Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ & ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ....






Ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι δεν την φτάνετε, και είστε μίασμα με την παρουσία σας. Τέτοιες Ελληνίδες μας αποδεικνύουν την μικρότητα σας σε τέτοιο βαθμό που και τα μυρμηγκιά μοιάζουν τεράστια …..Εστω και την ύστατη στιγμή αλλάξτε φλάντζες , αλλάξτε λάστιχο στην χύτρα…


Σαν θεατές σε μια παράλογη λογική .Σε μια παράσταση που όλοι θέλουν το καλό όλων. Ο Πύργος της Βαβέλ , όλη η Ελλάδα. Λες και μας ψέκασαν και έπαθαν όλοι το ντελίριο της παράνοιας .Έχουν στεφθεί όλοι διασώστες και σαν τις κότες την  ώρα που πίνουν νερό προσπαθούν βρουν την λύση σαν μάνα εξ ουρανού ή θεωρούν πως η λύση που προτείνουν είναι η μοναδικά σωστή.
Είναι άξιον απορίας , και ψυχιατρικής μελέτης. Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες όλα αυτά τα χρόνια ; Έκαναν τις κατσίκες στο Θιβέτ δίπλα στον εκάστοτε Δαλάι Λάμα; Έπηζαν τυρί ή ασχολιόντουσαν με την παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη με αποτέλεσμα να κάψουν εγκέφαλο;
Αι σ@χ@ί@ι όλοι …. Για να μη πω κάτι πιο βαρύ. Αι και ακόμα παραπέρα .Που ακόμα και την ομολογία της κάλπης την μεταφράζετε κατά το δοκούν. Τι σας είπε ο λαός μωρε , μωρόπιστοι, κακόβουλοι; Τι σας είπε ;
Πόσο δύσκολο είναι να δείτε το απλό
1.       ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ
2.       ''ΚΟΨΤΕ'' ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ
3.       ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ
4.       ΜΕΙΩΣΤΕ ΔΑΠΑΝΕΣ
5.       ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΑΙ  ΑΠ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
6.       ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ
Προσπαθώντας να σώσετε, τα περισσότερα αποκόμματα, το πελατειακό σας υπόβαθρο κακαρίζετε μπροστά στις οθόνες. Υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας σε μια στιγμή που η πατρίδα είναι σε πόλεμο . Μιλάτε για αριστερά και δεξιά όταν και το αριστερό και το δεξί χέρι όλων σας μουντζώνει.
Ειδήσεις , δημοσκοπήσεις , αριθμοί και νούμερα .Ειδικά αυτό το τελευταίο σας εκπροσωπεί απόλυτα ΝΟΥΜΕΡΑ γιατί μόνο αυτό είστε . Μας σέρνετε στις κάλπες για να εξυπηρετήσει ο καθένας τα μικροκομματικά του συμφέροντα , αντί να πάτε σύσσωμοι σαν ασπίδα για την Ελλάδα .Αλλά τι να πω για πιο σύσσωμο μόνο ο σωσμός σας είναι στο μυαλό σας αφού είναι δεδομένο ότι ουδείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και μάλιστα πολλών από όσους συμμετείχαν στην διακυβέρνηση της χώρας από το ’74 και μετά.
Μην αναρωτηθείτε , μην ρωτήσετε γιατί μπήκε η ΧΑ στην Βουλή και γιατί στις επόμενες θα πάρει περισσότερα ποσοστά ….Βάλατε τον Φασισμό και τον Ναζισμό , τον Σταλινισμό στην ζωή μας και σας μπήκε στην Βουλή….
Η ιστορία της Ελλάδος δεν σας δίδαξε τίποτα , ανιστόρητοι , ερπετά.
Δεν σας δίδαξε ούτε καν η παγκόσμια ιστορία , πως σε τέτοιες κρίσεις έρχονται στην διακυβέρνηση τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Δεν είμαι Λεφάκης , δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα , απλά έχω διαβάσει λίγο ιστορία, και πιστεύω ακράδαντα ότι και αίμα θα χυθεί στο τέλος (το οποίο δεν είναι μακριά) και κρεμάλες θα στηθούν , δυστυχώς επί δικαίω και αδίκω. Το αδίκω αφορά τον λαό τον απλό λαό και μόνο.
Συστεμικά σκουλήκια που νοιάζεστε ακόμα και τώρα να πιαστείτε από το κατάρτι του καραβιού που ήδη έχει πιάσει η πλώρη του πάτο.
Συνεργαστείτε , δείξτε σοβαρότητα και αντιδράστε στοχευμένα , συλλογικά και μόνο για την Ελλάδα …Άλλως τα αποτελέσματα της δεύτερης κάλπης ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούν να αναλυθούν.
Ακούστε το λαό ο οποίος πεινάει, νιώθει ανασφάλεια, φοβάται αλλά κάνει και μέχρι σήμερα υπομονή , αντί να σας πάρει όλους με τις πέτρες.
Όμως φοβού την οργή του υπομονετικού. Φοβού τον συσσωρευμένο θυμό που σαν την ροή του ποταμού θα βρει δίοδο και θα ενώσει τους πάντες και τότε κανείς δεν θα προλάβει..
Η κλεψύδρα γύρισε η άμμος πέφτει , οι κόκκοι της Ζωής τελειώνουν και το ποτάμι φούσκωσε … .Η Ελλάδα θα γνωρίσει την καταστροφή αλλά δεν θα την νιώσει μόνο το πόπολο …
Οι αλαζόνες , καρεκλοκένταυροι και δούλοι της εξουσίας θα θαφτούν κάτω από τα συντρίμμια της πατρίδας μας …..Μέρες έμειναν ίσως και μήνες αλλά λίγο …Συνέλθετε ο κόσμος θα σας ’’σουβλίσει ‘'.

Μη ξεχνάτε τι έπαθε η Μαρία Αντουανέτα…… και παρά το γεγονός ότι τα κύρια ονόματα δεν κλείνονται σε πληθυντικό αριθμό, πολλοί  θα πάρουν το όνομά της και θα έχουν την τύχη της…




Δεν υπάρχουν σχόλια: