάει φυλακή και σύνταξη δεν έχει.

Εισπράτεις τον φόρο από όσους χρωστάνε και εννοώ τους μεγαλοκαρχαρίες και αν δεν , δημεύεις περιουσίες – η νομοθεσία όπως και  να το κάνεις υπάρχει και αν δεν υπάρχει φτιάχτην άλλωστε μανούλες είστε στο να φτιάχντετε νομοσχέδια.

Ολες οι δημόσιες υπηρεσίες θα έχουν έδρα τα κτίρια του που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο  και δεν θα νοικιάζουν

Κάνεις συμφωνίες με αλλοδαπές χώρες για εξόρυξη του φυσικού αερίου , πετρελαίου και όχι μόνο.

Κόβεις τις συντάξεις σε όσους τις παίρνουν ενώ δεν έχουν τις προϋποθέσεις .

Ακολουθείς την φορά του χρήματος για να βρεις που πήγε τι και ποιος το έστειλε που (και μη τολμήσει κανείς να πει ότι δεν μπορεί θα λέει μακακίες  καθώς επίσης θα θεωρείτε και  προδότης ) .
Μειώνεις το ΦΠΑ και αυξάνεις το αφορολόγητο για να βγει το χρήμα στην αγορά .

Φορολογείς τις καταθέσεις του εξωτερικού με διακρατικές συμφωνίες που θα κάνεις για να πάρεις τα ονόματα που με λαμογιά έβγαλαν λεφτά έξω χωρίς να περάσουν από το ‘’ταμείο της πληρωμής ‘’

Επίσης για να μη το ξεχάσω τέρμα οι διπλές τριπλές συντάξεις σε όλους αλλά ειδικότερα στους βουλευτές και στους παρατρεχάμενους και γενικότερα όλα τα προνόμια που έχετε

Τέρμα οι συντάξεις στις κόρες των βουλευτών , στρατιωτικών κλπ κλπ κλπ που έμειναν ανύπανδρες και τι σημαίνει δουλειά δεν ξέρουν

Τέλος υπουργό οικονομικών τοποθετείς εκείνον τον πολίτη που κατάφερε και επιβίωσε χωρίς να δανειστεί με έναν μισθό της τάξεως των 700 ευρώ (και πολλά λέω) , 2 παιδιά γυναίκα άνεργη, και ενοίκιο ,χωρίς να κλέψει. Αν κατάφερε να επιβιώσει με αυτά τα δεδομένα για ένα χρόνο θα σου βάλει σε τάξη και το υπουργείο σου.

Σε 2 χρόνια μέσα έλυσες το πρόβλημα και όχι απλά θα ισοσκέλισης αλλά θα έχεις και πλεόνασμα και όχι μόνο και αέρα θα σου κάνουν.

Όσο για τον ΤΣΥΡΙΖΑ  δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το οικονομικό του επιτελείο δεν έχει νόημα άλλωστε εγώ τι είμαι μια απλή καθημερινή μικροαστή γυναίκα με τσεμπέρι εκείνοι τα ξέρουν όλα και συμφέρουν.
Σε ότι αφορά το κόμμα του,σε σχέση με το θέμα των αλλοδαπών και σε ότι αφορά αυτούς αν τους θέλει τόσο μα τόσο πολύ να τους πάρει στο σπίτι του να τους ταίζει αφού είναι τόσο φιλάνθρωπος αυτός και οι δικοί του .Αν δε του φτάνει ο χώρος να μοιράσει και στους άλλους ομοϊδεάτες , μας πρήξατε με την φιλανθρωπία σας στους ξένους και τον ρατσισμό στους συνέλληνες.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ είστε .





Δεν υπάρχουν σχόλια: